MindCast

MindCast

Denmark

En podcast om personlig effektivitet hvor vi blander viden med håndgribelige værktøjer indenfor kost, motion, søvn, planlægning og meget andet. Formålet er at blive klogere på, hvordan vi kan blive mere effektive og få mere overskud i hverdagen. Jeg inviterer ugentligt en ny inspirerende gæst med, der kan hjælpe os med at forstå, hvad vi kan gøre i vores eget liv, for at få mest muligt ud af de 24 timer. Musik: www.bensound.com

Episodes

MindCast 028 : Vær en nærværende mor og tal med fremmede danskere i bussen  

Ugens gæst er Ida Auken, der er folketingspolitiker fra partiet Radikale Venstre. Hun fortæller åbent og ærligt hvad hun gør i sin hverdag – også udenfor Christiansborg. Der er ingen tvivl om, at hun har hjertet med, og at hun får reflekteret over dansk politik, som det er i dag. Tag rigtig godt imod hende i dette korte, men stærke afsnit af MindCast:

MindCast 0

MindCast 027 m/ Kristian Koch : Fremstå troværdigt og kom af med angsten for at præsentere  

Ugens gæst er Kristian Koch der coacher musikere og erhvervsfolk i ”at komme ud over scenekanten” – simpelthen til at blive bedre til at performe foran andre. Han er den største og dejligste nørd i Danmark hvad angår præsentationsteknik og han deler spandevis af værktøjer ud til højre og venstre. Tag rigtig godt i mod Kristian Koch, i et afsnit af MindCast med overraskende skarp lydkvalitet:

MindCast 0

MindCast 026 : Red menneskeliv og bliv effektiv med adfærdsdesign  

Ugens gæst er Morten Münster, der er CEO hos The Nudging Company og partner i Bro Kommunikation. Der er lagt op til et sprængfarligt afsnit, da store diskussioner om det etiske i nudging samt adskillige positive ting ved fænomenet sprænger frem i løbet af de ca. 60 minutter som afsnittet tager. Morten er skarp gut med argumenterne klar og med en stærk energi. Tag rigtig godt i mod ham i dette afsnit af MindCast.

MindCast 0

MindCast 025 : Husk at fejre de små succeser  

Ugens gæst er Christoffer Grønhøj, der er director inden for corporate finance i virksomheden PwC. Det vil sige et job i finansverdenen, hvor det handler om de benhårde tal på bundlinjen. Han har fart på, for der er nok at lave, men hvordan man gør det med høj energi og motivation hele vejen igennem, vil du kunne høre meget mere om i dette afsnit af MindCast:

MindCast 0

MindCast 024 : Vær effektiv i særligt skiftende omgivelser  

Ugens gæst er folketingspolitikeren Carsten Bach. Han er en mand med stærke holdninger til det danske system, så tag dig i agt i dette afsnit – det skal dog siges, at jeg ikke har nogen agenda om at forvrænge nogens politiske holdninger ;-).

MindCast 0

MindCast 023 : Køb den billige vare i supermarkedet, selvom din formue er stor  

Ugens gæst er Mads Peter Veiby, der er manden bag teleselskabet M1, og som i dag er CEO for gamblingvirksomheden CEGO. Mads har i øvrigt hyret Bjarke Ingels til at designe Danmarks mest omtalte privatejendom, nemlig et sneglehusformet hus på over 700-800 kvdrm

MindCast 0

MindCast 022 : Spis højoktan føde, drop mælken og få mere energi end du nogensinde har haft  

Ugens gæst er Nicolai Moltke-Leth. Han er tidligere jægersoldat, CEO for True North og så er han foredragsholder. Han er en vaskeægte story teller og har hele hjertet med, når han fortæller om sit eventyr og sin motivation. Han har en ekstrem, dog meget inspirerende, tilgang til kost. Jeg vil ikke spolere mere – du må selv lytte med og selvfølgelig tage rigtig godt imod Nicolai.

MindCast 0

MindCast 021 : Lær at faste, tale ordenligt og skabe psykologisk tryghed  

Ugens gæst er Hanne Lindblad, der er tidligere CEO i CallMe samt personen bag ”Tal ordenligt”-kampagnen. Hun er knivskarp, sikker på sine holdninger, og så er hun ikke bange for at udfordre den almene virksomhedsledelse.

MindCast 0

MindCast 020 : Hvis dit arbejde ikke er spændende, så find noget andet at lave  

Ugens gæst er Mads Misiak Friis, der er tidligere ledelseskonsulent i Deloitte og nu er gået fuld tid som stifter og CEO hos den prisbelønnede startup-virksomhed YoooWe. Det er noget af et eventyr han har været på, og det bliver du en del af her.

