Mads & Monopolet - podcast

Mads & Monopolet - podcast

Denmark

Mads & Monopolets redigerede udgave.

Episodes

Mads & Monopolet - Uge 37 2017-09-16  

Monopolet: Forfatter Leonora Christina Skov, Modeekspert Uffe Buchard og Politiker Johanne Schmidt Nielsen. Dilemmaer: 1. Rikke er 66 og er begyndt at se en fyr på 44 og er bekymret for aldersforskellen 2. Maria og hendes mand vil gerne af med de to geder, Gorm og Gert. 3. Sisses kæreste synes ikke, han skal være med til at betale for hendes spiral. 4. Carolines veninde begik selvmord for år tilbage, og Caroline har behov for at læse venindens afskedsbrev. 5. Helles kollega beder jævnligt om at køre med, men tilbyder aldrig at betale noget for turen. 6. Lisa har ikke lyst til at hende og hendes kæreste skal genbruge sex legetøj, som hendes kæreste har fra tidligere. 7. Troels er ikke forelsket i sin kone og overvejer at gå fra hende. 8. Bos far er stærkt imod, at Bo vil bruge 45.000 kroner på et Rolex ur. 9. Jesper er bekymret for lederen på den efterskole, hvor han arbejder. 10. Else skal på rustur, men hun gider ikke al den druk, der følger med.

Mads & Monopolet - Uge 36 2017-09-09  

Monopolet: Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, skuespiller Rasmus Bjerg og Chefredaktør Martin Krasnik. Dilemmaer: 1.Heidi er i tvivl om hun skal droppe elite atletikken. 2. Heidi og Peter er uenige om, hvorvidt deres kommende datter skal være vegetar. 3. Stine overvejer at kontakte et engangsknald, fordi han er fysioterapeut, og hun har dårlig knæ. 4. Carolinas far er dødsens syg og ligger i koma. Han har frabedt sig at hans børn skal se ham på dødslejet. 5. Lottes kæreste er sur over, at Lotte ryger cigaretter. 6. Pernille er i tvivl, om hun skal hoppe i kanen med en gift kollega fra sit job. 7. Sofies er bekymret for sin kæreste, der tager coke hver weekend. 8. Sussi ved ikke, om hun kan ligge topløs på en kommende ferie med børn og børnebørn. 9. Marias veninde har inviteret til fest med egenbetaling og forventer samtidig at få gave. 10. Nikolinas kæreste synes, hun skal barbere ben, fordi det er upassende med hår på benene på hendes job som folkeskolelærer.

Mads & Monopolet - Uge 35 2017-09-02  

Vært: Mads Steffensen. Panel: Skuespiller Nicolai Kopernikus, politiker Søren Pind og Tv-vært Ibi Makienok.

Mads & Monopolet - Uge 34 2017-08-26  

Monopolet: Sangerinde Annette Heick, filminstruktør Søren Fauli og bestyrelsesformand Asger Aamund. Vært: Mads Steffensen. 1: Anna ved ikke, om hun skal svare på en besked fra en pige, der har mobbet hende. 2: Signe og Torben er ikke enige om, hvorvidt de skal beholde en BMX-rampe i haven. 3: Berit ved ikke, om hun skal skælde sin datters chef ud. 4: Lailas far er uhelbredelig syg af kræft, og Laila ved ikke, om hun skal giftes nu eller når faren ikke er her mere. 5: Louise ved ikke, om hun skal sige til sin veninde, at veninden ikke skal tage sin date med til deres aftale i aften. 6: Gitte ved ikke, om hun skal bruge knap 6000 kroner på at få gendannet billeder fra sin datters første måneder. 7: Julie ved ikke, om hun skal tage til fest med sin kærestes eks-kæreste. 8: John tager viagra, men ved ikke, om han skal fortælle sin kæreste det. 9: Camilla ved ikke, om hun skal fortælle sin søn, at hans bedstefar ikke vil komme til hans fødselsdag. 10: Søren overvejer at sælge en studiebog, som ikke er hans egen.

Mads & Monopolet - Uge 33 2017-08-19  

Monopolet: Musiker Kristian Leth, Tv-vært Sofie Linde og filminstruktør Hella Joof. Dilemmaliste: 1. Julia er efter halvandet år ikke kommet over sin ekskæreste og overvejer nu at skrive et afskedsbrev til ham. 2. Michael er i tvivl om han skal få et barn med sin ekskone. 3. Maria spurgte om der er forskel på, hvor meget man giver til en fællesgave, hvis man er et par eller er single. 4. Alexander er i tvivl om han skal kontakte sin biologiske far, som han aldrig har mødt. 5. Sonja ved ikke hvad hun skal gøre af nogle smykker, hun fik af sin ekskæreste. 6. Emils hustru fik PTSD efter en udsendelse til Afghanistan og Emil er nu i tvivl om deres forhold. 7. Julie er træt af, at hendes veninde aldrig vil forlade dansegulvet, når de går i byen. 8. Elses to sønner er blevet uvenner pga den enes ekskone 9. Peter ved ikke, om han skal sige til sin kollega at han lugter stærkt af en form for krydret mad. 10. Milles kæreste har en stol stående i deres hjem, som han har fra sin ekskæreste.

Mads & Monopolet på Smukfest 2017-08-12  

Monopolet på Smukfest: Simon Jul, Signe Lindkvist og Morten Albæk Dilemmaer: Marie ved ikke om hun skal skrive sit job som værtinde i swingerklub på CV'et. Katja og Siljes veninde bliver ved at gå tilbage til en fyr, der konstant er hende utro Milena og Las er uenige, hvorvidt Las' gamle plakat fra "The bite fight" skal op på væggen. Olivia har fundet ud af, at hendes bror tager stoffer hver weekend. Sisse har små bryster og gider ikke gå med BH. Maya er træt af at vennekredsen vil lave løjer i deres lejlighed når hende og manden skal giftes næste år. Dea ved ikke, om hun skal sige sandheden, når fyre spørger, hvor mange hun har været sammen med. Henriette og veninderne er i tvivl om man kan tillade sig at give mad, som man har tabt på jorden, til en hjemløs John skrev ind fordi han er frustreret over, at han er hjemme og lave gipsloft, mens hans kone er på Smukfest Jens er træt af, at det er blevet kutyme at kramme, hver gang man møder venner og bekendte, han er mere til håndtryk

Mads & Monopolet sommerpodcast - episode 5 2017-07-01  

Tv-vært Signe Lindkvist, skuespiller Nicolaj Kopernikus og journalist Jens Olaf Jersild sad i Monopolet - programmet blev sendt den 17. maj 2005. Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet sommerpodcast - episode 4 2017-07-01  

Stand up komiker Lars Hjortshøj, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og politiker Søren Pind sad i Monopolet - programmet blev sendt den 29. august 2009. Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet sommerpodcast - episode 3 2017-07-01  

Bestyrelsesformand Asger Aamund, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, modeekspert Uffe Buchard sad i Monopolet - programmet blev sendt den 21. august 2010. Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet sommerpodcast - episode 2 2017-07-01  

Korrespondent Stéphanie Surrugue, forfatter Suzanne Bjerrehuus og journalist Jens Olaf Jersild sad i Monopolet - programmet blev sendt den 28. maj 2011. Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet sommerpodcast - episode 1 2017-07-01  

TV-vært Louise Wolff, sangerinde Annette Heick og bestyrelsesformand Asger Aamund sad I Monopolet - programmet blev sendt den 2. juni 2012. Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet - Uge 26 2017-07-01  

Mads & Monopolet Highlights. Monopolet er sendt på sommerferie, og Mads er bevæbnet med en masse highlights fra det sidste halve år. Store og små øjeblikke fra nogle af årets mange dilemmaer og diskussioner - og så får du opfølgningerne med. For hvordan er det gået med dem, der ringede og skrev ind, og hvad skete der, efter at vi slap dem i radioen? Vært: Mads Steffensen.

Mads & Monopolet - Uge 25 2017-06-24  

Monopolet: Musiker Christopher, politiker Johanne Schmidt-Nielsen og kulturchef Ane Cortzen. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaliste: 1. Julie har ødelagt sine forældres terrassevarmer-top til en fest. 2. Sif føler at hendes kæreste prioriterer sin ekskone over hende. 3. Dittes mormor siger, at hendes drengevenner tænker på at komme i seng med hende. 4. Lotte er endt i en uheldig situation, hvor en mand fejlagtigt tror, hun er dyrlæge. 5. Lises mand døde for tre år siden, nu har hun mødt en ny, som hun vil giftes med, men hendes børn er imod. 6. Anna overvejer at opsøge nogle bilister, der smed skrald foran hendes hus forleden. 7. Signe er i tvivl om hun skal afbetale sin mors gæld. 8. Cille og hendes mand lever i åbent parforhold, og Cille blevet gravid med en af sine elskere. 9. Anna er bekymret for, at hendes chef har det dårligt. 10. Cathrine er vild med en fyr, der har en kæreste og spurgte, om det er dumt at mødes alene med ham i morgen.

Mads & Monopolet - Uge 24 2017-06-17  

Mads & Monopolet på Folkemøde 2017. Monopolet: Pernille Rosenkrantz-Theil, Peter Mygind, Martin Krasnik, Annette Heick, Søren Pind, Ida Auken, Søren Rasted, Johanne Schmidt-Nielsen og Kim Bildsøe Lassen. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Bo har fundet 1000 kroner i en taxa og er i tvivl, om han kan beholde dem. 2. Mortens kone er kræftsyg men vil ikke tage cannabisolie. 3. Camillas kæreste drømmer om at have en trekant med Camilla og en anden kvinde. 4. Julies veninde vil hele tiden bringe samtaler op på et højere politisk plan. 5. Bertil er i tvivl, om han skal blive i New Zealand, hvor han har forelsket sig. 6. Alexander og Sophie kan ikke blive enige, om der skal snoozes eller ej. 7. Maria var på scenen. Hun drømmer om at blive børne Tv-vært, men ved ikke om hun bør tage en uddannelse. 8. Søren har muligvis gjort en argentinsk kvinde gravid. 9. Maria spurgte, om hun kan tillade sig at slette Facebookvenner. 10. Emilie var på scenen - hun er forelsket men skal ud og rejse.

Mads & Monopolet - Uge 23 2017-06-10  

Vært: Mads Steffensen. Monopolet: Racerkører Tom Kristensen, forfatter & livsstilsekspert Mads Christensen og politiker Pernille Rosenkrantz-Theil. Dilemmaer: 1. Aleksanders kolleger tog forleden imod en stor kundegave stik imod firmaets etiske retningslinjer 2. Nogen har bragt Mettes tempelklokke i haven til tavshed med et stykke pap. 3. Morten er holdleder for et fodboldhold og er i tvivl, om han kan smide en spiller af holdet. 4. Claus er familiefar og er kommet i tvivl, om hans passion for motorcykelsport er for farlig. 5. Susan og hendes to kolleger blev ikke inviteret, da afdelingen mødtes privat. 6. Signe har fået dickpics af en fyr 7. Kasper og hans venner har købt en ko, men den står hos en landmand, der ikke vil udlevere den. 8. Mia skal til folkemøde næste uge, men er pludselig blevet angst ved for terror. 9. Renee's datter har smadret Renee's bildør, og derfor overvejer Renee at lade være at give hende den Mac, hun var blevet lovet. 10. Marta er blevet forelsket i fransk-amerikanske Pierre.

Mads & Monopolet - Uge 22 2017-06-03  

Monopolet: Korrespondent Stéphanie Surrugue, musiker Søren Rasted og modeekspert Uffe Buchard. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Nadia og Lasse er bekymrede for at Lasses far tager shorts på til deres bryllup. 2. Tove og Preben er bollevenner, og nu vil Preben lade som om de er kærester på en kommende familieferie. 3. Anders kone blander sig ustandseligt i hans kørsel. 4. Berit er dybt forelsket i en gift mand 5. Josefines kollega spiser altid rigeligt, når andre giver kage, men giver aldrig selv. 6. Bodil og Niels vil invitere en syrisk dreng med til en kommende familiefest, men er i tvivl fordi deres familier er meget racistiske. 7. Helle er 54 og er forelsket i en mand på 74, men han synes aldersforskellen er for stor 8. Karins familie hælder konsekvent chili på den mad, hun med omhu har stået og tilberedt. 9. Susanne vil gerne tracke sin 15-årige datter via datterens smartphone. 10. Sanne kom til at invitere to veninder med til sit bryllup, som hun egentlig helst ikke vil have med.

Mads & Monopolet Følger op - Når fætter falder for kusine 2017-06-02  

For snart syv år siden fik Mads & Monopolet en mail fra to lyttere, der kaldte sig T & T. Deres bedsteforældre var fætter og kusine, og de to kaldte sig også fætter og kusine og nu var de altså blevet forelskede. Kan man det, er det overhovedet socialt acceptabelt, når man er i familie, spurgte de Monopolet. Mads Steffensen har nu mødt Sabrina og Peter, som de i virkeligheden hedder, her flere år efter - bare lige for at tjekke op på, hvordan det hele er gået dem.

Mads & Monopolet - Uge 21 2017-05-27  

Monopolet: Journalist Abdel Aziz Mahmoud, politiker Ida Auken og komiker Jan Gintberg. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Søs er træt af sin mands overforbrug af hans smartphone 2. Mille har en hjemløs veninde, som har inviteret en af sine hjemløse venner med til milles kommende fødselsdag. 3. Carlas kæreste har smidt en gammel toilettaske ud, hvor Carlas dagmarkors lå i. 4. Rosa har lige fået at vide, at hun har en halvsøster, der er 3 måneder ældre end hende. 5. Julie er bange for, om hun er ved at sætte sig i fast parforhold for tidligt. 6. Oline synes, det er uhøfligt, at hendes venner ønsker sig penge i bryllupsgave. 7. Sofia overvejer at droppe en stor mulighed for at forske i Danmark, fordi hun har mødt drømmefyren i Vietnam. 8. Mortens ægteskab er dødt, men han har svært ved at gå fra sin kone, fordi de har en handicappet datter. 9. Bo er træt af at rette sin kærestes kommafejl og nutids r. 10. Lasses mor døde i februar og har svært ved at faren allerede har fået ny kæreste.

Mads & Monopolet - Uge 20 2017-05-20  

Monopolet: Journalist Ditte Giese, satiriker Huxi Bach og skuespiller Nicolaj Kopernikus. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: Dilemma 1: Sisse har set gymnasiets elever drikke på pakeringspladsen Dilemma 2: Marike og hendes kæreste er musikere og skal beslutte om de vil blive i Oslo eller tage hjem til København Dilemma 3. Simone og Troels får altid rollerne som dem der skal underholde til bryllupper. Dilemma 4. Øyvind er jaloux på sin kones sexlegetøj Dilemma 5. Emmas svigerfamilie elsker quizspil, men Emma hader det Dilemma 6. Andreas vil skippe en konfirmation for pokalfinalen i fodbold, og en anden lytter, Joy, har en konfirmationsgæst der hellere vil til pokalfinale. Dilemma 7. Eas nabo er prostituteret og kunderne ringer på Eas dør Dilemma 8. Tina og Mette har en veninde, der kører virkelig dårligt bil. Dilemma 9. Maria arrangerer polterabend for sin veninde og nu har flere deltagere meddelt, at de tager deres babyer med. Dilemma 10. Isabella er kommet i tvivl, om hun er lesbisk

Mads & Monopolet - Uge 19 2017-05-13  

Monopolet: Skuespiller Peter Mygind, sangerinde Lina Rafn og komiker Thomas Warberg. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaliste: 1. Signes psykolog har addet hende på facebok. Det synes hun er upassende. 2. Hannah er i tvivl, om hun kan bede sit netværk om økonomisk støtte til at få hendes canadiske kæreste til Danmark. 3. Cilles nabo ryger hash, og røgen generer hende. 4. Solvejg var for 8 år siden udsat for en voldtægt og er i tvivl, om hun skal fortælle det til de fyre, hun dater. 5. Cecilie og hendes søskende er kommet i tvivl, om hornmusikken til deres forældres sølvbryllup. 6. Emil har mødt en pige på Tinder, som er polygam. 7. Pernille har en veninde, som forsøger at blive gravid med en gift mand. 8. Sanne og Lone vil gerne ud og rejse, men nu har en studieveninde inviteret sig selv med på ferien. 9. Sofie er flyttet ind i sin kærestes lejlighed, som stort set kun indeholder hans møbler og ting. 10. Manna ser to mænd, og kan ikke vælge hvem hun gerne vil være sammen med.

0:00/0:00
Video player is in betaClose