Noel & Ludwig

Noel & Ludwig

Sweden

Välkommen till Noel och Ludwigs podcast - Riddarna med brustna hjärtan. Här öser vi ur oss vardagsfilosofi och idioti veckovis. Högt som lågt, allt är tillåtet. Häng med. Podden görs av Noel Flike och Ludwig Kronstrand, som är en del av HOV1.

Episodes

1. #INTRO  

Äntligen dags att bjuda på Noel och Ludwigs vardagsterapi för allmän lyssning. Vi börjar med att dyka in i hur HOV1 blev HOV, pratar om att bli mutad med GTA för att gå på musikskola och låtsas vara dålig på gitarr pga en snygg lärare. 

24. Intervention  

Efter en intervention börjar Riddarna om på ny kula. Ludde har insett hur skitdålig han är på att hantera obekväma situationer och det snackas vilt om både satan och kompisfighter. 

 

Gå in på www.stayhard.se och ange koden RIDDAR för att få 20% VIP-rabatt på hela sortimentet!

23. Caption this..  

Mycket om Anitha Schulmans nya kille. 

22. Lämnad i Frankfurt  

Ludwig och Dante blev lämnade i Frankfurt av Noel och Axel som flög hem till Sverige. De försöker att komma överens och reda ut om vad som hände och varför. Ludwig har dessutom träffat sin blivande fru och hoppas på att träffa henne snart igen. 

21. Livet och psykopater  

Sorry för sent avsnitt. Men livet kom emellan. Ludwig testar Noel om han kan vara en psykopat.

20. Tjaffs.  

Noel önskar att han kunde sluta bry sig de minderåriga fyllorna på bussen. Ludde har slutat åka kollektivt av helt andra anledningar. De tipsar också om väleden bästa youtube-serie

 

 

 

19. Att förlora 16 gånger på raken  

Att man spenderar så mycket tid åt att tro på andra människor - och på tomten. Men att det ska vara så svårt att tro på sig själv en liten stund? Och historien om den lilla pojken med hjärntumör som blev frisk. 

18. #ORGASMENSDAG  

Det är orgasmens dag och killarna firar detta genom att Noel får testa på yrket som sexolog och Ludde övar på sin danska. Det pratas också om oron föräldrar måste ha och om vita lögner.

17. #BACKONTRACK  

När sommaren är full av spelningar är det ibland svårt att hinna med allt som ska göras. Men nu är Riddarna med brustna Hjärtan ÄNTLIGEN tillbaka igen! Och som plåster på såren till er som längtat och väntat har Noel & Ludwig idag med sig en överraskningsgäst!

16. #SEMESTERVIBE  

I dagens avsnitt är Noel & Ludwig på två helt olika platser. Ludwig tar en paus och smygkollar på Ulf Lundells hus på Österlen medan Noel är kvar i Stockholm och funderar över det konstiga brevet som kom på posten.

15. #VEMÄRSMARTAST  

I avsnitt 15 funderar Noel & Ludwig på vad dom hade jobbat med om dom inte spelade i Hov1. Skulle Ludwig någonsin bli fotbollsproffs och hur bra hade Noel egentligen varit som psykolog? Det snackas också om att Dogge Doggelito säljer mangos, Bråvalla och om att backa Sara.

14. #SNAKE  

Ludde fyller 20 och minns tillbaka till sin 18 årsdag som han spenderade med en 'gammal vän'. Han och Noel minns också tillbaka på veckan som varit med en del tunga händelser och besked.  

13. #EX  

Ludwig är trött då han har legat uppe halva natten och scrollat på sitt ex nya pojkväns instagram. Noel berättar hur han brukar skickar hotbrev till sitt ex och hennes nya kille. Han tipsar om att klippa ut bokstäver ur gamla tidningar. 

12. #FRAMTIDEN  

Noel & Ludwig är oense om framtiden. Om 10 år kommer robotar vara smartare än människan och det stressar Ludwig som tycker att det är läskigt. Är framtiden bara för rika människor? Vad kommer att skilja oss människor åt? Noel försöker förklara att det inte är någon idé att kämpa emot utvecklingen. Robotarna kommer att ta över. 

11. #SAFEZONE  

Ludde mår rätt dåligt just nu. Han har egentligen allt han vill ha, men det är ändå nåt som saknas. Noel menar på att 'mycket vill ha mer' och försöker vända den dåliga energin genom att måla upp ett härligt scenario åt Ludde. Han tycker det är svårt att bli vuxen, riktigt svårt. De är iaf båda överens om att de inte ska piercat snoppen, det fyller ändå ingen funktion. Främst måste det ta lägre tid att komma igenom säkerhetskontrollen på flygplatser? 

10. #URSÄKTER  

Det är stor skillnad på att be om ursäkt och komma med en bortförklaring. Finns det någon godtagbar ursäkt egentligen? En vanlig och jättedålig ursäkt är alkohol, båda är överens om att man aldrig kan skylla på en fylla. 

9. #BARCELONA  

Ludwig vaknade upp i lördags och kunde helt plötsligt inte vara i Stockholm längre. Så alla grabbarna i bandet drog till Barcelona på en gång. Det är första gången vi är på semester tillsammans. Noel gissar att vi kommer prata om den här resan när vi är gamla gubbar...

8. #BATTLE  

Noel har fyllt 20 år! Vi pratar om att slakta och att slaktas i rap battles där bland annat Daniel Adams Ray utmanats. Också om hur det var att ha Luddes pappa som innebandytränare och vi ventilerar om våra värsta utskällningar. God lyssning!

7. #DEJT  

Spelningen på Grönan är över, 17 000 kom och det kändes riktigt bra - men vad hände när vi gick av scenen? Vi läser upp några ansökningar till dubbeldejten med Noel och Walter, men frågan är om den kommer hinna bli av - för innan dess ska Noel på sitt livs första dejt! Vi pratar också om starka videor som alltid får oss att gråta och dokumentärer som berör. God lyssning!

 

6. #GRÖNAN  

Vi pratar sommarflörtar, att bli friendzonad och att ta steget in i dejtingvärlden. Om hur spelningen på Gröna Lund med HOV1 har varit målet sen dag ett och att nu är det äntligen dags. Det blir tankar kring det nya albumet och hur låtarna är en karta över vårt mående. Ps. Vill du gå på dubbeldejt med Noel och Walter? Lyssna för att ta reda på hur!

5. #ALBUM  

Vi firar! Inte bara för att det är fredag och ett nytt avsnitt utan även för att HOV1's debutalbum släpps idag. I veckans avsnitt blir det äntligen kärlekshistorier! Noel vaknar upp och är förälskad på riktigt av en dröm och Ludwig berättar om när han såg sin potentiella stora kärlek gå iväg hand i hand med sin bästa kompis.

Välkomna till det femte avsnittet av Noel och Ludwig - Riddarna med brustna hjärtan. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose