NRK – Filmpolitiet DLC

NRK – Filmpolitiet DLC

Norway

Filmpolitiets ukentlige spillpodkast med Rune Håkonsen og Marte Hedenstad.

Episodes

Siste episode: The Witcher 3  

I aller siste DLC-episode forteller Rune at han har fått ny jobb, men tar seg likevel tid til å fortelle om førsteinntrykkene etter å ha spilt «The Witcher 3: Wild Hunt» i noen dager.

Episode 26: Life is Strange, Grim Fandango og HOMM3  

Marte har spilt Life is Strange, mens Rune har tatt en titt på nyutgivelsen av Grim Fandango og Heroes of Might and Magic 3. Er episodebaserte spill noe vi vil ha mere av? Hvordan går det egentlig med Nintendo? Og hvorfor kommer ENDA en ny 3DS-konsoll? Vi blir litt forvirra av det hele. Hele fire spørsmål fra innboksen får du også svar på.

Episode 25: Nytt år, nye VR-briller  

Rune og Marte småprater om hva som har skjedd i de rolige første ukene av det nye året. Første DLC til Assassin's Creed: Unity er ute. Rune mener Theme Hospital (som nå er gratis på Origins) er ett av de beste spillene gjennom tidene, og han rager mot Marte som er uenig. To spørsmål fra innboksen blir diskutert, Send oss dine spørsmål på Twitter @filmpolitietDLC og på mail filmpolitiet@nrk.no.

Episode 24: Dette gleder vi oss til i 2015  

Hvilke spill er de vi gleder oss mest til i 2015? Og hva sier kommentarfeltet?

Episode 23: Årets beste spill 2014  

Sjekk hele lista på P3.no/filmpolitiet! Vi svarer også på spørsmål som har kommet til innboksen.

Episode 22: Playstation 20 år – vi kårer topp 5 spill  

Rune har spilt ferdig Dragon Age: Inquisition, mens Marte vurderer å starte ny WOW-figur på Horde-siden. For tiden anmeldes også Super Smash Bros. og The Crew. Playstation er 20 år, Rune og Marte mimrer og kårer ukens toppliste over de beste spillene til konsollen. Samt tre nye spillspørsmål plukkes fra innboksen.

Episode 21: Dragon Age: Inquisition, AC: Rogue, WoW: WoD, Far Cry 4  

Rune forsvarer terningkastet på anmeldelsene av Dragon Age: Inquisition og Far Cry 4. Vi får besøk av gjesteanmelder Jørgen Hegstad, som har anmeldt Assassin's Creed Rogue. Marte drømmer seg enda mer bort i Warlords of Draenor, og vi svarer på spørsmål fra lytterne!

Episode 20: Far Cry 4, AC: Unity, WoW: WoD, Halo: MMC  

Rune og Marte er endelig tilbake og forteller om spillene de har testet i det siste. Den lengste reisen, Halo: The Master Chief Collection, Assassin's Creed: Unity, World of Warcraft: Warlords of Draenor, Dragon Age: Inquisition og Far Cry 4. Og du får høre intervjuer med spillregissørene bak AC: Unity og FC4.

Episode 19: FIFA 15, Patrick Söderlund og Gigacon  

Du hører dommen over FIFA 15. Fortell oss hva du mener om spillet på P3.no/filmpolitiet! Rune snakker med EA-sjefen Patrick Söderlund og Elin Moen fra Gigacon.

Episode 18: Yves Guillemot, NHL 15 og Hyrule Warriors  

To spill har skuffet Rune sist uke. Både NHL 15 og Hyrule Warriors fikk terningkast 3. Marte spiller fortsatt WoW, mens Andreas har sendt inn spørsmål til innboksen.

Episode 17: Destiny, Minecraft og Xbox One  

Runes Xbox One-konsoll kræsja lanseringsdagen. Minecraft kan bli kjøpt opp av Microsoft. Førsteinntrykk fra Destiny og intervju med community manager hos Bungie.

Episode 16: Slik blir spillhøsten 2014  

Høsten er fylt til randen med spennende spillanseringer. I denne ekstraoridnære fredagsepisoden ser Rune og Marte nærmere på 20 (!) av spillene som kommer de neste par månedene. Se trailere til alle spillene og fortell om det du venter på P3.no/filmpolitiet.

Episode 15: Sommerrapport og Gamescom-spesial  

Sommerferien er over, og Rune og Marte er tilbake med en splitter ny episode av Filmpolitiet DLC. Rune har kosa seg i rollespill-land med Divinity: Original Sin og Diablo 3: Reaper of Souls i ferien, mens Marte har hatt en analog sommer. Verdens mest besøkte spillmesse Gamescom gikk av stabelen forrige uke, Rune rapporterer om hva som var best på pressekonferansene til Microsoft og Sony, og du skal få høre et herlig foredrag med Sean Murray fra Hello Games om science fiction-spillet No Man's Sky. Vi svarer selvfølgelig også på spørsmål fra lytterne, som alltid!

E3-spesial: Nintendo, EA og Ubisoft  

Vi sjekker pressekonferansene til Nintendo, EA og Ubisoft på årets E3-messe.

E3-spesial: Microsoft og Sony  

Vi kjører to spesialepisoder under verdens viktigste spillmesse, E3 i Los Angeles, for å diskutere pressekonferansene til de viktigste aktørene. I første del tar vi for oss Microsoft og Sony og snakker blant annet om Halo 5, Assassin's Creed: Unity, Uncharted 4 og Rise of the Tomb Raider.

Episode 12: Watch Dogs, Sportsfriends, Transistor og SNES-musikk  

Rune har spilt Playstation 4-spillene Transistor og Sportsfriends. Microsoft dropper Kinect-krav til Xbox One, Far Cry 4 er på vei, Bombshell får ukas pekefinger og Watch Dogs-forfatteren forteller om inspirasjonskildene. Samt vi svarer på spørsmål fra Thorben, Taaj, Vermund og Sondre.

Episode 11: Ny Zelda + Uncharted på E3, jenter som spiller og homo-Nintendo  

Marte har spilt iPad-spillet Last Inua, mens Rune har irritert seg over The Amazing Spider-Man 2. Nye rykter viser hva spillgigantene skal vise frem på E3. Vet vi nå navnet på nye Zelda og nye Uncharted? Nintendo beklager homouttalelser og Russland gir The Sims 4 18-årsgrense. Øyvind lurer på hva vi syns om cosplay, Idunn etterlyser flere jentespillere, mens Kenneth lurer inn hele tre spørsmål i innboksen.

Episode 10: Child of Light, Nintendo på E3 og beste spilltwister  

Marte forteller om sine eventyr i Child of Light, mens Rune kårer FTL: Advanced Edition til ett av de beste strategispillene han har prøvd. Nintendo avviser E3-rykter om ny hardware, mens Activision har avduket nye Call of Duty – med Kevin Spacy/Frank Underwood. Marius lurer på hva vi syns om Spacey i spill, Odne vil vite mer om våre favorittfigurer, mens Theis spør om favoritt-plot-twists.

Episode 9: Watch Dogs, intervju med Jonathan Morin og innboksen  

Rune og Marte diskuterer Ubisofts kommende storsatsing, sine erfaringer med spillet og du får hele intervjuet vi gjorde med spillregissøren Jonathan Morin i Paris. Samt vi svarer på fire innsendte spørsmål.

Episode 8: Earthlock, SnowCastle Games og Kickstarter  

Det norske spillstudioet SnowCastle Games fullførte sin Kickstarter-kampanje fredag 11. april. I 2015 kommer rollespillet Earthlock: Festival of Magic.

0:00/0:00
Video player is in betaClose