MindCast 0

MindCast 019 : Sådan gør du mindre virksomheder exceptionelt effektive  

Ugens gæst er Lars Skjoldby, der er CEO for Skjolby og Co. – en IT-virksomhed der i høj grad producerer løsninger effektivt. Lars er en mand med mange opgaver - og hvordan det skal håndteres, kan du høre i denne uges afsnit af MindCast.

MindCast 0

MindCast 018 : Forstå andre mennesker og sælg dig selv bedre gennem kropssproget  

Ugens gæst er Jesper Bergstrøm, der er ekspert i kropssprog og som også underviser i, hvordan man aflæser mennesker og styrer sig eget kropssprog så man sælger sig selv bedre. Ifølge Jesper Bergstrøm betyder bevidstheden om kropssproget utrolig meget.

MindCast 0

MindCast 017 : Drop snooze-knappen og find verdens bedste beslutningsværktøj  

Ugens gæst er Jesper Outzen, der er selvstændig foredragsholder, og som taler om mening i livet og på arbejdspladsen. Jeg er nødt til at advare om, at ved at lytte til dette afsnit, kan det resultere i nogle rigtig dybe tanker hos dig. Sæt dig med benene oppe, gå en tur eller tag denne podcast med i noget offentlig transport, hvor du virkelig har mulighed for at tænke. Jeg er meget glad for, i denne uges afsnit af MindCast, at kunne præsentere Jesper Outzen.

MindCast 0

MindCast 016 : Få noget reelt ud af LinkedIn og bliv bevidst om din energi  

Ugens gæst er min kære storebror, Morten Vium, som mange vil betegne som Danmarks førende LinkedIn-ekspert. Han ved hvordan du i din virksomhed kan øge salget og kunderelationerne ved hjælp af LinkedIn, samt hvad du skal gøre personligt for at styrke dit

MindCast 0

MindCast 015 : Skab en effektiv passiv indkomst  

Ugens gæst er Tue Lindblad og i dette afsnit får du hans historie om hvordan han blev det, han kalder "bijobber" - at generere en passiv indkomst ved siden af et fuldtidsarbejde. Det at være bijobber kræver til gengæld, at du er effektiv. Lyt med for at finde ud af, hvordan du bliver det!

MindCast 0

MindCast 014 : Stop med at holde møder og få styr på dine e-mails  

Anders Grønborg er ugens gæst og jeg kan garantere jer, at jeg har glædet mig til at smide det her afsnit ud til jer. Anders er koncerndirektør i LaserTryk og er derfor chef for ca. 300 medarbejdere.

MindCast 0

MindCast 013 : Ta' dig af dig selv, før du tager dig af andre  

Ugens gæst er Ditte Maria er CEO hos KFS-Boligbyg og her er det vigtigt at man tager sig af sig selv. Jobbet går ud på at bygge huse for folk, men vi kommer ind på langt dybere personlige ting i dette afsnit af MindCast. Ditte Maria er stille og roligt anlagt, ekstremt ydmyg men med dybde der gør, at man er nødt til at tage det med, som hun formidler. Tag rigtig godt imod Ditte Maria.

MindCast 0

MindCast 012 : Skab en funktionel vinderkultur i alt hvad du laver  

Ugens gæst er Nicklas Pyrdol, der er sportspsykologisk konsulent. At være sportspsykologisk konsulent handler om at samtale om livet, udvikling og det at præstere som udøver. Han er selvstændigt erhvervsdrivende og bl.a. tilnkyttet DBU. Han forstår hvad det vil sige at skulle præstere noget, samt vigtigheden af at sige hvad man gør, og gøre hvad man siger.

MindCast 0

MindCast 011 : Tving din motivation frem og forstå værdien af pauser  

Ugens gæst er Maj Wismann - en fantastisk succesfuld kvinde der ikke er bange for at tale lige ud af posen om, hvad der skal til for at få styr på de digitale produkter, men ikke mindst også hvad det kræver at være fokuseret og i balance. Hun er sexolog og parterapeut, og hun ved præcis hvordan de essentielle budskaber indenfor disse temaer skal formidles.

MindCast 0

MindCast 010 : Fokusér på flere områder af dit liv  

Ugens gæst er Bo Møller: Han er grundlægger og CEO i virksomheden HTML24, medstifter af Mango Apps og er derudover entrepreneurship mentor på CBS. Udover at lede og udvikle hans virksomheder bruger han også tid på at møde ligestillede og inspirerende personer i Danmark og i udlandet. Værsgo´ at nyde denne uges afsnit af MindCast med entreprenørgeniet Bo Møller!

MindCast 0

MindCast 009 : Optimal ledelse og mentalt overskud med aktiv lytning og meditation  

Ugens er Mark Buskbjerg: Han er uddannet antropolog og arbejder i Syddansk SundshedsInnovation. Derudover driver han projekterne altomledelse.dk, antropologisk.dk, 10.000WAYS og så er han en del af projektet mindhelper.dk.

MindCast 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose