Episodes

CHAMPIONS OF THE EFL CUP!  


Ligacup, Carling cup, Mickey mouse cup... kjært barn har mange navn og nok en gang er vi mestere i denne noe rare cupen. Det skal feires i ukens episode av United Podden.

Wembley er pyntet og klart for oss, vi skal spille final!  


Etter seier i EL og i FA cupen, ser vi nå fremover mot finale i Liga cupen. Vi snaker om uniteds historie i denne turneringen og spår uniteds sjanser til å ta hjem det første virkelige trofeet med Mourinho som United manager.

Tre poeng og to uker med cup.  


Etter en meget god kamp og kanskje sesongs beste førsteomgang, tok vi tre viktige poeng mot Watford. Nå er det to uker med cup som venter. Først ut; St. Etienne og Blackburn.

Manchester United Podden - Overkjøring av mesterne, og fjerdeplass innen rekkevidde  


Hele gjengen er samlet til podcast etter en uke som først ble en real nedtur mot Hull, og så opptur mot Leicester. Hovmester Mkhitarjan kan fort bli løsningen på våre offensive problemer. Og Mata kan takle som han vil, han er jo en så hyggelig kar! Kjør podd!

Manchester United Podden - Spesialepisode: Akademiet, ungdomsprospekter og 29.000 magiske dager  


Del 2 av spesialepisodene med Bjarte Valen er ute! Bjarte, Peder, Rasmus og Jan Thomas diskuterer Uniteds overlegne ungdomsarbeid, og hvilke forhåpninger vi har til nye gjennombrudd i en tid der penga styrer. Når stiller United igjen et lag som ikke inneholder egenutviklede spillere? Sist var i oktober, 1937.

Manchester United Podden - Krøll mot Hull, men ny sjanse venter  


Seiersrekka stoppet brått mot Hull i Ligacupen. Men hva gjør vel det? Vi er jo i finale! FA-Cupen kan vi også fortsatt vinne. Nå må vi få fart i toget igjen i kampene mot Hull og Leicester. Henrik, Rasmus og Jan Thomas diskuterer.

Manchester United Podden - Spesialepisode: Økonomi, investeringer og trusselen fra Kina!  


Det er tid for Manchester United Podden Spesial! Vi har med oss Bjarte Valen, skribent for United-supporteren og United.no, og diskuterer stegene United har tatt for å overta førsteplassen på fotballgigantenes inntektsliste. Hvor kommer inntektene fra? Og hvordan bør de brukes? Hva innebærer fremtiden for United? Når blir Old Trafford utvidet? Og kan Premier League stå imot det kinesiske pengetoget? Mange spørsmål, mye info. Og forhåpentligvis litt klokere.

Rooney i 250 og united på stedet hvil  


Podden er tilbake og denne gang har vi gleden av å ha med oss United supporterens egen journalist, Bjarte Valen. Vi snakker om Stoke matchen, Rooney og ser fremover. God fornøyelse!

Remis på Old Trafford  


Vi diskuterer uavgjortresultatet mot Liverpool og det som ble et taktisk slag mellom de to managerne. Så tar vi imot lytterspørsmål og ser fremover til kampen mot stoke på lørdag.

Konger av cupen og sesongens viktigste kamp.  


To seiere i to forskjellige cuper skal diskuteres og i horisonten skimtes storoppgjøret mot rivalene fra Merseyside. En 6-poenger og kanskje sesongens viktigste kamp står for tur. Kjør Pod!

Manchester United Podden - Tre strake, med og uten dommerhjelp...  


Jula ble en fest for United, og en fest for oss supportere. Tre strake fine seiere gjør at vi nå har en rekke på seks trepoengere, og dermed er både Champions League, bronse og sølv på skuddhold. Kan vi holde toget gående og krype nærmere gullet også? Eller blir vi offer for årets dommerlotteri i Premier League? Hva skjer egentlig med dommerstanden?

God Jul!  


Nok en episode og nok en runde med to seiere. Vi går inn i jula med stor selvtillitt og glede. Rasmus, Peder og Henrik er på plass for å gi deg det siste om Manchester United. God fornøyelse!

God Jul  


Nok en episode og nok en runde med to seiere. Vi går inn i jula med stor selvtillitt og glede. Rasmus, Peder og Henrik er på plass for å gi deg det siste om Manchester United. God fornøyelse!

Endelig!  


Endelig vant vi to kamper på rad og endelig vant vi igjen i Premier League og det mot et topplag og en rival. Vi feirer med en feststemt pod og ser fremover mot juleprogrammet.

Gode i cup skuffende i liga.  


Nok en gang spilte vi en god kamp i cupsammenheng og nok en gang ble vi skuffet over resultat i ligaen. Rasmus, Peder og Henrik er i studio for å forsøke å finne svar på hvorfor det går som det med united om dagen. God fornøylse!

Dag & Natt  


Podcasten er tilbake med comeback for to av poddens medlemmer. Vi diskuterer oppturen i Europa League og nedturen i Premier League. Mhikhytarian er tilbake i laget og vi ser fremover mot United neste to kamper.

Manchester United Podden - Premier Leagues mest uheldige lag  


Noen ganger er det ikke nok å være best... så lenge ballen ikke går inn. Er vi Premier Leagues mest uheldige lag? Og må vi ta konsekvensene ved å gå "all inn" i Europa League? Peder og Jan Thomas diskuterer.

Manchester United Podden - Udisiplinert seier mot Swansea  


Podden er tilbake med Peder, Rasmus og Jan Thomas i studio. Vi diskuterer seieren mot Swansea, som fikk oss tilbake på sporet. Men til hvilken pris? Laget er preget av skader og suspensjoner inn mot Arsenal-kampen. Det er briste eller bære for å være med og kjempe om tittelen i årets Premier League sesong! Hvilket lag kan vi stille med, og blir det nok mot Arsenal?

Manchester United Podden - Uvirkelige scener mot Burnley  


Peder og Jan Thomas diskuterer de overnaturlige kreftene som forhindret en komfortabel seier mot Burnley. Hvem har skylden? Uflaks? Mourinho? Dommeren? Herrera? Zlatan? Spørsmålene er flere enn svarene i dagens podcast, men vi tror på Mkhitaryan når han sier "Better days will come"!

Manchester United Podden - En kamp med to omganger  


Dagens episode er består av to omganger; fadesen mot Chelsea, og oppturen mot City. Med opptak før og etter City-matchen er det mulig å spore en viss endring i humøret til Peder, Jan Thomas og Henrik i studio. Men vi er fremdeles ikke helt kloke på dette United-laget. Peker pilen egentlig opp eller ned?

0:00/0:00
Video player is in betaClose