Episodes

Remis på Old Trafford  


Vi diskuterer uavgjortresultatet mot Liverpool og det som ble et taktisk slag mellom de to managerne. Så tar vi imot lytterspørsmål og ser fremover til kampen mot stoke på lørdag.

Konger av cupen og sesongens viktigste kamp.  


To seiere i to forskjellige cuper skal diskuteres og i horisonten skimtes storoppgjøret mot rivalene fra Merseyside. En 6-poenger og kanskje sesongens viktigste kamp står for tur. Kjør Pod!

Manchester United Podden - Tre strake, med og uten dommerhjelp...  


Jula ble en fest for United, og en fest for oss supportere. Tre strake fine seiere gjør at vi nå har en rekke på seks trepoengere, og dermed er både Champions League, bronse og sølv på skuddhold. Kan vi holde toget gående og krype nærmere gullet også? Eller blir vi offer for årets dommerlotteri i Premier League? Hva skjer egentlig med dommerstanden?

God Jul!  


Nok en episode og nok en runde med to seiere. Vi går inn i jula med stor selvtillitt og glede. Rasmus, Peder og Henrik er på plass for å gi deg det siste om Manchester United. God fornøyelse!

God Jul  


Nok en episode og nok en runde med to seiere. Vi går inn i jula med stor selvtillitt og glede. Rasmus, Peder og Henrik er på plass for å gi deg det siste om Manchester United. God fornøyelse!

Endelig!  


Endelig vant vi to kamper på rad og endelig vant vi igjen i Premier League og det mot et topplag og en rival. Vi feirer med en feststemt pod og ser fremover mot juleprogrammet.

Gode i cup skuffende i liga.  


Nok en gang spilte vi en god kamp i cupsammenheng og nok en gang ble vi skuffet over resultat i ligaen. Rasmus, Peder og Henrik er i studio for å forsøke å finne svar på hvorfor det går som det med united om dagen. God fornøylse!

Dag & Natt  


Podcasten er tilbake med comeback for to av poddens medlemmer. Vi diskuterer oppturen i Europa League og nedturen i Premier League. Mhikhytarian er tilbake i laget og vi ser fremover mot United neste to kamper.

Manchester United Podden - Premier Leagues mest uheldige lag  


Noen ganger er det ikke nok å være best... så lenge ballen ikke går inn. Er vi Premier Leagues mest uheldige lag? Og må vi ta konsekvensene ved å gå "all inn" i Europa League? Peder og Jan Thomas diskuterer.

Manchester United Podden - Udisiplinert seier mot Swansea  


Podden er tilbake med Peder, Rasmus og Jan Thomas i studio. Vi diskuterer seieren mot Swansea, som fikk oss tilbake på sporet. Men til hvilken pris? Laget er preget av skader og suspensjoner inn mot Arsenal-kampen. Det er briste eller bære for å være med og kjempe om tittelen i årets Premier League sesong! Hvilket lag kan vi stille med, og blir det nok mot Arsenal?

Manchester United Podden - Uvirkelige scener mot Burnley  


Peder og Jan Thomas diskuterer de overnaturlige kreftene som forhindret en komfortabel seier mot Burnley. Hvem har skylden? Uflaks? Mourinho? Dommeren? Herrera? Zlatan? Spørsmålene er flere enn svarene i dagens podcast, men vi tror på Mkhitaryan når han sier "Better days will come"!

Manchester United Podden - En kamp med to omganger  


Dagens episode er består av to omganger; fadesen mot Chelsea, og oppturen mot City. Med opptak før og etter City-matchen er det mulig å spore en viss endring i humøret til Peder, Jan Thomas og Henrik i studio. Men vi er fremdeles ikke helt kloke på dette United-laget. Peker pilen egentlig opp eller ned?

Manchester United Podden - Busstur til Anfield  


Ble bussen parkert mot Liverpool, eller så vi et United-lag som kun fremviste kynismen Mourinho etterlyser? Peder, Henrik og Jan Thomas diskuterer den første kampen i rekken av store oppgjør vi nå er inne i, og vurderer mulighetene mot Fenerbache og Chelsea i uka som kommer. Det blir også tid til drøfting av keeperestetikk, Rashford som 10-er, og Rooneys retur til Anfield.

Manchester United Podden - Stang ut mot Stoke  


Det blir en landslagspause med bismak. Peder og Jan Thomas lurer på hva som gikk galt mot Stoke, men tar også med oss det positive. Som Wayne Gretzky sa: "You miss 100% of the shots you don’t take". Vi håper og tror flere av skuddene vil gå inn i de fire neste kampene som kommer mot Liverpool, Fenerbache, Chelsea og City.

Manchester United Podden - Rooney ut, 3 poeng inn!  


Vi oppsummerer en deilig storseier mot regjerende seriemester Leicester, og ser på betydningen av Rooneys benking. Fortsetter han på benken mot Zorya og Stoke? Får vi seiersrekka vi forventer? Og hvem utgjør egentlig den beste midtbanekonstellasjonen for United akkurat nå?

Manchester United Podden - Opptur i Northamton  


Dagens episode er todelt, med opptak før og etter kampen mot Northampton. I studio sitter Peder, Rasmus og Jan Thomas, og vi diskuterer hvordan vi skal snu tre strake tap til en lang seiersrekke.

Manchester United Podden - Episode 44  


Tap i derbyet, men alt er ikke bekmørkt for det. Vi forsøker å gjøre oss kloke på hvorfor det gikk som det gikk og snakker om hva dette betyr for sesongen videre. Vi kikker fremover mot første runde av europa league og mot kampen på søndag. god fornøyelse!

Manchester United Podden - Episode 43  


En ung Manchestergutt som avgjør på overtid, etter massivt press de siste 30 minuttene, borte mot Hull, i regnet... hvilket år er egentlig dette? Its the comeback year! Det lukter United way lang vei av dette laget og det gjør oss i podcasten glade. vi snakker om nevnte kamp og tar en liten kikk på hva som venter på andre siden av landslagspausen.

Manchester United Podden - Episode 42  


Nok en podcast og nok en trepoenger for United. Southampton ble ryddet av veien uten at vi trengte å bruke for mye krefter på det. I tillegg fikk Pogba sin debut og Zlatan fortsetter å score. Alt dette og mer i ukas episode av Manchester United Podden!

Manchester United Podden - Episode 41  


Vi er tilbake og endelig har vi en ligakamp å snakke om igjen. United startet bra og slo Bornmouth 3-1 i badebyen. Vi tar imot spørsmål fra lyttere og snakker om årets første hjemmekamp, mot Southampton på Fredag. God fornøyelse!

0:00/0:00
Video player is in betaClose