NRK – Juntafil

NRK – Juntafil

Norway

Juntafil får du hver torsdag mellom kl 18-20. Tuva Fellman loser deg gjennom to timer med sex, kropp og følelser. Og som alltid svarer SUSS på dine SMS-spørsmål om søt kløe eller sexy rumper.

Episodes

Sexy undertøy for menn  

Hvorfor finnes det ikke mer sexy undertøy for menn? Hvordan bør det se ut? Vi har besøk av to mote-entusiaster som tegner forslag på sexy undertøy for menn. Også svarer Sex og samfunn på dine spørsmål.

Flauser i senga  

Vi snakker penisstørrelser, dusjhodeorgasmer og mye mer med Sex og Samfunn, og Marte og Ola forteller om sine flaueste sexopplevelser!

Sex på rare steder  

I dag starter vi med spørsmål om sex, kropp og følelser. Vi skal snakke om klamydia, p-piller, vasking av endetarm og det som er. Dagens panel kommer også innom og forteller om de litt spesse stedene de har hatt seg!

Rimming  

Hvordan rimmer man egentlig? Reporter Remi drar ut og treffer Emilie som elsker rimming! I tillegg snakker vi om forelskelse med dagens panel. Og Sex og samfunn svarer på alt fra kondomallergi til hvor ofte det er vanlig å onanere.

Våte drømmer  

Vi hører jo hele tiden om at gutta har våte drømmer, men kan jenter også ha det? Reporter Remi er på saken. Vi starter med sex og samfunn som er innom og svarer på spørsmål om sex, kropp og følelser. Vi skal også få utdrag fra P3dokumentaren "Bingoraneren". En dokumentar som viser at seksuelle overgrep kan føre mennesker inn i en kriminell og rustung hverdag.

Mat og sexlyst  

Hvilken type mat gir mest økt sexlyst? Reporter Remi finner ut av det, mens Trine fra Sex og samfunn svarer på alt fra skjeggtrøbbel til fetisjer!

Svelge eller ikke svelge?  

Dagens panel er innom og svarer på spørsmål og forteller om svelging. Hva smaker det egentlig? Og hvor digg er det for gutten? Er det avgjørende? I tillegg får vi som vanlig besøk av Sex og samfunn som snakker om alt fra abort til stram forhud.

Body shaming  

Vi treffer Carina som har opplevd mye kroppshets. Mellom voldtekts- og drapstrusler sluttet hun å onanere fordi hun mente hun var for stygg. Sex og samfunn kommer også innom og svarer på spørsmål om alt fra å ikke ville ha sex, til bruk av strapon. Vi får også besøk av Ramona som tar en runde Analias.

ONS  

Mange forbinder one night stands med kleine morninger, dårlig sex og klønete klining. Men likevel har vi det hele tiden! Hvorfor det? Hva får vi ut av å ha one night stand? Dagens panel svarer og deler sine historier. I tillegg svarer Sex og samfunn på alt du måtte lure på!

Sex og samfunn-spesial  

Nils Petter fra Sex og Samfunn er innom for å svare på spørsmål. I dag får du blant høre hvorfor man er oppblåst når man har mensen, hva man kan gjøre hvis man er forelska i en gift dame, og du får vite hvor g-punktet befinner seg.

Hvor lenge skal et samleie egentlig vare?  

Vi får besøk av en gjeng med gutter og en gjeng med jenter som skal fortelle om sine preferanser når det kommer til antall minutter og sex. I tillegg for vi alle til å love at de skal fortelle sannheten når spørsmålet om hvor lenge de selv har sex, dukker opp. Trine fra Sex og samfunn er også på plass og svarer på dine spørsmål.

"Sara" ble filmet mens hun hadde sex  

Vi får høre historien til "Sara" som ble filmet med skjult kamera, mens hun hadde sex. Hun forteller om tanker og reaksjoner rundt det som skjedde. I tillegg snakker vi om sex, kropp og følelser med Sex og samfunn. Og Emma Clare Gabrielsen kommer innom og snakker om intimkirurgi.

Dominatrix  

Da Emilie var 19 år reiste hun til USA og begynte etter hvert å jobbe i en dungeon. Hun forteller sjokkerende historier om arbeidshverdagen og livet som dominatrix generelt. Sex og samfunn kommer også innom for å svare på spørsmål om sex, kropp og følelser!

Sex med stomi  

Juntafil er endelig tilbake på lufta og vi starter med det beste! Vi får nemlig besøk av Merethe og Sverre som er kjærester og har stomi, begge to. Vi får bli med inn i livet deres, på deres oppturer og nedturer. Vi får som alltid besøk av Sex og samfunn som svarer på spørsmål om sex, kropp og følelser!

Naken mann i studio  

Kan menn ta en Brazilian Wax? Vi har besøk av Eivind som skal vokses på direkten! Han kler seg naken og bretter ut. Vi snakker også om sex utendørs med parkpanelet og som vanlig så svarer Sex og samfunn på alle spørsmål!

Juntafil live fra Pride-paraden!  

Årets Pride-parade slår alle rekorder og Juntafil passer på at hele landet får være med og feire. Tuva tok med seg en liten radiosender og er med på å gå hele paraden. Her får du blomster, ballonger, gående gjester og ellevill feiring!

Pride Park  

Oslo Pride gjorde Oslo sentrum om til et aldri så lite festivalområde. Her er Juntafil live fra Pride Park i Oslo med mange spennende gjester. Vi snakker om hvordan det er å være skeiv og religiøs, hva kjønn egentlig er og tar en prat med bamser og annet godtfolk i parken. Og som alltid svarer Sex og samfunn på spørsmål!

Sommerbekymringer  

I dag tar vi for oss bekymringer som kommer med sommeren, som vi kanskje ikke snakker så mye om. Det blir som vanlig spørsmål og svar fra Sex og samfunn og det blir diskusjon om det å sole seg toppløs!

Voldtatt av kvinne  

Dagens sending starter med spørsmål om sex, kropp og følelser med Sex og samfunn. Etter hvert får vi bli med inn i livet til Viktor Inge som ble voldtatt av en kvinne i sitt eget hjem. Han forteller om hendelsen, tanker om anmeldelse og frykten for å fortelle det til noen.

Spørsmålsbonanza  

Vi tar for oss ferske spørsmål om sex, kropp og følelser sammen med Nils Petter fra Sex og samfunn. I tillegg til dette skal vi få et lite gjenhør med Toya som er panfil og en liten historie om snus og oralsex..

0:00/0:00
Video player is in betaClose