Naketpodden

Naketpodden

Sweden

Nathalie och Nora avslöjar "den nakna sanningen" om att vara ung tjej i dagens värld. Livsfrågor, relationer, hälsotrender, kärlek, ångest och pinsamheter diskuteras. Ibland avhandlas ämnen som kan verka poänglösa men oh so entertaining!

Episodes

11. "Jag måste nudda planet"  

I det här avsnittet hittar vi Nathalie på Mallorca medan Nora är kvar hemma i Sverige. Det babblas på om flygrädsla, tvångstankar, tix och irriterande par. Tjejerna funderar också över huruvida åksjuketabletter egentligen fungerar...

10. Konstiga funderingar  

Känslostormar, katastrof-tankar och konstiga funderingar. Tjejerna pratar av sig om allt mellan högt och lågt i poddens tionde avsnitt. Hur får man egentligen ner en tunnelbanevagn på spåret? Och vad betyder begreppet HSP? 

9. Maratonpungen  

Tjejerna är tillbaka efter två veckors uppehåll, mer pratglada än någonsin! Det pratas om studenten, milslånga lopp, nära-döden sjukdomar och så påstår Nathalie att Nora har en sommarfling. Dessutom diskuteras huruvida amerikanare egentligen är hälsosamma? Och är det okej att "flörta" med en nära kompis ex? 

8. Den förbjudna kroppsdelen  

I poddens åttonde avsnitt avhandlas en hel del tabubelagda ämnen. Kroppshår, kvinnors bröstvårtor och p-piller för män, för att bara nämna några. Dessutom får tjejerna sällskap av en något annorlunda gäst. 

7. Kroppshets & mensbekymmer  

I veckans podd: menssnack, påkommet sex, om att vara personlig och inte få något tillbaka, spöken, kroppshets och mycket mer. En påse gott och blandat helt enkelt! 

6. Träna, ligga & äta choklad  

Nathalie är full av anekdoter och Nora oroar sig över att behöva ha sex på schemalagda tider. Det diskuteras också mycket kring religion och huruvida katter kan vara utbrända.

5. Kissa inför publik  

Den här veckan befinner sig tjejerna på en annorlunda inspelningsplats där det blossar upp i heta diskussioner kring Joe and the Juice, skönhetsoperationer och leverfläckar. Dessutom tar de med oss på ett, minst sagt, speciellt äventyr. 

4. Älska, glömma och förlåta  

Dagens avsnitt bjuder på mycket gott och blandat. Bland annat pratas om kompisar som inte vill förlåta och om hur Nora och Nathalie var när de var små. Dessutom diskuterar tjejerna aktivt The Kardashians, hur blir man en av dem?

3. Prutta mer  

Nora och Nathalie diskuterar familjeroller och massor av pruttar. Vem har pruttat på en tidigare pojkvän? Det pratas också en hel del om öron-komplex och dessutom ger Nora en spännande update på tinder-dejtandet. 

2. Netflix & Chill  

I veckans avsnitt pratas det en hel del om pinsamma infektioner och snoppar. Men också om hundar, katter och open door policy. Och vad menas egentligen med netflix & chill?

1. 20-årskris och tinderrädslor  

I poddens första avsnitt har både Nora och Nathalie hunnit fylla 20 och har blandade känslor inför vad det innebär. Dessutom uppmanas Nora att testa på appen Tinder... 

0:00/0:00
Video player is in betaClose