Mikko "Peltsi" Peltola

Mikko "Peltsi" Peltola

Finland

Suoraa puhetta liikunnasta kuntoilijan näkökulmasta

Episodes

Mikko "Peltsi" Peltola: Padel -maailman nopeimmin kasvava liikuntalaji: 01.09.2016 16.00  

Mitä saadaan kun yhdistetään tennis ja squash? Maailman nopeimmin kasvava liikuntalaji padel kasvattaa suosiotaan myös Suomessa. Millainen laji on ja kenelle se sopii? Vieraina ovat Suomen Padel-liiton toiminnanjohtaja Piukku Kopiloff ja ahkera harrastaja Cisse Roslund.

Mikko "Peltsi" Peltola: Mikko "Peltsi" Peltola - Skeittaus olympialajiksi: 25.08.2016 17.00  

Rion olympialaiset on taputeltu ja seuraavat kesäolympialaiset pidetään Tokiossa. Siellä yhtenä uutena lajina nähdään skeittaus. Löytyisikö lajin parista uusia suomalaisia mitalitoivoja? Vieraina ovat Anssi Paukkunen, Samu Karvonen ja Samuli Heino Suomen rullalautaliitosta.

Mikko "Peltsi" Peltola: Wallu Valpion keikkatarinoita: 04.08.2016 13.03  

Keikkatarinoiden päätösjaksossa muistojaan ja näkemyksiään jakaa värikkäästi Wallu Valpio, joka on saanut todistaa suomalaista rock-elämää lähes jokaisesta mahdollisesta kulmasta, muun muassa muusikkona, toimittajana ja promoottorina.

Mikko "Peltsi" Peltola: Keikkatarinoita: Luottopakit Nykänen ja Rantanen: 28.07.2016 13.03  

Tänään äänessä lukuisilla äänitteillä kuultu ja ainakin yhtä lukuisilla keikoilla nähty rytmiryhmä Anssi Nykänen ja Harri Rantanen.

Mikko "Peltsi" Peltola: Virve "Vicky" Rostin ja Pate Mustajärven keikkamuistoja viideltä vuosikymmeneltä: 21.07.2016 13.03  

Mikko "Peltsi" Peltolan 5-osaisessa kesäohjelmassa puhutaan suomalaisesta keikkatodellisuudesta. Äänessä tekijöitä konserttilavoilta, niiden takaa ja sivusta. Tänään tarinoitaan jakavat Virve "Vicky" Rosti ja Pate Mustajärvi, jotka ovat kiertäneet Suomea viidellä vuosikymmenellä. Miten Suomi, lavat ja takahuoneet ovat muuttuneet aikojen saatossa.

Mikko "Peltsi" Peltola: Keikkatarinoita: Mies, jonka näpeissä on seitsemäntoista festivaalia kesässä: 14.07.2016 13.03  

Tämänkertaisessa jaksossa muistojaan ja ajatuksiaan jakaa lukuisien festivaalien järjestäjä ja entinen lavamanageri Timo Isomäki.

Mikko "Peltsi" Peltola: Keikkatarinoita - Supertähdet Suomessa: 30.06.2016 13.03  

Mikko "Peltsi" Peltolan 5-osaisessa kesäohjelmassa puhutaan suomalaisesta keikkatodellisuudesta. Äänessä tekijöitä konserttilavoilta, niiden takaa ja sivusta. Ensimmäisen jakson vieraana parhaiten promoottorina tunnettu Risto Juvonen. Mies joka on tuonut Suomeen mm. U2:n, Michael Jacksonin ja Madonnan.

Mikko "Peltsi" Peltola: 02.06.2016 17.00  

Asiaa kuntourheilusta ja liikunnallisen elämäntavan piiristä. Ohjelma liputtaa liikkumisen puolesta, mutta ilmeisimmät käsitykset ja totuudet tarvittaessa haastaen.

Mikko "Peltsi" Peltola: Elinsiirron saaneiden EM-urheilukisat sekä Meripäivä Adventure: 26.05.2016 17.00  

Asiaa kuntourheilusta ja liikunnallisen elämäntavan piiristä. Ohjelma liputtaa liikkumisen puolesta, mutta ilmeisimmät käsitykset ja totuudet tarvittaessa haastaen. Aiheina lähetyksessä elinsiirron saaneiden EM-urheilukisat, joista kertomassa Marjo Remes ja Olavi Rautiainen sekä Meripäivä Adventure -seikkailutapahtuma, josta kertomassa Elina Ämmälä, Reetta Nakari ja Santeri Simonen.

Mikko "Peltsi" Peltola: 19.05.2016 17.00  

Asiaa kuntourheilusta ja liikunnallisen elämäntavan piiristä. Ohjelma liputtaa liikkumisen puolesta, mutta ilmeisimmät käsitykset ja totuudet tarvittaessa haastaen.

Mikko "Peltsi" Peltola: Miten tehdään tv-tuotanto viidentuhannen metrin korkeudessa?: 12.05.2016 17.00  

Minkälaista on tehdä tv-tuotanto viidentuhannen metrin korkeudessa, hyvin vaativissa olosuhteissa? Kysymykseen vastaamassa Huippujengi-ohjelman kilpailun voittaja Leena Harkimo, kuvaaja Jussi Tapionlinna ja retkikunnanjohtaja Mikko Vermas.

Mikko "Peltsi" Peltola: Vieraana valmentaja Jani Klinga, yksi YouMove-liikuntakonseptin kehittäjistä: 28.04.2016 17.00  

Asiaa kuntourheilusta ja liikunnallisen elämäntavan piiristä. Ohjelma liputtaa liikkumisen puolesta, mutta ilmeisimmät käsitykset ja totuudet tarvittaessa haastaen. Vieraana valmentaja Jani Klinga, yksi YouMove-liikuntakonseptin kehittäjistä.

Mikko "Peltsi" Peltola: Rullaluistelu: 21.04.2016 17.00  

Asiaa kuntourheilusta ja liikunnallisen elämäntavan piiristä. Ohjelma liputtaa liikkumisen puolesta, mutta ilmeisimmät käsitykset ja totuudet tarvittaessa haastaen. Keskiössä rullaluistelu, vieraina Luisteluliiton tapahtuma- ja lajipäällikkö Lauri Paalasmaa sekä liikunnanopettaja ja rullaluistelukoordinaattori Jari Lepola.

Mikko "Peltsi" Peltola: Vieraana Jukka Mäennenä: 15.04.2016 10.45  

Asiaa kuntourheilusta ja liikunnallisen elämäntavan piiristä. Ohjelma liputtaa liikkumisen puolesta, mutta ilmeisimmät käsitykset ja totuudet tarvittaessa haastaen. Vieraana Suuri suomalainen pyöräkirja -teoksen kirjoittaja Jukka Mäennenä.

Mikko "Peltsi" Peltola: Mikko "Peltsi" Peltola - Koululiikunta: 08.04.2016 11.15  

Miten koululiikunta vastaa tämän päivän haasteisiin? Onko se pakkopullaa vai kannustaako se lapsia ja nuoria liikunnalliseen elämäntapaan? Vieraina ovat Koululiikuntaliiton toiminnanjohtaja Kristiina Jakobsson sekä eritysluokanopettaja Tuomas Nuotio.

Mikko "Peltsi" Peltola: Mikko "Peltsi" Peltola - Vapaaottelu: 31.03.2016 17.00  

Millaista urheilua on vapaaottelu ja ketkä sitä harrastavat?

Mikko "Peltsi" Peltola: Enduropyörällä Päijänteen ympäri: 24.03.2016 17.00  

Mikä pistää ihmisen ajamaan enduropyörällä maaliskuussa Päijänteen ympäri? Vieraina kokeneet endurokuljettajat Sami Salonen ja musiikkivideo-ohjaajanakin tunnettu Kusti Manninen.

Mikko "Peltsi" Peltola: Agility - saumatonta yhteispeliä: 17.03.2016 17.00  

Vuf! Millaista urheilua on agility? Urheileeko siinä koira vai ihminen? Vieraina agilitytaiturit Jenna Caloander sekä Janne Toivola

Mikko "Peltsi" Peltola: 10.03.2016 17.00  

Asiaa kuntourheilusta ja liikunnallisen elämäntavan piiristä. Ohjelma liputtaa liikkumisen puolesta, mutta ilmeisimmät käsitykset ja totuudet tarvittaessa haastaen.

Mikko "Peltsi" Peltola: 03.03.2016 17.00  

Asiaa kuntourheilusta ja liikunnallisen elämäntavan piiristä. Ohjelma liputtaa liikkumisen puolesta, mutta ilmeisimmät käsitykset ja totuudet tarvittaessa haastaen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose