Episodes

Tid for derby!  


Videre i Europe League, heng på topp fire og Etihad neste. Vi har mye å snekke om i denne ukens podcast.

Sesongbeste på Old Trafford!  


Endelig tok vi en skalp mot et storlag og det på mesterlig vis! United og Mourinho viste seg frem fra sin aller beste side, da United dominerte Chelsea på Søndag. Det og mer i ukas pod.

Det var i de dager da vi led i to kamper og stod opp på tredje dag.  


Etter to horrible kamper, rullet vi steinen vekk og viste livstegn på stadium of light. Dét skal diskuteres, pluss overganger og uniteds neste to matcher. God fornøyelse!

Manchester United Podden - Spesialepisode: Hvordan er stemninga i klubben med Mourinho, Zlatan, Herrera & co?  


Spesialepisode del 3 med Bjarte Valen fra United.no er endelig ute! Bjarte snakker om sine møter med flere spillere, og diskuterer stemningen i klubben under Mourinho med Peder, Rasmus og Jan Thomas. God lytting!

Endelig en plass opp!  


Endelig er vi kvitt frobannelsen som har ridd oss i månedsvis, endelig har vi klatret opp fra 6 til 5 plass på tabellen. Vi har også sikret oss plass i kvartfinalen av Europa League. Dette og mer i ukens episode.

Ute av FA cupen, nå er det CL plass som gjelder.  


Vi ble sendt hjem fra London med 10 mann på banen og utslått av FA cupen. Nå er det plass i neste års CL som gjelder. Rostov x2 og Midelsborough borte.

6. Plass.  


Nok en gang hadde vi muligheten til å bryte oss inn i topp fire og nok en gang lot vi den muligheten gå fra oss. Vi ser på hva som skjedde og ser fremover til kamper mot Rostov og Chelsea.

CHAMPIONS OF THE EFL CUP!  


Ligacup, Carling cup, Mickey mouse cup... kjært barn har mange navn og nok en gang er vi mestere i denne noe rare cupen. Det skal feires i ukens episode av United Podden.

Wembley er pyntet og klart for oss, vi skal spille final!  


Etter seier i EL og i FA cupen, ser vi nå fremover mot finale i Liga cupen. Vi snaker om uniteds historie i denne turneringen og spår uniteds sjanser til å ta hjem det første virkelige trofeet med Mourinho som United manager.

Tre poeng og to uker med cup.  


Etter en meget god kamp og kanskje sesongs beste førsteomgang, tok vi tre viktige poeng mot Watford. Nå er det to uker med cup som venter. Først ut; St. Etienne og Blackburn.

Manchester United Podden - Overkjøring av mesterne, og fjerdeplass innen rekkevidde  


Hele gjengen er samlet til podcast etter en uke som først ble en real nedtur mot Hull, og så opptur mot Leicester. Hovmester Mkhitarjan kan fort bli løsningen på våre offensive problemer. Og Mata kan takle som han vil, han er jo en så hyggelig kar! Kjør podd!

Manchester United Podden - Spesialepisode: Akademiet, ungdomsprospekter og 29.000 magiske dager  


Del 2 av spesialepisodene med Bjarte Valen er ute! Bjarte, Peder, Rasmus og Jan Thomas diskuterer Uniteds overlegne ungdomsarbeid, og hvilke forhåpninger vi har til nye gjennombrudd i en tid der penga styrer. Når stiller United igjen et lag som ikke inneholder egenutviklede spillere? Sist var i oktober, 1937.

Manchester United Podden - Krøll mot Hull, men ny sjanse venter  


Seiersrekka stoppet brått mot Hull i Ligacupen. Men hva gjør vel det? Vi er jo i finale! FA-Cupen kan vi også fortsatt vinne. Nå må vi få fart i toget igjen i kampene mot Hull og Leicester. Henrik, Rasmus og Jan Thomas diskuterer.

Manchester United Podden - Spesialepisode: Økonomi, investeringer og trusselen fra Kina!  


Det er tid for Manchester United Podden Spesial! Vi har med oss Bjarte Valen, skribent for United-supporteren og United.no, og diskuterer stegene United har tatt for å overta førsteplassen på fotballgigantenes inntektsliste. Hvor kommer inntektene fra? Og hvordan bør de brukes? Hva innebærer fremtiden for United? Når blir Old Trafford utvidet? Og kan Premier League stå imot det kinesiske pengetoget? Mange spørsmål, mye info. Og forhåpentligvis litt klokere.

Rooney i 250 og united på stedet hvil  


Podden er tilbake og denne gang har vi gleden av å ha med oss United supporterens egen journalist, Bjarte Valen. Vi snakker om Stoke matchen, Rooney og ser fremover. God fornøyelse!

Remis på Old Trafford  


Vi diskuterer uavgjortresultatet mot Liverpool og det som ble et taktisk slag mellom de to managerne. Så tar vi imot lytterspørsmål og ser fremover til kampen mot stoke på lørdag.

Konger av cupen og sesongens viktigste kamp.  


To seiere i to forskjellige cuper skal diskuteres og i horisonten skimtes storoppgjøret mot rivalene fra Merseyside. En 6-poenger og kanskje sesongens viktigste kamp står for tur. Kjør Pod!

Manchester United Podden - Tre strake, med og uten dommerhjelp...  


Jula ble en fest for United, og en fest for oss supportere. Tre strake fine seiere gjør at vi nå har en rekke på seks trepoengere, og dermed er både Champions League, bronse og sølv på skuddhold. Kan vi holde toget gående og krype nærmere gullet også? Eller blir vi offer for årets dommerlotteri i Premier League? Hva skjer egentlig med dommerstanden?

God Jul!  


Nok en episode og nok en runde med to seiere. Vi går inn i jula med stor selvtillitt og glede. Rasmus, Peder og Henrik er på plass for å gi deg det siste om Manchester United. God fornøyelse!

God Jul  


Nok en episode og nok en runde med to seiere. Vi går inn i jula med stor selvtillitt og glede. Rasmus, Peder og Henrik er på plass for å gi deg det siste om Manchester United. God fornøyelse!

0:00/0:00
Video player is in betaClose