Nattevagten

Nattevagten

Denmark

Det er ikke her vi byder på en strøm af nyheder, eller et bombardement af informationer. Men til gengæld på mennesker med noget på hjerte - nærvær, mod og sårbarhed. 24syv giver vores bud på natradio ved at indbyde et hold af nattevagter med stærke personligheder og meninger til at holde lytterne med selskab.

Episodes

Nattevagten - Highlights 28-03-2017  

Highlights fra Nattevagten.

Nattevagten 28-03-2017 (3)  

I nat med Ayse Dudu Tepe

Nattens tema: Nærdødsoplevelser.  

I nattens anden time ringede Pia først ind og fortalte om en spirituel oplevelse hun havde som barn. Dernæst var det Pers tur til at fortælle om en nærdødsoplevelse han havde som voksen.

Nattens tema: Venskab  

Nattens første time startede med den syngende Ole, som værten Dudu har et langt venskab med. Dernæst ringede Gert ind og fortalte om hans livslange venskab med Hans.

Nattevagten - Highlights 27-03-2017  

Highlights fra Nattevagten.

Nattevagten 27-03-2017 (3)  

I nat med Keith Thomas Lohse

Nattens tema: Hvem savner du?  

I nattens anden time taler Keith med Martin, der er med fra forrige time til en snak om vind og vejr. Bagefter taler Keith med Ejvind, der mener at introverte personer bliver forfordelt.

Natten tema:  Er du introvert? første time  

I nattens første time taler Keith med Lisbeth - Hun mener at hele den vestlige kultur er skizofren! Bagefter taler Keith med Martin, han mener ikke at folk er enten introverte eller ekstroverte, det har derimod noget med stemning at gøre.

Nattens tema: Hvad raser du over? - anden time  

I nat med Nima Zamani.

Nattevagten 26-03-2017 (1)  

I nat med Keith Thomas Lohse

Nattens tema: Hvad raser du over? - første time  

I nattens første time taler Nima med Morten, der raser over privatiseringen af Danmarks vandsystemer. Bagefter taler Nima med Inge-Maria der er træt af folk der smidder cigaret skodder selvom der er skraldespande tilgængelige. Til sidst taler vi med Jytte, der er sur på Nima, fordi han ikke kan lide Martin Henriksen.

Nattevagten 25-03-2017 (3)  

Når Danmark går i seng vågner nattevagten.

Nattens Emne: Tilgivelse - Anden time  

I 2. time taler Sanne med Em, hvis eks-kæreste i løbet af kort tid vendte fuldstændig rundt på deres forhold efter 20 år sammen. Dette har gjort et stort indhug i hendes tillid til andre mennesker.

Nattens tema: Tilgivelse - første time  

I 1. time taler Sanne med Ole, en frisk fyr på 77. Han fokuserer på tilgivelse i kærligheden, hvad det kan betyde for et forhold at kunne tilgive og have tilovers for hinanden.

Nattevagten - Highlights 24-03-2017  

Highlights fra Nattevagten.

Nattevagten 24-03-2017 (3)  

Når Danmark går i seng vågner nattevagten.

Nattens tema: Slankekure og kropsidealer (2. time)  

I anden time fortsætter Sanne samtalen med Matilde, som fortæller om den angst, hun kæmper med, som blandt andet skyldes et overfald, men mest af alt meget grov mobning i hendes barndom. I slutningen af timen ringer Anne og videregiver russiske livsstilsråd, som hun har hængende på sit køleskab.

Nattens tema: Slankekure og kropsidealer (1. time)  

I første time ringer Lars til Sanne, fordi hans venner er begyndt at kommentere, at han har taget på med alderen. Han har tidligere været slank og løbet maraton, men har nu fået knæproblemer og topmave, hvilket han ikke er så tilfreds med. I slutningen af timen ringer Matilde på 21, som har gjort sig en del overvejelser om sin krop efter et højskoleophold, hvor hun var i sit livs bedste form.

Nattevagten - Highlights 23-03-2017  

Highlights fra Nattevagten.

Nattevagten 23-03-2017 (3)  

Når Danmark går i seng vågner nattevagten.

0:00/0:00
Video player is in betaClose