NRK – Are og Odin

NRK – Are og Odin

Norway

Are og Odin er tilbake på radioen etter 10 år og nå har de altså kommet hjem- til NRK P1. – Vi trodde verden skulle klare oss uten radarparet Are og Odin, men vi ser at kloden er av hengslene og folket på den galere enn noensinne. Det er behov for noen som minner oss på at vi må være snille og greie mot hverandre. Det er et tomrom i norsk radio som må fylles, og det må fylles av oss, sier Are og Odin i sin vanlige, nøkterne og beskjedne tone.

Episodes

ARE OG ODIN 22/10-2016  

i dag: Om Bob Dylans fredspris, oinnskyll, litteraturpris. Sang om Dylan. Sang om klovner. Kjekling småkrangling. Den lave kvinneandelen i redaksjonen. Svenskhørna. God fornøyels!

ARE OG ODIN 15/10-2016  

Halløy og Mårnings! Vi driv å....teipe denne sendinga pga høstferie. Dvs. noen av oss har høstferie. De som bor i by. Bøner har jo ikke høstferie. De må i fjøset hver eneste dag, sommer som vinter, langfredag og julaften. Dette gjør Odin litt irritert. Men uansett: dette er ei knallsending vi er kjempefornøyde med. God fornøyels!

ARE OG ODIN 08/10- 2016  

Halløy Her korsn står det te? kjempebra, håpe vi. Her er podkasten fra denne ukas radiosending. alt du er vant til med urix og svenskhørna og halløy og sang og you name it! God fornøyelse!

ARE OG ODIN 01/10-2016  

Halløy og Mårnings. Om økte billettpriser på kollektivtrafikk. Lytterkontakt. Urix: bitt i penis av edderkopp for 2. gang! Svenskhørna. Sang om fårikål. Feit liten hamster. God fornøyelse!

ARE OG ODIN 24/09-2016  

Halløy og mornings! Nakenprest. Lytterkontakt. Brev fra Sveits og Uganda. Brangelina!? Ka Farsken?! Vi har en sang om de og! Urix. Svenskhørna! Itj for å skryt men dette er ei knallsending!

ARE OG ODIN 17/09-2016  

Halløy og Mårnings, vi driv å.....snakker om forbrukssamfunnet, lytterne våre, redaksjonsassistent Sonstads fortid som skuespiller og Henrik Ibsen. Om å ta med seg pistol til tannlegen og mannen som føler seg forfulgt av meteoritter. Svenskhørna. God fornøyelse!

ARE OG ODIN  10/09-2016  

Halløy og Mårningsv Vi driv å.... lage podkast! I denne utgaven snakker vi om nakenbilder på internett, de nye øredoblene til apple, og jokiabollenes nye konkurrent: Bædiboller. Ellers er vi innom Urix og svenskhørna og litt av hvert. Sang om Kim Jong Un får du og. Enda en gang. God fornøyelse.

ARE OG ODIN 03/09-2016  

I denne sendinga snakker vi om han fiskeren som fikk en kuk på kroken! Gisp! Vi snakker om det norske landslaget i fotball og synger en sang for dem. Vi leser opp brev. Vi serverer U- rix. Den U'en der står visst for Underliv, det går ikke an å fornekte det lengre. Og vi har svenskhørna. God fornøyelse!

ARE OG ODIN 27/08-16  

Vi driver å snakker om Kim Jung- Un, Trine Skei grande, Siv Jensen, Neil Young. Blant anna. Vi lager en sang om pokemon. Vi serverer U- rix (underlivsriks) Vi er i toppform for å si det sjøl. God fornøyelse.

ARE OG ODIN 18/06-2016  

I dag: fører sangundervisning til at djevelen viser seg i klasserommet? Er vi alle bare karakterer i et dataspill? Mye oill om hun jenta som ble bitt av en bever. 22 sting! bever- sang. Svensk- hørna. U-rix. god fornøyelse.

are og odin 11/06-2016 podkast  

i dag snakker vi om pizza som barnebidrag, veska til Tone Damlie og Ski- VM. vi er også innom MDG- Lan og De grønne i Oslo. Dessuten får du urix og svenskhørna og en veldig fin sang. God fornøyelse!

ARE OG ODIN 04/06- 2016  

I dag snakker vi om Elon Musk, Dalai Lama og Sylvi Kvisthaug. Det blir servert en sløy jazz- versjon av klapp klapp. Og så er vi selvfølgelig innom underlivs- rix og svensk- hørna. God fornøyelse!

ARE OG ODIN 28/05- 2016  

I denne sendinga snakker vi om pupper og øl, dildoer og pytonslanger. Og vi synger en sang om apen Julius som har vært i narkose. Vi er også innom nakenbilde av Odin og får besøk av Soldiers of Are og Odin generalen. God fornøyelse og god helg

ARE OG ODIN 21/05-2016  

I dag snakker vi om Kim Jong Un som kanskje burda skifta navn til Kim kong? Vi snakker om The Donald. Om brannfarlig sundersvidd pizza. Vi snakker om skifting av sengetøy og onani. Og så får du svenskhørna og sanger og et løfte om nakenbilde av Odin Jensenius!

ARE OG ODIN 14/05-2016  

I dag har vi laga en sang til Agnete som røyk utav MGP eller eurovision song contest som de sier. Og så snakker vi om geiter og sauer og kyllingbedrifter i USA og kinesisk internett og bananer og selvfølgelig svenskhørna. Med andre ord en helt uvanlig Are og Odin sending.

ARE OG ODIN 07/05-2016  

Vi leser opp interessante meldinger fra lyttere. Odin synger en sang til våren. Are forteller om Madagaskar- edderkoppens spennende seksual- liv. Svenskhørna. Mye mer. God fornøyelse!

ARE OG ODIN 30/04-16  

I dag handler sendinga om Trøndelag. Stor- Trøndelag som vi har lyst til å kalle det. Og det blir en sang om det nye fylket også. Ellers snakker vi om førerkort, fyllekjøring, serie- spruteren ifra London, jordmødre på oppblåsbare svaner, svenske- kongen og forskjellen mellom bajs og bæsj på svensk. God Fornøyelse!

ARE OG ODIN 23/04-16  

I dag snakker vi om artisten Prince som var død, det syns vi er trist. Og så våger vi oss på å hylle ham gjennom en sang også. Det er risky business men vi prøver lell. Det er bedre å prøve, og mislykkes, enn aldri å ha prøvd i det hele tatt. Og så snakker vi om restaurant- juks i Oslo, naken- restaurant i London, toaletter og giftermål i India og i Namdal'n. Dessuten får du svensk- hørna. God fornøyelse!

ARE OG ODIN 16/04-16  

Topp stemning i studio i dag også med sang og musikk og latter. Enten så elsker du det eller så hater du det. det er ikke så mange som syns det er greitt, liksom. God fornøyelse!

ARE OG ODIN 09/04-16  

Vi har ei topp sending i dag også hvor vi snakker om Kim- il Raymond og Raymobilen, vi snakker såvidt om breiflabben Sandberg, Hadia Tajik, og Kvisthaug. Men mest om kongens Afrika- uttalelse. Og Svensk- hørna. Og el- sykkel skandalen i Oslo. God fornøyelse!

0:00/0:00
Video player is in betaClose