NBA-podden

NBA-podden

Sweden

SvenskaFans NBA-podcast med Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt.

Episodes

NBA-Podden: Hur lång är han?  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar Draymond Green, Atlantas problem, vad som fattas i Minnesotas defensiv, Lakers slutspelschanser, största skrällarna än så länge, om Indiana är en contender i öst, Donatas Motiejunas, Los Angeles Clippers, svarar på Twitter-frågor och gissar längden på spelare.

NBA-Podden: One-man wrecking crew  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar om Russell Westbrook kan snitta en triple-double, Portlands knackiga start, tittar tillbaka på sina predictions, Jonas Jerebko, Houston Rockets 50 treor, hur usla Dallas är, vilka som är bäst defensivt på respektive position, Kardashian-förbannelsen, frågor från Twitter och avgör sin nummerlek.

NBA-Podden: Splash Centers  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar hur bra Charlotte och Atlanta är, den nya trenden med centrar som skjuter treor, om DeMarcus Cousins kommer att bli tradad, varför Isaiah Thomas har lyckats så bra i Boston, hur bra Kemba Walker är bland point guards, Warriors-nyheter, intressanta stats, Los Angeles Clippers, svarar på Twitter-frågor och testar dessutom sina kunskaper i en tröjnummer-lek.

NBA-Podden: Överraskningar och lyssnarfrågor  

Jesper och Nicklas diskuterar om Timberwolves är överskattade, Clippers starka start och vilka som är Cavs största utmanare i öst.

NBA-Podden: 60 frågor, 30 lag, en ranking (sista delen)  

Jesper och Nicklas diskuterar först sina intryck från de inledande matcherna, sedan rankar dem de sex bästa lagen och svarar på frågor som vilka som har snyggast tröjor, vem som vinner MVP och vilka som vinner titeln.

NBA-Podden: 60 frågor, 30 lag, en ranking (del 4)  

I det näst sista avsnittet fortsätter Jesper och Nicklas att ranka lagen och svarar på frågor som vem som kommer att leda ligan i scoring, vem som skulle vinna en 1-mot-1-turnering och vem som är den bästa festaren.

NBA-Podden: 60 frågor, 30 lag, en ranking (del 3)  

Jesper och Nicklas rankar lag 18-13 och svarar på frågor som vem de tror vinner Coach of the Year, om den nya Hack-a-Shaq-regeln kommer att hjälpa och vem som har bäst respektive sämst frisyr i NBA.

NBA-Podden: 60 frågor, 30 lag, en ranking (del 2)  

Jesper och Nicklas fortsätter att ranka lagen och svarar på frågor som vilka de vill se i dunktävlingen och vem som vinner Most Improved Player.

NBA-Podden: 60 frågor, 30 lag, en ranking (del 1)  

Jesper och Nicklas rankar lagen, svarar på en essentiell fråga för varje lag och svarar på allmänna frågor inför den kommande säsongen.

NBA-Podden: Försäsongen & ranking av centrar  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar Reggie Jacksons skada, Joel Embiids nya smeknamn och rankar de bästa centrarna på deras egna sätt.

NBA-Podden: Ranking av power forwards  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt rankar de bästa power forwardsen på deras egna sätt.

NBA-Podden: Intervju om Miami Heat  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt gör idé till verklighet och intervjuar för första gången en lyssnare för att prata om dennes favoritlag. I detta avsnitt är det Måns Malm som pratar om Miami Heat.

NBA-Podden: Ranking av small forwards  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar Kevin Garnetts pensionering, Chris Boshs framtid och rankar de bästa small forwardsen på deras egna sätt.

NBA-Podden: Vi rankar ligans starting shooting guards  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt är tillbaka med efter ett litet ofrivilligt uppehåll där de rankar de bästa shooting guardsen på deras egna sätt.

NBA-Podden: Vi rankar ligans starting point guards  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar OS-finalen och rankar de bästa starting point guardsen på deras egna sätt.

NBA-Podden: OS-slutspelet  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar om USA har byggt sitt lag fel, Bogdanovic vs Bogdanovic och OS-kvartsfinalerna.

NBA-Podden: OS-slutspelet  

Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar om USA har byggt sitt lag fel, Bogdanovic vs Bogdanovic och OS-kvartsfinalerna.

NBA-Podden: OS-basketen  

Jesper och Nicklas fokuserar helt på basketen från Rio och diskuterar bland annat Australiens framfart, Spaniens problem och USA-spelarnas strippklubbsbesök.

NBA-Podden: OS-basketen  

Jesper och Nicklas fokuserar helt på basketen från Rio och diskuterar bland annat Australiens framfart, Spaniens problem och USA-spelarnas strippklubbsbesök.

NBA-Podden: Var finns det mest talang i draften?  

Jesper och Nicklas diskuterar om Russell Westbrook stannar i Oklahoma och deras egna imaginära turnering där de bästa spelarna någonsin är med i olika lag baserat på när de valdes i draften.

0:00/0:00
Video player is in betaClose