MindCast

MindCast

Denmark

En podcast om personlig effektivitet hvor vi blander viden med håndgribelige værktøjer indenfor kost, motion, søvn, planlægning og meget andet. Formålet er at blive klogere på, hvordan vi kan blive mere effektive og få mere overskud i hverdagen. Jeg inviterer ugentligt en ny inspirerende gæst med, der kan hjælpe os med at forstå, hvad vi kan gøre i vores eget liv, for at få mest muligt ud af de 24 timer. Musik: www.bensound.com

Episodes

MindCast 012 : Skab en funktionel vinderkultur i alt hvad du laver  

Ugens gæst er Nicklas Pyrdol, der er sportspsykologisk konsulent. At være sportspsykologisk konsulent handler om at samtale om livet, udvikling og det at præstere som udøver. Han er selvstændigt erhvervsdrivende og bl.a. tilnkyttet DBU. Han forstår hvad det vil sige at skulle præstere noget, samt vigtigheden af at sige hvad man gør, og gøre hvad man siger.

MindCast 0

MindCast 011 : Tving din motivation frem og forstå værdien af pauser  

Ugens gæst er Maj Wismann - en fantastisk succesfuld kvinde der ikke er bange for at tale lige ud af posen om, hvad der skal til for at få styr på de digitale produkter, men ikke mindst også hvad det kræver at være fokuseret og i balance. Hun er sexolog og parterapeut, og hun ved præcis hvordan de essentielle budskaber indenfor disse temaer skal formidles.

MindCast 0

MindCast 010 : Fokusér på flere områder af dit liv  

Ugens gæst er Bo Møller: Han er grundlægger og CEO i virksomheden HTML24, medstifter af Mango Apps og er derudover entrepreneurship mentor på CBS. Udover at lede og udvikle hans virksomheder bruger han også tid på at møde ligestillede og inspirerende personer i Danmark og i udlandet. Værsgo´ at nyde denne uges afsnit af MindCast med entreprenørgeniet Bo Møller!

MindCast 0

MindCast 009 : Optimal ledelse og mentalt overskud med aktiv lytning og meditation  

Ugens er Mark Buskbjerg: Han er uddannet antropolog og arbejder i Syddansk SundshedsInnovation. Derudover driver han projekterne altomledelse.dk, antropologisk.dk, 10.000WAYS og så er han en del af projektet mindhelper.dk.

MindCast 0

MindCast 008 : Sådan arbejder du med følelsen af mening i dit arbejdsliv  

Ugen gæst er Helena Risager, som er en af de få personer der har ry for at gøre folk klogere på hvad meningen med livet er. Hun er executive coach og derudover ekstern lektor på Copenhagen Business School.

MindCast 0

MindCast 007 : Planlægning er løsningen på en mindre presset hverdag  

Ugens gæst er Jonas Sveistrup, der er seniorkonsulent hos Deloitte Digital og ekstern lektor på CBS. Han arbejder med alt fra digitale strategier til implementering af Apps hos utalige virksomheder.

MindCast 0

MindCast 006 : Få stærke principper og ro på som en kommunationschef i Arla  

Ugens gæst er Kasper Ibsen Beck, der er kommunikationschef i Arla. Han er en principfast og selvsikker person, med en meget stærk arbejdsmoral. Med et ansvarsfuldt arbejde i så stor en virksomhed, kræver det overblik og en evne til at skabe ro.

MindCast 0

MindCast 005 : Styrk din motivation & afstem forventninger med dig selv nar du satter mål  

Ugens gæst er Kristian Bradsted: En sand sundheds- og fitnessekspert. Han ved både hvad der skal til rent fysisk, men sandeligt også mentalt, for at opnå de mål, man sætter sig.

MindCast 0

MindCast 004 : Planlæg som en chef & opnå dine mål  

Mikael Rieck ved, at det handler om at optimere og justere finesser, for at få mest muligt ud af sine 24 timer. Han tager sin tid seriøst, har mange projekter at se til, og derfor har han en øjenåbnende indsigt i, hvad der skal til for at blive effektiv.

MindCast 0

MindCast 003 : Stop med at klage & tag ansvar for din egen succes - med gæst Nikolaj Astrup  

Det er tydeligt at mærke på Nikolaj Astrup, at hans eventyr (og det faktum, at han har dyrket en masse sport de sidste 7 år), har givet ham en lang række ressourcer i forbindelse med den rette mentalitet til arbejde, venner og livet generelt.

MindCast 0

MindCast 002 : Behold dit effektive arbejdsflow & lær om kosttilskud til hjernen  

Ugens gæst er Halfdan Timm og de fleste, der kender ham, vil definere ham som værende en af de mest eksperimenterende, men også inspirerende personer i Danmark indenfor personlig effektivitet.

MindCast 0

MindCast 001 : Få et stabilt energiniveau, få styr på din tid & slap ordenligt af  

Eric Ziengs er på mange måder et inspirerende menneske - især grundet hans filosofi om at vi, ved at hjælpe hinanden, kan opnå succes på den lange bane.

MindCast 0

MindCast 000 : Pilot  

En lynhurtig introduktion til hvad MindCast går ud på, og hvem værten er.

MindCast 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose