MBP - Magasinet Bandyportföljens Podcast

MBP - Magasinet Bandyportföljens Podcast

Sweden

I Magasinet Bandyportföljens podcast möter du Johann Bernövall och Patrik Johansson. Teamet bakom magasinet pratar om bandy i allmänhet och ger en inblick bakom kulisserna i arbetet med tidningen.

Episodes

Avsnitt 10 - Jakob Säleby  

Landslagsmeriterade Jakob Säleby berättar om utvecklingen av målvaktsspelet, om publiksuccén i Sirius och om varför han bröt kontraktet med Villa Lidköping. Intervjuar gör Patrik Johansson. Avsnittet är klippt av Oskar Bernövall.

Avsnitt 9 - Pontus Blomberg  

Patrik Johansson träffar lagkamraten i Vetlanda BK - Pontus Blomberg.

Avsnitt 8 - Fredrik "Fidde" Johansson  

Patrik Johansson träffar IFK Kungälvs mittfältsmotor Fredrik Johansson som berättar om sin stora bandyfamilj, om känslan att förlora mot lillebrorsan och framtiden i IFK.

Avsnitt 7 - Säsongsguiden  

Luras inte av att värmen håller i - bandysäsongen närmar sig med stormsteg. Avsnitt 7 av #mbppod växlar upp och pratar cupspel, hårt matchande samt om och kring den stora säsongsguiden som snart är hos prenumeranter och i butik. Medverkande: Patrik Johansson, Johann Bernövall.

Klippte gjorde Oskar Bernövall.

Avsnitt 6 - Ispremiär  

Avsnitt 6 av #mbppod gör som #dambandynumret - kommer lite sent, alltså. Nu är det dock äntligen här och i avsnittet ligger fokus på försäsongen då "Putte" berättar om den långa väntan på ispremiären. Medverkande: Johann Bernövall, Patrik Johansson.

Klippte gjorde Oskar Bernövall.

Avsnitt 5 - "Snart är det kallt igen"  

Mitt i den svajiga svenska sommarvärmen är #mbppod tillbaka och levererar ett rykande hett avsnitt med fokus på det nya serieupplägget samt silly seasons hetaste värvningar och klubbar.

Medverkande: Johann Bernövall, Patrik Johansson.

Klippte gjorde Oskar Bernövall.

Avsnitt 4 - En bandyspelares livspussel  

Efter ett allt för långt uppehåll är #mbppod tillbaka och sammanfattar vad som hänt sen sist. Dessutom diskuteras bandyspelarnas livspussel som halvtidsavlönade elitidrottare.

 

Medverkande: Johann Bernövall och Patrik Johansson

Klippning: Oskar Bernövall

Finalspecial från Tele 2 Arena med Marcus Norman  

MBP tar sig till Stockholm och Tele 2 Arena för ett specialavsnitt med fokus på Svenska Bandyfinalen. Vi gästas av Svenska Bandyförbundets generalsekreterare Marcus Norman och pratar förutom bandyfinalen även TV-rättigheter och serieförslag.

Avsnittet presenteras i samarbete med Svenska Bandyfinalen och Carbon & Composites Sweden.

Klippte gjorde Oskar Bernövall. 

Avsnitt 2 - Från Kungälv till Söderfors  

I det andra avsnittet genom tiderna av Magasinet Bandyportföljens Podcast diskuteras bland annat IFK Kungälv och Elitseriens eventuella nedbantning till tio lag. Och så bjuds det på ett hissnande avslöjande om Daniel Mossberg.

Avsnittet presenteras i samarbete med Carbon & Composites Sweden.

Klippte gjorde Oskar Bernövall.

Avsnitt 1 - Piloten  

Magasinet Bandyportföljen ger sig in i podcastens värld! I det första avsnittet pratar chefredaktör Bernövall och grundare Johansson bland mycket annat om magasinets uppkomst.

Klippte gjorde Oskar Bernövall.

0:00/0:00
Video player is in betaClose