NRK – Juntafil

NRK – Juntafil

Norway

Juntafil får du hver torsdag mellom kl 18-20. Tuva Fellman loser deg gjennom to timer med sex, kropp og følelser. Og som alltid svarer SUSS på dine SMS-spørsmål om søt kløe eller sexy rumper.

Episodes

Utflod, forhud og klitoris  

Hvor mye utflod er det vanlig å ha? Og hva kan de gule flekkene på forhuden være? Sex og Samfunn svarer på dette og mye annet. Og i tillegg sjekker reporter Remi ut hvor stor klitoris egentlig er.

Sex med ski på beina  

I dag tar vi for oss det som må være den ulitmate sexdrømmen for nordmenn. Vi treffer Are som har prøvd seg og han sier seg selvsagt villig til å dele erfaringen med Juntafil. Det blir også lydkonkurranse og Sex og samfunn svarer på spørsmål - blant annet om fittesaft er farlig for tennene eller ikke.

Drag queen og prest  

Vi møter Andreas som er drag queen og prest! Og i tillegg skal vi snakke med Fahria som har reist til Somalia for å møte jenter som er blitt omskåret, og ikke minst er Sex og Samfunn her for å svare på alt du lurer på om sex, kropp og følelser.

Når det brenner i underlivet  

Karoline har vondt i underlivet. Hun har fått diagnosen vulvodyni (vestibulitt) og forteller om hvordan det påvirker hverdagen hennes. Sex og samfunn svarer på spørsmål og Grete forteller om å være sammen med en mann som er like gammel som foreldrene hennes!

Sexen vi angrer  

I dag snakker vi om sex vi rett og slett angrer på. Den sexen som kom ut fra den kjedelige Tinderdaten eller fra fyren man møtte i burgerkøen. Sex og samfunn kommer også på besøk og svarer på spørsmål om alt fra menskopp til kuklås!

Aseksuell  

Hva betyr det egentlig å være aseksuell? Og hvilke former for det finnes? Reporter Remi treffer tre personer som beskriver seg selv som nettopp dette, men på forskjellig måte. Sex og samfunn kommer som vanlig innom. I tillegg tar vi et dykk ned i ukas P3dokumentar "Blakk meg kåt!" som handler om økonomiske fetisjer.

Blir man trøtt av orgasme?  

En klassisk myte er at gutter vil sove etter sex, mens jenter vil prate. Er det sånn at gutter blir trøtte av orgasme? Reporter Remi finner ut om dette stemmer og Trine fra Sex og samfunn snakker om alt fra røde prikker på tissen til kjønnssykdommer. Også får vi en aldri så liten rapport om sexen i den nye Fifty shades-filmen!

Hvorfor vil vi ligge med kjendiser?  

Er det sant at det står folk i kø for å ligge med kjendiser? Hva er det egentlig som gjør at vi får lyst til å ligge med kjente folk? Reporter Remi treffer Stian Staysman som forteller og forklarer. Sex og samfunn svarer på spørsmål og det vil høytlesning av noen særdeles grove tekster.

HIV-angst  

Den HIV-forebyggende medisinen PrEP har kommet til Norge. Vi snakker med de som deler den ut og tar en prat om HIV-angst. Sex og samfunn svarer også på alt du lurer på om sex, kropp og følelser!

Bytte av sexleketøy og penislengde!  

Reporter Remi reiser ut til sexleketøysbutikkene og finner ut hva som har kommet i retur fra julefeiringa. Vi får også besøk av dagens guttepanel som tar oss med ned i underbuksa. Det blir som vanlig også spørsmål og svar med Sex og samfunn!

Juntafils juleverksted  

Jula er her, og det er jo alltid vanskelig å vite hva man skal gi til kjæresten. En ting er jo å gå for de klassiske kupongene for f.eks. massasje eller andre ting. Men er det en god idé? Vi arrangerte et aldri så lite juleverksted for å finne ut av disse tingene. Og så er selvfølgelig Sex og samfunn på besøk for å svare på dine spørsmål!

Trans  

Luca er transmann og Christine er transkvinne, og de forteller om alt fra hverdagen som transperson til hva som gir den aller beste sexen. Sex og samfunn kommer også innom og svarer på spørsmål om sex, kropp og følelser!

Kan man bli gravid av å få sæd i navlen?  

Sex og samfunn svarer på alt av spørsmål vi får inn og vi hører også om en nittenåring som bestemte seg for å slutte å onanere.

Sexy undertøy for menn  

Hvorfor finnes det ikke mer sexy undertøy for menn? Hvordan bør det se ut? Vi har besøk av to mote-entusiaster som tegner forslag på sexy undertøy for menn. Også svarer Sex og samfunn på dine spørsmål.

Flauser i senga  

Vi snakker penisstørrelser, dusjhodeorgasmer og mye mer med Sex og Samfunn, og Marte og Ola forteller om sine flaueste sexopplevelser!

Sex på rare steder  

I dag starter vi med spørsmål om sex, kropp og følelser. Vi skal snakke om klamydia, p-piller, vasking av endetarm og det som er. Dagens panel kommer også innom og forteller om de litt spesse stedene de har hatt seg!

Rimming  

Hvordan rimmer man egentlig? Reporter Remi drar ut og treffer Emilie som elsker rimming! I tillegg snakker vi om forelskelse med dagens panel. Og Sex og samfunn svarer på alt fra kondomallergi til hvor ofte det er vanlig å onanere.

Våte drømmer  

Vi hører jo hele tiden om at gutta har våte drømmer, men kan jenter også ha det? Reporter Remi er på saken. Vi starter med sex og samfunn som er innom og svarer på spørsmål om sex, kropp og følelser. Vi skal også få utdrag fra P3dokumentaren "Bingoraneren". En dokumentar som viser at seksuelle overgrep kan føre mennesker inn i en kriminell og rustung hverdag.

Mat og sexlyst  

Hvilken type mat gir mest økt sexlyst? Reporter Remi finner ut av det, mens Trine fra Sex og samfunn svarer på alt fra skjeggtrøbbel til fetisjer!

Svelge eller ikke svelge?  

Dagens panel er innom og svarer på spørsmål og forteller om svelging. Hva smaker det egentlig? Og hvor digg er det for gutten? Er det avgjørende? I tillegg får vi som vanlig besøk av Sex og samfunn som snakker om alt fra abort til stram forhud.

0:00/0:00
Video player is in betaClose