NFL-podden

NFL-podden

Sweden

En svensk podcast om amerikansk fotboll med två som kan det mesta och en som inte kan det minsta.

Episodes

S04E09 - I Didn't Come Here For This  

Denna vecka fyller vi studion med förväntningar. Vissa högre än låga, andra riktigt låga. Anton "Knoppen" Knopf, vår egen The Face of The Franchise styr med kirurgisk precision våra Linemen Skåne och Ivan och dissekerar bl a just Quarterback-rollen. Som vi tidigare erfarit kan ju detta gå lite hur som helst. Vad förväntar du dig av denna korvfest? Blir det en härlig låda med grädde på moset eller en enda soppa? Lyssna och döm själv. Men vad du än gör, håll förväntningarna i schack.

S04E08 - We don't have a plan  

Stilla vardagens sug efter ovala läderformer med en dos allmänt snick snack på temat amerikansk fotboll i form av NFL-podden. I veckans avsnitt berättar Matte hur alla matcher slutar, Skåne får en tår i ögat av namnet Las Vegas Coyotes och Johan försöker låtsas som att han vet något om amerikansk inrikespolitik. Ett avsnitt mer eller mindre utan plan, som John Fox hade sagt, helt enkelt.

S04E07 - Ett riktigt jävla barnkalas  

Säsongens första kvart är avklarad och i studion har vi våra egna No.1 Brownsfan, The Face Of The Franchise, Odell For President och för första gången denna omgång, en tårfylld Niner Punching Bag. Vi firar med en ny gäst som inte drar sig för att skälla ut veckans deltagare efter noter. Det pratas om kastade hjälmar på farbröder, det riktas vilda insomnia-diagnoser och nämns stölder av mintpastiller. Ett riktigt jävla barnkalas, helt enkelt.

S04E06 - Benny Hill  

Det är måndag hela veckan i podden när vi går igenom vad som hänt i NFL-världen. Crimewatch™ och andra klassiker dyker upp igen, samtidigt som vecka tre ser ut som vecka två, på fler plan än fyra. Det hängs även foliehattar och Garbshotz-kungen Carson Wentz ifrågasätts.

S04E05 - Vass eller kass  

Analyser görs, samhällskritik dissikeras, fotbollar synas i sömmarna och ledband inspekteras till ett ackompanjemang av mysig Bossa Nova-musik. Men är det NFL-poddens vassaste knivar som sitter i studion denna vecka, eller är det bara yxskaften?

S04E04 - Jimmy får alla jobb  

Säsongen är i full gång och uppställningen är ett mishmash av nya, gamla, skadade och friska spelare. Är ordningen återställd efter offseason ännu? Vilken episod är det egentligen? Frågorna är många. NFL-Podden är det i alla fall, eller som Bill Belichick hade sagt det med en suck, "Jesus Christ"...

S04E03 - Zebrakungen  

Förstauppställningen är tillbaka för att visa var skåpet skall stå, eller sitta, eller stå på knä. Frågan är bara om deras backups gjorde ett bättre jobb. Det återstår att höra...

S04E02 - Patriotism, trasiga knän och QB-bonanza  

Vår backup quarterback fumlar fortfarande med bollen. Meliz bär känslorna på tröjans utsida. Skåne blir kallad Peter och Knoppen är i Minnesota. Med andra ord, är det fortfarande preseason i NFL-Podden.

S04E01 Preseason – Återkomsten  

Säsongens första avsnitt. Förväntningarna är höga. Mycket nytt, en del gammalt skräp, många offseson-rykten som behöver besvaras, två pålitliga gamla spelare och en backup Quarterback som ska försöka sig på första platsen framför mikrofonen. Låt oss kalla det för vad det är: Preseason med NFL-Podden.

S03E39-40 Säsongsavslutning  

Här kommer säsongens sista avsnitt. Dubbelt så långt så du kan lyssna lite i taget och få det att räcka hela sommaren. Vi hörs efter semestern.

S03E38 Allting förutsett  

Ja, vi gissar hela näst säsong och så. Ett fantastiskt framåtblickande avsnitt.

S03E37 Ett till avsnitt!  

Johan som skriver den här texten, var inte med vid inspelning och har följaktligen ingen aning vad det här programmet innehöll. Men säkert något om NFL och säkert väldigt intressant. Lyssna för all del!

S03E36 Post draft  

Ursäkta att det dröjde! Här är vi igen, med allt vi tänkt och tyckt efter draften.

S03E35 Spekulationer kring draften  

Hör allt vi gissade kring årets draft. Vad prickade vi rätt på och var var vi ute och cyklade?

S03E34 Bärs och tårta  

Efter ett litet uppehåll är NFL-podden tillbaka med massor av göttigt om både trades, NFL-spelare som beter sig på sätt som vi liksom bara inte kan förstå och så crime watch förstås.    

S03E33 Riktigt rasistiska poliser  

NFL-podden rätt in i din örongång som en slev varmt smör. Är det verkligen någonting bra med varmt smör i öronen? You tell us.    

S03E32 It's great  

Cissa och Skåne är tillbaka tillsammans med Johan och Anton i vekcans avsnitt. vi prata om vad Ben McAdoo egentligen menar när han äsger "it's great" om att Tom Coughlin fortfarande gymmar i Giants gym. Och så funderar vi kring hur Browns ska tanka RGIII:s karriär och grejer också. God lyssning!

S03E31 Pyramidspel  

I veckans avsnitt håller Johan och Anton ensamt hov i NFL-podden-studion. Det blir snack om högt och lågt. Kanske mest lågt i och för sig. Mycket nöje.

S03E30 Knuffas vid pizzerian  

Vi rullar på trots att det känns som hur länge som helst sedan någon kastade amerikansk fotboll på tv. Som vanligt ger det ju oss och NFL-spelarna att ägna oss brottsligheter, och så pratar vi en massa annat strunt också. Johan berättar till exempel en historia, till musik.

S03E29 Negativ likabehandling  

Peyton Manning har slutat. Och så pratar vi om en massa intressanta saker också. Som att en massa NFL-spelare får egna TV-program till våren och att vi inte nog kan poängtera vikten av att ha en fall guy.

0:00/0:00
Video player is in betaClose