Män Pratar Känslor

Män Pratar Känslor

En podcast av unga män som öppnar upp sig för varandra och nu även allmänheten. Här diskuteras allt från aktuella världsnyheter till gamla sexhistorier från deras tidigare dagar. Män som pratar känslor helt enkelt.

Episodes

42. Barnfarm  

I detta avsnitt diskuteras det som vanligt om en massa olika saker, dessa saker varierar från adoption, max liggtorka, kastreringar i kina i utbyta av en radio och en massa annat smått och gott. Så gå ut i solen, höj volymen, slut ögonen och dröm er iväg till avsnitt 42!

41. Superkrafter  

Godmorgon alla MPK-älskare!

Dagen bjuder inte bara på fantastiskt väder udan även äntligen ett nytt avsnitt! Månadens MPK-avsnitt har äntligen kommit och denna gång är Starköls-Noffe tillbaka. MPK-gänget spånar diverse "superkrafter", där det självklart inblandas en knytnäve och en röv. Sagan om krogbarnet får även sitt avslut. Allt detta och mycket mer i avnitt 41 av Män pratar Känslor.

40. Oskars Pung  

40. Oskars Pung.

I denna månadens avsnitt ringer vi upp en av våra lyssnare, Oskar. Vi pratar en del om hans pung men inte bara! Vi lyckades inte riktigt med ljudkvaliteten på telefonsamtalet men ni får härda ut!

Vi pratar pinsamheter, om hur Filip går till attack mot andra alfahannar, om the "sis code" och mycket mtcket mer. Allt gott 

/MPK

39. Säsong 3 - The Distilled Season  

MÄN PRATAR KÄNSLOR ÄR TILLBAKA

MPK vaknar ur sitt ide och inleder idag Säsong 3 - The Distilled Season. Vi vet att varit borta lite länge och ber om ursäkt för det. Å andra sidan är vädret perfekt och det finns inget bättre sätt att inleda våren på än med våren första MPK-avsnitt!

Christopher, Eyvind, Filip och Max diskuterar bl.a. hur man får flest barn i världen, tunnebanevakters rätt i samhället och finska folkomröstningar. Christopher fastnar på landet och Filip har testat en ny grej. 

Så möt våren med sol och MPK!!!

Länk till musiken: https://www.facebook.com/fantasiesmusic

38. Sillkanon  

En tidig julklapp från MPK-gänget; Avsnitt 38!

I denna present får ni bland annat reda på hur hängig en pung kan bli, vilka som är de värsta kickstarter projekt och hur vi hanterat julklappshetsen.

Filip köper inspiration från sin fastighetsskötare, Vi tar äntligen tag i diskutionen om siamesiska tvillingar, Ernst får även ett inslag i podden.

Vi vill tacka er för att ni lyssnat detta år och önskar att ni hänger med 2015.

Från oss alla till er alla, en riktigt god jul!

37. Extra  

Ho, ho ho i stugan!

I julens rätta anda så kommer MPK ut med lite extra material! Eftersom det fanns så mycket i gårdagens avsnitt så valde vi att lägga upp detta som bonus.

Så här låter MPK när det är ocensurerat, oredigerat och i slutet av kvällen efter ett och annat glas vin.

Lyssna om ni vågar.

37. Antisemitisk MPKare  

Jul, jul, strålande jul, för att citera Carola.

Det är vårt 3:e julavsnitt som släpps tidsenligt den 3 advent. Och vilken julstämning vi levererar! Vi pratar om frukt, baljväxter och nötter! Vi berättar hur man tjänar en miljon dollar,  hur du ska fria till din flickvän, det perfekta bantningsknepet och mycket mer! 

Lyssna och njut.

36. Allt Började Med En Morot  

I veckans lite längre avsnitt så pratades det mycket om grönsaker och frukter. Vidare täcks felaktiga ordspråk och Filips sexnoveller. Vi försöker hålla uppe julstämningen genom att diskutera den, på gott och ont. SEN tas filips flygplansresa upp. Men får vi reda på vad som egentligen hände?! Klicka igång och njut av veckans julkalender podd så får ni reda på svaret.

35. Filip Harmonerar.  

Avsnit 35! Ett riktigt jul-avsnitt med tomte historier. Vi har även Marvin på besök som delar med sig om sitt "bajs-nytt". De två fläskfilléerna gör även ett återbesök.
Mer skoj väntas för den som lyssnar på detta avsnitt.

Ursäktar för den extra väntan.

34. Ryggradslösa Läxhjälpen  

Veckans avsnitt handlar om matematiska problem, en massa ponerande kring diverse olika saker, någon historia. INGEN bajs och INGEN Ciffe. Så förbered er på att suga upp en massa kunskap i veckans ryggradslösa läxhjälp. 
PS: Fist or Fellatio gör ett kärt återseende.

33. HIV-positiv  

Varmt välkomna till avsnitt 33 nästan 34! Ett avsnitt som överträffar alla förväntningar. Männen spelar en podlek där de testas på sin allmänkunskap. Vi pratar om förväntningarna på att bli vuxen, Sergeant Leski, att nästan ha HIV, emotionella kollapser och våra barntrauman. Njut medmänniskor!

 

Ps: Ciffe kunde inte göra bild och jag är för bakis så det blev denna för den är rolig.

32. 47+  

Det finns en magisk gräns precis vid 47 års ålder där man går från fräsch till skruttig; vår nya mpkare Rikard förklarar mer om detta.
Mysigt kläm på pungkulan, bajenhuliganer, sparkad på smalbenen med buffalo's, max frisyr som gått för långt, hockeyfrillor, felaktiga booty-calls.
Varför är ALLA mäklare unga? Och var är dom gamla mäklarna?
Hur mycket pung har man i ansiktet egentligen? Ja vi knäcker en del nötter detta avsnitt som dessutom har lite fart och fläkt för första gången på länge. Så vad väntar du på? Lyssna! Du måste verkligen inte om du inte vill. Inte alla som kan ta det. Bättre du håller dig borta faktiskt. hej.

31. Cockzilla  

Avsnitt 31. Ett "mys" avsnitt med tre Mpk medlemmar. Det berättas spökhistorier samt spök-hyss. Det diskuteras hur man skulle leva utan internet.
Mpk ger även skarp kritik och förslag på förbättringar till spärrvakter. Vilken karriär är den rätta; badbyxmodell, runka i webcam, eller all out porr skådis?
Så sätt er ner, andas ut och njut av myset.

30. Halloween & Onani  

I veckans halloween avsnitt berättas EN skräckhistoria, sedan marineras den av en ofantlig mängd onanisnack.
Språkbarriärer på jobbet? Vi har lösningen! Vidare ger filip bra tips om du någonsin är på en fest där du inte känner någon! Spetsa öronen, sug upp kunskapen. Ta vår hand och tillsammans ska vi möta det äckliga och runka igenom det.
Ps: Filip fyller år om någon bryr sig. Det gör inte vi.

29. Värre än döden  

Avsnitt 29 är vårt absolut bästa hittills. Vi är som busiga småbarn eftersom det är första gången Ciffe inte är med! Filip bjuder friskt på sin BIB vilket sätter sina spår. Vi pratar om att komma på brevbäraren, hur snygg prinsessan Viktoria egentligen är, hur man fuskar på spanska prov och hur det känns att bli fisen på av en 60 årig dam. Dessutom spoilar vi världens längsta skämt. Enjoy!

(Förmodligen bästa bilden??)

28. Gunde & Agneta goes 69  

28. En orgasm precis innan du framträder är skitbra. Vad händer när Rasmus blir jagad av en våldtäktsman? Vi fick även ett jättejättejättelångt mail från en lyssnare som vi valde att klippa bort men vi hänger ut stackarn som skickade mailet ändå :( och vi äter lite chips. Förlåt.

27. SnookerHunkarna  

27. SnookerHunkarna

Bad michael om en text till det här avsnittet. Men orkade inte vänta så jag skrev det här istället. Avsnittet handlar om konstiga saker som vanligt.

26. Bajsbilen & Dödsstraff  

Ja, vi är i kissochbajsåldern. Men det är ni med så lyssna och ha kul. Vi kan även vara seriösa. Exempel på detta hör ni i veckans avsnitt när vi pratar om, om vi ska prata om dödsstraff och om vi ska fortsätta diskutera hurvida vi ska prata om dödsstraff.

eh?

25. Jessica Alba på Götgatsbacken  

God morgon svenska folket!

Detta är avsnitt 25, vilket är stort! Vi har en nykomling med i poden tillsammans med gamla rävar. Det diskuteras bl.a. klardrömmande, hår i pannan, skägghipsters, 3 myror är lite färre än 4 elefanter och vad som händer när man dricker för mycket kaffe på en långflight från Thailand. Och Jessica Alba.

Lyssna och njut!

24. Knull Med Tvillingar  

Jaaaaaa. Nu var vi igång igen!

Första avsnittet för säsong två. Vi är tillbaka med ny glöd, nytt sex, nya känslor, samma personer, samma glädje, samma humor. Ni vet vad som gälller! hejåhå :)

 

Ni finner oss i er podapp som ni laddat hem från appstore eller play store. Ni finner oss även på iTunes samt via länken i detta inlägg om ni vill. God fortsatt söndag!

0:00/0:00
Video player is in betaClose