NBA på TV 2 SPORT

NBA på TV 2 SPORT

Denmark

Podcast by NBA på TV 2 SPORT

Episodes

EP 83: Dream Team 92 Special  

Det er 25 år siden at det bedste basketballhold nogensinde blev samlet. Navnet blev Dream Team og målet var OL guld i Barcelona. I denne podcast tager Peter Wang og Thomas Bilde dig tilbage til starten af 90erne og tilbage til hvordan de oplevede hele opbygningen af holdet samt historierne bag. Vært: Thomas Bilde Medvirkende: Peter Wang

Ep 82: Stjernerne skifter på kryds og tværs i NBA  

Episode 82 - optaget tirsdag d. 8. august 2017. NBA-sommeren har budt på flere handler med store spillere, der har skiftet klub. Vi kigger nærmere på de største transfer og største holds ageren i sommerpausen. Medvirkende: Thomas Bilde, Peter Wang og Jacob Prytz.

Ep 81: Mikkel Hansen snakker NBA med Thomas Bilde  

Verdens bedste håndboldspiller er erklæret NBA fan. Men hvem holder han med, hvad holder han øje med og hvor mange kampe har han egentlig set live? Mange spørgsmål og lige så mange svar i denne podcast med Mikkel Hansen og TV 2 Sports Thomas Bilde.

Ep 80: Offseason Update  

Episode 80 - optaget tirsdag d. 4. juli 2017. NBA-podcast med fokus på sommerens handler, kontraktforlængelser og rygter, samt NBAs awardshow. Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.

Ep 80: Draft, trades og tak for i år!  

**Tekniske Problemer** Desværre har der været tekniske udfordringer med denne podcast i form af komprimeret lyd. I får den alligevel og vi arbejder på at løse problemet. Beklager... Denne afsluttende podcast er med selskab af sportschef hos TV 2 Sport, Kristian Hyldgaard, NBA ekspert Peter Wang, basketballkommentator Jens Laulund, reporter Jacob Prytz og vært på dagens podcast er Thomas Bilde. Podcastens udgangspunkt er NBA Draft, trades og rygter. Men vi starter ud med Kristian Hyldgaard der fortæller lidt om TV 2's syn på sporten. Tak for en god sæson og det er med stor beklagelse at vi sender jeg på sommerferie med 1 time og 20 min når vi fik talt i næsten 2 timer... Vi vender stærkt tilbage næste sæson med mere NBA og en bedre lydmæssig podcast. Det er en garanti! God sommer!

Ep 79: Farvel til Paul Pierce  

Episode 79 Specialafsnit af TV 2 SPORTs NBA-podcast, hvor vi siger farvel til Paul Pierce, der sluttede karrieren i foråret. Vi gennemgår Pierces karriere og hylder den mangeårige NBA-stjerne. Medvirkende: Peter Wang og Jacob Prytz.

Ep 78: 10 spørgsmål om NBA-sommeren  

Episode 78 - optaget fredag d. 16. juni 2017. NBA-podcast med fokus på de kommende sommermåneder og hvad der kan ske af forandringer i verdens bedste basketballliga, NBA. Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.

Ep 77: Evaluering på NBA-finalerne 2017  

Episode 77 - optaget torsdag d. 15. juni 2017. NBA-podcast med fokus på de netop overståede NBA-finaler, mellem Golden State Warriors og Cleveland Cavaliers. Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.

Ep 76: Finaleserien udvikler sig til Cavaliers' fordel  

Episode 76 - optaget mandag d. 12. juni 2017. NBA-podcast med fokus på sæsonens fjerde og femte NBA-finalekamp, samt Cavaliers' sommerplaner og Michael Jordans 'flu game'. Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.

Ep 75: Mental mavepuster til Cavaliers  

Episode 75 - optaget fredag d. 9. juni 2017. NBA-podcast med fokus på Cleveland Cavaliers' smertefulde nederlag i kamp tre af sæsonens NBA-finaler mod Golden State Warriors. Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup

Ep 74: De første indtryk fra NBA-finalerne  

Episode 74 - optaget tirsdag d. 6. juni 2017. NBA-podcast med fokus på de første to kampe af årets finaleserie mellem Cavaliers og Warriors, samt hvad der venter i kamp 3. Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.

Ep 73: En historisk finaleserie venter  

Episode 73 - optaget onsdag d. 31. maj 2017. NBA-podcast med fokus på årets NBA-finaleserie mellem Golden State Warriors og Cleveland Cavaliers, der på papiret er den mest stjernespækkede finale-duel nogensinde Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.

Ep 72: Godkendte sæsoner fra Spurs og Celtics?  

Episode 72 - optaget onsdag d. 31. maj 2017. NBA-podcast med fokus på Boston Celtics og San Antonio Spurs' sæson i år, og på sommeren der venter for de to hold. Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.

Ep 71: NBA podcast with former NBA scout, Pete Philo and Thomas Bilde of TV 2.  

Denne udgave byder på en snak med den tidligere Bakken Bears spiller og NBA scout Pete Philo. Fra et mesterskab i Aarhus N til 14 år i NBA - en spændende historie og indsigt i hvad der sker lige inden en spiller bliver tradet og draftet. Lyden er ikke god - men det er historien. Så vi håber at det går!

Ep 70: Cavs og Warriors er finale klar igen. Bilde & Wang snakker hoops!  

Fredag morgen stod det klart at dette års NBA finale skal stå mellem Cleveland Cavaliers og Golden State Warriors. Det er første gang i NBA's historie at to hold står overfor hinanden tre år i træk i NBA finalen. Thomas Bilde er gæstevært og han har Peter Wang med på telefonen.

Ep 69: San Antonios finaledrømme står og falder med Kawhi Leonard  

Episode 69 - optaget torsdag d. 18. maj 2017. NBA-podcast med fokus på NBA-slutspillet, hvor der blot er fire hold tilbage i kampen om at komme i finalen. Golden State Warrios, San Antonio Spurs, Cleveland Cavaliers og Boston Celtics. Medvirkende: Peter Wang og Jacob Prytz.

Ep 68: Hvem kan stoppe Golden State og Cleveland?  

Episode 68 - optaget torsdag d. 11. maj 2017. NBA-podcast med fokus på NBA-slutspillet, hvor det endnu engang ligner en finaleserie mellem Golden State og Cleveland. Spørgsmålet er, om der er nogen, der kan stoppe dem? Medvirkende: Peter Wang, Thomas Lærke, Iffe Lundberg og Jacob Prytz.

Ep 67: NBA-slutspillets kvartfinaler og otte sommerferiehold  

Episode 67 - optaget torsdag d. 4. maj 2017. NBA-podcast med fokus på slutspillets fire kvartfinaler, samt de otte hold, der røg ud i første runde. Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.

Ep 66: Favoritterne cruiser til anden runde i NBAs slutspil  

Episode 66 - optaget lørdag d. 29. april 2017. NBA-podcast med fokus på NBAs slutspil, hvor favoritterne har vist styrke i første runde. Vi kigger også nærmere på den danske liga. Medvirkende: Peter Wang og Jacob Prytz.

Ep 65: Skaber Gasols Memphis overraskelsen mod San Antonio?  

Episode 65 - optaget søndag d. 23. april 2017. NBA-podcast med første runde af årets NBA-slutspil, hvor der måske lurer en overraskelse eller to? Medvirkende: Peter Wang, Thomas Bilde, William Bond og Jacob Prytz.

0:00/0:00
Video player is in betaClose