Morgonpasset i P3

Morgonpasset i P3

Sweden

Morgonpasset i P3 hör du varje morgon, en härlig start på dagen. Här får du senaste nytt varvat med filosofiska utsvävningar, humor, kultur och intressanta gäster. Ansvarig utgivare: SÎLAN DILJEN

Episodes

Barcelona och besök av Linnea Henriksson  

Vi pratar om det misstänkta terrordådet i Barcelona, och har med oss Matias Rankinen från P3 Nyheter i studion. Och så kommer Linnea Henriksson till studion och pratar om sin musik!

Sista "Vad händish", killgissning och Dilan & Moa  

Det är dags för allra sista "Vad händish", denna gång om Columbus! Och så killgissar Jonatan och Marcus vad som händer vid en orgasm. Dessutom kommer komikerduon Dilan & Moa till studion!

Spellingbee, sommarjobb som konstnär, och årskrönika  

Det är dags för säsongens sista sommarjobb, och denna gången får Marcus prova på att vara konstnär! Och så blir det Jonatans krönika om Göran Kropp! Dessutom tävlar Jonatan ännu en gång i Spelling Bee!

Gissa jobbet, överraskningsbabyshower och partylekar  

Farah, Sarah och Marcus tävlar ännu en gång i succéinslaget "Gissa jobbet"! Och så snackar vi om partylekar som brukar göra succé på fest (och Marcus berättar om sitt mest misslyckade fest-tema...). Dessutom blir det SURPRISE BABYSHOWER för Farah när studion stormas av ballonger och tårta.

Janice, pizzautmaning och introavslutning  

Farah, Sara och Marcus sparkar igång sista sommarveckan med ett besök av artisten Janice! Dessutom är det dags för Saras utmaning- att äta 5 pizzor på en timme! Och så kommer Intro-Nicklas TILL STUDION!

Bianca Kronlöf, Teenage Dirtbag och Arantxa testar om Sara är händig  

Sara har skrutit mycket om hur händig hon är och detta testar Arantxa (med hjälp av snickaren Paul) i veckans "Kom igen"-utmaning. Bianca Kronlöf kommer också för att skapa det ultimata söndagshänget.

Sjukt stökiga lägenheter, den sjukaste festen och Marcus dikter  

Tävlingsfredag med Marcus favorit "Sommarens somrigaste ögonblick". Arantxa & Farah hjälper till att lösa fall i "Detektivbyrån" och efter att Farah berättar en nyhet om stökiga hyresgäster drar igång en kavalkad av nyheter och överraskande bekännelser (se vår instastory!)

Så skriver du krönikor med Patrik Lundberg, barnnamn och Kaliffa-gate  

Farah testar Marcus & Jonatans kunskaper när de ska killgissa sig till svaret på en klurig fråga. Expertkrönikören Patrik Lundberg kommer och hälsar på! Jonatan lyssnar in sig på Kaliffas låt "Helt seriöst" vilket får oanade konsekvenser.

Sensuell stämning på sommarjobbet, delfinshow och "Spelling bee"  

Marcus sommarjobbar som KERAMIKER och får besök av Jonatan så att de tillsammans kan återskapa en väldigt känd (och sensuell) filmscen. Innan detta är Farah är domare när Jonatan kör "Spelling bee".

Ordvitsar, vem händish & en väldans många gåtor  

Farah, Jonatan & Marcus firar tisdag med att testa varandras kunskaper i "Gissa maten". Det bjuds också på årskrönika i form av "Vad Händish?". Det blir även sjukt många gissningar, gåtor och ordvitsar!

Sara värmer upp med varma mackor, gissa jobbet och skillnaden på borg och slott  

Sara preppar inför nästa veckas stora pizzautmaning genom att äta 12 grillade dubbelmackor under en timme. Farah och Marcus tävlar i "Gissa jobbet". Trion reder även ut skillnaden mellan borg och slott.

FX-sminkningar med Ellimacs och Sara testar Arantxas gränslöshet  

Vi snackar special effects make up med Ellinor Rosander från Youtube-kanalen Ellimacs. Sen är det söndag vilket betyder "Kom igen"-utmaningar där Sara testar Arantxas gränslöshet

Houseyoga, bästa "Gissa låten" och utflykter med Valle Westesson  

Arantxa och Sara har varit på housefestival och där har Arantxa fått inspiration till "nästa stora träningstrend" houseyoga. Vi får även besök av komiker, silversmeden och författaren Valle Westesson.

Otto Knows firar fredag med oss, vad hände i Norrköping och den fjärde Dollystyle-medlemmen  

Arantxa, Farah & Sara firar fredag genom att få besök av artisten och house DJ:n Otto Knows! Utöver det blir det snack om den senaste sminktrenden men också om Sara & Arantxas Norrköpingsvistelse samt en förklaring till varför Farah är den fjärde medlemmen i Dollystyle (!?!)

Farah dömer i Rättegångspasset i P3, killgissning och #rightinfrontofmysalad  

Farah testar Arantxa och Jonatans kunskaper när de ska killgissa sig till svaret på en klurig fråga. Efter gårdagens skoäventyr lämnar Jonatan in en stämningsansökan, med hjälp av advokat Arantxa, mot Researcher-Filippa & Webb-Paulo vilket leder till det stora Rättegångspasset i P3. Arantxa förklarar även varför #rightinfrontofmysalad trendar på sociala medier (NSFW!)

Marcus sommarjobbar på hunddagis, spelling bee och Igelkottsnytt  

Marcus sommarjobbar på HUNDDAGIS och Farah är domare när en lyssnare utmanar Jonatan i "Spelling bee". Jonatan berättar senaste nytt om igelkottarna! Boy do we have a show for you!

Opera sing-a-long, Vem händish och vem har sett en ko?  

Farah, Marcus och Jonatan kör opera sing-a-long med stjärnorna Rickard Söderberg och Matilda Paulsson. Sen får vi lära känna Josef i veckans Vem händish?

2 kilo grönsaker, snåla jävlar och champagne-gate  

Sara käkar två kilo grönsaker som uppvärmning inför pizzautmaningen som sker om två veckor. Marcus och Farah gissar en lyssnares jobb och Niklas kammar hem ännu en vinst i introtävlingen.

Allt om Big Bang, i blommornas värld och Sara mjölkar en ko  

Arantxa, Farah & Sara får besök av Tuva Richert som kan allt om Big Bang. Sen kommer blomsterdekoratören Anna Gouteva för att lära oss allt om blommor. Sen har det blivit dags för Arantxa att utmana Sara i veckans "Kom igen", denna gång ska Sara mjölka en ko!

0:00/0:00
Video player is in betaClose