Nordea Puls

Nordea Puls

Norway

Podcast by Nordea

Episodes

Europa viser styrke, politisk drama uteblir og Kina nedgraderes  

Børser i pluss, god stemning i Europa, politikerne holder seg i ro, Moody´s nedgraderer Kina og viktige USA-tall nærmer seg. Nordea-strategene Sigrid Wilter Slørstad og Ingvild Borgen Gjerde har mye på gang i denne innholdsrike podcasten fra Nordea Puls. Programleder: Anders Halvorsen.

Trump tråkker i salaten og OPEC-spenning  

USAs president, Donald Trump, roter det til igjen. Det koker i Brasil. Og spenningen stiger før det kommende OPEC-møtet i Wien! Strategene Ingvild Borgen Gjerde og Sigrid Wilter Slørstad gir deg siste nytt fra de globale finansmarkedene i denne podcasten fra Nordea Puls. Programleder: Anders Halvorsen.

Imponerende bra inntjeningsvekst!  

Inntjeningsvekst, lav volatilitet, en liten Kina-nedtur, oljepris og OPEC-møte på vei. Strategene Sigrid Wilter Slørstad og Ingvild Borgen Gjerde har nok å prate om i denne sylskarpe podcasten fra Nordea Puls. Programleder: Anders Halvorsen.

En svart svane i Paris?  

I denne podcasten tar vi pulsen på Frankrike før valgavgjørelsen, vi besøker Kina, snakker om gode Europa-nøkkeltall og drøfter inntjeningsfesten. I Nordea Puls sitt podcaststudio: strategene Sigrid Wilter Slørstad, Ingvild Borgen Gjerde og programleder Anders Halvorsen.

Børsene løfter seg etter fransk lettelse  

Fransk lettelse, rapporteringssesongen ruller videre med stil, Donald Trumps gigantiske luftslott og tung makrouke på vei. Nordeas sjefstrateg Leif-Rune H. Rein og programleder Anders Halvorsen gir deg i denne podcasten siste nytt fra verdens finansmarkeder.

Markedet trosser enorm fransk valgusikkerhet  

Den gode stemningen i markedet lar seg ikke rikke av noe. Et helt åpent fransk valg som kan bety slutten for EU, eller mulig krig i Korea er ikke nok. Men hvorfor er det så god stemning tross alt dette? Sjekk ut denne podcasten med strateg Ann-Marie Helgestad og programleder Per Arne Gedde Lium.

Påskegodt fra markedet  

Vil du ta påskeferie med den beste samvittighet? Hør ukens podcast der vi går gjennom alt du trenger å vite om markedene i påsken. Seniorstrateg Sigrid Wilter Slørstad og programleder Per Arne Gedde Lium snakker om Trump, et Europa i bedring og generell god stemning.

Alle motorene i verdensøkonomien ruser samtidig  

En podcast spekket med god stemning og snask fra finansmarkedene! Bli med når senior strateg Sigrid Wilter Slørstad og programleder Per Arne Gedde Lium samtaler om global økonomi, Trumps ørkenvandring i Washington og galopperende norske boligpriser.

Trumps helsetrøbbel og hint om korreksjon  

Trump kan gå på en smell med sin nye helsereform. Isåfall mistenker markedet at den viktige skattereformen kan gå i vasken. Vi er innom begge kamrene på Capitol Hill, starten på Brexit og alt annet som rører seg i markedet denne uken og neste. Bli med programleder Per Arne Gedde Lium og strateg Øystein Nerva i denne podcasten.

Fed leverte, Wilders bet i gresset og markedet jubler  

Vi analyserer en uke tettpakket med markedshendelser. Strateg Ann-Marie Helgestad og programleder Per Arne Lium gir deg det du trenger å vite om rentehevingen i USA, valget i Nederland og tar et skråblikk på hva du bør følge med på neste uke. Lytt og nyt!

Jobb-bonanza og renteheving i USA  

Donald Trump har skrytt av alle jobbene han skal skape, og nå kommer de. Hvem som har æren for det er en annen sak, mener strateg Ingvild Borgen Gjerde, som sammen med programleder Per Arne Gedde Lium geleider deg gjennom ukens viktigste markedshendelser.

Feststemning i aksjemarkedet  

Børsfesten fortsetter over hele verden, selv om Norge henger litt etter. Vi analyserer alle ukens viktigste markedshendelser, og ser med lupe på neste uke. Seniorstrateg Sigrid Wilter Slørstad og programleder Per Arne Gedde Lium er innom både trønderske herreklubber og den amerikanske kongressen i denne podcasten

Blir det et nytt gigantisk krakk nå?  

President Trump letter på lokket og Dow Jones har satt ny rekord 10 dager på rad. Sist gang Dow hadde en slik rekke, så kom krakket i 1987. Men hva skjer nå?, spør strateg Øystein Nerva og programleder Per Arne Lium.

Nye børsrekorder verden over  

Få høre det viktigste som har rørt seg i finansmarkedet den siste uken, og hva du må følge med på neste uke. Strateg Ann-Marie Helgestad har fakta, og programleder Per Arne Gedde Lium holder trådene samlet i denne podcasten.

Hett krydder fra Trump og Janet Yellen  

Strateg Øystein Nerva snakker om livet, og hva som rører seg i markedet denne uken og neste. Trumps skatteletter, sentralbanktale fra Fed og mye mer. Programleder Per Arne Gedde Lium.

Volatile børser og knallsterke amerikanske jobbtall  

Vi går gjennom denne og neste ukes viktigste hendelser i det globale finansmarkedet med seniorstrateg Sigrid Wilter Slørstad og programleder Per Arne Gedde Lium.

Rentebonanza og Trump-sirkus  

Vi går gjennom denne og neste ukes viktigste hendelser i det globale finansmarkedet med strateg Ingvild Borgen Gjerde.

Vi tar pulsen på NYC  

Vi går gjennom denne og neste ukes viktigste hendelser i det globale finansmarkedet fra Nordeas kontorer i New York med sjefstrateg Leif Rune Rein.

Trump går i strupen på helsesektoren  

Vi går gjennom denne og neste ukes viktigste hendelser i det globale finansmarkedet med strateg Ingvild Borgen Gjerde.

En fredelig start på 2017  

Vi går gjennom denne og neste ukes viktigste hendelser i det globale finansmarkedet med strateg Sigrid Wilter Slørstad.

0:00/0:00
Video player is in betaClose