Menage à tugg

Menage à tugg

Sweden

Din podcasts favoritpodcast.

Episodes

Kapitel 131 – Träna väldigt mycket  

Vår vän "Chango" besöker studion! Livets stora frågor diskuteras: Gud, natur, rymden, och den gången Chango ströp ut någon i Tunnelbanan. Trevlig lyssning!

Kapitel 130 - Musse & Senan  

PK-mannen och not so PK-mannen besökte studion. Musse Hasselvall och Vatche Wartanian förgyller detta avsnitt där vi diskuterade allt från förbjudna ord till Tyson-anekdoter. Njut!

Kapitel 129 - Är du svag eller?  

Alla fyra är samlade. Vi håller med varandra, vi håller inte med varandra. Ni vet hur det går. Enjoy!

Kapitel 128 - Ingen pratar om virus  

Vi körde en livesändning via Instagram samtidigt som vi spelade in det här avsnitten. Förutom rövarhistorierna och lyssnarbrev, så fick alltså lyssnarna en stor roll under inspelningen. Det här va fett kul.

Kapitel 127 – Iron Cock  

Vi pratar som vanligt om allt mellan himmel och jord. Bl.a. om den där norska serien som alla pratar om. Tune in!

Kapitel 126 - Gott nytt år  

Ingen riktig krönika, men vi reflekterar lite över året som har gått. Ett mysigt avsnitt med Pepe, Betty och Meron. S/O till sydkoreanska blottare. Vi vill också ge en massa kärlek till er som har supportat oss under 2016. Tack som fan. Vi hörs snart. God fortsättning och ta ha hand om varandra.

Kapitel 125 - Seinabo Sey  

Den fantastiska sångerskan blessade studion. Vi pratade om jättemycket grejer. Tune in för att ta del av tugget. Peace! PS. Det var 95:or Seinabo hade på sig. Fick hjärnsläpp. #EyIman Fortsätt skicka era brev, vi älskar det!

Kapitel 124 - Siri är rasist  

Vi läser lyssnarbrev aka #ErmiasHadeRätt, diskuterar bl.a. vår engelska och hur vi påverkades av Will Smith som barn. Vi kändes oss även tvungna att ta upp Rinkeby. Trevlig lyssning.

Kapitel 123 - Lägg dig bara  

A show about nothing och everything. Zlatan, Black Friday (åt mig), Castro och mycket mer. Dessutom lyssnarbrev (

Kapitel 122 - Brukar ni be?  

Den här hoppade från ämne till ämne. Fortsätt skicka mail – ni är bäst. Glöm inte att käka era alfagroddar. Peace!

Kapitel 121 - #Allförhudmatters  

Vi hade tid över så vi passade på att ses i studion och spela in ett avsnitt fo yo ass. Vi snackar bl.a. om Milles sons omskärelse. Njut!

Kapitel 120 - Judy Moncada!  

Boom! Äntligen är alla fyra samlade!  Era mail och dm:s tar upp 80% av samtalet - väldigt roligt för oss (och förhoppningsvis för er). Jalla, nu satsar vi på sju år till.

Kapitel 119 - Emelie Ebbis Roslund  

Emelie Ebbis Roslund kom till studion och blessade oss med sin närvaro. Vi läste upp några riktigt bra mail (#kastahan). Blev öppet, roligt och väldigt seriöst vid nåt tillfälle. Tungt avsnitt. Enjoy!

Kapitel 118 – Mitt bajs luktar inte  

Hur det är att vara barnvakt, Michael Jackson barn (allegedly), lite djur, bajs och lyssnarbrev! Enjoy.

Kapitel 117 - Lassie 4-ever  

Hundar, barnvagnar, separatism, Kevin Gates, och MYCKET mer. Från oss till er.

Kapitel 116 - Milles mustasch  

Mille är tillbaka från förlossningen och därmed är vi full trupp. Så i vanlig ordning hoppar vi från ämne till ämne. Trevlig lyssning.

Kapitel 115 - Old cats  

Ett långt och lugnt avsnitt. Vi snackar OS, bröllop, kost. Vi ringer Mille, Betty ringer oss. Glöm inte att maila oss! Vi saknar era roliga brev.

Kapitel 114 - Langley  

Bam! Nu är alla fyra tillbaka bakom mickarna och allt är precis som vanligt. Enjoy!

Kapitel 113 - A Girl Has No Name  

Det här avsnittet spelades in runt midsommar. Vi har väntat med att släppa detta av en anledning. Hur som helst, här är kapitel 113. Vi snackar om drömmar, bröllop, Game of Thrones, EM, reptiler och mycket annat som vanligt(Ermias är inte med den här gången). Trevlig lyssning!

Kapitel 112 - Gibraltar  

Vi kör en klassiker fast utan Pepe. Annars är allt som vanligt. Glöm inte att skicka in namnförslag om ni har det. Annars kommer Milles framtida barn heta Gargamel.

0:00/0:00
Video player is in betaClose