Måndagsmix med Elin & Isa

Måndagsmix med Elin & Isa

Sweden

En peppig podd där Elin och Isa pratar om allt ifrån karriärsplaner, framtidsdrömmar och att gå sin egen väg, till prestationsångest, psykisk ohälsa och att våga . Vi kommer med tips på hur man kan få sin blogg att växa och vad man ska tänka på om man vill börja tjäna pengar på sina sociala medier - men pratar också om studier, stora val i livet och att våga vara sig själv och strunta i vad andra tycker. #Måndagsmix på Instagram och Twitter och glöm inte att prenumerera!

Episodes

2. Prestationsångest  

I det andra avsnittet av Måndagsmix pratar Elin och Isa om prestationsångest. Vad innebär prestationsångest för dem? Har de haft mycket prestationsångest när de växte upp? och vad gör de för att bli av med prestationsångesten? Svaret får ni i veckans avsnitt av Måndagsmix!

1. Introduktionsavsnittet  

I de första avsnittet av Måndagsmix kör Elin och Isa en liten presentation av sig själva, och avslutar podden med tre snabba och roliga frågor till varandra. Vilken är den sjukaste tanken Elin brukar tänka, vad är Isas största skräck och vilka tre saker skulle Elin aldrig klara av att leva utan? Svaret får ni i veckans avsnitt av Måndagsmix.

0:00/0:00
Video player is in betaClose