Mathilda och Andrea blogpod

Mathilda och Andrea blogpod

Sweden

Mathilda och Andrea är bästa vännerna som driver denna podcast, som är en av Sveriges största för unga. Tjejerna tar upp typiska tonårsämnen som första kärleken, framtidsplaner, vänskap och familjerelationer.

Episodes

137. Är det okej att snoka?  

Är det nånsin okej att snoka i sin partners telefon, isåfall - när? Och hur ska man konfrontera sin partner om man hittar något som känns misstänksamt?

136. Preventivmedel, abort & könssjukdomar  

Vilka preventivmedel finns det? Och vilka har Mathilda och Andrea testat på. Tjejerna läser även upp mejl från lyssnarna som gått igenom abort.

135. USA-valet & sexuella trakasserier  

Den här veckan pratar tjejerna om USA-valet och det faktum att Trump trots allt vann valet. Mathilda har även varit med om en ganska så sjuk sak som gjorde henne väldigt, väldigt upprörd...

134. LIVEPODDEN  

I samarbete med Huawei Lyssna på 30 minuter från Livepodden som ägde rum den 28e Oktober!

133. När Mathilda försvann  

Andrea håller på att flytta in i sin lägenhet, Mathilda försvann i Göteborg och tjejerna reder dessutom ut en hel rad med gamla kärleksclichéer. Övervinner kärleken verkligen allt, och stämmer det att 'oppisites attract'?

131. Distansförhållanden 2.0  

Vad tyckte tjejerna om JB's konsert, vem är Mathildas märkliga nätmobbare och hur funkar livet i ett distansförhållande för henne och Oskar? Den här veckan är vi tillbaka med ett ämne vi tagit upp en gång för längesen, men denna gång med lite mer erfarenhet!

130. Kan man umgås med sitt EX?  

Den här veckan pratar tjejerna återigen om kärlek. Dock inte om att vara nykär eller att flytta ihop.. Utan om någon som en gång varit ens kärlek. Nämligen om EX!

129. Svartsjuka i sociala medier  

I detta avsnitt är tjejerna lite oense om vad som är okej - och inte på sociala medier när man är i ett förhållande. Är det konstigt att like:a andras bilder, håller Mathilda & Andrea koll på vad sina respektive gör på sociala medier och skapar detta bråk i deras förhållanden?

128. Therese Lindgren gästar  

Vi intervjuar Therese Lindgren om youtube, näthat, trakasserier, hennes yngre jag, svartsjuka, otrohet och mycket mer. Detta vill ni inte missa!

127. Att vara personlig i sociala medier  

Vad är skillnaden mellan att vara personlig- och privat i sina kanaler? Och vad finns det för nackdelar med att låta sina följare få ta del av privata händelser i sitt liv?

126. Märkesväskor & hemska trender  

Vad tycker tjejerna om att lägga tio tusentals kronor på väskor? Och vilka trender hissar & dissar dom? Lyssna på veckans avsnitt!

125. Höstpepp 2016!  

Lyssna på veckans avsnitt för bästa peppen inför hösten 2016!

124 - Jobbsnack  

I veckans avsnitt snackas det arbetsintervjuer, vart man ska söka jobb i framtiden och vad vi tycker man ska ha med i sitt CV. Perfekt inför hösten när många söker nya jobb!

123. Vår greklandresa  

Den här veckan berättar Mathilda och Andrea om resan de nyligen kommit hem från på Kreta! Hur gick det att resa tillsammans för första gången och hände något speciellt som stack ut extra mycket?

122. Hejdå idealen!  

I veckans avsnitt pratar Mathilda och Andrea och ideal!

121. Festival, svett & vego  

Tjejerna pratar om varför festvialer och studentlivet inte lockar dom, Ibiza lockar mer än Bråvalla.. Andrea undrar om man kan säga åt någon när hen luktar svett. Sen berättar även Mathilda om hennes nya liv som vegetarian! www.andreahedenstedt.se www.mathildalundqvist.se

120. Catch up & samboliv  

Vad har hänt sen sist? Och hur funkar det egentligen för Mathilda att vara sambo med Oskar? Lyssna på veckans avsnitt av Mathilda och Andrea!

Frågepodd  

Mathilda och Andrea svarar på era frågor i sista avsnittet innan sommarens lilla uppehåll på två veckor.

0:00/0:00
Video player is in betaClose