Episodes

Kapitel 140 - Kräftskivan  

Som vanligt pratar vi om allt och ingenting. Det handlar om björnar,cricket, Narcos och iranier älskar volleyboll. Enjoy!

Kapitel 139 - O Brother, Where Art Thou?  

Murre Sweet har seglat över hela jorden. Lyssna när han berättar om när han hamna i en storm, krockade med en val och kikade på ett puerto ricanskt häkte. Enjoy!

Kapitel 138 - Into the wilderness  

"Vildmarken är inte en lyx men nödvändig för den mänskliga andan." -Edward Abbey

Kapitel 136 - Vrf tränar vi ??  

Du vill bli ett dödligt vapen eller bara som se snygg ut. Bruce Lee sa att du ska vara som vatten, men efter det här avsnittet så ser vi mer ut som gröt.

Kapitel 135 - Jag Är Mätt  

Mycket ger lite, vad vet du ?

Kapitel 134 - Du är elegant som en cyklande elefant  

I begynnelsen var dom fyra, nu är dom två. Två punkterade cykelhjul men som ändå tar fart. Följ med, låt grabbarna ta dig på en tur genom oupptäckta så som välbesökta tankar och idéer.

Kapitel 133 - Michelle Nakagawa  

Grundaren av Tensta Gospel Choir och Stockholm East Gospel Choir, Michelle Nakagawa, är med oss i studion och diskuterar bland annat gospel, sångteknik, finska bakverk och kungsan på 80-talet. Enjoy.

Kapitel 132 - Dirty heathens  

Sho! Vi börjar med att snacka om kvällen på Kåken, och hur Erm briljerade under Mosterpodden. Utövas BDSM i Amazonas? Kan kvinnor ta plats i Husby? Stora frågor som kräver stor svar. Tune in!

Kapitel 131 – Träna väldigt mycket  

Vår vän "Chango" besöker studion! Livets stora frågor diskuteras: Gud, natur, rymden, och den gången Chango ströp ut någon i Tunnelbanan. Trevlig lyssning!

Kapitel 130 - Musse & Senan  

PK-mannen och not so PK-mannen besökte studion. Musse Hasselvall och Vatche Wartanian förgyller detta avsnitt där vi diskuterade allt från förbjudna ord till Tyson-anekdoter. Njut!

Kapitel 129 - Är du svag eller?  

Alla fyra är samlade. Vi håller med varandra, vi håller inte med varandra. Ni vet hur det går. Enjoy!

Kapitel 128 - Ingen pratar om virus  

Vi körde en livesändning via Instagram samtidigt som vi spelade in det här avsnitten. Förutom rövarhistorierna och lyssnarbrev, så fick alltså lyssnarna en stor roll under inspelningen. Det här va fett kul.

Kapitel 127 – Iron Cock  

Vi pratar som vanligt om allt mellan himmel och jord. Bl.a. om den där norska serien som alla pratar om. Tune in!

Kapitel 126 - Gott nytt år  

Ingen riktig krönika, men vi reflekterar lite över året som har gått. Ett mysigt avsnitt med Pepe, Betty och Meron. S/O till sydkoreanska blottare. Vi vill också ge en massa kärlek till er som har supportat oss under 2016. Tack som fan. Vi hörs snart. God fortsättning och ta ha hand om varandra.

Kapitel 125 - Seinabo Sey  

Den fantastiska sångerskan blessade studion. Vi pratade om jättemycket grejer. Tune in för att ta del av tugget. Peace! PS. Det var 95:or Seinabo hade på sig. Fick hjärnsläpp. #EyIman Fortsätt skicka era brev, vi älskar det!

Kapitel 124 - Siri är rasist  

Vi läser lyssnarbrev aka #ErmiasHadeRätt, diskuterar bl.a. vår engelska och hur vi påverkades av Will Smith som barn. Vi kändes oss även tvungna att ta upp Rinkeby. Trevlig lyssning.

Kapitel 123 - Lägg dig bara  

A show about nothing och everything. Zlatan, Black Friday (åt mig), Castro och mycket mer. Dessutom lyssnarbrev (

Kapitel 122 - Brukar ni be?  

Den här hoppade från ämne till ämne. Fortsätt skicka mail – ni är bäst. Glöm inte att käka era alfagroddar. Peace!

Kapitel 121 - #Allförhudmatters  

Vi hade tid över så vi passade på att ses i studion och spela in ett avsnitt fo yo ass. Vi snackar bl.a. om Milles sons omskärelse. Njut!

Kapitel 120 - Judy Moncada!  

Boom! Äntligen är alla fyra samlade!  Era mail och dm:s tar upp 80% av samtalet - väldigt roligt för oss (och förhoppningsvis för er). Jalla, nu satsar vi på sju år till.

0:00/0:00
Video player is in betaClose