Mads og Monopolet

Mads og Monopolet

Denmark

Få lørdagens bedste spørgsmål og dilemmaer, som blev diskuteret af Mads' forrygende Monopol

Episodes

Mads & Monopolet - uge 42 2016-10-22  

Vært: Mads Steffensen. Panel: Musiker MadsLanger, tv-vært Signe Lindkvist og filminstruktør Hella Joof.

Mads & Monopolet - uge 41 2016-10-15  

Vært: Mads Steffensen. Panel: Politiker Johanne Schmidt Nielsen, tv-vært Abdel Aziz Mahmoud og håndboldspiller Bo Spellerberg. Ugens dilemmaer: 1. Emma har lyst til at snuppe et dyreskind der hænger i baggården. 2. Lea er blevet en lus ml. tre negle i en utroskabssag mellem venner. 3. Torbens vil gerne bede datterens kæreste om at dække sine tatoveringer til. 4. Nina vil ikke længere have kontakt til sin nye biologiske familie. 5. Thilde er førtidspensionist og det skræmmer fyrene væk. 6. Katrines forældre mener at man giver gaver til alle arrangementer man er inviteret til - Katrine er ikke enig. 7. Tanja er flyttet fra Roses lejlighed, men har efterladt 6 sække med ting og sager. 8. Faren til Sørens gode ven ville have en affære med Søren. 9. Annettes søn passer ikke skolen. 10. Jonas dater en 10 år ældre kvinde, der ikke vil have flere børn

Mads & Monopolet - uge 40 2016-10-08  

Vært: Mads Steffensen. Panel: Radiovært Simon Jul, bestyrelsesformand Asger Aamund og sangerinde Lina Rafn. Denne uges dilemmaer: 1. Henriks kæreste er gået fra ham og nu vil han gerne have en røremaskine tilbage. 2. Kikis kæreste bliver ikke kaldt til samtaler - måske pga. hans navn. 3. Pia er i tvivl om, hvorvidt hendes søn på 8 år må få en mobiltelefon. 4. Monas ex-kæreste var hård ved hende og nu vil hun gerne have closure. 5. Sofie er blevet gravid med en fyr hun dater. Han vil ikke have barnet, det vil hun gerne. 6. Christians ven har købt en stjålet cykel. Christian ved ikke, om han skal melde det til politiet. 7. Simon og Peter vil gerne have deres mor med til familiefester ved den afdøde fars familie 8. Sanne er træt af svigerfamiliens kindkys. 9. Mia føler sig nedprioriteret ift. kærestens døtre. 10. Karen vil gerne holde jul med sine forældre.

Mads & Monopolet Følger op - Fyren fra Holland 2016-10-06  

Mads Steffensen tager ud og møder lyttere, der har sendt dilemmaer til Mads & Monopolet, som han ikke kan slippe. I denne episode tager Mads hjem til Helena, som ringede tilbage i 2015. Hun læser medicin og har i den forbindelse været i Sydafrika med studiet. Her møder hun en hollandsk fyr. De falder for hinanden og bliver en slags kærester, mens de i Sydafrika. Nu er hun hjemme igen, og den hollandske fyr spøger stadig i hovedet på hende. Helena vil gerne have ham, men hvad vil han egentlig. Helena spørger: Skal jeg bare se hvad der sker, eller give ham et ultimatum - det er os eller intet. Det var Uffe Buchard, Coco og Gintberg, der sad i Monopolet den lørdag, og de svarede: Tag den med ro, du har for travlt.

Mads & Monopolet - podcast 2016-10-01  

Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet - uge 38 2016-09-24  

Ugens panel: Journalist Martin Krasnik, sangerinde Annette Heick og komiker Anders Matthesen. Vært: Mads Steffensen. Ugens emner: 1. Jacob har tabt sig mens kæresten er blevet overvægtig. 2. Maj ved ikke om hun skal lade de udenlandske fyre betale på dates. 3. Katrine ved ikke om hun skal invitere sin ret alternative far med til sit bryllup. 4. Kalle og vennerne har problemer med to kamphaner i vennegruppen. 5. Mormor ved ikke, hvordan hun skal fordele gaverne til deres 9 børnebørn. 6. Anna er træt af at trække arbejdslæsset i gymnasiet. 7. Kaja føler sig overset, når hendes forældre køber dyr lejlighed til hendes lillesøster og ikke hende. 8. Jan er i tvivl om han skal få opereret sin blinde hund eller købe sit drømmeur. 9. Preben bor hos Andreas kæreste - og det er hun træt af. 10. Anne-Mettes datter går i 4. klasse og vennerne smugler Mokai med i skole.

Mads & Monopolet - uge 37 2016-09-17  

Monopolet: Per Vers Huxi Bach Pernille Rosenkrantz-Theil Beskrivelse: 1. Sara har fundet en vielsesring og kan ikke finde ejeren, så hvad skal hun nu gøre med den. 2. Liv har brudt kontakten med sin alkoholiserede far, men nu er han alvorligt syg. 3. Preben har fået muligheden for at tracke sin datters telefon. 4. Pia og Sørens veninde er sin kæreste utro, nu er de i tvivl om, hvad de skal stille op. 5. Tina er blevet allergisk overfor sine to elskede katte. 6. Susanne har en svær spiseforstyrrelse og vil gerne blive hjemme fra familieferien. 7. Louise er træt af at hendes gravide veninde KUN kan tale om sin mave. 8. Sofies kæreste ryger hash og hun ved ikke om hun skal acceptere det. 9. Mette får komplimenter for sit udseende på arbejdet og synes at det er grænseoverskridende. 10. Ole og hans kæreste er uenige om, hvorvidt børnene kan komme med på et prøvedyk uden at have taget svømmebevis.

Mads & Monopolet - uge 36 2016-09-10  

Monopolet: Helle Joof Mikael Simpson Jørgen Leth Beskrivelse: 1. Signe er begyndt at arbejde igen efter en tid som hjemmegående husmor - og nu kan hun ikke få sin mand til at hjælpe derhjemme. 2. Anne ryger på sin altan og det generer hendes naboer - og Thomas er træt af at underboens røg kommer ind i hans soveværelse. 3. Niels er flyttet til København for at være tæt på sine børn, men han trives ikke i byen. 4. Karen står til at arve en masse penge - flere end hendes slægtninge. Og hun er bange for, hvordan de vil tage det. 5. Simon og Cecilie kan ikke blive enige om, hvad deres kommende fælles efternavn skal være. 6. Marias mor er død af kræft. Nu er Maria i tvivl om, hun skal få udført en gentest for at vide, om hun selv er disponeret for den muligvis arvelige sygdom. 7. Maja har en elsker, der næsten er ligeså gammel, som hendes forældre. 8.Albertes ex har levet et dobbeltliv med to kærester. Nu er hun i tvivl om, hun skal advare ‘den anden’ kæreste. 9. Louise og Peters nabo kaster op dagligt og de er i tvivl om de skal tage kontakt til hende. 10. Monica er i tvivl om hun skal gå tilbage til sin ex kæreste

Mads & Monopolet - Uge 35 2016-09-03  

Monopolet: Uffe Buchard Ida Auken Mick Øgendahl Beskrivelse: 1. Annes kæreste er gået fra hende - nu er hun i tvivl om hun skal spille musical sin ex OG hans nye kæreste. 2. Sofie har fået tegnet en croquistegning af sig selv som gravid og hun er nu i tvivl om hun kan hænge den op derhjemme. 3. Helles kæreste overvejer at droppe sin drøm om at arbejde med motorsport for hende. 4. Kollegiebeboernes nye samboer har en mor, der kommer på besøg hele tiden. 5. Marlene er 52 år og i tvivl om hun skal droppe den' ungdomsuddannelse' hun er ved at tage. 6. Pernille har svært ved at sige ‘jeg elsker dig’. 7. Anja hørte i nat naboens barn få en lussing - måske! 8. Joys genbo vil gerne have hende til at være mindre nøgen i sit køkken. 9. Jan er i tvivl om han skal gemme eller brænde familiens gamle fotos. 10. Lis er forelsket i Preben, men han har virkeligt dårlige tænder.

Mads & Monopolet - Uge 34 2016-08-27  

Monopolet: Søren Rasted Jan Gintberg Andrea Elisabeth Rudolph 1. Anna er blevet droppet og udnyttet af en fyr og nu overvejer hun at hævne sig. 2. Aske har vundet et væddemål, men nu løber taberen fra straffen. 3. Martin er i tvivl om han kan blive venner med sine gamle elever på Facebook 4. Morten har været sammen med både mor og datter - og er nu i tvivl om man skal gå til bekendelse. 5. Freja, hendes søster og mor vil gerne have en hund - det vil hendes far ikke. 6. Davids kone vil på sommerhustur med en god mandlig kollega, som David ikke kender. 7. Peter er stoppet med at ryge, men vil helst ikke fortælle det til sin kæreste. 8. Bente ved ikke om hun skal beholde Tandlæge Smørhånd, som hun mener har rabiate holdninger. 9. Marianne overvejer at tale om sine katte, når andre taler om deres børn. 10. Juliane er blevet opkrævet en 1,5 år gammel gæld for en smadret stempelkande.

Mads & Monopolet Highlights - Uge 27  2016-07-09  

Få et genlyt med årets bedste dilemmaer og hør hvordan det gik, efter vi slap lytterne i radioen. Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet - Sommerpodcast 9 2016-07-06  

Livsstilsekspert Mads Christensen, komiker Sebastian Dorset og politiker Pernille Rosenkrantz-Theil sad i Monopolet. Programmet blev sendt den 6. juni 2009.

Mads & Monopolet - Sommerpodcast 8 2016-07-06  

Musikproducer og popstjerne Søren Rasted, forfatterne Suzanne Bjerrehuus og Maise Njor sad i Monopolet. Programmet blev sendt 11. oktober 2008.

Mads & Monopolet - Sommerpodcast 7 2016-07-06  

Sangerinde Annette Heick, modeekspert Uffe Buchard og politiker Søren Pind sad i Monopolet. Programmet blev sendt den 30. august 2008.

Mads & Monopolet - Sommerpodcast 6 2016-07-06  

Forfatter Suzanne Bjerrehuus, modeekspert Uffe Buchard og Wulffmorgenthaler-tegner og filminstruktør Anders Morgenthaler sad i Monopolet. Programmet blev sendt den 26. april 2008.

Mads & Monopolet - Sommerpodcast 5 2016-07-06  

Filminstrktør Hella Joof, forfatter Suzanne Bjerrehuus, og daværende boss i Parken Flemming Østergaard. Programmet blev sendt den 10. februar 2007.

Mads & Monopolet - Sommerpodcast 4 2016-07-06  

Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, Filminstruktør Søren Fauli og forfatter Maise Njor sad i Monopolet. Programmet blev sendt den 12. maj 2007

Mads & Monopolet - Sommerpodcast 3 2016-07-06  

Komiker Sebastian Dorset, politiker Søren Pind, sangerinde Pernille Rosendahl sad i Monopolet. Programmet blev sendt den 1. april 2006.

Mads & Monopolet - Sommerpodcast 2 2016-07-06  

Politiker Mette Frederiksen, Wulfmorgenthalertegner og filminstruktør Anders Morgenthaler og for første gang i programmet modeekspert Uffe Buchard sad i Monopolet. Proogrammet blev sendt den 4. juni 2005.

Mads & Monopolet - Sommerpodcast 1 2016-07-06  

Politiker og daværende Bygge og Teknik borgmester i København, Venstres Søren Pind, forfatteren Suzanne Bjerrehuus og skuespiller Michel Castenholt sad i Monopolet - programmet blev sendt 1. november 2003

0:00/0:00
Video player is in betaClose