Episodes

Manchester United Podden - Busstur til Anfield  


Ble bussen parkert mot Liverpool, eller så vi et United-lag som kun fremviste kynismen Mourinho etterlyser? Peder, Henrik og Jan Thomas diskuterer den første kampen i rekken av store oppgjør vi nå er inne i, og vurderer mulighetene mot Fenerbache og Chelsea i uka som kommer. Det blir også tid til drøfting av keeperestetikk, Rashford som 10-er, og Rooneys retur til Anfield.

Manchester United Podden - Stang ut mot Stoke  


Det blir en landslagspause med bismak. Peder og Jan Thomas lurer på hva som gikk galt mot Stoke, men tar også med oss det positive. Som Wayne Gretzky sa: "You miss 100% of the shots you don’t take". Vi håper og tror flere av skuddene vil gå inn i de fire neste kampene som kommer mot Liverpool, Fenerbache, Chelsea og City.

Manchester United Podden - Rooney ut, 3 poeng inn!  


Vi oppsummerer en deilig storseier mot regjerende seriemester Leicester, og ser på betydningen av Rooneys benking. Fortsetter han på benken mot Zorya og Stoke? Får vi seiersrekka vi forventer? Og hvem utgjør egentlig den beste midtbanekonstellasjonen for United akkurat nå?

Manchester United Podden - Opptur i Northamton  


Dagens episode er todelt, med opptak før og etter kampen mot Northampton. I studio sitter Peder, Rasmus og Jan Thomas, og vi diskuterer hvordan vi skal snu tre strake tap til en lang seiersrekke.

Manchester United Podden - Episode 44  


Tap i derbyet, men alt er ikke bekmørkt for det. Vi forsøker å gjøre oss kloke på hvorfor det gikk som det gikk og snakker om hva dette betyr for sesongen videre. Vi kikker fremover mot første runde av europa league og mot kampen på søndag. god fornøyelse!

Manchester United Podden - Episode 43  


En ung Manchestergutt som avgjør på overtid, etter massivt press de siste 30 minuttene, borte mot Hull, i regnet... hvilket år er egentlig dette? Its the comeback year! Det lukter United way lang vei av dette laget og det gjør oss i podcasten glade. vi snakker om nevnte kamp og tar en liten kikk på hva som venter på andre siden av landslagspausen.

Manchester United Podden - Episode 42  


Nok en podcast og nok en trepoenger for United. Southampton ble ryddet av veien uten at vi trengte å bruke for mye krefter på det. I tillegg fikk Pogba sin debut og Zlatan fortsetter å score. Alt dette og mer i ukas episode av Manchester United Podden!

Manchester United Podden - Episode 41  


Vi er tilbake og endelig har vi en ligakamp å snakke om igjen. United startet bra og slo Bornmouth 3-1 i badebyen. Vi tar imot spørsmål fra lyttere og snakker om årets første hjemmekamp, mot Southampton på Fredag. God fornøyelse!

Manchester United Podden - Vi er tilbake!  


Endelig er det duket og dekket for en ny sesong av Premier League og United ser friskere og mer spennende ut enn på lenge. I sesongens første utgave av podden, snakker vi om sommeren, overgangsvinduet og Pogba. Vi kikker inn i glasskula og forsøker å gjette på hvordan det hele går. Lik oss gjerne på facebook og kos dere med årets første episode!

Manchester United Podden - Mourinho i Madrid  


I denne lille sommerutgaven av Manchester United Podden, gjør vi et forsøk på å bli bedre kjent med vår nye manager. Vi har intervjuet Real Madrid supporter, Christopher Hoff om hans erfaringer rundt Mourinho som manager i Real Madrid i perioden 2010-2013. En periode preget av mange gode resultater og en del kontroverser. Hva sitter Real Madrid igjen med fra denne perioden? Og hva slags påvirkning hadde Mourinho på et lag med ambisjoner om å være best i verden. God fornøyelse!

Bonusepisode  


Vi har igjen satt oss bak mikrofonen for en liten bonusepisode før vi drar ut i sommerferie. Vi diskuterer Mourinhos første pressekonferanse, samt våre tre nysigneringer.

Den store sesongavsluttningen. Del 3.  


I del 3. Ser vi på hva vi har i vente. Mourinho, overganger og forventninger til kommende sesong! Takk til alle lyttere for en fin tid sammen. Det har vært en glede å lage denne podcasten og vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger vi har fått og til alle dere som har lastet ned. Vi sees igjen snart. God sommer og godt EM. Hilsen alle oss i Manchester United Podden!

Den store sesongavsluttningen. Del 2  


Vi fortsetter med gjenomgang av spillerne og avslutter det hele med kåringer av sesongs øyeblikk og mer.

Den store sesongavsluttningen. Del 1  


I denne Episke oppsummeringen får dere servert en gjennomgang av spillernes prestasjoner i sesongen som har vært. Vi tar for oss prestasjonenen deres, forventningene vi hadde til de og laget før sesongen, samt at vi ser på sansynligheten for deres videre fremtiden under Mourinho. God fornøyelse!

Manchester United Podden - Episode 36  


Seier på Wembley og vår 12. tittel i FA cupen, samt nyhetene om sparkingen av LVG diskuteres. Vi beklager teknisk lydtrøbbel i starten av episoden, men det går over etter fem minutter. God fornøyelse

Manchester United Podden - Episode 35  


Skuffelsen mot West Ham og slaget på Upton Park, står i fokus i ukens episode. Vi snakker konsekvenser og situasjon. Hva skjer med United nå og hvor går veien videre?

Manchester United Podden - Episode 34  


Uavgjort mot Leicester føltes som en skuffelse, etter en strålende første omgang. Men et poeng kan vise seg å bli svært viktig i kampen om fjerdeplassen. Kontroverser og mistenksomme dommeravgjørelser fikk vi også, pluss en sexfiksert LVG. Alt dette og mer, i episode 34 av Manchester United Podden!

Manchester United Podden - Episode 33  


Etter en "technical meltdown" i uka som gikk er vi tilbake med en oppturspod etter seieren mot Everton. Vi diskuterer muligheten for pokal i årets sesong, 4-3-3, og mulighetene for den famøse fjerdeplassen etter City og Arsenals glipper mot henholdsvis Newcastle og Sunderland. Peder, Rasmus og Jan Thomas i studio.

Manchester United Podden - Episode 32  


Rasmus og Peder er tilbake i "studio" for å diskutere Uniteds tre siste seiere. Deilig. Det blir også tid til en ny Valencia-variant og å se frem mot semfinalen i FA-cup mot Everton. Den skal vi ta dere!

Manchester United Podden - Episode 31  


Så var vi tilbake, nede i gjørma igjen. Tap mot spurs og topp fire i ferd med å glippe. Young som spiss og et skudd på mål. Heldigvis har vi returkamp i cupen og se frem til... Vi forøker i hvertfall vårt beste for å bli litt kloker på LVG og hva fremtiden kan bringe.

0:00/0:00
Video player is in betaClose