NRK – Are og Odin

NRK – Are og Odin

Norway

Are og Odin er tilbake på radioen etter 10 år og nå har de altså kommet hjem- til NRK P1. – Vi trodde verden skulle klare oss uten radarparet Are og Odin, men vi ser at kloden er av hengslene og folket på den galere enn noensinne. Det er behov for noen som minner oss på at vi må være snille og greie mot hverandre. Det er et tomrom i norsk radio som må fylles, og det må fylles av oss, sier Are og Odin i sin vanlige, nøkterne og beskjedne tone.

Episodes

ARE OG ODIN 18/03-2017  

1: Halløy og Mårnings, vi driv å hate Disney, nei det e itj vi det..... 2. Lytterkontakt. 3. Urix: i dag en heslig og bizarr og trist og tragisk sak ifra Nord- Irland, best å bare hoppe over denne egentlig. 4. Robbie Williams kommer til Granåsen i sommer og Odin er over styr. 5. Svenskhørna: sex- semester 6. Takk for i dag.

ARE OG ODIN 03/03-2017  

En ekstra bonus spesial podkast for våre trofaste lyttere som plaster på såret fordi den ordinære radiosendinga utgår pga no sport eller idrett borti finland eller en plass

ARE OG ODIN 23/02-2017  

Radiosendinga utgår pga no idretts- greier men vi har laga en spesialpodkast til deg! God fornøyelse.

ARE OG ODIN 18/02-2017  

1. Halløy og mårnings vi driv å har 1.2 kg gull oppi rassen...2. lytterkontakt: Odin på tinder? 3. Ikea katalog i Israel fullstendig uten ei eneste dame. 4. sang om ikea katalogen. 5. Urix: Nonne om sex. 6. svenskhørna: Håndhjern. 7. Takk for i dag.

ARE OG ODIN  11/02- 2017  

1. Halløy og mårnings med sex krangel. 2 Hilsen fra Tjukkerud. 3 Hen: nytt kjønn og sang. 4 Urix: øyeslikking. 5 svenskhørna: solarium. 6 Takk for idag

ARE OG ODIN 28/01-2017  

1. Halløy og mårnings vi driv å tar danskebåten? 2. Hilsen til Tjukkerud. 3. Pakke fra Mexico. 4. U- rix: flaske, penis, Malaysia, Ay, Caramba! 5. Svenskhørna: føde i bil kurs. 6. Takk for i dag!

ARE OG ODIN 21/01-2017  

1. halløy og mårnings, vi driv å.... 2. Brevet fra Marit (83) 3. Sangen om Ari Behn. 4. Urix: skillpadde pulte på seg gikt. 5. Sexhørna: spøk på slottet. 6. Takk for i dag!

ARE OG ODIN 14/12-2017  

Halløy og Mårnings! vi driv å ordne verdens lengste åpningsstikk fordi vi mister store deler av tia vår i dag til sporten! Men humøret er på topp og det er godt å være tilbake igjen!

ARE OG ODIN 17/12-2016  

Halløy og mårnings! Vi snakker om menneskeskapt klimaoppvarming. Vi snakker om stortingets etterlønn og tatovering av hår. Vi snakker om Abraham, Rod Stewart og Arve Tellefsen. Vi serverer svensk- hørna og U- rix. God fornøyelse! bææ!

ARE OG ODIN  10/12- 2016  

Halløy og Mårnings! Vi snakker om Mick Jagger som har blitt pappa igjen. Og Skam. Og Hurtigruta sitt julebord som måtte flytter. Vi snakker om DAB og Trump og fettberg og Christers Himmelfartsdag. God fornøyelse og tusen takk for at du hører på!

ARE OG ODIN 03/12-2016  

Halløy og mårnings! Oppdatering fra julebordet vårt i Namdal. Lytterkontakt. Om mobbing av funksjonshemmede. Svensk- Hørna. Diverse greier. God fornøyelse!

ARE OG ODIN 26/11-2016  

I dag er Are og Åsmund på vei til Namdalen for å feire julebord på gården hos Odin Jensenius men du får sending med sang og musikk og spill og diskusjoner lell. God fornøyelse!

ARE OG ODIN 19/11-16  

I dagens sending har vi blant anna en sang om seriemesterskapet i fotball. Og så snakker vi om løst og fast, dette og hint, kreti og pleti. Det blir urix og svensk- hørna. God fornøyelse!

ARE OG ODIN 12/11- 2016  

Valgresultatet i junaiten kom som et sjokk på oss i redaksjonen. Så vi snakker mye om det. Ellers så er det viktig å ikke miste motet. Vi synger en halløy- sang, 3- stemt! lytterkontakt, underlivsrix. Hva syns vi egentlig om fotslikking? Redaksjonen er delt. Svenskhørna. god fornøyelse.

ARE OG ODIN 05/11-2016  

Halløy og mårnings! I dag er det høy temperatur i studio når vi diskuterer politikk generelt og USA- valg og Donald Trump spesielt. Vi har en sang om valget. Svenskhørna. Topp stemning. God fornøyelse!

ARE OG ODIN 29/10-2016  

Halløy og Mårnings vi e aill sammen individa! i dag: Kinesisk puppespåmann i Underlivsrix. Vi snakker om pølser og OL- vinnere. Og har vi pluttselig blitt radioresepsjonen? En sang om halloween og i dag utgår svenskhørna, men inn kommer, wait for it.... Danskhørna!

ARE OG ODIN 22/10-2016  

i dag: Om Bob Dylans fredspris, oinnskyll, litteraturpris. Sang om Dylan. Sang om klovner. Kjekling småkrangling. Den lave kvinneandelen i redaksjonen. Svenskhørna. God fornøyels!

ARE OG ODIN 15/10-2016  

Halløy og Mårnings! Vi driv å....teipe denne sendinga pga høstferie. Dvs. noen av oss har høstferie. De som bor i by. Bøner har jo ikke høstferie. De må i fjøset hver eneste dag, sommer som vinter, langfredag og julaften. Dette gjør Odin litt irritert. Men uansett: dette er ei knallsending vi er kjempefornøyde med. God fornøyels!

ARE OG ODIN 08/10- 2016  

Halløy Her korsn står det te? kjempebra, håpe vi. Her er podkasten fra denne ukas radiosending. alt du er vant til med urix og svenskhørna og halløy og sang og you name it! God fornøyelse!

ARE OG ODIN 01/10-2016  

Halløy og Mårnings. Om økte billettpriser på kollektivtrafikk. Lytterkontakt. Urix: bitt i penis av edderkopp for 2. gang! Svenskhørna. Sang om fårikål. Feit liten hamster. God fornøyelse!

0:00/0:00
Video player is in betaClose