NFL - av idioter, för idioter

NFL - av idioter, för idioter

Sweden

Gnistan & Sheriffen guidar dig genom veckans NFL omgång på ett lite annorlunda vis. De bjuder på tjockskallarnas val, veckans säkra/osäkra och en trippel för att uppgradera nudlarna till oxfilé. Ride The Big ONE!

Episodes

Avsnitt 25 - "Välkommen till NFLs sämsta lag!"  

Sheriffen och Gnistan guidar dig igenom första omgången av draften som fortfarande är igång. Några toppnamn har valts ut och även någon skräll ifrån oväntat håll. Det blir också snack om kommande säsongs hetaste matcher! Ride on!!

Avsnitt 24 - Dit som en WR, hem som en OL  

Sheriffen har varit på resa i USA och besökt dess sämsta delstat och även lagt på sig ex antal kilon. Med sig har han dock en lista på dom hetaste övergångarna och Gnistan bjuder på en riktig skräll. Ride on!

Avsnitt 23 - Han tog sin vita häst och drog  

Sheriffen och Gnistan har sällskap av ett gigantiskt Colts-fan som tyvärr får genomlida lite hårda ord på grund av säsongen som var. Det blir givetvis också snack om dom senaste nyheter i NFL och lite annat smått och gott! Ride on!

Avsnitt 22 - Vakum  

Sheriffen och Gnistan befinner sig i ett vakum nu när säsongen är över. Häng med så får du nyheter och tips på vad du kan göra tills nästa säsong! Ride on!

Avsnitt 21 - Lägga Foppatofflorna på hyllan  

Sheriffen och Gnistan går igenom Super Bowl och vad som har varit positivt och negativt under säsongen. Det avslöjas även planerna för Off-Season och vad du kommer att kunna vänta dig. Ride on!

Avsnitt 20 - Super Bowl med Stefan Björkman  

Superlångt avsnitt inför Super Bowl och gästar gör ingen mindre än NFL-studions expert/kommentator Stefan Björkman. Han går igenom vilket lag han tror kommer få lyfta bucklan och varför, samt så blir det lite summeringen av årets NFL-säsong. Ride on!

Avsnitt 19 - Som att jämföra en VD med en brevbärare.  

Sheriffen och Gnistan surrar om vad som avgjorde semi-finalerna som spelades under den gångna helgen, även om det som väntar nu i helgen, Pro Bowl.

Avsnitt 18 - Den moraliska finalen  

Sheriffen och Gnistan djupdyker i Conference Round, alltså semifinalveckan. Det blir snack om vad som förväntas och krävs av lagen för att gå vidare till Super Bowl och självklart de rätta tipsen på matcherna. Ride on!

Avsnitt 17 - Rutin, rutin och återigen rutin  

Sheriffen och Gnistan går in på andra veckan i slutspelet då åtta lag ska bli fyra, enligt Gnistan är det rutin som avgör. Det bjuds också på lite nyheter och för första gången statistik! Ride the big one!

Avsnitt 16 - Förbannelsen kan brytas  

Sheriffen och Gnistan går in på djupet på veckans slutspels matcher och snackar om ett lag som har en förbannelse över sig. Det är nu det gäller i NFL! Ride on!

Avsnitt 15 - Alla är nikotinberoende  

Sheriffen och Gnistar går in på den sista veckan av ordinarie säsongen i NFL. Gnistan droppar även vilka 5 quaterbacks som har överraskat denna säsong. Det blir självklart en hel del tips också! Ride on!

Avsnitt 14 - Som Alexander Bards klädstil  

Sheriffen har utmanat Gnistan att droppa alla slutspelslag i ett julrim. Det blir givetvis också saftigt snack om veckans matcher och vilka lag du bör hålla ett getöga på! Ride on!

Avsnitt 13 - Känguru utan pung  

Sheriffen och Gnistan går in på slutspelsklara lag och vilka det är som kämpar för sin chans att ta sig till Super Bowl. Det blir givetvis också de rätta tipsen för att få din plånbok att kännas lite bredare! Ride On!

Avsnitt 12 - Legat med fel person  

Sheriffen och Gnistan får återigen besök av Richie Puzz. Tillsammans går de igenom veckans matcher och vilka som har en chans att ta sig till slutspel nu när säsongen börjar dra ihop sig. Ride On!

Avsnitt 11 - USA´s motsvarighet till Eskilstuna.  

Sheriffen och Gnistan gästas idag en riktig legend, mannen som gav den kokta medvursten ett ansikte, Richie Puzz.

Avsnitt 10 - Maria Montazami på engelska  

Sheriffen och Gnistan går in på vecka 12 i NFL, en kylig vecka enligt herrarna. Det blir en ny vadslagning och såklart alla de matigaste tipsens! Skåål!

Avsnitt 9 - Tinnitus i Seattle  

Sheriffen och Gnistan surrar om allt från fördelen med att spela på hemmaplan till förtidspension, samt veckans mest intressanta matcher, såklart!

Avsnitt 8 - Minneslucka = hjärnskada?  

Sheriffen och Gnistan analyserar sina minnesluckor, dock så har de stenkoll på veckans matcher och en historisk händelse!

Avsnitt 7 - Firestarter  

Sheriffen och Gnistan går in på att aldrig spela med hjärtat och en legendarisk match som gjorde Gnistan rikare. Cash is KING!

Avsnitt 6 - David möter Goliat.  

Sheriffen och Gnistan surrar om veckans matcher och så lanseras en ny inbördes tävling mellan herrarna.

0:00/0:00
Video player is in betaClose