Menkää ja Tehkää

Menkää ja Tehkää

Finland

Podcast by Niku Hooli & Janne Sarja

Episodes

Menkää ja Tehkää – Tuija Sorjanen  

Kevätkauden avaus! Menkää ja tehkää on podcast-sarja, jossa Niku Hooli ja Janne Sarja haastattelevat nuoria ihmisiä, joista tullaan kuulemaan vielä paljon lisää. Seitsemännen jakson vieraana on 26-vuotias tietokirjailija Tuija Sorjanen. Tiedotusoppia opiskellut ja Tieto-Finlandia-ehdokkaanakin ollut Tuija on muun muassa kirjoittanut kaksi tietokirjaa, perustanut paikallislehden ja epäonnistunut agilityssä. ... Janne Sarja on kirjoittaja sekä omistamansa yrityksen ainoa ja paras työntekijä. Niku Hooli on viestinnän ammattilainen, joka työskentelee nykyisin omaksikin yllätyksekseen finanssialalla.

Menkää ja tehkää – Iida Mäkikallio  

Menkää ja tehkää on podcast-sarja, jossa Niku Hooli ja Janne Sarja haastattelevat nuoria ihmisiä, joista tullaan kuulemaan vielä paljon lisää. Kuudennen jakson vieraana on yritysvalmentaja Iida Mäkikallio. Vasta 22-vuotias Iida valmentaa Suomen suurimpien yritysten johtajia positiivisessa psykologiassa ja on itse kiinnostunut rohkeudesta sekä henkilökohtaisesta kasvusta. ... Janne Sarja on kirjoittaja sekä omistamansa yrityksen ainoa ja paras työntekijä. Niku Hooli on viestinnän ammattilainen, joka työskentelee nykyisin omaksikin yllätyksekseen finanssialalla.

Menkää ja tehkää – Paavo Teittinen  

Menkää ja tehkää on podcast-sarja, jossa Niku Hooli ja Janne Sarja haastattelevat nuoria ihmisiä, joista tullaan kuulemaan vielä paljon lisää. Viidennen jakson vieraana on Helsingin Sanomien taloustoimittaja Paavo Teittinen. Paavo on noussut nopeasti tunnetuksi taloustoimittajaksi ja saa paljon kehuja myös alan asiantuntijoilta. Miten juristista tuli pidetty taloustoimittaja ja miksei Paavo tarttunut mahdollisuuteen päästä pelaamaan jenkkifutista amerikkalaiseen yliopistosarjaan? ... Janne Sarja on kirjoittaja sekä omistamansa yrityksen ainoa ja paras työntekijä. Niku Hooli on viestinnän ammattilainen, joka työskentelee nykyisin omaksikin yllätyksekseen finanssialalla.

Menkää ja tehkää – Iida Sammalisto  

Menkää ja tehkää on podcast-sarja, jossa Niku Hooli ja Janne Sarja haastattelevat nuoria ihmisiä, joista tullaan kuulemaan vielä paljon lisää. Nelosjakson vieraana on Iida Sammalisto, jonka esikoiskirja Tähtimosaiikki (Otava, 2015) julkaistiin Iidan ollessa vasta 19-vuotias. Mitä ajatuksia nuorella kirjailijalla on luovuudesta, tulevaisuudesta ja taiteesta? ... Janne Sarja on kirjoittaja sekä omistamansa yrityksen ainoa ja paras työntekijä. Niku Hooli on viestinnän ammattilainen, joka työskentelee nykyisin omaksikin yllätyksekseen finanssialalla.

Menkää ja Tehkää – Stina Mäntyniemi  

Menkää ja tehkää on podcast-sarja, jossa Niku Hooli ja Janne Sarja haastattelevat nuoria ihmisiä, joista tullaan kuulemaan vielä paljon lisää. Kolmannen jakson vieraana Stina Mäntyniemi, joka nousi 26-vuotiaana yhden Suomen suurimman aikakauslehden, Cosmopolitanin, päätoimittajaksi. Ennen nykyistä duuniaan Stina on työskennellyt muun muassa Iltalehdessä ja NYT-liitteessä. ... Janne Sarja on kirjoittaja sekä omistamansa yrityksen ainoa ja paras työntekijä. Niku Hooli on viestinnän ammattilainen, joka työskentelee nykyisin omaksikin yllätyksekseen finanssialalla.

Menkää ja tehkää – Mikko Hakkarainen  

Menkää ja tehkää on podcast-sarja, jossa Niku Hooli ja Janne Sarja haastattelevat nuoria ihmisiä, joista tullaan kuulemaan vielä paljon lisää. Toisen jakson vieraana Mikko Hakkarainen, 28. Mikko on yksi mainostoimisto Miltton Creativen perustajista ja on ennen mainostoimistouraansa työskennellyt muun muassa Googlen palveluksessa. ... Janne Sarja on kirjoittaja sekä omistamansa yrityksen ainoa ja paras työntekijä. Niku Hooli on viestinnän ammattilainen, joka työskentelee nykyisin omaksikin yllätyksekseen finanssialalla.

Menkää ja tehkää – Arttu Muukkonen  

Menkää ja tehkää on podcast-sarja, jossa Niku Hooli ja Janne Sarja haastattelevat nuoria ihmisiä, joista tullaan kuulemaan vielä paljon lisää. Ekana vieraana Arttu Muukkonen. ... Janne Sarja on kirjoittaja sekä omistamansa yrityksen ainoa ja paras työntekijä. Niku Hooli on viestinnän ammattilainen, joka työskentelee nykyisin omaksikin yllätyksekseen finanssialalla.

0:00/0:00
Video player is in betaClose