Mads og Monopolet

Mads og Monopolet

Denmark

Få lørdagens bedste spørgsmål og dilemmaer, som blev diskuteret af Mads' forrygende Monopol

Episodes

Mads & Monopolet sommerpodcast - episode 5 2017-07-01  

Tv-vært Signe Lindkvist, skuespiller Nicolaj Kopernikus og journalist Jens Olaf Jersild sad i Monopolet - programmet blev sendt den 17. maj 2005. Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet sommerpodcast - episode 4 2017-07-01  

Stand up komiker Lars Hjortshøj, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og politiker Søren Pind sad i Monopolet - programmet blev sendt den 29. august 2009. Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet sommerpodcast - episode 3 2017-07-01  

Bestyrelsesformand Asger Aamund, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, modeekspert Uffe Buchard sad i Monopolet - programmet blev sendt den 21. august 2010. Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet sommerpodcast - episode 2 2017-07-01  

Korrespondent Stéphanie Surrugue, forfatter Suzanne Bjerrehuus og journalist Jens Olaf Jersild sad i Monopolet - programmet blev sendt den 28. maj 2011. Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet sommerpodcast - episode 1 2017-07-01  

TV-vært Louise Wolff, sangerinde Annette Heick og bestyrelsesformand Asger Aamund sad I Monopolet - programmet blev sendt den 2. juni 2012. Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet - Uge 26 2017-07-01  

Mads & Monopolet Highlights. Monopolet er sendt på sommerferie, og Mads er bevæbnet med en masse highlights fra det sidste halve år. Store og små øjeblikke fra nogle af årets mange dilemmaer og diskussioner - og så får du opfølgningerne med. For hvordan er det gået med dem, der ringede og skrev ind, og hvad skete der, efter at vi slap dem i radioen? Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet - Uge 25 2017-06-24  

Monopolet: Musiker Christopher, politiker Johanne Schmidt-Nielsen og kulturchef Ane Cortzen. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaliste: 1. Julie har ødelagt sine forældres terrassevarmer-top til en fest. 2. Sif føler at hendes kæreste prioriterer sin ekskone over hende. 3. Dittes mormor siger, at hendes drengevenner tænker på at komme i seng med hende. 4. Lotte er endt i en uheldig situation, hvor en mand fejlagtigt tror, hun er dyrlæge. 5. Lises mand døde for tre år siden, nu har hun mødt en ny, som hun vil giftes med, men hendes børn er imod. 6. Anna overvejer at opsøge nogle bilister, der smed skrald foran hendes hus forleden. 7. Signe er i tvivl om hun skal afbetale sin mors gæld. 8. Cille og hendes mand lever i åbent parforhold, og Cille blevet gravid med en af sine elskere. 9. Anna er bekymret for, at hendes chef har det dårligt. 10. Cathrine er vild med en fyr, der har en kæreste og spurgte, om det er dumt at mødes alene med ham i morgen.

Mads & Monopolet - Uge 24 2017-06-17  

Mads & Monopolet på Folkemøde 2017. Monopolet: Pernille Rosenkrantz-Theil, Peter Mygind, Martin Krasnik, Annette Heick, Søren Pind, Ida Auken, Søren Rasted, Johanne Schmidt-Nielsen og Kim Bildsøe Lassen. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Bo har fundet 1000 kroner i en taxa og er i tvivl, om han kan beholde dem. 2. Mortens kone er kræftsyg men vil ikke tage cannabisolie. 3. Camillas kæreste drømmer om at have en trekant med Camilla og en anden kvinde. 4. Julies veninde vil hele tiden bringe samtaler op på et højere politisk plan. 5. Bertil er i tvivl, om han skal blive i New Zealand, hvor han har forelsket sig. 6. Alexander og Sophie kan ikke blive enige, om der skal snoozes eller ej. 7. Maria var på scenen. Hun drømmer om at blive børne Tv-vært, men ved ikke om hun bør tage en uddannelse. 8. Søren har muligvis gjort en argentinsk kvinde gravid. 9. Maria spurgte, om hun kan tillade sig at slette Facebookvenner. 10. Emilie var på scenen - hun er forelsket men skal ud og rejse.

Mads & Monopolet - Uge 23 2017-06-10  

Vært: Mads Steffensen. Monopolet: Racerkører Tom Kristensen, forfatter & livsstilsekspert Mads Christensen og politiker Pernille Rosenkrantz-Theil. Dilemmaer: 1. Aleksanders kolleger tog forleden imod en stor kundegave stik imod firmaets etiske retningslinjer 2. Nogen har bragt Mettes tempelklokke i haven til tavshed med et stykke pap. 3. Morten er holdleder for et fodboldhold og er i tvivl, om han kan smide en spiller af holdet. 4. Claus er familiefar og er kommet i tvivl, om hans passion for motorcykelsport er for farlig. 5. Susan og hendes to kolleger blev ikke inviteret, da afdelingen mødtes privat. 6. Signe har fået dickpics af en fyr 7. Kasper og hans venner har købt en ko, men den står hos en landmand, der ikke vil udlevere den. 8. Mia skal til folkemøde næste uge, men er pludselig blevet angst ved for terror. 9. Renee's datter har smadret Renee's bildør, og derfor overvejer Renee at lade være at give hende den Mac, hun var blevet lovet. 10. Marta er blevet forelsket i fransk-amerikanske Pierre.

Mads & Monopolet - Uge 22 2017-06-03  

Monopolet: Korrespondent Stéphanie Surrugue, musiker Søren Rasted og modeekspert Uffe Buchard. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Nadia og Lasse er bekymrede for at Lasses far tager shorts på til deres bryllup. 2. Tove og Preben er bollevenner, og nu vil Preben lade som om de er kærester på en kommende familieferie. 3. Anders kone blander sig ustandseligt i hans kørsel. 4. Berit er dybt forelsket i en gift mand 5. Josefines kollega spiser altid rigeligt, når andre giver kage, men giver aldrig selv. 6. Bodil og Niels vil invitere en syrisk dreng med til en kommende familiefest, men er i tvivl fordi deres familier er meget racistiske. 7. Helle er 54 og er forelsket i en mand på 74, men han synes aldersforskellen er for stor 8. Karins familie hælder konsekvent chili på den mad, hun med omhu har stået og tilberedt. 9. Susanne vil gerne tracke sin 15-årige datter via datterens smartphone. 10. Sanne kom til at invitere to veninder med til sit bryllup, som hun egentlig helst ikke vil have med.

Mads & Monopolet Følger op - Når fætter falder for kusine 2017-06-02  

For snart syv år siden fik Mads & Monopolet en mail fra to lyttere, der kaldte sig T & T. Deres bedsteforældre var fætter og kusine, og de to kaldte sig også fætter og kusine og nu var de altså blevet forelskede. Kan man det, er det overhovedet socialt acceptabelt, når man er i familie, spurgte de Monopolet. Mads Steffensen har nu mødt Sabrina og Peter, som de i virkeligheden hedder, her flere år efter - bare lige for at tjekke op på, hvordan det hele er gået dem.

Mads & Monopolet - Uge 21 2017-05-27  

Monopolet: Journalist Abdel Aziz Mahmoud, politiker Ida Auken og komiker Jan Gintberg. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Søs er træt af sin mands overforbrug af hans smartphone 2. Mille har en hjemløs veninde, som har inviteret en af sine hjemløse venner med til milles kommende fødselsdag. 3. Carlas kæreste har smidt en gammel toilettaske ud, hvor Carlas dagmarkors lå i. 4. Rosa har lige fået at vide, at hun har en halvsøster, der er 3 måneder ældre end hende. 5. Julie er bange for, om hun er ved at sætte sig i fast parforhold for tidligt. 6. Oline synes, det er uhøfligt, at hendes venner ønsker sig penge i bryllupsgave. 7. Sofia overvejer at droppe en stor mulighed for at forske i Danmark, fordi hun har mødt drømmefyren i Vietnam. 8. Mortens ægteskab er dødt, men han har svært ved at gå fra sin kone, fordi de har en handicappet datter. 9. Bo er træt af at rette sin kærestes kommafejl og nutids r. 10. Lasses mor døde i februar og har svært ved at faren allerede har fået ny kæreste.

Mads & Monopolet - Uge 20 2017-05-20  

Monopolet: Journalist Ditte Giese, satiriker Huxi Bach og skuespiller Nicolaj Kopernikus. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: Dilemma 1: Sisse har set gymnasiets elever drikke på pakeringspladsen Dilemma 2: Marike og hendes kæreste er musikere og skal beslutte om de vil blive i Oslo eller tage hjem til København Dilemma 3. Simone og Troels får altid rollerne som dem der skal underholde til bryllupper. Dilemma 4. Øyvind er jaloux på sin kones sexlegetøj Dilemma 5. Emmas svigerfamilie elsker quizspil, men Emma hader det Dilemma 6. Andreas vil skippe en konfirmation for pokalfinalen i fodbold, og en anden lytter, Joy, har en konfirmationsgæst der hellere vil til pokalfinale. Dilemma 7. Eas nabo er prostituteret og kunderne ringer på Eas dør Dilemma 8. Tina og Mette har en veninde, der kører virkelig dårligt bil. Dilemma 9. Maria arrangerer polterabend for sin veninde og nu har flere deltagere meddelt, at de tager deres babyer med. Dilemma 10. Isabella er kommet i tvivl, om hun er lesbisk

Mads & Monopolet - Uge 19 2017-05-13  

Monopolet: Skuespiller Peter Mygind, sangerinde Lina Rafn og komiker Thomas Warberg. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaliste: 1. Signes psykolog har addet hende på facebok. Det synes hun er upassende. 2. Hannah er i tvivl, om hun kan bede sit netværk om økonomisk støtte til at få hendes canadiske kæreste til Danmark. 3. Cilles nabo ryger hash, og røgen generer hende. 4. Solvejg var for 8 år siden udsat for en voldtægt og er i tvivl, om hun skal fortælle det til de fyre, hun dater. 5. Cecilie og hendes søskende er kommet i tvivl, om hornmusikken til deres forældres sølvbryllup. 6. Emil har mødt en pige på Tinder, som er polygam. 7. Pernille har en veninde, som forsøger at blive gravid med en gift mand. 8. Sanne og Lone vil gerne ud og rejse, men nu har en studieveninde inviteret sig selv med på ferien. 9. Sofie er flyttet ind i sin kærestes lejlighed, som stort set kun indeholder hans møbler og ting. 10. Manna ser to mænd, og kan ikke vælge hvem hun gerne vil være sammen med.

Mads & Monopolet - Uge 18 2017-05-06  

Monopolet: Forfatter & foredragsholder Mads Christensen, filminstruktør Hella Joof og musiker Mads Langer. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Anja hjalp i sidste uge en fuld mand, der væltede på cykel. Han indrømmede, at han er alkoholiker, og hun overvejer nu at hjælpe ham. 2. Sidsel og hendes mand er i tvivl, om de skal udbygge deres hus. 3. Mette vil gerne dumpe sin nye fyr, men hun skal løbe halvmaraton med ham i dag. 4. Mark og Ditte venter barn og er i tvivl, om Mark kan tage til Finland 14 dage før termin. 5. Emma har en nabo på kollegiet, der har et hagekors hængende. 6. Christians kone vil gerne af med deres hund. 7. Line er negletekniker og har lange shellacnegle, men må ikke længere have dem på på sit arbejde som pædagog. 8. Freja er blevet inviteret til bryllup men har ikke lyst til at tage med. 9. Kiras veninde har en kæreste, der altid taler grimt til Kiras veninde. 10. Helles fars kone er syg med alzheimer og nu har faren spurgt, om hun vil hjælpe med en datingprofil til.

Mads & Monopolet - Uge 17 2017-04-29  

Monopolet: Radiovært Simon Jul, skuespiller Søren Malling og politiker Johanne Schmidt-Nielsen. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1: Vikram underviser en elev, som har ekstreme holdninger i forhold til folk med anden etnicitet end dansk. 2: Jørgen har været gift med sin kone i 16 år, men nu er han forelsket i en anden. 3: Sofie og hendes kæreste skal giftes i udlandet, og er uenige om, hvorvidt de skal betale for gæsternes flybilletter. 4: Martin og hans kone ved ikke, om de skal forberede deres børn på terrorangreb, når de til sommer skal besøge flere storbyer. 5: Når Julie har sex, banker naboen på væggen. 6: Simon og Helene er uenige om, hvorvidt deres søn skal døbes. 7: Alexandra har fået konstateret bipolar lidelse, og ved ikke, hvornår hun skal fortælle sin nye fyr det. 8: Saras svigerinde bytter alle de gaver, som Sara giver sin niece og nevø. 9: Berit har opdaget, at naboens dreng pjækker. 10: Andreas ved ikke, om han skal takke ja til en PhD eller flytte med kæresten til London.

Mads & Monopolet - Uge 16 2017-04-22  

Monopolet: Chefredaktør Martin Krasnik, Tv vært Sofie Linde og skuespiller Pilou Asbæk. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Preben vil gerne have, at hans kone gør lidt mere ud af sig selv. 2. Ditte og Mike er uenige om de skal tage ind og se tyrefægtning eller ej. 3. Lise-Lotte er i tvivl, om hun skal sige undskyld for utroskab, hun var indblandet i for et år siden. 4. Mads er syg med cancer og ved ikke, om han og kæresten skal få børn. 5. Pernille er i tvivl om hende og kæresten kan spørge en ældre kvinde, om de må købe hendes hus. 6. Stines mand vil ikke lade sig sterilisere, da han er bange for at miste sin manddom. 7. Nanna er træt af at få invitationer til sammenskudsgilde. 8. Lise har ikke haft kontakt til sin mor i 20 år. Nu er moren død, og Lise ved ikke, om hun skal tage deltage i bisættelsen. 9. Sisse er forelsket i sin bedste ven. 10. Mai vil gerne vide, hvornår man kan introducere en ny fyr for sine børn.

Mads & Monopolet - Uge 15 2017-04-15  

Monopolet: Sangerinde Søs Fenger, Tv vært Signe Lindkvist og bestyrelsesformand Asger Aamund. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Berit og hendes mand har planlagt en romantisk fem års bryllupsdag men er blevet inviteret til 75 års fødselsdag. 2. Anton skal starte på højskole samtidig med U21 DM i beachvolley. 3. Sigurd og Andrea har fem børn, men kun deres tre fælles børn er blevet inviteret til en kommende barnedåb. 4. Marias søn har fået en ældre lærebog i skolen, hvor ordet neger står i. 5. Søren vil gerne stoppe sin ven i at have sex med en gift kvinde. 6. Ida er bange for, at hendes kusines tatoveringer vil fjerne fokus når hun skal være brudepige til Idas bryllup. 7. Louise har mindreværd over sine bryster. 8. Signe bliver student til sommer og er i tvivl, om hun skal invitere sin fraværende far. 9. Peter er i tvivl om det er for stalkeragtigt at invitere en kvinde i toget ud. 10. Steen og Maiken har købt nyt hus men områdets beboere bruger grunden til at gå tur på.

Mads & Monopolet - Uge 14 2017-04-08  

Vært: Mads Steffensen. Monopol: Skuespiller Nicolaj Kopernikus, tv-vært Ibi Makienok og journalist Abdel Aziz Mahmoud. 1. Emma har aftalt at løbe halvmarathon med sin veninde, men veninden løber meget langsommere end Emma. 2. Kamilla er blevet lun på en fyr i sin opgang. 3. Bo ved ikke, om han skal invitere sin fraværende faren med til sit kommende bryllup. 4. Preben og Vivi ved ikke, om de kan give deres datter det samme navn som deres venners afdøde datter. 5. Eva arbejder tæt sammen med en meget ineffektiv kollega, og det irriterer hende grænseløst. 6. Jan og Tanja fylder begge 40 næste år. Jan vil fejre det med en stor fest, Tanja vil hellere rejse. 7. Miriam er flyttet hjemmefra, men har lyst til at flytte hjem til sine forældre igen. 8. Monas kollega lægger meget om til sex. 9. Anne-Sofie er single og vil gerne have barn. Nu har venindens kæreste tilbudt at donere sæd. 10. Kamma går næsten altid uden BH.

Mads & Monopolet - Uge 13 2017-04-01  

Monopolet: Kulturchef Ane Cortzen, komiker Jan Gintberg og direktør & filosof Morten Albæk. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1.Berit og Preben overvejer at sige job op, sælge hus og rejse ud i verden et år. 2. Julie var på scenen - hun vil gerne have sin mands mandeklub til at tale mere om følelser. 3. Bente har fået sin afdøde venindes dagbøger og er i tvivl, om hun skal læse dem. 4. Martin er blevet inviteret til svigerforældrenes sølvbryllup samme dag, som han skal deltage i et vigtigt forhindringsløb. 5. Der er kønssygdomme i omløb blandt Maries venner. 6. Christine var på scenen - hun er træt af at nogen ryger hash i tørrerummet i hendes opgang. 7. Niels er gift og har to børn med sin kone, men han bærer på den store hemmelighed, at han i virkeligheden er homoseksuel. 8. Katrine var på scenen - hun og kæresten venter barn til sommer og er uenige om efternavnet. 9. Nanna har flere gange taget sin mand i at tage kokain. 10. Ruths mor har gennem hele Ruths liv lavet forfærdeligt mad.

0:00/0:00
Video player is in betaClose