Mathilda och Andrea blogpod

Mathilda och Andrea blogpod

Sweden

Mathilda och Andrea är bästa vännerna som driver denna podcast, som är en av Sveriges största för unga. Tjejerna tar upp typiska tonårsämnen som första kärleken, framtidsplaner, vänskap och familjerelationer.

Episodes

155. Bikten  

I veckans avsnitt får lyssnarna bikta sig och berätta om pinsamma/jobbiga händelser som hänt dom, eller kanske till och med pågår just nu. En lite annorlunda version av en frågepodd, helt enkelt!

154. 25 & 65 är GOALS!!  

Om nya poddbilden, vuxenmobbning, lägenhetsköp, att bli vuxen och att bli pensionär! Lyssna på veckans avsnitt puuuusss och kram skumbanan.

153. Kvinnor som hatar kvinnor  

Det enda värre än män som förtrycker kvinnor är när vi trycker ner varandra. I veckans avsnitt pratar tjejerna om den kommande poddserien och varför det är så viktigt att vi tjejer backar upp varandra!

153. Kvinnor som hatar kvinnor  

Den här veckan får ni äntligen mer detaljerad information om den kommande poddserien! Vad ska den heta och när släpps den? Sen pratar Mathilda & Andrea feminism och hur viktigt det är att vi tjejer backar varandra!

152. Mejlstund  

Vi svarar på era mejl! Om distansförhållande, åldersskillnad, om Tinder, abort och mycket annat. Puss och kram skumbanan

151. Vad är en bikinikropp?  

I veckans avsnitt reder tjejerna ut begrepp som "bikinikropp" & "fitspo" och diskuterar den kropphets som finns. Vilka är ansvariga och hur ska man tänka för att inte bli påvkerad själv?

150. Rymden, andar & döden  

Ett djupt (eller flummigt) avsnitt om Fifthy Shades Darker, årets årstider, planeterna, big bang, Gud, tro, andlighet och om döden. Mathilda berättar att hon tror på andar medan Andrea är starkt motståndare till detta.. Lyssna på veckans avsnitt för att höra mer!

148. Behöver man en singelperiod? (ny)  

Om att ha ett stökigt liv och en stökig lägenhet. Om alla hjärtans dag, ensamhet och singelperioder. Behöver alla en singelperiod eller är det bara påhitt?

148. Behöver man en singelperiod  

Om att ha ett stökigt liv och lägenhet. Paradise Hotel, alla hjärtans dag, att vara ensam och om singelperioder.

147. Bossiga brudar (NY)  

Efter en del strul med uppladdningen så hoppas vi att den här filen går att lyssna på i sin helhet!

147. Bossiga brudar  

I veckans avsnitt berättar tjejerna mer om sin gripande poddserie som snart kommer börja spelas in, vad de vill göra på Alla Hjärtans dag och om det stämmer att dom "bossar" över sina pojkvänner!

144. FEMINISTPODDEN  

Vi pratar feminism! Lyssna och njut.

142. HELLO 2017!!!  

Nyårslöften och målen med 2017 diskuteras. Vi är redo för 2017!

141. Året var 2016...  

Här kommer en resumé från 2016! Tjejerna går igenom up's and down's och diskuterar även hur det gick med förra årets nyårslöften. Har Andrea skaffat sig en hobby ännu, gör Mathilda fortfarande problem av allting och är dom nöjda med sin klädstil?

0:00/0:00
Video player is in betaClose