Episodes

100. ALLA SAGOR HAR SITT LYCKLIGT SLUT  

100. ALLA SAGOR HAR SITT LYCKLIGA SLUT Likt Led Zeppelin så lägger vi av när vi är som bäst. Detta var sista avsnittet ifrån oss på väldigt länge. 2011 startade vi MnC Podcast och känner att vi har gjort våran grej, avsnitt 100 blir ett bra avslut. Vill du fortsätta höra Christian och Marcus så […]

99. BRENT GRETZKY  

99. BRENT GRETZKY Nu börjar slutet närma sig, ett sista avsnitt kvar nu. Brent Gretzky har gjort fyra poäng i Nhl men har ändå ett svåråtkomligt rekord. Året är 1993 och det hände mycket hemskheter. Hade du hjälm när du vara barn??

98. BOMBA BERMUDATRIANGELN  

98. BERMUDATRIANGELN SÅåååå då är vi tillbaka igen. Varför kallades Elin ”Torven” som gymnasiebarn. Och hur beter man sig med ett för stort paraply på spårvagnen? Meyer har beställt ett nytt glas till sin telefon som hans pappa Gunnar ska hjälpa honom med. Det gick sådär. Känn in rummet innan du möblerar det, det blir […]

97. NU BLIR DET LUCKEN  

97.NU BLIR DET LUCKEN Är det bara två kvinnor som samtalar som kan börja skrikskratta? Marcus ska starta en egen podd där han bjuder in folk som intervjuar Marcus. Kan bli intressant. Året är 1989. 

96. BRORSAN MED BASEN  

96. BRORSAN MED BASEN Hon på basen är ändå rätt snygg, Hanson släppte 1997 sin stora hit MmmBop. Även Aqua gjorde sig ett namn då. Hur uttalas kaviar, kex och lakrits? Och mycket mer i detta avsnitt utav MnC Podcast.

HOMOSTROKE  

Homostroke Vi kör även denna vecka ett avsnitt ifrån morgonen på Piraterock 954 FM.

95. UTMANA HJÄRNAN  

95. UTMANA Första avsnittet som vi presenteras med efternamn, bara en sån sak. Året är 1991, Elin är lite krasslig men kämpar på. Christian har varit varm från naveln och neråt. Man måste utmana sin hjärna mer än vad dagens ungdomar gör, det syns tydligt över ett parti TP.

94. BARISTA  

94.BARISTA Efter mycket om och men är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Året 2007 som vi kollar närmare på är inget roligt år håller vi alla med. Elin skryter om sina kaffe kunskaper. Tydligen är Pavarotti död, det hade ingen av Christian och Marcus någon aning om.

PIRATEROCK 954 TORSDAG  

PIRATEROCK 954 TORSDAG Vi får ju inte ihop våran tid alla tre så släpper även denna en vecka ett avsnitt från ”Morgonen” på Piraterock 954 FM med Christian och Marus.

PIRATEROCK 954  

954 FM. PIRATEROCK Då vi inte får ihop våra dagar tillsammans släpps inget vanligt avsnitt denna vecka. Istället blir det ett hoppklipp från Morgonen med Christian och Marcus på Piraterock 95,4. Vi saknade Elin men hon är strax tillbaka. Marcus är radiostyrd i Berlin och tar till våld för att få sin rumskamrats säng.  Han […]

93. TECKNINGTÄCKNING  

93. TECKNINGTÄCKNING Är det så stor skillnad på Karate och Ninja? Rugby och Amerikansk Fotboll? Året är 1990, året då den store ”Sten Åke Cederhök ” lämnade jorden. Christians första dag i Torslanda började med en snorloska i en söt tjejs ansikte. Av respekt till artisten så sjunger inte Elin till vissa låtar. Marcus drar […]

92. NORDMAN, PANDORA OCH ELIN  

92. NORDMAN, PANDORA OCH ELIN Hörru, det är Håkan alltså Nordman. Vad håller Elin på med i början av avsnittet, varför är hon så konstig? Året är 1994 och vi skippar det mesta med bronset i USA. Men det fanns massa annat som hände detta året.  

91. RIDDARE KATO  

91. RIDDARE KATO Marcus och Elin är vänner igen som tur är. Mackan är den sämsta människan när han får lite makt, som tex har han utsetts sig själv till chef när den ordinarie chefen inte är på plats. Han började med att sparka allihop. Elin berättar om sin Riddare Kato karriär. Året är 1987 […]

90. CALLE BALONKA  

90. CALLE BALONKA Vem fan är Calle Balonka, den som vet hör av er. Elins barbygge går bra, men luta dig inte mot baren. Året är 2000, och allt vad det innebär. Är Marcus adopterad eller hur stod det till där egentligen. Israel skickade Ping Pong som tävlande i melodifestivalen. Nästa vecka blir det 1987.

89. PÅVEN JAN PAUL 98  

89. PÅVEN JAN PAUL 98 Året 1998 dog den diviga späckhuggaren Willy, Titanic och Fucking Åmål hade premiär. Bill sexade med Monica i det ”orala rummet”. Jonas Indes twitter psykbryt och vad tänker egentligen tennis eliten om Jonas. I detta avsnitt funkar alla minkar till 95 procent. Skönt.

88. MACKANS SKIT MICK  

88.MACKANS SKIT MICK Vi är tillbaka med ett jäkla skit avsnitt. Marcus mick försvinner snabbt in i programmet. Vi bestämde oss för att släppa avsnittet ändå. Vi tar nya tag nästa torsdag. Men kul att vara tillbaka.

87. DET KOMMER ALDRIG VARA ÖVER  

87. DET KOMMER ALDRIG VARA ÖVER Sista avsnittet för säsong 4 och för detta året. Vi är tillbaka i mitten av januari. Vad passar bäst i ett avslutningsavsnitt om inte våra egna listor över året. Topp 5, musik, film,  raggningsrepliker, sämsta tidningsartiklarna mm. God Jul och gott nytt år önskar vi från MnC Podcast

86. LONE STAR  

86. LONE STAR Det näst sista avsnittet i säsong fyra. 16 och 8-dels finalerna bränner vi av i filmtävlingen. Går igenom våra spotify listor där Marcus agerar jukebox. Ett fint avsnitt helt enkelt.

85. BAYWATCH HAWAIIAN WEDDING  

85. BAYWATCH HAWAIIN WEDDING I lördags visades Baywatch filmen, sicken handling, sicket skådespel och intrigerna. Film tävlingen går vidare idag med 32-dels final. Du kan ärva dina föräldrars minne?! Och i Guam slänger man ner 2000 möss med fallskärm för att få död på brunsnoken.

84. PAULS LABYRINTH  

84. PAULS LABYRINTH Ninjaknät har gått sönder igen hos Elin och Marcus kan verkligen inte bowla. Vi går in i 44-dels final i filmtävlingen och nu ryker verkligen Christian tunga elefanter. Vilken film kommer egentligen ta hem det här. Inga av oss tre kommer bli nöjd med segraren.

0:00/0:00
Video player is in betaClose