Når jeg engang kommer hjem

Når jeg engang kommer hjem

Denmark

Lee er adopteret og fortæller sin historie til journalisten Irma. Igennem fem afsnit får vi historien om Lees opvækst og hører om alle de problematiske aspekter, der er forbundet med adoption.

Episodes

Når jeg engang kommer hjem 5:5 2016-04-11  

Lee er adopteret og fortæller om sin opvækst til journalisten Irma. Igennem 5 afsnit får vi historien om Lees opvækst og om de strukturelle og individuelle problemer der er i forbindelse med adoption. Den adopteredes stemme høres sjældent i debatten men det bliver den med denne podcast. I dette afsnit møder vi udover Lee en adoptionsaktivist, en jurist og en biologisk bror til en bortadopteret pige. Radiodrama med Ann Eleonora Jørgensen, Josephine Park, Maibritt Saerens, Henrik Lykkegaard, Adam Brix og Bruce Kim. Manuskript; Joan Rang Christensen. Konsulent; Jin Vilsgaard. Instruktion; Samanou A. Sahlstrøm. Producer; Mette Kruse. Lyddesign; Solveig Berger. Musik; Frithjof Toksvig. Du finder 'Når jeg engang kommer hjem' og andre radiodramaer på DRs radio app under ikonet DR Podcast, som podcast eller på www.dr.dk/drpodcast. Få et indblik i hverdagen hos radiodrama på Facebook www.facebook.com/DRradiodrama.

Når jeg engang kommer hjem 4:5 2016-04-04  

Lee er adopteret og fortæller om sin opvækst til journalisten Irma. Igennem 5 afsnit får vi historien om Lees opvækst og om de strukturelle og individuelle problemer, der er i forbindelse med adoption. Den adopteredes stemme høres sjældent i debatten men det bliver den med denne podcast. I dette afsnit møder vi udover Lee en repræsentant for EAT (Efter-adoptions-Tilbud) , en adopteret ung mand og en psykolog og forfatter, der selv er adopteret. Radiodrama med Ann Eleonora Jørgensen, Josephine Park, Patricia Schumann Patrick Baurichter og Jens Jørn Spottag. Manuskript; Joan Rang Christensen. Konsulent; Jin Vilsgaard. Instruktion; Samanou A. Sahlstrøm. Producer; Mette Kruse. Lyddesign; Solveig Berger. Musik; Frithjof Toksvig. Du finder 'Når jeg engang kommer hjem' og andre radiodramaer på DRs radio app under ikonet DR Podcast, som podcast eller på www.dr.dk/drpodcast. Få et indblik i hverdagen hos radiodrama på Facebook www.facebook.com/DRradiodrama.

Når jeg engang kommer hjem 3:5  2016-03-28  

Lee er adopteret og fortæller om sin opvækst til journalisten Irma. Igennem 5 afsnit får vi historien om Lees opvækst og om de strukturelle og individuelle problemer der er i forbindelse med adoption. Den adopteredes stemme høres sjældent i debatten men det bliver den med denne podcast. I dette afsnit møder vi udover Lee en præst, direktøren for et adoptionsbureau, en etiopisk børnehøster, der finder børn til adoption Radiodrama med Ann Eleonora Jørgensen, Josephine Park, Ditte Gråbøl, Henrik Prip, Desalegn Lemma, Mads Riisom, Christine Albeck Børge og Kasper Zederkof. Manuskript; Joan Rang Christensen. Konsulent; Jin Vilsgaard. Instruktion; Samanou A. Sahlstrøm. Producer; Mette Kruse. Lyddesign; Solveig Berger. Musik; Frithjof Toksvig. Du finder 'Når jeg engang kommer hjem' og andre radiodramaer på DRs radio app under ikonet DR Podcast, som podcast eller på www.dr.dk/drpodcast. Få et indblik i hverdagen hos radiodrama på Facebook www.facebook.com/DRradiodrama.

Når jeg engang kommer hjem 2:5  2016-03-21  

Lee er adopteret og fortæller om sin opvækst til journalisten Irma. Igennem 5 afsnit får vi historien om Lees opvækst og om de strukturelle og individuelle problemer der er i forbindelse med adoption. Den adopteredes stemme høres sjældent i debatten men det bliver den med denne podcast. I dette afsnit møder vi udover Lee et yngre adoptivforældre par, en forælder der har afgivet et barn og en terapeut med speciale i sorg. Radiodrama med Ann Eleonora Jørgensen, Josephine Park, Marie Bach Hansen, Kenneth M. Christensen, Benedikte Hansen, Julie O'yang og Christine Albeck Børge. Manuskript; Joan Rang Christensen. Konsulent; Jin Vilsgaard. Instruktion; Samanou A. Sahlstrøm. Producer; Mette Kruse. Lyddesign; Solveig Berger. Musik; Frithjof Toksvig. Du finder 'Når jeg engang kommer hjem' og andre radiodramaer på DRs radio app under ikonet DR Podcast, som podcast eller på www.dr.dk/drpodcast. Få et indblik i hverdagen hos radiodrama på Facebook www.facebook.com/DRradiodrama.

Når jeg engang kommer hjem 1:5  2016-03-14  

Lee er adopteret og fortæller om sin opvækst til journalisten Irma. Igennem 5 afsnit får vi historien om Lees opvækst og om de strukturelle og individuelle problemer, der er i forbindelse med adoption. Den adopteredes stemme høres sjældent i debatten, men det bliver den med denne podcast. I dette afsnit møder vi udover Lee en ældre adoptivmor og en psykolog med speciale i racisme Radiodrama med Ann Eleonora Jørgensen, Josephine Park, Vigga Bro og Lykke Scheuer. Manuskript; Joan Rang Christensen, Konsulent; Jin Vilsgaard, Instruktion; Samanou A. Sahlstrøm, Producer; Mette Kruse, Lyddesign; Solveig Berger, Musik; Frithjof Toksvig. Du finder 'Når jeg engang kommer hjem' og andre radiodramaer på DRs radio app under ikonet DR Podcast, som podcast eller på www.dr.dk/drpodcast. Få et indblik i hverdagen hos radiodrama på Facebook www.facebook.com/DRradiodrama.

0:00/0:00
Video player is in betaClose