Menage à tugg

Menage à tugg

Sweden

Din podcasts favoritpodcast.

Episodes

Kapitel 123 - Lägg dig bara  

A show about nothing och everything. Zlatan, Black Friday (├ąt mig), Castro och mycket mer. Dessutom lyssnarbrev (

Kapitel 122 - Brukar ni be?  

Den här hoppade från ämne till ämne. Fortsätt skicka mail – ni är bäst. Glöm inte att käka era alfagroddar. Peace!

Kapitel 121 - #Allförhudmatters  

Vi hade tid över så vi passade på att ses i studion och spela in ett avsnitt fo yo ass. Vi snackar bl.a. om Milles sons omskärelse. Njut!

Kapitel 120 - Judy Moncada!  

Boom! Äntligen är alla fyra samlade!  Era mail och dm:s tar upp 80% av samtalet - väldigt roligt för oss (och förhoppningsvis för er). Jalla, nu satsar vi på sju år till.

Kapitel 119 - Emelie Ebbis Roslund  

Emelie Ebbis Roslund kom till studion och blessade oss med sin närvaro. Vi läste upp några riktigt bra mail (#kastahan). Blev öppet, roligt och väldigt seriöst vid nåt tillfälle. Tungt avsnitt. Enjoy!

Kapitel 118 – Mitt bajs luktar inte  

Hur det är att vara barnvakt, Michael Jackson barn (allegedly), lite djur, bajs och lyssnarbrev! Enjoy.

Kapitel 117 - Lassie 4-ever  

Hundar, barnvagnar, separatism, Kevin Gates, och MYCKET mer. Från oss till er.

Kapitel 116 - Milles mustasch  

Mille är tillbaka från förlossningen och därmed är vi full trupp. Så i vanlig ordning hoppar vi från ämne till ämne. Trevlig lyssning.

Kapitel 115 - Old cats  

Ett långt och lugnt avsnitt. Vi snackar OS, bröllop, kost. Vi ringer Mille, Betty ringer oss. Glöm inte att maila oss! Vi saknar era roliga brev.

Kapitel 114 - Langley  

Bam! Nu är alla fyra tillbaka bakom mickarna och allt är precis som vanligt. Enjoy!

Kapitel 113 - A Girl Has No Name  

Det här avsnittet spelades in runt midsommar. Vi har väntat med att släppa detta av en anledning. Hur som helst, här är kapitel 113. Vi snackar om drömmar, bröllop, Game of Thrones, EM, reptiler och mycket annat som vanligt(Ermias är inte med den här gången). Trevlig lyssning!

Kapitel 112 - Gibraltar  

Vi kör en klassiker fast utan Pepe. Annars är allt som vanligt. Glöm inte att skicka in namnförslag om ni har det. Annars kommer Milles framtida barn heta Gargamel.

Kapitel 111 - San Jose Sharks-väskan  

Vi hittade äntligen tillbaka till vår studio. Det här var riktigt kul att spela in. Vi har även med vår vän Binyam igen. Förresten, stort tack till er som mailar. De är galna.

Kapitel 110 - Bonus från Södra Teatern  

I samband med den omtalade pjäsen ”En druva i solen” så anordnade Riksteatern en rad olika workshops på Södra Teatern. En av dessa var din favoritpodd, och vi körde två kvällar. Varför? För att vi är svarta och sånt. Med oss hade vi regissören och några ur ensemblen. Dessutom så fick vi sällskap av Amie och Fanna aka Raseriet!

Kapitel 109 - Rossana Dinamarca  

I detta avsnitt berättar Rossana om sin uppväxt och hur det politiska intresset uppstod. Vi snackar dansförbudet, genus, t-shirten och MYCKET mer. Vi vill även passa på att tacka för breven ni skickar till oss. De är bäst. Fortsätt maila!

Kapitel 108 - PELTS!  

Detta avsnitt var riktigt kul att spela in. Ol' school Menage.

Kapitel 107 - En kastrull är en behållare för vatten.  

OJ, IS-modeller, omklädningsrum back in the day, offentliga självmord m.m. Mörkare än vanligt, kanske för att vår älskade Ermias inte var med

Kapitel 106 - Berhan Back  

Vår vän Ahmed Berhan besökte studion. Han pratade lite om den kommande turnen, haffa dina biljetter här(https://m.facebook.com/semstofcomedy/). Vi läste upp otroliga mail. Det här var roligt.

Kapitel 105 - Sadibou Sy  

Lite fighting, lite sång, mycket skratt. Sadi booooooom! Foto: Haben Solo

Kapitel 104 - Electro  

Vi snackar om idoldyrkan och annat shit.

0:00/0:00
Video player is in betaClose