Monster

Monster

Denmark

I radioserien 'Monster' møder vi Adam, en ung mand, der siden han var ganske ung har vidst, at hans seksualitet var rettet mod børn. Det skræmmer ham og i takt med, at han bliver ældre indser han, at han aldrig må handle på sine lyster.

Episodes

Monster 6:6  

Adam er 17 år og pædofil. Han er ikke selv blevet misbrugt. Er bare født sådan. Han har aldrig forbrudt sig mod et barn, men seksuelt er det kun dem, han er tiltrukket af. Adam siger selv, at han er født med et monster, som ikke må fodres. Men spørgsmålet er om han kan lade være med det, og om han kan leve et helt liv med et monster i snor. Han fortæller sin historie til Michael, som er journalist. Radiodrama af Andreas Garfield. Med Troels Thorsen som journalisten Michael og Christopher Læssø som Adam. Instruktion: Thomas Bjerregaard Nielsen. Producer: Mette Kruse. Lyddesign. Solveig Berger. Musikdesign: Djuna Barnes (Maria Gerhardt). Musikken er af Philip Weber, Stefani Germanotta, Andreas Bratten, D.Å.R.F.D.H.S., Holy Other, Biosphere og Toro Y Moi. Speak: Dorthe Riis Lauridsen.

Monster 0

Monster 5:6  

Adam er en ung mand, der siden han var ganske ung har vidst, at hans seksualitet var rettet mod børn. Han har ikke handlet på det, men tankerne er der. Adams historie er kommet journalisten Michael for øre, og gennem interviews har vi hørt Adams historie om ensomheden og det permanente pres, det er at have en seksualitet, man ikke må handle på. Michael opsøger en psykiater Erik, som har speciale i pædofili, for at få mere at vide. Radiodrama af Andreas Garfield. Med Troels Thorsen som journalisten Michael og Jesper Asholt som psykiater. Instruktion: Thomas Bjerregaard Nielsen. Producer: Mette Kruse. Lyddesign. Solveig Berger. Musikdesign: Djuna Barnes (Maria Gerhardt). Musikken er af Philip Weber, Stefani Germanotta, Carreno is LB, D.Å.R.F.D.H.S. og Holy Other. Speak: Dorthe Riis Lauridsen.

Monster 0

Monster 4:6  

Adam er en ung mand, der siden han var ganske ung har vidst, at hans seksualitet var rettet mod børn. Adams historie er kommet journalisten Michael for øre, og gennem interviews hører vi Adams historie om ensomheden og det permanente pres, det at have en seksualitet, man ikke må handle på. Monster er baseret på en virkelig historie. Den unge mand findes i virkeligheden og det som i vores historie holder ham oppe, er det website han har lavet for unge pædofile, der ikke handler på deres seksualitet. Radiodrama af Andreas Garfield. Med Troels Thorsen som journalisten Michael og Christopher Læssø som Adam. Instruktion: Thomas Bjerregaard Nielsen. Producer: Mette Kruse. Lyddesign. Solveig Berger. Musikdesign: Djuna Barnes (Maria Gerhardt). Musikken er af Philip Weber, Stefani Germanotta, Carreno is LB, Andreas Bratten, Sunn O og Holy Other. Speak: Dorthe Riis Lauridsen.

Monster 0

Monster 3:6  

Michael er som journalist altid på jagt efter ”den gode historie”. Historier, som ingen leder efter, fordi ingen vil høre dem. Et møde med den 17-årige Adam, som er pædofil, ændrer dette. Adam har aldrig forbrudt sig mod et barn. Men seksuelt er det kun dem, han er tiltrukket af. I dette afsnit tager Michael på besøg hos Adams mor. Radiodrama af Andreas Garfield. Med Troels Thorsen som journalisten Michael og Anette Støvelbæk som Adams mor. Instruktion: Thomas Bjerregaard Nielsen. Producer: Mette Kruse. Lyddesign: Solveig Berger. Musikdesign: Djuna Barnes (Maria Gerhardt). Musikken er af Philip Weber, Stefani Germanotta, Carreno is LB, Marina and the Diamonds, Salem og Christopher Greenspan. Speak: Dorthe Riis Lauridsen.

Monster 0

Monster 2:6  

Adam er 17 år og pædofil – han har ikke forbrudt sig mod et barn, men tankerne – de er der. Hvornår er man skyldig? Kan de tanker og fantasier man går rundt med være så farlige og krænkende, at det i sig selv er forbrydelse? Eller er det først når man handler på sine impulser eller sine forbudte fantasier, at man skal straffes? Radiodrama af Andreas Garfield. Med Troels Thorsen som journalisten Michael og Christopher Læssø som Adam. Instruktion: Thomas Bjerregaard Nielsen. Producer: Mette Kruse. Lyddesign. Solveig Berger. Musikdesign: Djuna Barnes (Maria Gerhardt). Musikken er af Philip Weber, Stefani Germanotta, Carreno is LB, Sunn 0, Jensen Sportag og Toro Y Moi. Speak: Dorthe Riis Lauridsen.

Monster 0

Monster 1:6  

Adam er 17 og bor med sin mor og far. Udadtil er han en ganske almindelig teenager, der kan lide fodbold og snart starter i 3.G. Men han gemmer på en hemmelighed. Da han var 13, fandt han ud af, han var pædofil. Han er ikke selv blevet misbrugt. Er bare født sådan. Han har aldrig forbrudt sig mod et barn. Men seksuelt er det kun dem, han er tiltrukket af. Michael er som journalist altid på jagt efter ”den gode historie”. Historier, som ingen leder efter, fordi ingen vil høre dem. Radiodrama af Andreas Garfield. Med Troels Thorsen som journalisten Michael og Christopher Læssø som Adam. Instruktion: Thomas Bjerregaard Nielsen. Producer: Mette Kruse. Lyddesign: Solveig Berger. Musikdesign: Djuna Barnes (Maria Gerhardt). Musikken er af Philip Weber, Stefani Germanotta, Carreno is LB, Marina and the Diamonds, D.Å.R.F.D.H.S. og Salem. Speak: Dorthe Riis Lauridsen.

Monster 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose