Millionærklubben

Millionærklubben

Denmark

Millionærklubbens består af to værter, Pernille Enggaard og Bodil Gantzel, og to aktieeksperter, Lau Svenssen og Lars Persson. Lau og Lars har tilsammen prøvet alt inden for handel med og rådgivning om værdipapirer.

Episodes

Millionærklubben 24-02-2017  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Millionærklubben 23-02-2017  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Verdens bedste aktie  

Det er blevet regnskabsdag for et af de selskaber, der har performet helt fantastisk. Faktisk allerbedst globalt set de seneste 5 år med en stigning i omegnen af 3.000 %! Navnet er Genmab, og Millionærklubben sætter fokus på biotekselskabet sammen med investor og redaktør på Proinvester.com, Helge Larsen. Med på telefonen er også Tom Hougaard fra London, der pt. brænder nallerne på Freddie Mac. Vært: Bodil Gantzel.

Millionærklubben 21-02-2017  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Millionærklubben 20-02-2017  

Lars Tvede om aktiemarkedet og iværksætteri

Han har en stor pengepung og er ikke bange for at bruge den - investor og forfatter Lars Tvede om aktiemarkedet 2017 og hans nye Venture Kapitalfond Nordic Eye.


 I studiet Lars Persson og Pernille Enggaard.

Millionærklubben 17-02-2017  

Lytterne bestemmer.

A-kæden er på plads i studiet hvor Lau Svenssen og Lars Persson svarer på spørgsmål fra lytterne og kommer med bud på nye aktier til porteføljerne. Vært Pernille Enggaard

 

Tags: Gomspace, Bavarian, Parken, Frontline, Torm, Matas, Nestlé, Norwegian, SAS, EasyJet, Allianz

Millionærklubben 16-02-2017  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Millionærklubben 15-02-2017  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Kærlighed til aktier  

Millionærklubben skruer op for Valentines day og ser nærmere på faren ved at blive forelsket i sin portefølje. I studiet Mogens Vad og Lau Svenssen, der også ser på udvalgte aktier som SAAB, Twitter og Nvidia. 

Vært: Bodil Gantzel. 

 


Ny uge i positive takter  

De globale aktiemarkeder fortsætter opturen - men er det holdbart? Millionærklubben benytter pausen i regnskaberne til at få det forkromede overblik sammen med chefstrateg Bjarne Breinholt Thomsen fra Nordea Asset Allokering. I studiet Bodil Gantzel og Lau Svenssen. 

Udviklingen i aktiemarkedet 2017  

Vi samler op på Donald Trump uge tre og årsregnskaber plus kigger frem på forårsvalgene i Europa krydret med lidt Rusland sammen med cheføkonom i Saxo Bank, Steen Jakobsen, og Lau Svenssen. 

Vært: Pernille Enggaard

Millionærklubben 09-02-2017  

Høreapparater og cement på agendaen:
Blandede meldinger om årsregnskabet fra GN Store Nord. Millionærklubben dykker ned i tallene sammen med aktieanalytiker Morten Larsen fra ABG Sundal Collier. Med på telefonen også Lau Svenssen, der kommenterer Norsk Hydro og varmer op til dagens regnskab fra FL Schmidt. I studiet Bodil Gantzel og Lars Persson. 

Store selskaber trækker i hver sin retning  

Dagens mange regnskaber peger på store udsving for de danske selskaber i 2016. AP Møller Mærsk leverer dagens store skuffelse, mens både Vestas og Lundbeck kom nydeligt igennem året. 

Hør Lau Svenssen og Lars Persson kommentere på de friske udmeldinger i dagens udsendelse. På telefonen også Tom Hougaard, der fortsat er skeptisk og ligger til lavere kurser på de globale toneangivende indeks. 

Vært: Bodil Gantzel. 

Millionærklubben 07-02-2017  

Hvilke selskaber overrasker positivt i denne uge? Den danske regnskabssæson er for alvor igang - denne uge med bla Vestas, Pandora og Mærsk. Skal der købes eller sælges på regnskaberne - Mogens Vad, Lars Persson og Lau Svenssen kommer med deres bud. Vært Pernille Enggaard.


 

Hvilke selskaber overrasker positivt i denne uge?  

Den danske regnskabssæson er for alvor igang - denne uge med bla Vestas, Pandora og Mærsk. Skal der købes eller sælges på regnskaberne - Mogens Vad, Lars Persson og Lau Svenssen kommer med deres bud. Vært Pernille Enggaard.

Millionærklubben 03-02-2017  

Skal du købe it- og teleaktier? John Strand, Strand Consult, er med fra Florida om bl.a. Apple, Facebook og selskaber inden for it-infrastruktur. I studiet Lau Svenssen og Pernille Enggaard med regnskab fra TDC, Novo og DONG. 

Millionærklubben 02-02-2017  

En sand regn af regnskaber får Millionærklubben til at dykke ned i det selskabsspecifikke. Hør bl.a. Sydbanks senioranalytiker, Søren Løntoft Hansen, vurdere Novo Nordisk og Lau Svenssen give sit besyv med om DONG. I studiet ser Lars Persson på bl.a. Fingerprint Cards, MTG og Tesla. Vært: Bodil Gantzel. 

Millionærklubben 01-02-2017  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Millionærklubben 31-01-2017  

Svenske Fingerprint er blevet spekulanternes paradis - Helge Larsen fortæller historien og samler op på årets aktieraketter. Lars Persson om regnskab fra H&M og i studiet Lau Svenssen om bl.a. SAS.

 Vært Pernille Enggaard.

Millionærklubben 30-01-2017  

Den bedste investering er den tid, du lytter.

0:00/0:00
Video player is in betaClose