NRK – Badevaktene

NRK – Badevaktene

Norway

Jonas, Marie og Christian er dine badevakter på P3 mandag til torsdag kl. 17.00 til 20.00 - hele sommeren. Trivelige radiobølger for varme ører!

Episodes

02.08.12 - Tjuende sending (og siste! Buhu!)  

Finale i Hold pusten, vi kårer Norges smarteste yrkesgruppe og det blir liveband i studio. Takk for i sommer!

30.07.12 - Syttende sending - (med besøk av Disaster in the Universe)  

Vi før besøk av den norske gruppa Disaster in the Universe, de spilte også live, men det fårru jaggu ikke høre på podkasten. Ikke si ja, Christian ønsker turister fra Kina hjertelig velkommen til Norge (med dårlig engelsk da så klart, så klart)

26.07.12 - Sekstende sending - (med solbriller i fokus)  

Forskningstorsdag, Telefonstafett, Ola og kjæresten Marte holder pusten... også improviserte Jo Nesbølåter da... humrehumrehumre

24.07.12 - Femtende sending - (med rør og livsegget)  

Jeg husker ikke heeelt hva som skjedde, men det lover jeg å skrive i mårra. Mvh Jonas

24.07.12 - Fjortende sending - (med liv og eggerøre)  

Vi holder pusten med Mathias, Marie tenker på iphonealarmen, Christian må få noen til å si ”den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves” – uten at de han snakker med vet at det er det de skal si… OOOHA!

23.07.12 - Trettende sending - (med en vaskeekte Admiral i studio – type ”P”)  

Sommerhitmaskinen Admiral P er på besøk i studio, vi leiker ”ikke si ja”. Christian ønsker en kul indisk dude velkommen til Norge... på engelsk altså. Vi prøver å finne ut hvilken yrkesgruppe som er den smarteste i Norge (i dag: musikere) Hør på!

19.07.12 - Tolvte sending - (med puppetermometer)  

Vi holder pusten, forsker og tuller... Badevaktene sin torsdagssending er spekket med gull og sølv og bronsje. Christian beviser nok en gang hvor lett det er å lage Jo Nesbø låter - og vi leker telefonstafett... Hør på! God helg.

18.07.12 - Ellevte sending - (med tant og fjas...)  

Vi bestemmer over Christian. Leker ikke si ja... også sier vi hadet. Jækla kort sending* *pga. vg-lista topp 20 ;)

17.07.12 - Tiende sending - (med radiobølger på størrelse med fjell)  

Christian prøver å få en person på gata til å si ”Ut på tur, aldri sur” – uten at personen vet det. Vi leker filmkonkurranse, Ordkongen, Eksperten - og vi holder pusten sammen med Samantha. Ps: David Hasselhoff (alle badevakters ledestjerne) har bursdag i dag, 60 år på baken - gratulerer til han!

16.07.12 - Niende sending - (med Maries drømmegjest - og generelt triiivelig dame - Hege Schøyen!)  

Vi prater med Hege Schøyen om løst og fast, mest om fast da. Marie får karakterkurs, og lærer seg hvordan man skal gjøre de klassiske karakterene Stælken Gundersen og Værdama fra Stavanger. Christian (a.k.a. Verdens Dårligste i Engelsk) ønsker en polsk dude velkommen til Norge. Vi tømmer bassenget (det skal vaskes) - og til slutt i podkasten godbitene ”Akkurat” og ”Marianne” - to improviserte låter hvor Christian (og gjestegitarist Eivind) beviser hvor lett det er å lage en Jo Nesbø-låt. Kos deg glugg. (ikke gløgg, for det er ikke jul før om 5 mnd)

12.07.12 - Åttende sending (med tissen i fokus)  

Christian har forskningstorsdag, i dag finner vi ut om penis kan brukes som termometer for å finne ut badetemperaturer… er den bedre enn for eksempel hånda eller tåa? Vi holder pusten sammen med barnevernspedagogen Silje. Telefonstafett med turfokus. + at vi leker den helt nye og fantastiske leken ORDKONGEN!!! Velkommen til podkast.

11.07.12 - Sjuende sending (med liv og røre fra studio K85 og omegn)  

Christian snakker om jordbærpriser, samtidig som han blir styrt av Marie og Christian. + konkurransen "Hvem er jeg"?!?!

10.07.12 - Sjette sending (med helt typisk bra sending, helt typisk hvor bra den er)  

Christian må få folk på gata til å si "Is er veldig godt" uten at de vet at de skal si akkurat det. Vi har filmkonkurranse - i dag er det klassisk komedie som skal få sin norske versjon. Vi holder pusten, og leker leken "Experten".. Kos deg a!

09.07.12 - Femte sending (med både Kaptein Sabeltann og Terje Formoe)  

Det er mandag og glede, vi har besøk av Terje Formoe - og vår sørlandske reporter Christian får oppfylt sin store drøm om å spille Pinky. Vi leker ikke si ja og Christian ønsker engelske turister velkomen til Norge. Marie tenker på flatbanking... neida; bare banking! Lykke til med høringen!

05.07.12 - Fjerde sending (med pangstart av HoldePusten2012™)  

Christian forsker på hvor de pene sommerjentene er resten av året, Karoline holder pusten i bassenget vårt... Vi snakker om bananfluer (og hvordan man blir kvitt dem) Christian prøver å bestille pizza. Og vi har telefonstafett..

04.07.12 - Tredje sending (med mindre sendetid, men gigabra innhold)  

Jonas og Marie styrer over reporter Christian (på slavemåten) Vi snakker om lytternes skader og det blir en EKKEL versjon av flimkonkurranse.

03.07.12 - Andre sending (med nesten like mye futt som første sending)  

Christian må prøve å få en person på gata til å si "det er dumt å være naken" - uten å si den setninge (du skjønner det når du hører det)... Vi leker skuespillere i "filmkonkurransen". Bassenget vårt fylles med vann. Og vi kommuniserer ved hjelp av teksten til den fabelaktige låten R U mine med Arctic Monkeys.

02.07.12 - Første sending (med Geir Børresen)  

Vi har besøk av Maries første drømmegjest; Geir Børresen, mannen som både har vært Labbetuss og Max Mekker... Christian ønsker en iransk turist velkomen til Norge. Vi leker ikke si ja... Og vi prøver å finne ut hvilken yrkesgruppe som er den smarteste...

0:00/0:00
Video player is in betaClose