NRK – Pepper & pasjon

NRK – Pepper & pasjon

Norway

Et underholdende og interaktivt radioprogram om sex og samliv for voksne mennesker. I dette programmet tar leger, sexologer og andre flinke folk turen innom for å svare på spørsmål fra lytterne om alt fra sopp til storfamilie.

Episodes

Pepper & pasjon 07.06.2012  

Onani – endelig. Det er både sunt og godt. I dag skal vi bruke litt tid på det. Vi har også samlet sammen de spørsmålene som vi ikke har rukket å svare på, som jeg opplevdesom viktige. For dette er aller siste Pepper & pasjon, på veldig lenge.

Pepper & pasjon 31.05.2012  

Vi snakker om noe nesten ulovlig, nemlig det å være en sint kvinne. Eller, vi skal snu det til noe fint – hvordan kan du være sint på en god måte – Det, sjenanse, dårlig selvfølese, kjærlighetssorg selv om vedkommende var en dust og velmente råd . som vi ikke har bedt om. Enten det gjelder ekteskapet eller ungene dine. Hør Dora Thorhallsdottir fra Relasjonssenteret og humorist Siri Kristiansen dele med programledelsen.

Pepper & Pasjon 24.05.2012  

Vi skal gå TV Norge og NRK 3 i næringa og snakke om pinlige sykdommer, med doktor Thorbjørn Brook Steen i studio. Og da er det selvfølgelig ting som er flaut og vanskelig på den delen av kroppen som er plassert mellom storetærne. Alex Rosén uttaler seg om erotiske gaver og svarer på spørsmålet -Har kvinner innebygd løgndetektor, eller er jeg elendig til å juge?

Pepper & pasjon 17.05.2012  

Lyst og keisersnitt, ereksjon og væskekonsistens er noen av temaene som sexolog Haakon Aars må innom i denne 17. Mai utgaven av Pepper 6 pasjon. Siri Kristiansen og programledelsen diskuterer verdens beste dag, usagt og tydelig kommunikasjon, i tillegg til facebookløgnerne. Hør, hør!

Pepper & pasjon 10.05.2012  

For noen mennesker er det å miste kontroll så vanskelig, at sex aldri blir mer enn bare ok. Dora Thorhallsdottir fra Relasjonssenteret snakket om dette, aldersforskjeller og det å tørre kjærlighet. Alex Rosén kom innom for å hylle våren og det den gjør med oss (kvinner kler av seg.) Hør, hør!

Pepper & pasjon 03.05.2012  

Dr. Thorbjørn har fått følgende utfordringer; kukost (ikke mitt eller doktorens ordvalg - men morsomt) og sikker prevensjon for unge monogame, som vil vente med barn. Siri K. spekulerer i omverdenens manglene entusiasme over hennes nyankomne datter og svarer på Alex sine utspill om sex og lyst etter fødsel. Hør, hør!

Pepper & pasjon 26.04.2012  

Sexlyst, er nok en gang tema for Pepper & pasjon, et program om kjærlighet og sex – på NRK P1. Vi snakker også om liten penis, penis som svikter sin eier under akten, lukt, renslighet og mye, mye mer. Og de to fine herrene som bistår med sin ekspertise og sitt vidd er sexolog Haakon Aars og vår stemmen med det store smilet, Alex Rosén. Hør. hør!

Pepper & pasjon 19.04.2012  

Usikker er forelsket i en mann som allerede er i et forhold. Følelsene er gjengjeldt, men han kan ikke gå fra kona pga. praktiske årsaker. En bekrymret ektefelle, er redd mannen drikker seg syk og ensom. Hva kan jeg gjøre, spør hun. Dora Thorhallsdottir fra Relasjonssenteret svarer på spørsmål, godt supplert av P&Ps lyttere. I tillegg ber vi lytterne om å tømme runkeskuffen og fortelle om sine fantsier, når de har sex med seg selv. Åsleik Engmark gir tilbakemelding på fortellingene og vi sender ut 2 (TO) DAB radioer, i premie. Hør, hør!

Pepper & pasjon 12.04.2012  

Hva med kvinnelighet og lyst, når du har mistet et bryst? Hvordan virker viagra på kvinner og finnes det noe de kan ta? Sexolog Haakon Aars svarer på dette og mye mer, i tillegg til at en overlykkelig Siri Kristiansen deler historier fra barselstid med lille Signe. Vi gir bl.a. råd til en som er forelsket i en venn. Hør, hør!

Pepper & pasjon 05.04.2012  

Det er skjærtorsdag og sexolog og psykiater Haakon Aars svarer på en kabaret av spørsmål om alt fra hormoner til fedme og fetisher. Alle indegriensene i kabareten kan knyttes til kropp og sex, i tilfelle du skulle begynne å engste deg. Alex Rosén avslører også hva han har i påskeegget. (Les buttplug bl.a.) Hør, hør!

