NBA-podden

NBA-podden

Sweden

SvenskaFans NBA-podcast med Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt.

Episodes

NBA-Podden: Traderykten och Twitter-frågor  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt Nicklas diskuterar vilka de tycker ska starta i All-Starmatchen, Rajon Rondos oväntade bänkning, vilka som kan komma att tradas, ryktena om DeMarcus Cousins nya $207 miljoner-extension, Kyle Korver till Cleveland, om Portland ska trada till sig en center, om Lebron bedöms orättvist av domarna, Derrick Roses oanmälda saknad, varför Rockets är så bra och mycket annat.

NBA-Podden: Tillbakablick på basket-året 2016  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt tittar tillbaka på sina favoritögonblick från 2016 och diskuterar Warriors-Cavs, George Karls kommentarer om Damian Lillard, , J.R. Smiths skada, Clippers utan Paul och Griffin, om Warriors är Durants eller Currys lag och försöker förklara sina märkliga titlar på avsnitten från 2016.

NBA-Podden: Julspecial  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar juldagens matcher, vad de önskar sig i NBA-julklapp, Blake Griffins skada, kul fakta från tidigare juldagsmatcher, hur Kevin Durant påverkar dynamiken mellan Warriors och Cavs, vilket lag som vill vinna rematchen av NBA Finals mest, om Kawhi Leonard är för bra i försvar, Tim Duncans tröjpensionering, vilken unicorn de skulle vilja starta en franchise med, DeMarcus Cousins och veckans random fact.

NBA-Podden: Varför är det så stor skillnad mellan toppen och botten?  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar Houstons framfart, hur bra Knicks är, fejden mellan Jägermeister och Milwaukee, varför Memphis spelar så bra utan Mike Conley, det nya Collective Bargaining Agreement, Ralph Lawlers 3000 matcher, Giannis, Stanley Johnson, reviews är fortfarande långa, svåra NBA-quiz, avgör längd-leken och Jesper presenterar sitt nya segment i podcasten.

NBA-Podden: Hur lång är han?  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar Draymond Green, Atlantas problem, vad som fattas i Minnesotas defensiv, Lakers slutspelschanser, största skrällarna än så länge, om Indiana är en contender i öst, Donatas Motiejunas, Los Angeles Clippers, svarar på Twitter-frågor och gissar längden på spelare.

NBA-Podden: One-man wrecking crew  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar om Russell Westbrook kan snitta en triple-double, Portlands knackiga start, tittar tillbaka på sina predictions, Jonas Jerebko, Houston Rockets 50 treor, hur usla Dallas är, vilka som är bäst defensivt på respektive position, Kardashian-förbannelsen, frågor från Twitter och avgör sin nummerlek.

NBA-Podden: Splash Centers  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar hur bra Charlotte och Atlanta är, den nya trenden med centrar som skjuter treor, om DeMarcus Cousins kommer att bli tradad, varför Isaiah Thomas har lyckats så bra i Boston, hur bra Kemba Walker är bland point guards, Warriors-nyheter, intressanta stats, Los Angeles Clippers, svarar på Twitter-frågor och testar dessutom sina kunskaper i en tröjnummer-lek.

NBA-Podden: Överraskningar och lyssnarfrågor  

Jesper och Nicklas diskuterar om Timberwolves är överskattade, Clippers starka start och vilka som är Cavs största utmanare i öst.

NBA-Podden: 60 frågor, 30 lag, en ranking (sista delen)  

Jesper och Nicklas diskuterar först sina intryck från de inledande matcherna, sedan rankar dem de sex bästa lagen och svarar på frågor som vilka som har snyggast tröjor, vem som vinner MVP och vilka som vinner titeln.

NBA-Podden: 60 frågor, 30 lag, en ranking (del 4)  

I det näst sista avsnittet fortsätter Jesper och Nicklas att ranka lagen och svarar på frågor som vem som kommer att leda ligan i scoring, vem som skulle vinna en 1-mot-1-turnering och vem som är den bästa festaren.

NBA-Podden: 60 frågor, 30 lag, en ranking (del 3)  

Jesper och Nicklas rankar lag 18-13 och svarar på frågor som vem de tror vinner Coach of the Year, om den nya Hack-a-Shaq-regeln kommer att hjälpa och vem som har bäst respektive sämst frisyr i NBA.

NBA-Podden: 60 frågor, 30 lag, en ranking (del 2)  

Jesper och Nicklas fortsätter att ranka lagen och svarar på frågor som vilka de vill se i dunktävlingen och vem som vinner Most Improved Player.

NBA-Podden: 60 frågor, 30 lag, en ranking (del 1)  

Jesper och Nicklas rankar lagen, svarar på en essentiell fråga för varje lag och svarar på allmänna frågor inför den kommande säsongen.

NBA-Podden: Försäsongen & ranking av centrar  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar Reggie Jacksons skada, Joel Embiids nya smeknamn och rankar de bästa centrarna på deras egna sätt.

NBA-Podden: Ranking av power forwards  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt rankar de bästa power forwardsen på deras egna sätt.

NBA-Podden: Intervju om Miami Heat  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt gör idé till verklighet och intervjuar för första gången en lyssnare för att prata om dennes favoritlag. I detta avsnitt är det Måns Malm som pratar om Miami Heat.

NBA-Podden: Ranking av small forwards  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar Kevin Garnetts pensionering, Chris Boshs framtid och rankar de bästa small forwardsen på deras egna sätt.

NBA-Podden: Vi rankar ligans starting shooting guards  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt är tillbaka med efter ett litet ofrivilligt uppehåll där de rankar de bästa shooting guardsen på deras egna sätt.

NBA-Podden: Vi rankar ligans starting point guards  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar OS-finalen och rankar de bästa starting point guardsen på deras egna sätt.

NBA-Podden: OS-slutspelet  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar om USA har byggt sitt lag fel, Bogdanovic vs Bogdanovic och OS-kvartsfinalerna.

0:00/0:00
Video player is in betaClose