Mensaklubben

Mensaklubben

Norway

Mensaklubben er et etterlengtet avbrekk fra hverdagens fjas og mas. Vi får et innblikk i livet til Ole Markhus og Sjur Koppen, og deres stadige mislykkede forsøk på å komme seg gjennom livet uten å kludre det til.

Episodes

Mensaklubben 24.05-16  

Ole Markhus og Harald Olsen i studio. "Den gangen" med Harald Olsen, og Jonny Berentzen slår på tråden for å gi viktig info før helgens syvfjellstur.

Mensaklubben 26.04-16  

Sjur Koppen og Ole Markhus i studio. Ole Soo er på besøk for å snakke om Humorfest og komiprisen-nominerte Roar Brekke forteller historie i "Den gangen".

Mensaklubben 19.04-16  

Sjur Koppen og Ole Markhus i studio. Skogvokter Jonny Berentzen er gjest. Funfact spalte og "den gangen" med Alexander Slotten

Mensaklubben 12.04-16  

Sjur Koppen og Ole Markhus i studio. Uken som har vært. Samlivsekspert Jonis Josef og "Den gangen" med Jørgen EP.

Mensaklubben 28.03-2016  

Sjur Koppen og Ole Markhus i studio. Ole havner i klammeri med lennsmannen på Os. Sjur har solgt TV dekoder på FINN, og vi får besøk av ex-filosofi student Tomas Nesse.

Mensaklubben 22.03-2016  

Sjur Koppen og Ole Markhus i studio. Vi får besøk av fjellmann og påske-entusiast, Tomas Nesse. Vi ringer også Jan Tore Kristoffersen som var i Athen og flottet seg for anledningen.

Mensaklubben 08.03-2016  

Ole Markhus sammen med vikarene Ole Soo og Jan Tore Kristoffersen i studio. Uken som har vært, økonomitips med JTK, Funfact og ikke minst rant fra Ole Soo.

Mensaklubben 01.03-2016  

Ole Markhus og Eirik Krokås i studio. Mensaklubbens helseekspert Jonny Bayer er på besøk.

Mensaklubben 16.02-16  

Sjur Koppen og Ole Markhus i studio. Ole har vært i England, og vi får tips av økonomiekspert Jan Tore Kristoffersen

Mensaklubben Podcast 09.02  

Sjur Koppen og Ole Markhus i studio. Vi får besøk av ghoste-kongen Pål Rønelv.

Mensaklubben 02.02-2016  

Sjur Koppen og Ole Markhus i studio. Gangstar rapper "G-rim" kommer på besøk. Førsteamanuensis Hakke-Bakke Skogen tar turen innom for å snakke barne-TV

0:00/0:00
Video player is in betaClose