Nerdradion - En halvnördig podcast

Nerdradion - En halvnördig podcast

Sweden

En halvnördig podcast med Peter, Arman och Eric. Podcasten är en del av Nerdpappan.se

Episodes

EP 17 Vi Stödjer Trump Genom Att Bränna Igelkottar På Valborg  

Som ett hej då till Nerdradion kör vi en valborgspecial! Stackars igelkottar som bränns på valborg, varför har liberalerna en snopp som logga, varför vi behöver Trump att vinna och Jimmie Åkessons nya tand. Lite annat som gifflar, ikea, vr och spel körs igenom. Vi ses snart i en annan form!

EP 16 Spoken Word Är Ett Runt Ord  

Vad är konstnärlig integritet? Kan detta kombineras med kapitalism? Förmodligen inte... vem vet. Vi snackar hur girighet sätter käppar i hjulet, behöver vi 10 directors cuts för varje film? Var Arman före alla hipsters med att mala kött? Eric beklagar sig över Sveriges kultur som beblandar pysselbord med spoken word artister som säger runda ord.

EP 15 Skitsnackstugan  

Vem behöver tema? Det här är konsten att prata oavbrutet i 90 min utan att egentligen säga något. Vi (försöker) prata om Joel Kinnaman och om suicide squad och djursex i samma mening. Vi får veta vad det bästa med Jerry Springer är och så pratar vi om sci-fi mässan som gick av stapeln. Bland annat.

EP14 Vi lyssnar på spökhistorier med Jack Werner  

Denna veckan hemsöker Jack Werner oss och skrämmer skiten ur Arman. Jack driver Svergies Radios Creepypodd och pratar om det finns det en poäng med alla skräckhistorier som sprids? Vart kommer de ifrån? Är getmannen på riktigt? Vi pratar om vem som har rätt när det gäller filmen Batman v Superman och vi grattan Resident Evil som fyller 20 år! + standard skitsnack från svergies bästa (objektivt) poddtrio. PS: Ursäkta förra versionen som kom upp, den hade överlappande ljudspår i 1 minut. Allt är fixat i denna och vi fortsätter att jobba hårt med att förbättra ljudet!

EP14 där vi spökar till det med Jack Werner och hyllar Resident Evil  

Denna vecka hemsöker Jack Werner oss och berättar om svergies kanske skräckinjagande podd, creepypodden. Finns det en poäng med alla skräckhistorier som sprids? Vart kommer de ifrån? Är getmannen på riktigt? Vi hinner även snacka om veckans biopremiär, Batman vs Superman. Hur för mycket hype förstör upplevelser och standard skitsnack bland Sveriges bästa (objektivt) poddtrio.

EP13 Småskalig Genialitet I Fickan. Mobilspel, Filmer, This War Of Mine Och Kompakt Underhållning  

Är mobilen vår främsta underhållningsmaskin? Har vi nått potentialen eller kan det utvecklas ännu mer? Joel, VD för Ludosity joinar oss denna vecka för att diskutera allt som går att göra med telefoner. Vi diskuterar om Hobbit är en bra film eller om det är fula dvärgar som ramlar runt. Plus en recension av "This war of mine" och några kängor till japansk speldesign får vi in. Eric ska återigen prata om superhjältar och som vanligt mobbar alla Arman för han är en fegis.

EP12: Superavsnitt om Manowar, War of Tanks, Marvel & DC-filmer och Rebelgalaxy  

Ett superspäckat avsnitt där vi har två spelrecensioner, jordnära War of Tanks (7/10) och rymdpiratande Rebel Galaxy (7/10). Eric och Arman pratar om intima konserter och rockande gubbar. Är vi trötta på superhjältar på bion? Finns det något att se framemot? Superspännande superavsnitt!

