Nakna Podden

Nakna Podden

Sweden

Podcast by Nakna Podden

Episodes

28. And we're back  

Ett allt för långt sommarlov har äntligen kommit till ett slut och Nakna Podden är tillbaka. Och vi börjar den nya terminen med en tillbakatitt på hur sommaren har varit för våra nakenfisar. Nu kör vi!

27. Sommarlov  

Hallå alla poddlyssnare. Sommaren är här och Nakna Podden träder in i sitt sommarlov vilket betyder att Nakna Podden kommer göra ett uppehåll på några veckor. Men vi är självklart tillbaka i höst. Nu kommer ett somligt poddavsnitt av Nakna Podden. Lyssnar och njut! Ha en skön sommar! //Producentgabriel

26. Små Problem  

Små problem har väll vi alla. De där problemen som kommer och ställer till det jättemycket och sen bara försvinner. I veckans avsnitt av Nakna podden så kommer vår nakna duo att dels med sig av sina små vardagsproblem.

25. Vuxet  

(Hallå igen alla kära roddlyssnare, nu är jag producentgabriel till backa från min semester vecka i Prag. Så här kommer förra veckans avsnitt av Nakna Podden.) "Men väx upp någon gång" kanske någon irriterat sagt till dig när du gjort något barnsligt. Men vad menas egentligen med att växa upp och när är man vuxen eller snarare när känner man sig vuxen. Det här är veckans fråga som vår nakna duo ska grotta ned sig i. Så håll i hatten, för här kommer dom!

BONUS  

Här kommer ett litet bonusklipp ur podd 24. Så här roligt kan man ha när man poddar i skogen. //Producentgabriel

24. Frilufts  

Hej alla Naken lyssnare! I dag är det dags att ta på sig stövlar och kängor för nu ger Nakna Podden sig ut u vildmarken. Vilket är passande då dagens ämne är Frilufts i olika former. Även rakning eller icke rakning av ben kommer att tas upp i veckans podd. Hur det hänger ihop med Frilufts får ni lista ut själva genom att klicka på play och lyssna.

23. Glädje  

"Kunskap glädje och så lite tango" ja så sjöngs det på Allsång på skanssen år 2000. Och i det här avsnittet av nakna podden kommer vi att fokuserar på glädje och vi hoppas att detta kan leda till lite kunskap. Om det blir någon tango det kan jag inte lova men det återstår ju att se. Så tryck på play och luta dig tillbacks.

22. Bråk  

22. Bråk by Nakna Podden

21. Döden  

"Jag är döden, jag har länge gått vid din sida" det är en replik många känner igen från Ingmar Bergmans Det sjunde inseglet. Och kanske är det så att döden alltid går bredvid oss, kanske är det därför dom flesta har någon märklig, outtalad relation till döden. Döden passar i alla fall utmärkt som diskussionsämne för Nakna Podden så här kommer det. Tryck på play och känn ångesten. ;)

20. Från Förr  

Nu ska vi ta en tripp längs nostalgins motorväg, för den här veckan snackar vår nakna vänner om saker från förr. Hör hur Viktor hatar på mjukisbyxor och hur Hampus tar dom gamla mjukisarna i försvar. Vem ska vinna debatten? Hör allt här i Nakna Podden.

19. Nördigt  

Nu mina vänner blir det Nördigt värre, men först ett raseriutbrott från Viktor över mänskligheten på socialmedier. Och Hampus presenterar en lite udda aprilutmaning. Det och mycket med i det 19:de av snittet av Nakna Podden. Njut!

18. Vår  

Den här vecka har våra två nudister fått vår feeling. Där av kommer veckans avsnitt gå i vårens tecken.

17. För sig själv  

Hallå igen alla Nakna Podden lyssnare, sitter du för dig själv och lyssnar? Bra, då har du hittat rätt avsnitt. Veckans tema är "För sig själv". Viktor berättar hur han ofta pratar för med sig själv och Hampus ägnar sig åt ännu konstigare saker när har är för sig själv. Tryck på play och hör själv.

16. Observation  

16. Observation by Nakna Podden

15. Ilska  

Hallå alla Nakna Podden lyssnare, i veckans avsnitt behandlar vi den fruktansvärd och ibland härliga känslan ilska. Viktor berättar om sina korta men distinkta vredesutbrott över kaoset i besticklådan och dagen aktualitet får Hampus att lämna rummet. Det och mycket med!

14. Framtiden  

I veckans avsnitt diskuterar våran nakna duo framtiden. Hampus utrycker sin stora besvikelse över att hoverboarden inte är uppfunnen än och att vi inte ännu hittat jultomten. Och i aktualitetstimmen får du chansen att testa dina kunskaper om Palmemordet.

13. Bonus  

Här kommer ett bonus avsnitt av nakna podden efter tekniska problem med den podden som var tänkt att bli avsnitt 13.

12. Mobbning  

Mobbning är veckans, tunga, ämnet. Något som de flesta av oss har kommit i kontakt med. Häng med Viktor och Hampus in i deras barndomars mörka hörn.

11. Kärlek  

Den här veckan diskuterar vår sköna duo temat kärlek. Något som leder till att Hampus visar sin kärlek till Viktor genom att jämföra honom med en hund och Viktor berättar hur Alla hjärtans dag borde vara. I aktualitetsstunden tas Anna Books diskvalificering från Melodifestivalen upp. Nu kör vi!

10. Rymden  

Den här veckat ger sig Viktor och Hampis på diskussions ämnet, rymden. Inte det lättaste kanske men det har väl inte stoppat dem för? Så luta er till backa för nu är det tid för uppskjutning.

0:00/0:00
Video player is in betaClose