NRK – P3morgen

NRK – P3morgen

Norway

Ronny og Silje gir deg en god start på dagen hver morgen!

Episodes

P3morgen 07.12.2016 Tiril Sjåstad Christiansen!  

God morgen, det er onsdag! Ronny, Silje og Markus vekker deg som alltid med god musikk, gjester og aktualiteter. Vi får besøk av Tiril Sjåstad Christiansen, som serverer supersmoothie. Markemann gir oss en ny runde med Quizmastime!

P3morgen 06.12.2016 Synnøve Skarbø  

God morgen, det er tirsdag! Ronny, Silje og Markus vekker deg som alltid med god musikk, gjester og aktualiteter. Vi får besøk av Synnøve Skarbø, som skal hjelpe oss å rydde opp i redaksjonen. Markemann gir oss en ny runde med Quizmastime, der han tester Ronny og Silje i parodier!

P3morgen 05.12.2016 Eva Weel Skram & Time Flies  

God morgen! Det er mandag og ny uke! Ronny, Silje og Markus vekker deg som alltid med god musikk, gjester og aktualiteter. Eva Weel Skram er gjest, og Markus møter duoen Time Flies!

P3morgen 02.12.2016  

God morgen! Det er endelig fredag! Ronny, Silje Markus vekker deg som alltid med god musikk, gjester og aktualiteter. Vi får akademisk frokost med Markemann, og ukens overskrifter!

P3morgen 01.12.2016 Ståle Sandbech  

Ronny, Silje og Markus vekker deg med god musikk, aktualiteter og spennende gjester. Det er torsadg, og 1. desember! Vi får besøk av snowboard-stjerna Ståle Sandbech, og tar yrkestest! Markus er endelig i gang med sin quizmastime, hvem stikker av med seieren i dag?

P3morgen podkast 30.11.16  

Markus spiller sjakk med NRKs sjakkekspert, Thorstein Bae.

P3morgen 29.11.2016 Calum Scott og Dansken  

God morgen! Det er tirsdag! Ronny, Silje Markus vekker deg som alltid med god musikk, gjester og aktualiteter. Vi får Dansken på besøk, og Markus har møtt Calum Scott! Klarer Markus å gjøre han berømt også i Norge?

P3morgen 28.11.2016 Silje har bursdag!  

Ronny, Silje og Markus vekker deg med aktualiteter, god musikk og morgen stemning. I dag har Silje bursdag, og overraskes stort med blant annet å kjøre brannbil til jobb, få nydelig live-musikk fra No. 4, og overraskelsesbesøk av Anne Holt!

P3morgen 25.11.16 Sondre Justad & Julie Bergan  

Sondre Justad og Julie Bergan gjør gråstein til gull. Ukens overskrifter. Reporter Daniel evaluerer P3morgen på sin siste dag som reporter.

P3morgen  24.11.2016  

Silje og Markus styrer skuta mens Ronny er lånt bort til P3 Gull. Vi får et gjensyn med reporter-Daniel som tulleringer, og besøk av Ronny og Live i studio!

P3morgen 23.11.2016  

God morgen, det er onsdag! Silje og Markus vekker deg med god musikk, konkurranse og aktuelle saker! Sølvmannen har reist ut for å glede folket med P3gull-billetter og vi kårer vinner i snapreporter-konkurransen. Markus ringer Dina, og spør om han er grunnen til at "Bli Hos Meg" er blitt fornyet.

P3morgen 22.11.16  

God morgen, det er tirsdag! Silje og Markus vekker deg med god musikk, konkurranse og aktuelle saker. Markus har møtt bandet Bastille og reporter Daniel har laget selvbiografi. Bonussporet starter etter ca 00'58.00

P3morgen 21.11.2016  

God morgen, det er mandag! Silje og Markus vekker deg med god musikk, konkurranse og aktuelle saker! Vår nye reporter Daniel har sin debut i NRK, og forteller oss om hjembyen Hokksund.

P3morgen podkast 18.11.16 Sophie Elise  

Velkommen til Supercasual Friday! #SCF2016. Sophie Elise er gjest. Ukens overskrifter og låtbingo. God helg!

P3morgen bonusspor 17.11.16  

Kosefokus i dag! Ronny vil prøve å innføre supercasual Friday. Markus lærer oss mer om Super Mario Bros. Og Ronny får en forsinket bursdagsgave av en lytter.

P3morgen podkast 16.11.16 Åsne Seierstad  

Åsne Seierstad er gjest. Markus møter Magnus Karlsen.

P3morgen 15.11.2016 Christian Strand  

God morgen, det er tirsdag! Ronny, Silje og Markus vekker deg med god musikk, konkurranse og aktuelle saker. Markus møter Jaypea i "where have you been?", og vi får besøk av Christian Strand fra FBI, som gir oss gode tips til hvordan vi kan spare penger!

P3morgen podkast 14.11.2016 Eyvind Hellstrøm  

God morgen, det er mandag! Ronny, Silje og Markus vekker deg med god musikk, konkurranse og aktuelle saker. Eyvind Hellstrøm tar en pause fra kjøkkenet og tar turen innom studio. Klarer han å skille seg selv fra parodiene på han? Ronny og Silje tester!

P3morgen podkast 11.11.16  

Ukas overskrifter, Markus og Martinus, låtbingo og god fredagsstemning. God helg!

P3morgen 10.11.16 Ingrid Bolsø Berdal  

God morgen, det er torsdag! Ronny, Silje og Markus vekker deg med god musikk, konkurranse og aktuelle saker. Ingrid Bolsø Berdal tar turen fra Hollywood til P3morgen! Markus utfordrer Westworld-stjerna til en skytekonkurranse. Hvem stikker av med seieren?

0:00/0:00
Video player is in betaClose