Pepper & pasjon 29.03.2012  

Farlig, farlig, men fryktlig moro. Bruker du Internett som fastlege? Er det lurt? Dr. Thorbjørn Brook Steen forteller oss hvordan vi kan bruke internett til medisinske spørsmål og hvordan vi ikke burde la oss lede, eller friste. Vi skal også snakke om den naturlige kroppen og hva farskapet har gjort med Alex Rosén og hans venner – røverbanden. Alex Rosén har også hatt ei turbulent uke, faren hans døde og Alex er plutselig den eldste generasjonen. Noe å tenke på. Hør, hør!

Pepper & pasjon 22.03.2012  

Boka 'Kunsten å være voksen’ handler om utfordringene i voksenlivet i ungdommelighetens tidsalder. Og i vår tid, hvor vi har så mange valgmuligheter og vi egentlig ikke trenger å være sammen to stykker, av praktiske årsaker. Hva slags kår har kjærligheten da? Psykolog Frode Thuen, som er forfatteren av boken og komiker Else Kåss Furuseth utbroderer. Hør, hør!

Pepper & pasjon 15.03.2012  

Vi tar lytterene på ordet og snakker litt om ensomhet i Pepper & pasjon og for å veie opp skal det handle like mye om lykke. Hvordan oppnå det, hva skal til? Det er Dora Thorhallsdottir fra Relasjonssenteret som svarer på spørsmål. Etterpå raller programledelsen og Alex Rosén over temaene 'kan vi vekke nyforelska galskapten til livet, uten å bytte ut kjæresten' og hvordan snakker vi egentlig sammen på soverommet. Hør, hør til øra blør!

Pepper & pasjon 08.03.2012  

Vi svarer på spørsmålet, er jeg faren til barnet? For å foreslå farskapstest ved fødsel, hvordan blir stemningen da? Vi diskuterer prevensjon i livets ulike faser og spør, hvor viktig er det å få høre ordene -jeg elsker deg? Dr. Thorbjørn Brook Steen og Siri Kristiansen er gjester i Pepper & pasjon. Hør, hør!

Pepper & pasjon 01.03.2012  

Kan man leve lykkelig i parforhold uten sex? Sexolog Haakon Aars tegner og forteller, han svarer i hvert fall på spørsmål. Alex Rosén og jeg skal snakke om hvor mye det er lov til å dele fra kjærlighetslivet sitt med nære venner? Hva synes du, må alt som skjer i senga, være helt privat? Også har vi fått spørsmålet; Naboen klager over at jeg har høylytt sex. Jeg vil ikke dempe meg, men hvordan håndterer jeg dette på best mulig måte?

Pepper & pasjon 23.02.2012  

Velger du feil partner, hver gang? Elsker du på feil måte? Har du generelt trøbbel i kjærlighetslivet? Kanskje kan psykodramaterapeut Carina hjelpe deg å se hva du gjør galt og kanskje kan gjøre annerledes. Vi deler det beste rådet vi har fått fra andre, som handler om forhold og kjærlighet. Også snakker vi om de gale, modige, dumme, rare tingene vi gjør fordi vi er forelsket eller blinde av kjærlighet. Bjørnar Pedersen er gjest i siste del av programmet. Han er bra, han. Hør, hør

Pepper & pasjon 16.02.2012  

Det handler om kyssing, lekenhet, brudd og mannlig bekkenbunnstrening, når Dr. Thorbjørn Brook Steen og Siri Kristiansen får være med og sette farge på Pepper & pasjon.

Pepper & pasjon 09.02.2012  

Sosial angst, sen debut, elskerinne kommer ikke ut av rollen, vil finne ekte kjærlighet, hvordan tillate seg selv å elske etter brudd og hva med alle de forholdene vi ikke blir helt ferdige med. Dora Thorhallsdottir fra Relasjonssenteret svarer på alt dette. Alex Rosén er far til to små gutter. Han har flere baller i lufte. Han sjonglerer sin karriere, tiden hjemme med guttene og barnas mamma, kjærlighet, vennskap og et stort gammelt hus som trenger forbedringer. Foreløpig har han ikke mistet noe verdifult i gulvet – men det koster sin mann. Det viktigste er sønnene. I dag skal Alex snakke litt om barn og farsrollen.

Pepper & pasjon 02.02.2012  

Hvordan kan jeg få det til å suse i sivet igjen? Kan dere snakke om lyst og eldre? Hvorfor kommer det lite sæd? Sexolog og psykiater Haakon Aars svarer på alt av spørsmål som dukker opp og Siri Kristiansen oppdater oss på graviditeten og forteller om prentiv suging. Hør, hør!

Pepper & pasjon 26.01.2012  

Streicheleinheiten = tysk for koseenheter er viktig for menneskene. Men først må vi finne noen og kose med. Espen og Fredrik fra Dating Advnture forsøker å lære programledelsen og lytterne som trenger det, å sjekke. De påstår at alle kan bli sjarmerende og tiltrekkende. Vi gir det et forsøk. Ingrid Jessing Linhave forteller hva som ikke fungerte for henne og hva som i dag gjør at hun fortsetter å velge mannen sin hver eneste dag. Hør, hør!

0:00/0:00
Video player is in betaClose