Matjävlar

Matjävlar

Sweden

Podcast om mat med Andreas Ivarsson och Lisa Blomqvist. I varje avsnitt pratar vi om ett intressant ämne på ett i mångas ögon unikt sätt.

Episodes

8. Mat vi hatar  

Åttonde avsnittet går i hatets tecken, Lisa och Andreas pratar om mat vi hatar. Andreas tror att Lisa är kompis med Klas Lindberg, Lisa kallar sin podpartner för Härskarteknikkungen och så pratar vi om avsnittets ämne också.

7. Lunchlådor  

Sjunde avsnittet har stor igenkänningsfaktor, Lisa och Andreas pratar om lunchlådor. Du får höra Andreas mansplaina Soylent, Lisa outa sitt hat mot mason jars och dålig stämning när Andreas berättar att han älskar mason jars.

E06 Barndomsminnen  

Sjätte avsnittet är nostalgi deluxe, Lisa och Andreas pratar om barndomsminnen. Det är också det hetsigaste avsnittet hittills, efter utfall mot de perfekt runda köttbullarna och klappgröts-hat.

E05 Gulddraken  

Vad tycker vi om vinnarna i årets Gulddraken och finns det några restauranger vi saknade? Lyssna i det femte avsnittet som är en liten specialare.

E04 Bästa restaurangupplevelser  

I fjärde avsnittet går vi loss med våra bästa restaurangupplevelser nu och det är en blandning mellan fine dining och annat som är lite mer avslappnat. Och så utsätter Andreas Lisa för en dryck hon inte gillar.

E03 Vegetariskt  

I avsnitt 3 av Matjävlar pratar Lisa och Andreas om vegetariskt. Varför är det så trendigt? Vi tipsar om våra favoritrestauranger med mycket vegetariskt, ger några smarta tips och så provar vi så klart Veckans Dryck.

E02 Snabbmat  

Matjävlar - E01 - Julbord  

I första avsnittet av podcasten Matjävlar pratar Lisa Blomqvist och Andreas Ivarsson om julbord. Och så blindtestar vi Veckans dryck så klart.

0:00/0:00
Video player is in betaClose