Millionærklubben

Millionærklubben

Denmark

Millionærklubbens består af to værter, Pernille Enggaard og Bodil Gantzel, og to aktieeksperter, Lau Svenssen og Lars Persson. Lau og Lars har tilsammen prøvet alt inden for handel med og rådgivning om værdipapirer.

Episodes

Millionærklubben 21-04-2017  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Volume i danske høreapparater  

Tre danske spillere er med i toppen af den internationale høreapparatsbranche - vi taler med Anders Hedegaard, adm. dir. i GN Hearing, om fremtiden. I studiet Lars Persson og Pernille Enggaard om Pandora og så har Lau Svenssen gjort rent i porteføljen. 

El-biler og deleøkonomi  

GreenMobility skal børsnoteres på Firth North i København inden sommeren - vi har besøg af deres bestyrelsesformand Henrik Isaksen. I studiet Mogens Vad og Lars Persson om investering i Lithium, Pandora og amerikanske aktier.

Vært: Pernille Enggaard

Lederudvikling blandt kongerne  

Hvor går toplederne hen og bliver inspireret, og hvem giver dem egentlig gode råd om morgendagens udfordringer? Christian Engelsen havde godt nok erfaring fra flere forskellige brancher, men manglede et gunstigt netværk, hvorfor han i 2005 stiftede Presidents Institute. I dag er han manden bag en lang række internationale netværksmøder og konferencer, hvor topchefer fra bl.a. Twitter og Starbucks deler ud af de vise guldkorn.

En karriere med aktier  

Han har aktiemarkedet som sin daglige arbejdsplads, været med gennem adskillige op- og nedture og set finansverdenen fra både dansk, tysk og engelsk grund. I dag er han Managing Partner hos den norske investeringsbank ABG Sundal Collier. Mød Tue Østergaard, der i denne særudgave af Millionærklubben taler med Bodil Gantzel om finansbranchen og om de aktuelle sektorer og aktier, han pt. finder interessante. 

Martin Thorborg - millionær og superiværksætter  

Han er millionær, iværksætter og aktieinvestor - Martin Thorborg er i studiet hos Pernille Enggaard og fortæller om sine op- og nedture i iværksættermiljøet, millionerne der kom, forsvandt og fornyligt rullede ind på kontoen igen, og hvordan han agerer i aktiemarkedet.

 

Verdensmester i aktier  

Nord for København sidder en mand, der er den bedste i verden til at investere i danske aktier. Michael Voss, Fundamental Invest, gæster studiet til en snak med Lau Svenssen og Pernille Enggaard, om hans strategi, investeringscases og hvilken fremtid, han ser for danske aktier de kommende år.

FinTech i Kina  

FinTech sektoren boomer i Kina, og danske Tradeshift et med på bølgen - vi har besøg af deres stifter Mikkel Hippe Brun. Hvordan kommer Danmark og de danske investorer med på bølgen? Det svare Christina Boutrup, journalist og forfatter, og Peter Lundgreen, Lundgreen Capital, på. I studiet desuden Lars Persson og Pernille Enggaard. 

Der er udbytte i batterier  

Selskaber der laver batterier og litium har fanget investorernes opmærksomhed - Mogens Vad har været i Tyskland og kigge på sektoren. Erik Nielsen, cheføkonom UniCredit i London, om risikoen for aktiemarkedet ved Brexit og det franske valg. I studiet desuden Lau Svenssen og Pernille Enggaard. 

Millionærklubben 10-04-2017  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Millionærklubben 07-04-2017  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Millionærklubben 06-04-2017  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Når pengepolitik igen træder i baggrunden  

De senere år har verdens centralbanker sat scenen for finansmarkederne, men med mere normaliserede økonomiske vækstforventninger, vil den førte pengepolitik formentlig gå i retningen af at være decideret kedelig. Hør, hvad fremtiden kan bringe i dagens udsendelse, hvor Millionærklubben sætter fokus på pengepolitik og centralbanker med den internationale økonom, Lars Christensen. I studiet giver Lars Persson desuden en hurtig første analyse af Q2-regnskabet fra Chr. Hansen.

Vært: Bodil Gantzel

Insulin og høreapparater  

Blandede aktiebolsjer med fokus på Novo og høreapparatssektoren - og hvordan skal du som investor forholde dig til den kommende regnskabssæson? I studiet Lars Persson og Per Hansen, Nordnet, Søren Løntoft, Sydbank, er med på telefonen og vært er Pernille Enggaard.

Diamanter  

Diamants are a girl's best friend - men er det også investorernes new best friend? Vi taler med diamant trader Katerina Pitzner, og runder det aktuelle aktiemarked med Lau Svenssen og Pernille Enggaard. Kina møder USA  

Kommende fransk præsidentvalg skaber rynker hos investorerne, men der er stærk tiltro til den kommende regnskabssæson. Henrik Drusebjerg, Carnegie, om ugens møde mellem Trump og Xi, Helge Larsen om faldet i Genmab og Lars Persson, Lau Svenssen og Pernille Enggaard holder styr på de aktuelle markedssvingninger. 

Millionærklubben 31-03-2017  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Amerikanske medico-aktier  

Er det tid til biotek- og pharmasektoren og hvordan finder du din strategi i aktiemarkedet? Vi har besøg af tidligere prof. pokerspiller og stormester Sune Berg Hansen, der sparer op til sin pension via aktier. I studiet desuden Lars Persson og Pernille Enggaard. 

På jagt efter andre aktiver  

Aktier er ikke nødvendigvis svaret på al investering, og det er som altid god latin at søge en diversificeret portefølje. Millionærklubben har besøg af investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen fra Danske Bank, der slår et slag for bl.a. indeksobligationer og alternative investeringer. Med på telefonen også daytrader og spekulant Tom Hougaard, der har haft særdeles travlt de seneste par dage.

I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson

Champagne og råvarer  

USA importerer mængder af champagne og det kan bruges til at fejre stigningerne i aktiemarkedet, der ryster Trump af sig endnu engang. Mogens Vad, Lars Persson og Pernille Enggaard vender bl.a. Tesla, Micron og Ericsson - Ole Hansen, Saxo Bank, giver status på råvaremarkedet. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose