NordicBets Sportpoddar & Dokumentärer

NordicBets Sportpoddar & Dokumentärer

Sweden

Välkommen till Tek, NordicBets podd om den svenska hockeyeliten. I poddserien kommer ni att få höra djupgående intervjuer med några av Sveriges hetaste hockeyprofiler. Vid poddankaret hör ni journalisten Mårthen Bergman.

Episodes

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 14 - Mattias Lindström  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på svensk elitfotboll. I detta fjortonde avsnitt blickar vi tillbaka på den allsvenska fotbollssäsongen. Gästar gör Mattias Lindström.

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 13 - Guldjakten  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på svensk elitfotboll. I detta trettonde avsnitt så fokuserar vi helt och hållet på den Allsvenska guldstriden. Gästar gör Göteborgs-Postens Eric Hilmersson.

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 12 - Inför PSG vs Malmö FF  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på svensk elitfotboll. I detta tolfte avsnitt fokuserar vi helt och fullt på Malmö FF som står inför svensk klubblagsfotbolls häftigaste match någonsin - mot Zlatans PSG.

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 11 - Landslagsspecial  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på svensk elitfotboll. I detta elfte avsnitt fokuserar vi helt och fullt på det svenska landslaget och det stundande EM-kvalet. Gästar gör Rasim Reiz och Anton Zetterman.

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 10 - Malmö FF & Champions League  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på den allsvenska fotbollen. I detta tionde avsnitt fokuserar vi helt och fullt på Malmö FF som bragdartat spelat till sig en plats i Champions League-gruppspelet. Gästar gör Kvällspostens Johan Wall och Pumas nordiska marknadschef Rutger Hagstad.

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 9 - Matias Concha & Jonas Hansson  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på den allsvenska fotbollen. I detta nionde avsnitt gästar den förre Malmö FF-spelaren Matias Concha och Fotbollskanalens Jonas Hansson.

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 8 - Derbyspecial  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på den allsvenska fotbollen. I detta åttonde avsnitt riktar vi blickarna på Stockholmsderbyt mellan AIK och Djurgården. Gästar gör Magnus Österberg och Martin Peterson.

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 7 - Djurgården  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på den allsvenska fotbollen. I detta sjunde avsnitt gästas vi av Djurgårdarna Robin Fredriksson och Magnus Bäckström som delar med sig av sina tankar kring klubbens succésäsong i Allsvenskan.

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 6 - Marknadsföring i Allsvenskan  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på den allsvenska fotbollen. I detta sjätte avsnitt gästas vi av AIKs PR-konsult Simon Strand som ger oss en unik inblick i hur de Allsvenska klubbarna jobbar med marknadsföring och PR.

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 5 - Malmö FF  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på den allsvenska fotbollen. I detta femte avsnitt riktar vi strålkastarljuset på de regerande svenska mästarna Malmö FF. Gästar gör Sydsvenskans Fredrik Lindstrand och den trogne MFF-supportern Tony Ernst.

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 4 - IFK Göteborg  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på den allsvenska fotbollen. I detta fjärde avsnitt riktar vi strålkastarljuset på de allsvenska serieledarna IFK Göteborg. Gästar gör de bägge Göteborgsprofilerna Andreas Toll och Fredrik Risp.

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 3 - Elfsborg  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på den allsvenska fotbollen. I detta avsnitt riktar vi strålkastarljuset på Elfsborg. Gästar gör David Kryssman och Oskar Pålsson.

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 2 - AIK  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på den allsvenska fotbollen. I detta avsnitt riktar vi strålkastarljuset på AIK. Gästar gör Bojan Djordjic och Björn Enjebo som har en hel del att säga om Solnas stolthet.

NordicBets Fotbollspodd "Frispark" - Avsnitt 1 - Hammarby  


Tillsammans med NordicBet tar FotbollDirekts journalist Mårthen Bergman tempen på den allsvenska fotbollen. I det första avsnittet är det fokus på Hammarby där podden gästas av Bajenprofilen Gustav Gelin och den tidigare sportchefen Gustaf Grauers.

NordicBets Hockeypodd - Avsnitt 5 - Frölunda HC  


Johan "Garpen" Garpenlöv och Jacob Nyström tar tempen på de svenska hockeylagen i SHL och Hockeyallsvenskan. Turen har nu kommit till Frölunda HC där vi gästas av Göteborgsklubbens förre klubbdirektör Mats Ahdrian som delar med sig av klubbens höga toppar och djupa dalar under 2000-talet. Följ Garpen & Jacob på NordicBet: http://ow.ly/L75pK

NordicBets Hockeypodd - Avsnitt 4 - Skellefteå AIK  


Johan "Garpen" Garpenlöv och Jacob Nyström tar tempen på de svenska hockeylagen i SHL och Hockeyallsvenskan. Turen har nu kommit till Skellefteå AIK, där podden gästas av Emil Larsson. Det blir en hel del hyllningar, men det delas även ut ett par kängor från Garpens sida.. Följ Garpen & Jacob på NordicBet: http://ow.ly/L75pK

NordicBets Hockeypodd - Avsnitt 3 - Luleå Hockey  


Johan "Garpen" Garpenlöv och Jacob Nyström tar tempen på de svenska hockeylagen i SHL och Hockeyallsvenskan. I detta tredje avsnitt gästar Luleå Hockey-supportern Toyne Ringwald för att diskutera supporterskap, säsongen som varit och klubbens framtidsvisioner.

NordicBets Hockeypodd - Avsnitt 2 - Djurgårdens IF  


Johan "Garpen" Garpenlöv och Jacob Nyström tar tempen på de svenska hockeylagen i SHL och Hockeyallsvenskan. Detta avsnittet dedikerar vi Djurgårdens IF och gästar gör ingen mindre än Daniel Breitholz som har en hel del att säga om klubben i sitt hjärta...

NordicBets Hockeypodd - Avsnitt 1 - Leksands IF  


Johan "Garpen" Garpenlöv och Jacob Nyström tar tempen på de svenska hockeylagen i SHL och Hockeyallsvenskan. Först ut är anrika Leksand där vi gästas av Mårthen Bergman (Lifnews.se) som är positiv inför fortsättningen. Garpen är dock mer tveksam...

0:00/0:00
Video player is in betaClose