MindCast

MindCast

Denmark

En podcast om personlig effektivitet hvor vi blander viden med håndgribelige værktøjer indenfor kost, motion, søvn, planlægning og meget andet. Formålet er at blive klogere på, hvordan vi kan blive mere effektive og få mere overskud i hverdagen. Jeg inviterer ugentligt en ny inspirerende gæst med, der kan hjælpe os med at forstå, hvad vi kan gøre i vores eget liv, for at få mest muligt ud af de 24 timer. Musik: www.bensound.com

Episodes

MindCast 007 : Planlægning er løsningen på en mindre presset hverdag  

Ugens gæst er Jonas Sveistrup, der er seniorkonsulent hos Deloitte Digital og ekstern lektor på CBS. Han arbejder med alt fra digitale strategier til implementering af Apps hos utalige virksomheder.

MindCast 0

MindCast 006 : Få stærke principper og ro på som en kommunationschef i Arla  

Ugens gæst er Kasper Ibsen Beck, der er kommunikationschef i Arla. Han er en principfast og selvsikker person, med en meget stærk arbejdsmoral. Med et ansvarsfuldt arbejde i så stor en virksomhed, kræver det overblik og en evne til at skabe ro.

MindCast 0

MindCast 005 : Styrk din motivation & afstem forventninger med dig selv nar du satter mål  

Ugens gæst er Kristian Bradsted: En sand sundheds- og fitnessekspert. Han ved både hvad der skal til rent fysisk, men sandeligt også mentalt, for at opnå de mål, man sætter sig.

MindCast 0

MindCast 004 : Planlæg som en chef & opnå dine mål  

Mikael Rieck ved, at det handler om at optimere og justere finesser, for at få mest muligt ud af sine 24 timer. Han tager sin tid seriøst, har mange projekter at se til, og derfor har han en øjenåbnende indsigt i, hvad der skal til for at blive effektiv.

MindCast 0

MindCast 003 : Stop med at klage & tag ansvar for din egen succes - med gæst Nikolaj Astrup  

Det er tydeligt at mærke på Nikolaj Astrup, at hans eventyr (og det faktum, at han har dyrket en masse sport de sidste 7 år), har givet ham en lang række ressourcer i forbindelse med den rette mentalitet til arbejde, venner og livet generelt.

MindCast 0

MindCast 002 : Behold dit effektive arbejdsflow & lær om kosttilskud til hjernen  

Ugens gæst er Halfdan Timm og de fleste, der kender ham, vil definere ham som værende en af de mest eksperimenterende, men også inspirerende personer i Danmark indenfor personlig effektivitet.

MindCast 0

MindCast 001 : Få et stabilt energiniveau, få styr på din tid & slap ordenligt af  

Eric Ziengs er på mange måder et inspirerende menneske - især grundet hans filosofi om at vi, ved at hjælpe hinanden, kan opnå succes på den lange bane.

MindCast 0

MindCast 000 : Pilot  

En lynhurtig introduktion til hvad MindCast går ud på, og hvem værten er.

MindCast 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose