Millionærklubben

Millionærklubben

Denmark

Millionærklubbens består af to værter, Pernille Enggaard og Bodil Gantzel, og to aktieeksperter, Lau Svenssen og Lars Persson. Lau og Lars har tilsammen prøvet alt inden for handel med og rådgivning om værdipapirer.

Episodes

Millionærklubben 02-12-2016  

Der er fuld damp på cannabis-aktier, men er det en solid sektor at kaste penge i? Vi taler med Casper Bych, Mountainview Capital, i Vancouver. I studiet Lau Svenssen og Pernille Enggaard om bl.a. Mærsk, Coloplast og TDC

Millionærklubben 01-12-2016  

Millionærklubben ser på de overordnede trends og dykker ned i selskaber, som det er relevant at holde øje med i den forbindelse. Hør bl.a. aktiestrateg i Danske Bank, Lars Skovgaards bud på Skanska, Caterpillar og EOG Ressources. 

Vært: Bodil Gantzel

 

Millionærklubben 30-11-2016  

Har OPEC udspillet sin rolle og kan det italienske valg blive begyndelsen på et nyt Europa? Domenick Beskos, Momentum Markets, er i studiet sammen med Lars Persson og Pernille Enggaard, der også kigger på Novo, Pandora og SAS. 

 


Millionærklubben 29-11-2016  

Markedet venter på det italienske valg og imens kigger Millionærklubbens forvaltere på bl.a. Fiat, Sandvik og Zealand Pharma. Dagens panel er Lars Persson, Mogens Vad og Lau Svenssen.

Tag: banksektoren, Zealand Pharma, Fiat Chrystler, Commerz Bank, Sandvik, Alm. Brand Bank, Acelor Mittel

Vært: Pernille Enggaard

Millionærklubben 28-11-2016  

Børsugen starter med små fald, og investorerne synes afventende inden ugens OPEC-møde i Wien onsdag og valg i Italien i weekenden. Millionærklubben tager temperaturen på olie- og råvarepriserne sammen med Tom Bundgaard fra Kairos Commodoties. Vært: Bodil Gantzel.

Millionærklubben 25-11-2016  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Millionærklubben 24-11-2016  

Økonomisk direktør Jakob Legård Jakobsen fra Finansrådet er gæst i studiet til en snak om bankernes rolle ved investering i investeringsforeninger. I studiet også Lars Persson og på telefonen Lau Svenssen, der svarer på spørgsmål fra lytterne.

 Vært: Bodil Gantzel. 

Millionærklubben 23-11-2016  

I gennemsnit laver vi mennesker 35.000 beslutninger pr. dag, og mange af dem bliver taget uden megen omtanke. Men kan vi blive bedre til beslutningstagning - og således også bedre til at beslutte, hvornår vi skal agere på aktiemarkederne? Hør, hvad Sally Khallash mener om den sag i dagens udgave af Millionærklubben. I studiet også Bodil Gantzel og Lars Persson.

Millionærklubben 22-11-2016  

700 procent i afkast - det var hvad vinderen af Saxo Banks investeringskonkurrence, Christian Stenvang, præsterede på små 4 uger. Hør, hvordan han bar sig ad i dagens udsendelse. I studiet også Lau Svenssen, der kommenterer dagens regnskaber fra Seadrill og Golden Ocean og ser på aktuelle nyheder fra Novo, Zealand Pharma og Genmab. 

Millionærklubben 21-11-2016  

Det levede hverdagsliv har stor betydning for fremtidens trafik- og transportforhold, men hvordan vil det udvikle sig i fremtiden og hvilke selskaber, vil få gavn af det? Millionærklubben taler med Malene Freudendal-Pedersen, lektor ved Roskilde Universitetscenter, der forsker i bl.a. mobilitet og trafikforhold. Med i studiet også Mogens Vad og Lars Persson. Vært: Bodil Gantzel.

Millionærklubben 18-11-2016  

Populisme, protektionisme og nationalisme ser for alvor ud til at sætte en vigtig dagsorden for global økonomi, men er det ubetinget dårligt, eller kan der faktisk komme positive investeringsscenarier ud af situationen? Millionærklubben undersøger sagen samme med chefstrateg Frederik Engholm fra Nykredit. I studiet er også Lau Svenssen og Bodil Gantzel.

 

Millionærklubben 17-11-2016  

Millionærklubben svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad Helge Larsen mener om Zealand Pharma, og få Lars Perssons tekniske bud på Genmab. 

Vært: Bodil Gantzel


Millionærklubben 16-11-2016  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Millionærklubben 15-11-2016  

Giver det overhovedet nogen værdi til samfundet at investere i aktier - og bruger Lau Svenssen egentlig sin tid på den mest økonomisk optimale måde? Det er nogle af de spørgsmål, Millionærklubben svarer på i dagens udsendelsen, når vi kigger indad og forholder os til os selv og vores egen verden. 

I studiet: Bodil Gantzel og Lau Svenssen. 

Millionærklubben 14-11-2016  

Alibaba satte endnu engang salgsrekord under Singles Day i Kina fredag, og ifølge Peter Lundgreen fra Lundgreens Capital er der stadig store forventninger til kinesisk internethandel fremadrettet. Hør hans vurdering af Singles Day-salget og kinesisk økonomi i øvrigt. I studiet også Mogens Vad og Lars Persson, der begge er tilbage i et lille plus i porteføljerne. Vært: Bodil Gantzel. 

Millionærklubben 11-11-2016  

Den økonomiske virkelighed vil alt andet lige ændre sig med Donald Trump ved roret. Ulrik Bie, cheføkonom i Institute of International Finance, giver sit bud på de udfordringer og muligheder, der venter verden. I studiet også Lau Svenssen og Bodil Gantzel.

Millionærklubben 10-11-2016  

Dagen efter Trump - hvad skal købes og hvad skal sælges? Alle Millionærklubbens porteføljeforvaltere er med og vært er Pernille Enggaard. 

Millionærklubben 09-11-2016  

Hvad betyder Trumps valgsejr for de finansielle markeder og dine aktier? Vi taler med Steen Jakobsen, cheføkonom Saxo Bank, Tom Hougaard er med fra London og i studiet Lars Persson og Pernille Enggaard. 

Millionærklubben 08-11-2016  

Hvordan vil markedet reagere på hhv Trump og Clinton som præsident? Vi taler med Henrik Drusebjerg, chefstrateg i Carnegie Investment Bank, og dagens panel kommenterer regnskaber fra DONG, Vestas og Ambu.

Vært: Pernille Enggaard

Millionærklubben 07-11-2016  

Hvilke aktier er hot or not ifm det amerikanske præsident valg? Lars Persson og Lau Svenssen med optakt til ugen, og Jacob Pedersen, aktieanalysechef Sydbank, med analyse af Vestas.

Vært: Pernille Enggaard

0:00/0:00
Video player is in betaClose