Episodes

Dag & Natt  


Podcasten er tilbake med comeback for to av poddens medlemmer. Vi diskuterer oppturen i Europa League og nedturen i Premier League. Mhikhytarian er tilbake i laget og vi ser fremover mot United neste to kamper.

Manchester United Podden - Premier Leagues mest uheldige lag  


Noen ganger er det ikke nok å være best... så lenge ballen ikke går inn. Er vi Premier Leagues mest uheldige lag? Og må vi ta konsekvensene ved å gå "all inn" i Europa League? Peder og Jan Thomas diskuterer.

Manchester United Podden - Udisiplinert seier mot Swansea  


Podden er tilbake med Peder, Rasmus og Jan Thomas i studio. Vi diskuterer seieren mot Swansea, som fikk oss tilbake på sporet. Men til hvilken pris? Laget er preget av skader og suspensjoner inn mot Arsenal-kampen. Det er briste eller bære for å være med og kjempe om tittelen i årets Premier League sesong! Hvilket lag kan vi stille med, og blir det nok mot Arsenal?

Manchester United Podden - Uvirkelige scener mot Burnley  


Peder og Jan Thomas diskuterer de overnaturlige kreftene som forhindret en komfortabel seier mot Burnley. Hvem har skylden? Uflaks? Mourinho? Dommeren? Herrera? Zlatan? Spørsmålene er flere enn svarene i dagens podcast, men vi tror på Mkhitaryan når han sier "Better days will come"!

Manchester United Podden - En kamp med to omganger  


Dagens episode er består av to omganger; fadesen mot Chelsea, og oppturen mot City. Med opptak før og etter City-matchen er det mulig å spore en viss endring i humøret til Peder, Jan Thomas og Henrik i studio. Men vi er fremdeles ikke helt kloke på dette United-laget. Peker pilen egentlig opp eller ned?

Manchester United Podden - Busstur til Anfield  


Ble bussen parkert mot Liverpool, eller så vi et United-lag som kun fremviste kynismen Mourinho etterlyser? Peder, Henrik og Jan Thomas diskuterer den første kampen i rekken av store oppgjør vi nå er inne i, og vurderer mulighetene mot Fenerbache og Chelsea i uka som kommer. Det blir også tid til drøfting av keeperestetikk, Rashford som 10-er, og Rooneys retur til Anfield.

Manchester United Podden - Stang ut mot Stoke  


Det blir en landslagspause med bismak. Peder og Jan Thomas lurer på hva som gikk galt mot Stoke, men tar også med oss det positive. Som Wayne Gretzky sa: "You miss 100% of the shots you don’t take". Vi håper og tror flere av skuddene vil gå inn i de fire neste kampene som kommer mot Liverpool, Fenerbache, Chelsea og City.

Manchester United Podden - Rooney ut, 3 poeng inn!  


Vi oppsummerer en deilig storseier mot regjerende seriemester Leicester, og ser på betydningen av Rooneys benking. Fortsetter han på benken mot Zorya og Stoke? Får vi seiersrekka vi forventer? Og hvem utgjør egentlig den beste midtbanekonstellasjonen for United akkurat nå?

Manchester United Podden - Opptur i Northamton  


Dagens episode er todelt, med opptak før og etter kampen mot Northampton. I studio sitter Peder, Rasmus og Jan Thomas, og vi diskuterer hvordan vi skal snu tre strake tap til en lang seiersrekke.

Manchester United Podden - Episode 44  


Tap i derbyet, men alt er ikke bekmørkt for det. Vi forsøker å gjøre oss kloke på hvorfor det gikk som det gikk og snakker om hva dette betyr for sesongen videre. Vi kikker fremover mot første runde av europa league og mot kampen på søndag. god fornøyelse!

Manchester United Podden - Episode 43  


En ung Manchestergutt som avgjør på overtid, etter massivt press de siste 30 minuttene, borte mot Hull, i regnet... hvilket år er egentlig dette? Its the comeback year! Det lukter United way lang vei av dette laget og det gjør oss i podcasten glade. vi snakker om nevnte kamp og tar en liten kikk på hva som venter på andre siden av landslagspausen.

Manchester United Podden - Episode 42  


Nok en podcast og nok en trepoenger for United. Southampton ble ryddet av veien uten at vi trengte å bruke for mye krefter på det. I tillegg fikk Pogba sin debut og Zlatan fortsetter å score. Alt dette og mer i ukas episode av Manchester United Podden!

Manchester United Podden - Episode 41  


Vi er tilbake og endelig har vi en ligakamp å snakke om igjen. United startet bra og slo Bornmouth 3-1 i badebyen. Vi tar imot spørsmål fra lyttere og snakker om årets første hjemmekamp, mot Southampton på Fredag. God fornøyelse!

Manchester United Podden - Vi er tilbake!  


Endelig er det duket og dekket for en ny sesong av Premier League og United ser friskere og mer spennende ut enn på lenge. I sesongens første utgave av podden, snakker vi om sommeren, overgangsvinduet og Pogba. Vi kikker inn i glasskula og forsøker å gjette på hvordan det hele går. Lik oss gjerne på facebook og kos dere med årets første episode!

Manchester United Podden - Mourinho i Madrid  


I denne lille sommerutgaven av Manchester United Podden, gjør vi et forsøk på å bli bedre kjent med vår nye manager. Vi har intervjuet Real Madrid supporter, Christopher Hoff om hans erfaringer rundt Mourinho som manager i Real Madrid i perioden 2010-2013. En periode preget av mange gode resultater og en del kontroverser. Hva sitter Real Madrid igjen med fra denne perioden? Og hva slags påvirkning hadde Mourinho på et lag med ambisjoner om å være best i verden. God fornøyelse!

Bonusepisode  


Vi har igjen satt oss bak mikrofonen for en liten bonusepisode før vi drar ut i sommerferie. Vi diskuterer Mourinhos første pressekonferanse, samt våre tre nysigneringer.

Den store sesongavsluttningen. Del 3.  


I del 3. Ser vi på hva vi har i vente. Mourinho, overganger og forventninger til kommende sesong! Takk til alle lyttere for en fin tid sammen. Det har vært en glede å lage denne podcasten og vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger vi har fått og til alle dere som har lastet ned. Vi sees igjen snart. God sommer og godt EM. Hilsen alle oss i Manchester United Podden!

Den store sesongavsluttningen. Del 2  


Vi fortsetter med gjenomgang av spillerne og avslutter det hele med kåringer av sesongs øyeblikk og mer.

Den store sesongavsluttningen. Del 1  


I denne Episke oppsummeringen får dere servert en gjennomgang av spillernes prestasjoner i sesongen som har vært. Vi tar for oss prestasjonenen deres, forventningene vi hadde til de og laget før sesongen, samt at vi ser på sansynligheten for deres videre fremtiden under Mourinho. God fornøyelse!

Manchester United Podden - Episode 36  


Seier på Wembley og vår 12. tittel i FA cupen, samt nyhetene om sparkingen av LVG diskuteres. Vi beklager teknisk lydtrøbbel i starten av episoden, men det går over etter fem minutter. God fornøyelse

0:00/0:00
Video player is in betaClose