EP11 - Peter från Nerdradion kikar bakom kulisserna på GothCon XL  

Den 25 mars så håller GothCon i GÖteborg sitt 40:e arrangemang. Därför går årets GothCon av stapeln som XL. Extra allt. PodPeter har suttit ner med två av arrangörerna, Emma Carlström och Nina Wängberg om vad vi kan förvänta oss av årets upplaga. Och som vanligt med nerdradion, så spårar det möjligtvis ut lite.

EP10: Avverkar Virtual Reality med gästen Johan Hägerström från VRSverige.se  

Vad är Virtual Reality? Kommer Oculus Rift bli en succé? Finns det andra tillverkare på den stundande marknaden? I det här avsnittet diskuterar vi VR (Virtual Reality) tillsammans med gästen Johan Hägerström från VRSverige.se.

EP9: Där vi avverkar vad vi ser fram emot år 2016  

I årets första avsnitt avhandlar vi det som vi ser fram emot mest under 2016. Vi tipsar om spel, film, tv och böcker. Och så får ni veta vad Arman och Eric pratar om när Peter tar en toalettpaus...

EP8: Sammanfattar året 2015 med Nerdpappan som gäst  

År 2015 är till ända och vi diskuterar vad året har efterlämnat, både i positiv och negativ bemärkelse. Och inte nog med det - Nerdpappan (Nicklas David) himself har tagit sig i kragen och dykt upp för lite podding med Peter, Arman och Eric...

EP7: Star Wars 7 och julafton-inspirerade samtal  

I veckans avsnitt är det julstämning. Vi pratar om nya Star Wars (såklart) och diskuterar lite om alla julsaker som finns. Bland annat får vi reda på varför Arman har en kamel i tullen och ifall Eric har någon favorit bland alla jullåtar. Peter pratar om ostbågar som Nichole häller i ansiktet.

EP6: Kotaku, Bredbandsbolaget och julklappstips!  

I veckans avsnitt pratar vi om Kotaku och deras senaste upptåg, varför domen i målet mot bredbandsbolaget var bra. Vi får julklappstips från våra programledare och så avhandlar vi lite böcker och film som vanligt. Dessutom får ni inte missa våran TÄVLING där du kan vinna fem (5) stycken koder från STEAM. Vilken julklapp!!!

EP5: MMA, Ant-man och allmänt skitsnack  

I avsnitt fem av nerdradion pratar vi vad som är bäst mellan influensa och Ant-Man, varför Eric inte vill säga att han är advokat och så pratar vi såklart om fighten mellan Ronda Rousey och Holly Holm.

EP4: Den om indie och Kickstarter  

Vi dyker ner och simmar runt i den röran som blivit indie. Är det någon skillnad på indie och AAA-spel? Varför är Arman så upprörd över Lisebergsreklamen? Nichole berättar om sina äventyr. Nerdradion - En halvnördig podcast med Peter, Arman och Eric... Klippning: Peter Lindqvist Ljud: Martin Ternander En del av Nerdpappan.se

EP3: Höstens sevärdheter på film och TV  

I detta avsnittet får vi höra varför Arman umgås med frimurare, hur det kommer sig att Eric blir upprörd över Armans star-wars kunskaper och vem Peter hade en stor crush på när han var yngre. Och självklart varför Annika fick posa inför trailer park boys! Nerdradion - En halvnördig podcast med Peter, Arman och Eric... och gästen Annika. Klippning: Peter Lindqvist Ljud: Martin Ternander En del av Nerdpappan.se

EP2: Spelåret 2015 och vad vi ser fram emot  

Nerdradion - En halvnördig podcast med Peter, Arman och Eric... Klippning: Peter Lindqvist Ljud: Martin Ternander En del av Nerdpappan.se

EP1: Streaming och intervju med Sinterbell  

Nerdradion - En halvnördig podcast med Peter, Arman och Eric... och League of Legend-spelaren och gästen Sinterbell. Klippning: Peter Lindqvist Ljud: Martin Ternander En del av Nerdpappan.se

0:00/0:00
Video player is in betaClose