NRK – Juntafil

NRK – Juntafil

Norway

Juntafil får du hver torsdag mellom kl 18-20. Tuva Fellman loser deg gjennom to timer med sex, kropp og følelser. Og som alltid svarer SUSS på dine SMS-spørsmål om søt kløe eller sexy rumper.

Episodes

Aseksuell  

Hva betyr det egentlig å være aseksuell? Og hvilke former for det finnes? Reporter Remi treffer tre personer som beskriver seg selv som nettopp dette, men på forskjellig måte. Sex og samfunn kommer som vanlig innom. I tillegg tar vi et dykk ned i ukas P3dokumentar "Blakk meg kåt!" som handler om økonomiske fetisjer.

Blir man trøtt av orgasme?  

En klassisk myte er at gutter vil sove etter sex, mens jenter vil prate. Er det sånn at gutter blir trøtte av orgasme? Reporter Remi finner ut om dette stemmer og Trine fra Sex og samfunn snakker om alt fra røde prikker på tissen til kjønnssykdommer. Også får vi en aldri så liten rapport om sexen i den nye Fifty shades-filmen!

Hvorfor vil vi ligge med kjendiser?  

Er det sant at det står folk i kø for å ligge med kjendiser? Hva er det egentlig som gjør at vi får lyst til å ligge med kjente folk? Reporter Remi treffer Stian Staysman som forteller og forklarer. Sex og samfunn svarer på spørsmål og det vil høytlesning av noen særdeles grove tekster.

HIV-angst  

Den HIV-forebyggende medisinen PrEP har kommet til Norge. Vi snakker med de som deler den ut og tar en prat om HIV-angst. Sex og samfunn svarer også på alt du lurer på om sex, kropp og følelser!

Bytte av sexleketøy og penislengde!  

Reporter Remi reiser ut til sexleketøysbutikkene og finner ut hva som har kommet i retur fra julefeiringa. Vi får også besøk av dagens guttepanel som tar oss med ned i underbuksa. Det blir som vanlig også spørsmål og svar med Sex og samfunn!

Juntafils juleverksted  

Jula er her, og det er jo alltid vanskelig å vite hva man skal gi til kjæresten. En ting er jo å gå for de klassiske kupongene for f.eks. massasje eller andre ting. Men er det en god idé? Vi arrangerte et aldri så lite juleverksted for å finne ut av disse tingene. Og så er selvfølgelig Sex og samfunn på besøk for å svare på dine spørsmål!

Trans  

Luca er transmann og Christine er transkvinne, og de forteller om alt fra hverdagen som transperson til hva som gir den aller beste sexen. Sex og samfunn kommer også innom og svarer på spørsmål om sex, kropp og følelser!

Kan man bli gravid av å få sæd i navlen?  

Sex og samfunn svarer på alt av spørsmål vi får inn og vi hører også om en nittenåring som bestemte seg for å slutte å onanere.

Sexy undertøy for menn  

Hvorfor finnes det ikke mer sexy undertøy for menn? Hvordan bør det se ut? Vi har besøk av to mote-entusiaster som tegner forslag på sexy undertøy for menn. Også svarer Sex og samfunn på dine spørsmål.

Flauser i senga  

Vi snakker penisstørrelser, dusjhodeorgasmer og mye mer med Sex og Samfunn, og Marte og Ola forteller om sine flaueste sexopplevelser!

Sex på rare steder  

I dag starter vi med spørsmål om sex, kropp og følelser. Vi skal snakke om klamydia, p-piller, vasking av endetarm og det som er. Dagens panel kommer også innom og forteller om de litt spesse stedene de har hatt seg!

Rimming  

Hvordan rimmer man egentlig? Reporter Remi drar ut og treffer Emilie som elsker rimming! I tillegg snakker vi om forelskelse med dagens panel. Og Sex og samfunn svarer på alt fra kondomallergi til hvor ofte det er vanlig å onanere.

Våte drømmer  

Vi hører jo hele tiden om at gutta har våte drømmer, men kan jenter også ha det? Reporter Remi er på saken. Vi starter med sex og samfunn som er innom og svarer på spørsmål om sex, kropp og følelser. Vi skal også få utdrag fra P3dokumentaren "Bingoraneren". En dokumentar som viser at seksuelle overgrep kan føre mennesker inn i en kriminell og rustung hverdag.

Mat og sexlyst  

Hvilken type mat gir mest økt sexlyst? Reporter Remi finner ut av det, mens Trine fra Sex og samfunn svarer på alt fra skjeggtrøbbel til fetisjer!

Svelge eller ikke svelge?  

Dagens panel er innom og svarer på spørsmål og forteller om svelging. Hva smaker det egentlig? Og hvor digg er det for gutten? Er det avgjørende? I tillegg får vi som vanlig besøk av Sex og samfunn som snakker om alt fra abort til stram forhud.

Body shaming  

Vi treffer Carina som har opplevd mye kroppshets. Mellom voldtekts- og drapstrusler sluttet hun å onanere fordi hun mente hun var for stygg. Sex og samfunn kommer også innom og svarer på spørsmål om alt fra å ikke ville ha sex, til bruk av strapon. Vi får også besøk av Ramona som tar en runde Analias.

ONS  

Mange forbinder one night stands med kleine morninger, dårlig sex og klønete klining. Men likevel har vi det hele tiden! Hvorfor det? Hva får vi ut av å ha one night stand? Dagens panel svarer og deler sine historier. I tillegg svarer Sex og samfunn på alt du måtte lure på!

Sex og samfunn-spesial  

Nils Petter fra Sex og Samfunn er innom for å svare på spørsmål. I dag får du blant høre hvorfor man er oppblåst når man har mensen, hva man kan gjøre hvis man er forelska i en gift dame, og du får vite hvor g-punktet befinner seg.

Hvor lenge skal et samleie egentlig vare?  

Vi får besøk av en gjeng med gutter og en gjeng med jenter som skal fortelle om sine preferanser når det kommer til antall minutter og sex. I tillegg for vi alle til å love at de skal fortelle sannheten når spørsmålet om hvor lenge de selv har sex, dukker opp. Trine fra Sex og samfunn er også på plass og svarer på dine spørsmål.

"Sara" ble filmet mens hun hadde sex  

Vi får høre historien til "Sara" som ble filmet med skjult kamera, mens hun hadde sex. Hun forteller om tanker og reaksjoner rundt det som skjedde. I tillegg snakker vi om sex, kropp og følelser med Sex og samfunn. Og Emma Clare Gabrielsen kommer innom og snakker om intimkirurgi.

0:00/0:00
Video player is in betaClose