Matchvinnare's Podcast

Matchvinnare's Podcast

Sweden

Matchvinnarpodden finns till för människor som vill lära sig mer om spelet fotboll. Vi förhoppning är att du ska öka dina kunskaper och kunna öka dina chanser att vinna fotbollsmatcher.

Episodes

Avsnitt 9: Andreas Georgson  

I det nionde avsnittet av Matchvinnare får vi höra Andreas kall i livet. Vi pratar dessutom träning, match samt scouting.

Avsnitt 8: Axel Kjäll  


Axel berättar om hur man kan bygga en spelidé för anfallsspelet, han skiljer på kvalitativa och kvantitativa övertag och ger exempel på en övning där anfallsspelet kan tränas.

Avsnitt 6: Christoffer Bernspång  


Svenska fotbollförbundets matchanalytiker Christoffer Bernspång berättar bland om sina upptäckter från att ha analyserat drygt hundra matcher.

Avsnitt 5: Daniel Ekvall  


I Matchvinnarpoddens femte avsnitt träffar vi svenska fotbollförbundets riksinstruktör och IFK Norrköpings fotbollspsykolog Daniel Ekvall. Vi pratade framför allt om hur vi kan utgå från vår nuvarande praktik för att på ett tydligt sätt arbeta med psykologi på fotbollsplanen.

Avsnitt 4: Anes Mravac  


Anes Mravac är gäst i Matchvinnarpoddens fjärde avsnitt. Anes berättar om sina erfarenheter från den egna spelarkarriären och vad han vill göra annorlunda som tränare. I avsnittet får du även höra varför Anes gärna kallar sig själv en "Wettex svamp".

Avsnitt 3: Dan Fransson  


Dan Fransson beskriver själv att han har ena foten i Göteborgs universitet och den andra i IF Elfsborg. Därför är det intressant att få lyssna till Dans analys angående hur ökningen av idrottsvetenskapliga studenter kan påverka fotbollen och vad Dan gör för att utveckla svensk fotboll.

Avsnitt 2: Niklas Egnell  


I det andra avsnittet av Matchvinnarpodden pratar vi med Niklas Egenll. Niklas jobbar som Riksinstruktör på Svenska Fotbollsförbundet samt fotbollsfysen i IFK Norrköping. I avsnittet delar han med sig av sina tankar om kunskapsbank, arbetssätt och fotbollsfys.

Avsnitt 1: Maths Elfvendal  


I det första avsnittet av Matchvinnarpodden lär vi känna IFK Norrköping och Herrlandslagets målvaktstränare Maths Elfvendal.

0:00/0:00
Video player is in betaClose