NBA-podden

NBA-podden

Sweden

SvenskaFans NBA-podcast med Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt.

Episodes

Bästa laget någonsin?  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar Warriors titel, Kevin Durant som Finals MVP, Cavaliers framtid, om Warriors är en dynasti, vad det här gör för Lebrons legacy, om vi kommer att få se fler superlag, om Cleveland kunde ha gjort något annorlunda, Paul George till Cleveland, om det är bra för NBA att Warriors är så överlägsna, om Warriors kommer att besöka Trump och hur tjurig Russell Westbrook är just nu.

NBA-Podden: Trilogin är här  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt djupdyker i NBA Finals och diskuterar bland annat om det är den bästa finalen någonsin, vilka som vinner, om Lebron kommer att vakta Durant, om Irving kommer att vakta Curry, vem som kommer att vakta Lebron, om Warriors kommer att sakna Kerr, om Cavs kommer att matcha Warriors small ball, vad som har hänt med Klay Thompson, om någon bänkspelare kan ha en påverkan på serien, om alla Finals MVP borde komma med i Hall of Fame och hur lag bör tänka när de draftar.

NBA-Podden: Lotteriet och Conference Finals  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar vad Celtics ska göra med förstavalet, om Lebron är bättre än någonsin, om Spurs har någon chans överhuvudtaget, om Zaza Pachulia skadade Kawhi Leonard medvetet, Steph Curry, Jonathan Simmons framtid, vad Celtics behöver göra för att stoppa Lebron, om Celtics ska förlänga med Isaiah Thomas, om Lakers vill ha Lonzo Ball och vem som kommer att vara den bästa spelaren de kommande tio åren.

NBA-Podden: Vad händer nu?  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar vad som kommer att hända med Gordon Hayward och Kyle Lowry, varför man aldrig ska tvivla på Spurs, om Warriors är det bästa laget någonsin, rollspelarna i Boston, varför Jerebko inte får någon speltid, vilka som har bäst chans mot Cavs i öst, LaVar Ball, att Harden får vakta Pau Gasol, ”Live by the Three, Die by the Three”, NBA-quizzar och svarar på Twitter-frågor.

NBA-Podden: Inför andrarundan  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar bland annat hur Cleveland försvarar DeMar DeRozan, vad som är fel på LaMarcus Aldridge, Markieff Morris skada, varför Wizards inte kan utnyttja Isaiah Thomas försvarsspel, Lebron James, Utahs uteliv, vilken påverkan Gobert måste ha, varför Houston är en dålig matchup för San Antonio och spelbolag som ringer och tjatar att man ska sätta in pengar.

NBA-Podden: Förbannelsens återkomst  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt, diskuterar Clippers förbannelse när det gäller skador i slutspelet, vad som kommer att hända med Paul George, om man skulle vilja spela med Russell Westbrook, James Hardens stukade fot, Kawhi Leonard, vad som kommer hända i Portland, Bulls beslut att minska Robin Lopez speltid, Torontos räddare Norman Powell och hur Jesper uttalar Utah.

NBA-Podden: Giannis, Bulls och slutspelet  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar hur Bulls helt plötsligt kan vara så bra, om Giannis Antetokounmpo är en topp 10-spelare, Rudy Goberts skada, att Westbrook får verkligen göra allt för Thunder, David Fizdales rant, Warriors överlägsenhet, mer Giannis, Rajon Rondos skada, svarar på Twitter-frågor och de bästa unga spelarna.

NBA-Podden: Stor slutspels-preview!  

Det är äntligen dags för slutspel! Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar, analyserar och svarar på brinnande frågor inför de åtta slutspelsserierna. De diskuterar bland annat om Chicago kan stoppa Isaiah Thomas, om Cleveland har en på-knapp, om någon annan en Giannis kan kliva fram för Milwaukee, om Atlanta kan scora tillräckligt, om Portland har någon chans överhuvudtaget, vem i Memphis som ska vakta Kawhi Leonard, Harden vs Westbrook och om vi kan få se 2015 års Blake Griffin.

NBA-Podden: Utmärkelser och All-NBA Teams  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar vilka de tror går till slutspel, vilka som vinner utmärkelser, vilka som blir utvalda till All-NBA Teams, vilka som vinner kampen om lotteribollarna, Orlando Magics avslöjande av sina sommarplaner, att Ben Simmons fortfarande växer, Durants återkomst, vilka matcher de vill se i slutspelet och mycket mer.

NBA-Podden: Vad säger statistiken inför slutspelet?  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar både relevant och irrelevant statistik för slutspelslagen som har en chans att vinna titeln, vilket bland annat är Bostons problem med returtagning, vad Isaiah Thomas och Gilbert Arenas har gemensamt, Clevelands svaga mars, Washingtons startfemma, Torontos trepoängsskytte, Goldens States historiska säsong, Tony Parkers fall, Morey-ball, Utah i slutet av matcherna, Clippers förmåga att förlora jämna matcher och MVP-utmärkelsen.

NBA-Podden: Behöver verkligen skadefria spelare vila?  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar kontroversen kring lag som vilar friska spelare, Jusuf Nurkic succé i Portland, kampen om de sista slutspelsplatserna, om Miami är på riktigt, varför Milwaukee är bättre utan Jabari Parker, konstiga sätt att är frukt på , vad det är som händer med New York Knicks, vem som blir sommarens stora free agent signing och mycket mer.

NBA-Podden: Tillbakablick på predictions  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt tittar tillbaka för se hur rätt eller, som i de flesta fall, hur fel de hade om hur de trodde säsongen skulle utspela sig. De diskuterar bland annat överraskningar som Washington, Denver, och Miami, besvikelser som Portland, Charlotte och New York, utmärkelser, över/under och många andra frågor.

NBA-Podden: The German Wunderkind  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar buyouts, Bostons chanser i öst, Dirk Nowitzkis 30 000 poäng och var det placerar honom i historien, Andrew Boguts brutna ben, vilka NBA-linnen de har och vilka de helst hade velat haft, bråket mellan Javale McGee och Shaquille O’Neal, Jonas Jerebkos utveckling, vilka spelare de brukar trada till sig på NBA 2K, trades och hur det känns med nya spelare i nya tröjor.

NBA-Podden: DeMarcus Cousins tradad till New Orleans!  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt djupdyker i Cousins-traden och diskuterar om Sacramento kunde ha hittat en bättre trade, hur bra det här gjorde New Orleans, vad det betyder för lagens framtid, hur Cousins och Anthony passar ihop, om Pelicans är en point guard ifrån att vara en contender, Kings dysfunktionella organisation, vem som är ”the guy” i Pelicans, andra eventuella trades och All-Starhelgen.

NBA-Podden: Trades, trades och mera trades  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar Serge Ibaka till Toronto, trade-rykten, det intressanta slutspelsracet i toppen av öst, Kevin Loves skada, Carmelo som all-star, Jusuf Nurkic till Portland, Jabari Parkers skada, dunktävlingen, Embiids skada och tittar tillbaka på trades som skett nära deadline day.

NBA-Podden: Hudkräm i ögonen och problem i Cleveland  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbandt diskuterar om Washington är det näst bästa laget i öst, Cavaliers tuffa januari, om Carmelo Anthony blir tradad, sociala medie-dramat i Chicago, om rätt reserver valdes till All-Starmatchen, Miami Heats 8 raka vinster, James Hardens överfall på våran svensk Jonas Jerebko och den kanske bästa random fact of the week än så länge då de delar med sig de dummaste skadorna som spelare råkat ut för, som bland annat innehåller hur Charles Barkley missade en match på grund av hudkräm och en Eric Clapton-konsert.

NBA-Podden: All-Starreserver och Mid-Season Awards  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt Nicklas diskuterar Chris Pauls skada, vilket lag som blir nästa storlag, vilka som borde bli All-Stars, vilka som skulle få utmärkelser om säsongen slutade idag, bästa lineupsen, när Minnesota kan vara en contender, DeMarcus Cousins-situtationen, om Rockets är en riktig contender, de bästa yngsta och äldsta spelarna och mycket annat.

NBA-Podden: Traderykten och Twitter-frågor  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt Nicklas diskuterar vilka de tycker ska starta i All-Starmatchen, Rajon Rondos oväntade bänkning, vilka som kan komma att tradas, ryktena om DeMarcus Cousins nya $207 miljoner-extension, Kyle Korver till Cleveland, om Portland ska trada till sig en center, om Lebron bedöms orättvist av domarna, Derrick Roses oanmälda saknad, varför Rockets är så bra och mycket annat.

NBA-Podden: Tillbakablick på basket-året 2016  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt tittar tillbaka på sina favoritögonblick från 2016 och diskuterar Warriors-Cavs, George Karls kommentarer om Damian Lillard, , J.R. Smiths skada, Clippers utan Paul och Griffin, om Warriors är Durants eller Currys lag och försöker förklara sina märkliga titlar på avsnitten från 2016.

NBA-Podden: Julspecial  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar juldagens matcher, vad de önskar sig i NBA-julklapp, Blake Griffins skada, kul fakta från tidigare juldagsmatcher, hur Kevin Durant påverkar dynamiken mellan Warriors och Cavs, vilket lag som vill vinna rematchen av NBA Finals mest, om Kawhi Leonard är för bra i försvar, Tim Duncans tröjpensionering, vilken unicorn de skulle vilja starta en franchise med, DeMarcus Cousins och veckans random fact.

0:00/0:00
Video player is in betaClose