Episodes

Manchester United Podden - Europa League Finale!  


Kun Ajax står mellom United og et europeisk trofé... alternativt mellom United og avgrunnen; nok en sesong uten Champions League fotball. For å bli litt klokere før onsdagens finale har vi med oss Dylan; Ajax-supporter og generelt fin fyr. Vi håper det blir en bedre for oss en ham på onsdag!

Manchester United Podden - Nå er det Europa som gjelder!  


Etter helgas tap mot Arsenal er det ikke lenger noen tvil: Nå er det Europa League som gjelder! En seier der vil redde sesongen; og kanskje også mulighetene for Mourinhos prosjekt? Henrik, Peder, Rasmus og Jan Thomas er skjønt enige; nå skal vi til Stockholm! Men først må Celta Vigo nedkjempes på Old Trafford.

Manchester United Podden - Full fres mot Aspas Celta Vigo  


Podden er tilbake i det som er utrolig spennende tider. Sesongen kan ennå briste eller bære. Selv med maks syv kamper igjen av sesongen kan det ennå bli himmel eller helvete. Hva det blir avhenger blant annet av om vi klarer å stable oss på beina med en håpløs skadesituasjon, og sette skapet på plass mot Celta Vigo på torsdag. Henrik, Peder og Jan Thomas diskuterer.

Tid for derby!  


Videre i Europe League, heng på topp fire og Etihad neste. Vi har mye å snekke om i denne ukens podcast.

Manchester United Podden - Sesongbeste på Old Trafford!  


Endelig tok vi en skalp mot et storlag og det på mesterlig vis! United og Mourinho viste seg frem fra sin aller beste side, da United dominerte Chelsea på Søndag. Det og mer i ukas pod.

Manchester United Podden - Det hendte i de dager da vi led i to kamper og stod opp på tredje dag.  


Etter to horrible kamper, rullet vi steinen vekk og viste livstegn på stadium of light. Dét skal diskuteres, pluss overganger og uniteds neste to matcher. God fornøyelse!

Manchester United Podden - Spesialepisode: Hvordan er stemninga i klubben med Mourinho, Zlatan, Herrera & co?  


Spesialepisode del 3 med Bjarte Valen fra United.no er endelig ute! Bjarte snakker om sine møter med flere spillere, og diskuterer stemningen i klubben under Mourinho med Peder, Rasmus og Jan Thomas. God lytting!

Manchester United Podden - Endelig en plass opp!  


Endelig er vi kvitt forbannelsen som har ridd oss i månedsvis, endelig har vi klatret opp fra 6 til 5 plass på tabellen. Vi har også sikret oss plass i kvartfinalen av Europa League. Dette og mer i ukens episode.

Manchester United Podden - Ute av FA cupen, nå er det CL plass som gjelder  


Vi ble sendt hjem fra London med 10 mann på banen og utslått av FA cupen. Nå er det plass i neste års CL som gjelder. Rostov x2 og Midelsborough borte.

Manchester United Podden - 6. plass  


Nok en gang hadde vi muligheten til å bryte oss inn i topp fire og nok en gang lot vi den muligheten gå fra oss. Vi ser på hva som skjedde og ser fremover til kamper mot Rostov og Chelsea.

Manchester United Podden - CHAMPIONS OF THE EFL CUP!  


Ligacup, Carling cup, Mickey mouse cup... kjært barn har mange navn og nok en gang er vi mestere i denne noe rare cupen. Det skal feires i ukens episode av United Podden.

Manchester United Podden - Wembley er pyntet og klart for oss, vi skal spille finale!  


Etter seier i EL og i FA cupen, ser vi nå fremover mot finale i Liga cupen. Vi snaker om uniteds historie i denne turneringen og spår uniteds sjanser til å ta hjem det første virkelige trofeet med Mourinho som United manager.

Manchester United Podden - Tre poeng og to uker med cup  


Etter en meget god kamp og kanskje sesongs beste førsteomgang, tok vi tre viktige poeng mot Watford. Nå er det to uker med cup som venter. Først ut; St. Etienne og Blackburn.

Manchester United Podden - Overkjøring av mesterne, og fjerdeplass innen rekkevidde  


Hele gjengen er samlet til podcast etter en uke som først ble en real nedtur mot Hull, og så opptur mot Leicester. Hovmester Mkhitarjan kan fort bli løsningen på våre offensive problemer. Og Mata kan takle som han vil, han er jo en så hyggelig kar! Kjør podd!

Manchester United Podden - Spesialepisode: Akademiet, ungdomsprospekter og 29.000 magiske dager  


Del 2 av spesialepisodene med Bjarte Valen er ute! Bjarte, Peder, Rasmus og Jan Thomas diskuterer Uniteds overlegne ungdomsarbeid, og hvilke forhåpninger vi har til nye gjennombrudd i en tid der penga styrer. Når stiller United igjen et lag som ikke inneholder egenutviklede spillere? Sist var i oktober, 1937.

Manchester United Podden - Krøll mot Hull, men ny sjanse venter  


Seiersrekka stoppet brått mot Hull i Ligacupen. Men hva gjør vel det? Vi er jo i finale! FA-Cupen kan vi også fortsatt vinne. Nå må vi få fart i toget igjen i kampene mot Hull og Leicester. Henrik, Rasmus og Jan Thomas diskuterer.

Manchester United Podden - Spesialepisode: Økonomi, investeringer og trusselen fra Kina!  


Det er tid for Manchester United Podden Spesial! Vi har med oss Bjarte Valen, skribent for United-supporteren og United.no, og diskuterer stegene United har tatt for å overta førsteplassen på fotballgigantenes inntektsliste. Hvor kommer inntektene fra? Og hvordan bør de brukes? Hva innebærer fremtiden for United? Når blir Old Trafford utvidet? Og kan Premier League stå imot det kinesiske pengetoget? Mange spørsmål, mye info. Og forhåpentligvis litt klokere.

Manchester United Podden - Rooney i 250 og united på stedet hvil  


Podden er tilbake og denne gang har vi gleden av å ha med oss United supporterens egen journalist, Bjarte Valen. Vi snakker om Stoke matchen, Rooney og ser fremover. God fornøyelse!

Manchester United Podden - Remis på Old Trafford  


Vi diskuterer uavgjortresultatet mot Liverpool og det som ble et taktisk slag mellom de to managerne. Så tar vi imot lytterspørsmål og ser fremover til kampen mot stoke på lørdag.

Manchester United Podden - Konger av cupen og sesongens viktigste kamp  


To seiere i to forskjellige cuper skal diskuteres og i horisonten skimtes storoppgjøret mot rivalene fra Merseyside. En 6-poenger og kanskje sesongens viktigste kamp står for tur. Kjør Pod!

0:00/0:00
Video player is in betaClose