Misslyckandepodden

Misslyckandepodden

Sweden

Hör kända personer ärligt berätta om sina största misslyckanden i karriären och hur de vände motgång till framgång. Misslyckandepodden görs av Metrojobb och programleds av redaktören Anna Åslund. Musiken är producerad av Christoffer Ling.

Episodes

#3: Anitha Schulman  

Vi träffar entreprenören Anitha Schulman. Hör henne berätta om vad hon gör när hon blir känslomässigt kidnappad, varför hon tidigare var besatt av att ha en snygg jobbtitel och vilket karriärråd hon skulle vilja ge sitt 20-åriga jag. Lyssna, skratta och inspireras!

#8: Linn Herbertsson  

Vi träffar influencern och entreprenören Linn Herbertsson. Hon berättar om saknaden efter sin mamma och storebror och hur hon lärt sig att hantera sorg och motgångar. Linn pratar även om bloggen som inkomstkälla och varför hon vill bli mer risktagande.

#7: Mårten Nylén  

Vi träffar Mårten Nylén, kampsportare, personlig tränare och föreläsare. Hör honom berätta om hans liv som stuntman, vad som fick honom att tacka ja till Biggest Loser och hur det är att spela in tv när man går genom en stor kris.

#6: Birgitta Ohlsson  

Vi träffar politikern och författaren Birgitta Ohlsson. Hör henne berätta om vad det innebär att vara en duktig flicka, hur tufft det är att gå emot en partistyrelse och vad hennes misslyckande inom karriären är. Lyssna, skratta och inspireras!

#5: Emil "HeatoN" Christensen  

Vi träffar e-sportsstjärnan Emil “HeatoN” Christensen. Hör honom berätta om hur han blev lurad på miljoner av en vän, resan med Ninjas in Pyjamas och hur han ser på vinst och förlust. Lyssna, skratta och inspireras!

#4: Therése Lindgren  

Vi träffar Youtube-stjärnan Therése Lindgren. Hon berättar bland annat om vilken av alla hennes videos som hon tycker har varit ett misslyckande, vad hon lärt sig av att drabbas av utmattning och om hon ångrar någon video hon lagt ut. Lyssna, skratta och inspireras.

#2: Zainab "zAAz" Turkie  

Hör Zainab "zAAz" Turkie, som tillhör världseliten i Counter Strike berätta om hur hon spelade CS i hemlighet, hur hon hanterar en förlust och om skillnaderna mellan män och kvinnor inom e-sporten.

#1: Patrick Grimlund  

Patrick Grimlund är programledare för Lyxfällan, författare, föreläsare och ledarcoach. Hör honom berätta om affären där han förlorade miljoner, varför han aldrig skrev klart sin doktorsavhandling och om hans mest misslyckade investering.

0:00/0:00
Video player is in betaClose