Magnus Betnér

Magnus Betnér

Sweden

Magnus Betnér kör sin grej på Bandit

Episodes

Radio1 ett år: Adaktussons avslöjande om Dawit Isaac - 2011-10-27  

Uppgifterna kring Dawit Isaak är oroande, och självfallet är det så att när en riksdagsledamot för fram den här typen av uppgifter är det av stort allmänintresse.

Adaktusson - om ledarskiftet i Nordkorea och de dömda Etiopiensvenskarna.  

Ledarskiftet i Nordkorea diskuteras med Tom Hart i studion. Björn Wiman och Jonas Nordling pratar om de svenska journalisterna som blivit dömda i Etiopien.

Adaktusson - Intressanta gäster är med och diskuterar veckans nyheter  

I Lars Adaktusson idag: Vi diskuterar finanskrisen med anledning av EU-toppmötet, den verkliga effekten av snusandet och dödsstraff, med anledning av en ny rapport från Amnesty visar att avrättning pågår för fullt i Iran. Vi börjar med att diskutera finanskrisen, EU och bankerna med anledning av EU-toppmötet häromdagen. Gäst är Rikard Josefson, VD för Länsförsäkringar Bank. Vi pratar också om Sverige ska få exportera snus till övriga EU-länder eller ej, och vad blir egentligen effekterna av snusandet ...färre rökare eller fler cancerfall?? Gäster är Lars-Erik Rutqvist, läkare och expert hos Swedish Match och Gunilla Bolinder, överläkare Karolinska sjukhuset Solna. Vi avslutar med att diskutera dödsstraffet. En ny rapport från Amnesty visar att det pågår en avrättningsvåg i Iran - folk avrättas på löpande band. Framför allt de som misstänks för narkotikabrott. Svenska Amnestys ordförande, Lise Berg kommer till studion.

Adaktusson - Kungahuset måste börja redovisa sina pengar  

I Adaktusson diskuterar vi SCB:s senaste partisympatiundersökning, samt Riksdagens nya beslut om att Kungahusets apanage måste börja redovisas. Dessutom pratar vi om att tyckande och vetande har ersatt kunskap inom journalistiken. Gäster: Bertil Ternert, informationschef vid Hovet och Johan Hakelius, krönikör och journalist.

Adaktusson - Minskat förtroender för medier  

Dagens gäster är statsvetaren Jenny Madestam som diskuterar med Anne-Marie Pålsson, Professorn och medieforskaren Lennart Weibull intervjuas om den årliga Förtroendebarometern samt Etikombudsmannen i Journalistförbundet, Justus Benett kommenterar det dåliga förtroendet för medier.

Adaktusson - Om Håkan Juholt  

Idag gästas Adaktusson av Jan Nygren som analyserar krisen i socialdemokratin och kritiken mot Håkan Juholt. Nygren har varit socialdemokratisk samordningsminister i statsrådsberedningen, han har varit statssekreterare i försvarsdepartementet, liksom ordförande i det Socialdemokratiska ungdomsförbundet SSU

Adaktusson - Amerikanska presidentvalet  

Vi diskuterar det Amerikanska presidentvalet och Vänsterpartiets nya favorit som partiledare: Jonas Sjöstedt. I slutet av programmet gästar Marcus Birro studion och pratar om hur det är att vara offentlig och ha många åsikter som sticker ut.

Adaktusson - Om atomforskning och krisen inom socialdemokratin  

Gäster i studion är bland annat Bijan Fahimi, kommunikationskonsult med kunskap om Iran samt Socialdemokraterna Krister Isaksson och Vidar Andersson.

Adaktusson - Dawit Isaak fortsättning  

Idag fortsätter vi diskussionen om Dawit Isaak. Dessutom Diskuteras Euro-krisen och det politiska spelet kring Greklands havererade statsfinanser med Carl B Hamilton och Olof Sjöström.

Adaktusson  

Adaktusson: Uppgifterna kring Dawit Isaak är oroande, och självfallet är det så att när en riksdagsledamot för fram den här typen av uppgifter är det av stort allmänintresse

Dawit Isaak - avslöjandet EXKLUSIVT  

Nya uppgifter avslöjar att journalisten kan vara död.

0:00/0:00
Video player is in betaClose