MilanSverige-Podcast

MilanSverige-Podcast

Sweden

Programledare Therese Strömberg diskuterar varje vecka det senaste kring AC Milan tillsammans med skribenter från milansverige.se och andra gäster.

Episodes

Veckans avsnitt: Säsongssammanfattningen  

Therese Strömberg, Midhat Kuduzovic och David Jordacijevic sammanfattar säsongen genom att utse säsongens spelare, säsongens sopa, säsongens wtf-moment och många fler.

Veckans avsnitt: ”Någon har målat huset och inte orkat sätta sig på huk”  

Therese Strömberg, Midhat Kuduzovic och David Jordacijevic pratar om de kinesiska investerarna, den nya tröjan och säsongens avslutande matcher.

Veckans avsnitt: ”Han vill att någon ska betala för att han ska sitta kvar”  

Therese Strömberg, Midhat Kuduzovic och David Jordacijevic tar återigen ett rejält grepp om era frågor kring ledningen och framtiden.

Veckans avsnitt: ”Han går emot spelarna”  

Therese Strömberg, Midhat Kuduzovic och David Jordacijevic ägnar ett helt program åt det senaste tränarbytet. Och lite åt Mihajlovics idiotiska uttalande om kvinnor och fotboll. (Vi ber om ursäkt på förhand för det lite sämre ljudet, förutsättningarna för avsnittet var inte optimala.)

Veckans avsnitt: Den stora motorsågen  

Therese Strömberg, Midhat Kuduzovic och Per Normann går igenom spelartruppen lagdel för lagdel och diskuterar vilka spelare som bör lämna och vilka vi vill ha kvar till nästa säsong.

Veckans avsnitt: Hållbar långsiktighet  

Efter ett litet uppehåll är Therese Strömberg, Per Normann och Midhat Kuduzovic tillbaka med ett avsnitt om formkurvan, tabelläget och det ständiga tränarkaoset.

Veckans avsnitt: Finaldrömmen  

Therese Strömberg, Midhat Kuduzovic och Per Normann diskuterar tabelläget och möjligheterna, supportrarna som inte kan släppa El Shaarawy och så lite Coppa Italia så klart.

Veckans avsnitt: Forza Abate!  

Therese Strömberg, Per Normann och Midhat Kuduzovic snackar den senaste formen, lagkaptensmaterial och Mr Bee.

Veckans avsnitt: Reseavsnittet 2.0  

I reseavsnittet 2.0 sitter vi först i Malmö på fredagen, i Milano på söndagen och i Stockholm/Kristianstad/Svalöv på tisdagen. Ett lite mer städat reseavsnitt än förra gången där vi så klart snackar derbyt, Milano och mercaton.

Veckans avsnitt: Skitspelarnas monsterlöner  

Therese Strömberg, Midhat Kuduzovic och Per Normann diskuterar Milans transferstrategier, vilka spelare som kan tänkas lämna och anlända i januari, samt snackar upp Milan-Fiorentina.

Veckans avsnitt: Mysteriet El Shaarawy  

Therese Strömberg, Per Normann och Midhat Kuduzovic försöker smälta matchen mot Bologna genom att spela in 15 minuter efter matchslut. I övrigt blir det en hel del mercato.

Veckans avsnitt: New year, new Cerci  

I årets sista avsnitt försöker Therese Strömberg, Per Normann och Midhat Kuduzovic sammanfatta hösten. Vi snackar även en del mercato.

Veckans avsnitt: Landslagen  

Therese Strömberg, Per Normann och Midhat Kuduzovic går lite utanför ramarna och snackar en del landslag. Vi besvarar även era frågor och ger våra bästa tips för att inte deppa ihop totalt när Milan går dåligt.

Veckans avsnitt: Fantasivärlden  

Therese Strömberg, Midhat Kuduzovic och Per Normann diskuterar vad som hände mot Carpi, hur det skulle vara att leva i förnekelse och pushar för att ni ska hänga med på MilanSveriges matchresa i januari.

Veckans avsnitt: Forza Cerci!  

Therese Strömberg, Midhat Kuduzovic och Per Normann snackar trötta miniturneringar, urvattnade Milano-derbyn och det kommande spelschemat.

Veckans avsnitt: ”Krossa danskjävlarna”  

Therese Strömberg, Midhat Kuduzovic och Per Normann diskuterar matchen mot Atalanta, varför Cerci är Milans sämste spelare samt skickar pepp inför landskamperna som vi står inför.

Veckans avsnitt: ”Venti milioni”  

Therese Strömberg, Midhat Kuduzovic och Per Normann snackar tre raka vinster och Musikhjälpen.

Veckans avsnitt: Första nollan  

Therese Strömberg, Midhat Kuduzovic och Per Normann snackar de senaste matcherna, säsongens första nolla och Donnarummas reflexer.

Veckans avsnitt: Fredagsfeeling  

Therese Strömberg, Midhat Kuduzovic och Per Normann diskuterar Milans form, de kommande matcherna och de kontraktslösa spelarnas rätt att vara på Milanello eller inte. Klicka på någon av spelarna för att lyssna, eller lyssna i din app.

Veckans avsnitt: Fyra dagar i Milano  

Therese Strömberg, Patrik Meleri, Per Normann, Midhat Kuduzovic och Abass Al-Ali var på plats i Milano för att se Milan-Napoli i helgen. Inspelningar från alla fyra dagar har klippts ihop till ett långt och ganska ocensurerat avsnitt från såväl San Siro som Casa Milan och barer i stan. Tryck på någon av spelarna för att ...

0:00/0:00
Video player is in betaClose