NRK – Juntafil

NRK – Juntafil

Norway

Juntafil får du hver torsdag mellom kl 18-20. Tuva Fellman loser deg gjennom to timer med sex, kropp og følelser. Og som alltid svarer SUSS på dine SMS-spørsmål om søt kløe eller sexy rumper.

Episodes

Rasisme i senga  

23-år gamle Habon samler inn historier om etnisk og rasistisk sjekking, og i Tinder-livet får vi høre om en date med forviklingar.

Sexlyder  

Panelet avslører hva slags lyder de lager i senga, og hva slags lyder de liker at partneren lager. Sex & samfunn svarer på spørsmål og vi får et gjenhør med to jenter som beskriver, i detalj, hvordan de ser ut mellom bena.

Sexlyder  

Panelet avslører hva slags lyder de lager i senga, og hva slags lyder de liker at partneren lager. Sex & samfunn svarer på spørsmål og vi får et gjenhør med to jenter som beskriver, i detalj, hvordan de ser ut mellom bena.

Erotisk fanfiction  

Vi får høytopplesning av erotisk fanfiction, Tinder-date med lastebilsjåfør og Trine fra Sex & samfunn svarer på spørsmål.

Vaginaopptakene  

To kvinner forteller om hvordan de ser ut naken. I tillegg: musikkprat, tinderdagbok og sex, kropp og følelser!

Juntafils reiseråd  

Vi blir med på jakten etter en angrepille i Budapest, og Sex og Samfunn svarer på om man kan ta med sexleketøy på flyreise - og spørsmål om sexlyst, penis og utflod!

Kropp  

Panelet er på besøk og forteller om kroppen sin, hvordan den ser ut og hva de tenker om den. Vi får også besøk av Sex og samfunn som tar for seg spørsmål om sex, kropp og følelser!

En kjærlighetshistorie som begynner med en lapp  

"Ståle fra Kollen, lørdag 16. mars, 2013. Du kan finne meg på Bikram yoga, Oslo. Susanne". Det var alt som sto på en lapp som reporter Remi Horgar så på en kafé for fire år siden.

Sæd, analias og angrepille for HIV  

Ahmed hadde sex uten kondom og ble usikker på om Grindr-matchen var frisk. Heldigvis fikk han tips om en medisin som ikke mange vet om. Men først: sæd, ONS og hemoroider. Og analias!

Utflod, forhud og klitoris  

Hvor mye utflod er det vanlig å ha? Og hva kan de gule flekkene på forhuden være? Sex og Samfunn svarer på dette og mye annet. Og i tillegg sjekker reporter Remi ut hvor stor klitoris egentlig er.

Sex med ski på beina  

I dag tar vi for oss det som må være den ulitmate sexdrømmen for nordmenn. Vi treffer Are som har prøvd seg og han sier seg selvsagt villig til å dele erfaringen med Juntafil. Det blir også lydkonkurranse og Sex og samfunn svarer på spørsmål - blant annet om fittesaft er farlig for tennene eller ikke.

Drag queen og prest  

Vi møter Andreas som er drag queen og prest! Og i tillegg skal vi snakke med Fahria som har reist til Somalia for å møte jenter som er blitt omskåret, og ikke minst er Sex og Samfunn her for å svare på alt du lurer på om sex, kropp og følelser.

Når det brenner i underlivet  

Karoline har vondt i underlivet. Hun har fått diagnosen vulvodyni (vestibulitt) og forteller om hvordan det påvirker hverdagen hennes. Sex og samfunn svarer på spørsmål og Grete forteller om å være sammen med en mann som er like gammel som foreldrene hennes!

Sexen vi angrer  

I dag snakker vi om sex vi rett og slett angrer på. Den sexen som kom ut fra den kjedelige Tinderdaten eller fra fyren man møtte i burgerkøen. Sex og samfunn kommer også på besøk og svarer på spørsmål om alt fra menskopp til kuklås!

Aseksuell  

Hva betyr det egentlig å være aseksuell? Og hvilke former for det finnes? Reporter Remi treffer tre personer som beskriver seg selv som nettopp dette, men på forskjellig måte. Sex og samfunn kommer som vanlig innom. I tillegg tar vi et dykk ned i ukas P3dokumentar "Blakk meg kåt!" som handler om økonomiske fetisjer.

Blir man trøtt av orgasme?  

En klassisk myte er at gutter vil sove etter sex, mens jenter vil prate. Er det sånn at gutter blir trøtte av orgasme? Reporter Remi finner ut om dette stemmer og Trine fra Sex og samfunn snakker om alt fra røde prikker på tissen til kjønnssykdommer. Også får vi en aldri så liten rapport om sexen i den nye Fifty shades-filmen!

Hvorfor vil vi ligge med kjendiser?  

Er det sant at det står folk i kø for å ligge med kjendiser? Hva er det egentlig som gjør at vi får lyst til å ligge med kjente folk? Reporter Remi treffer Stian Staysman som forteller og forklarer. Sex og samfunn svarer på spørsmål og det vil høytlesning av noen særdeles grove tekster.

HIV-angst  

Den HIV-forebyggende medisinen PrEP har kommet til Norge. Vi snakker med de som deler den ut og tar en prat om HIV-angst. Sex og samfunn svarer også på alt du lurer på om sex, kropp og følelser!

Bytte av sexleketøy og penislengde!  

Reporter Remi reiser ut til sexleketøysbutikkene og finner ut hva som har kommet i retur fra julefeiringa. Vi får også besøk av dagens guttepanel som tar oss med ned i underbuksa. Det blir som vanlig også spørsmål og svar med Sex og samfunn!

Juntafils juleverksted  

Jula er her, og det er jo alltid vanskelig å vite hva man skal gi til kjæresten. En ting er jo å gå for de klassiske kupongene for f.eks. massasje eller andre ting. Men er det en god idé? Vi arrangerte et aldri så lite juleverksted for å finne ut av disse tingene. Og så er selvfølgelig Sex og samfunn på besøk for å svare på dine spørsmål!

0:00/0:00
Video player is in betaClose