Noel & Ludwig

Noel & Ludwig

Norway

Välkommen till Noel och Ludwigs podcast - Riddarna med brustna hjärtan. Här öser vi ur oss vardagsfilosofi och idioti veckovis. Högt som lågt, allt är tillåtet. Häng med. Podden görs av Noel Flike och Ludwig Kronstrand, som är en del av HOV1.

Episodes

8. #BATTLE  

Noel har fyllt 20 år! Vi pratar om att slakta och att slaktas i rap battles där bland annat Daniel Adams Ray utmanats. Också om hur det var att ha Luddes pappa som innebandytränare och vi ventilerar om våra värsta utskällningar. God lyssning!

16. #SEMESTERVIBE  

I dagens avsnitt är Noel & Ludwig på två helt olika platser. Ludwig tar en paus och smygkollar på Ulf Lundells hus på Österlen medan Noel är kvar i Stockholm och funderar över det konstiga brevet som kom på posten.

15. #BACKASARA  

I avsnitt 15 funderar Noel & Ludwig på vad dom hade jobbat med om dom inte spelade i Hov1. Skulle Ludwig någonsin bli fotbollsproffs och hur bra hade Noel egentligen varit som psykolog? Det snackas också om att Dogge Doggelito säljer mangos, Bråvalla och om att backa Sara.

14. #SNAKE  

Ludde fyller 20 och minns tillbaka till sin 18 årsdag som han spenderade med en 'gammal vän'. Han och Noel minns också tillbaka på veckan som varit med en del tunga händelser och besked.  

13. #EX  

Ludwig är trött då han har legat uppe halva natten och scrollat på sitt ex nya pojkväns instagram. Noel berättar hur han brukar skickar hotbrev till sitt ex och hennes nya kille. Han tipsar om att klippa ut bokstäver ur gamla tidningar. 

12. #FRAMTIDEN  

Noel & Ludwig är oense om framtiden. Om 10 år kommer robotar vara smartare än människan och det stressar Ludwig som tycker att det är läskigt. Är framtiden bara för rika människor? Vad kommer att skilja oss människor åt? Noel försöker förklara att det inte är någon idé att kämpa emot utvecklingen. Robotarna kommer att ta över. 

11. #SAFEZONE  

Ludde mår rätt dåligt just nu. Han har egentligen allt han vill ha, men det är ändå nåt som saknas. Noel menar på att 'mycket vill ha mer' och försöker vända den dåliga energin genom att måla upp ett härligt scenario åt Ludde. Han tycker det är svårt att bli vuxen, riktigt svårt. De är iaf båda överens om att de inte ska piercat snoppen, det fyller ändå ingen funktion. Främst måste det ta lägre tid att komma igenom säkerhetskontrollen på flygplatser? 

10. #URSÄKTER  

Det är stor skillnad på att be om ursäkt och komma med en bortförklaring. Finns det någon godtagbar ursäkt egentligen? En vanlig och jättedålig ursäkt är alkohol, båda är överens om att man aldrig kan skylla på en fylla. 

9. #BARCELONA  

Ludwig vaknade upp i lördags och kunde helt plötsligt inte vara i Stockholm längre. Så alla grabbarna i bandet drog till Barcelona på en gång. Det är första gången vi är på semester tillsammans. Noel gissar att vi kommer prata om den här resan när vi är gamla gubbar...

7. #DEJT  

Spelningen på Grönan är över, 17 000 kom och det kändes riktigt bra - men vad hände när vi gick av scenen? Vi läser upp några ansökningar till dubbeldejten med Noel och Walter, men frågan är om den kommer hinna bli av - för innan dess ska Noel på sitt livs första dejt! Vi pratar också om starka videor som alltid får oss att gråta och dokumentärer som berör. God lyssning!

 

6. #GRÖNAN  

Vi pratar sommarflörtar, att bli friendzonad och att ta steget in i dejtingvärlden. Om hur spelningen på Gröna Lund med HOV1 har varit målet sen dag ett och att nu är det äntligen dags. Det blir tankar kring det nya albumet och hur låtarna är en karta över vårt mående. Ps. Vill du gå på dubbeldejt med Noel och Walter? Lyssna för att ta reda på hur!

5. #ALBUM  

Vi firar! Inte bara för att det är fredag och ett nytt avsnitt utan även för att HOV1's debutalbum släpps idag. I veckans avsnitt blir det äntligen kärlekshistorier! Noel vaknar upp och är förälskad på riktigt av en dröm och Ludwig berättar om när han såg sin potentiella stora kärlek gå iväg hand i hand med sin bästa kompis.

Välkomna till det femte avsnittet av Noel och Ludwig - Riddarna med brustna hjärtan. 

4. #GIFT  

I fjärde avsnittet av Noel och Ludwigs podcast - Riddarna med brustna hjärtan, snackar killarna om att Ludwig håller på att bli av med körkortet på väg till Köpenhamn och väl framme så luras han med på att följa sin lillasyster på tinderdejt. De pratar även om frustrationen då folk inte vågar ta konflikten och att de behöver en ny frisyr som matchar det personlighetsdraget. 

3. #OSKAR LINNROS-FRILLA  

Vardagsterapin fortsätter i tredje avsnittet av Noel och Ludwigs podcast - riddarna med brustna hjärtan, då killarna snackar vart gränsen går till att vara otrogen, hur de är i en relation, hur en Oskar Linnros frisyr blir synonymt med vissa personlighetsdrag och livskrisen mellan att vara ung och vuxen. 

2. #RYAN GOSLING  

Noel och Ludwig fortsätter sin vardagsterapi i 'Riddarna med brustna hjärtan'. Denna vecka: Om hur oskönt det är att snacka engelska med andra svenskar (eller servitörer), drömmen om att dra ut på fisketur med Kurt Cobain och hur kärlekslivet påverkar deras musikskrivande. Enjoy! 

 

1. #INTRO  

Äntligen dags att bjuda på Noel och Ludwigs vardagsterapi för allmän lyssning. Vi börjar med att dyka in i hur HOV1 blev HOV, pratar om att bli mutad med GTA för att gå på musikskola och låtsas vara dålig på gitarr pga en snygg lärare. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose