NRK – Sannhetsministeriet

NRK – Sannhetsministeriet

Norway

Komiker Dag Sørås med skråblikk på uken som har gått.

Episodes

07.11.2015  Sannhetsministeriet  

Komiker Dag Sørås med sin helt egne, subjektive mening om hvordan denne uken har gått. Gjest er forfatter og journalist Per Kristian Aale som har skrevet bok om vanlige folk som setter seg opp mot mafiaen i Italia.

07.11.2015  Sannhetsministeriet ekstrapodcast med Per Kr. Aale  

Dagens gjest er forfatter og journalist Per Kristian Aale som har skrevet bok om vanlige folk som setter seg opp mot mafiaen i Italia.

31.10.2015 Sannhetsministeriet  

Komiker Dag Sørås med sin helt egne, subjektive mening om hvordan denne uken har gått. Gjest i dagens episode er nestleder i organisasjonen for velferdsstaten, Linn Herning som snakker om velferdsprofittørene.

31.10.2015 Sannhetsministeriet ekstrapodkast  

Nestleder i organisasjonen for velferdsstaten, Linn Herning som snakker om velferdsprofittørene.

24.10.2015 Sannhetsministeriet  

Komiker Dag Sørås med sin helt egne, subjektive mening om hvordan denne uken har gått. Gjest i dagens episode er filmregissør Ulrik Imtiaz Rolfsen som snakker om hvordan det er å få PST på uanmeldt besøk.

24.10.2015 Sannhetsministeriet ekstrapodcast  

Filmregissør Ulrik Imtiaz Rolfsen om PST, pakistansk innvandrerkultur, hverdagsrasisme og filmdistribusjon i dag.

17.10.2015  Sannhetsministeriet. Ekstra pod.  

Komiker Dag Sørås med sin helt egne, subjektive mening om hvordan denne uken har gått. Gjest i dagens episode er daglig leder for ICAN Norge, Anne Marte Skaland.

17.10.2015 Sannhetsministeriet  

Komiker Dag Sørås med sin helt egne, subjektive mening om hvordan denne uken har gått. Gjest i dagens episode er daglig leder for ICAN Norge, Anne Marte Skaland.

10.10.2015 Sannhetsministeriet  

Komiker Dag Sørås med sin helt egne, subjektive mening om hvordan denne uken har gått. Gjest i dagens episode er forfatter og journalist Lars Akerhaug som har skrevet bok om en norsk terrorist.

10.10.2015 Sannhetsministeriet ekstrapodkast: Lars Akerhaug  

Forfatter og journalist Lars Akerhaug har skrevet bok om en norsk terrorist.

03.10.2015 Sannhetsministeriet  

Komiker Dag Sørås med sin helt egne, subjektive mening om hvordan denne uken har gått. Gjest i dagens episode er forhenværende lærer i Oslo-skolen, Rebecca Tiffin. Hun sa opp i protest.

Sannhetsministeriet ekstrapodcast: Rebecca Tiffin  

Ekstrapodkast: Forhenværende lærer i Oslo-skolen, Rebecca Tiffin. Hun sa opp i protest.

26.09.2015 Sannhetsministeriet  

Komiker Dag Sørås med sin helt egne, subjektive mening om hvordan denne uken har gått. Gjest i dagens episode er generalsekretær i Flyktninghjelpen, Jan Egeland.

26.09.2015 Sannhetsministeriet ekstrapodkast: Jan Egeland.  

Generalsekretær i Flyktninghjelpen, Jan Egeland som snakker om Syriakrisen.

19.09.2015 Sannhetsministeriet  

Komiker Dag Sørås med sin helt egne, subjektive mening om hvordan denne uken har gått. Gjest i dagens episode er forfatter og blogger Gunnar Tjomlid.

19.09.2015 Sannhetsministeriet ekstrapodcast: Gunnar Tjomlid  

Forfatter og blogger Gunnar Tjomlid om å være samfunnsdebattant i Norge i 2015.

12.09.2015 Sannhetsministeriet  

Komiker Dag Sørås med sin helt egne, subjektive mening om hvordan denne uken har gått. Gjester i dagens episode er kommunikasjonsekspertene Sara Gunnerud og Wegard Harsvik som har skrevet bok om språkbruk i norsk politikk.

12.09.2015 Sannhetsministeriet ekstrapodkast: Sara Gunnerud og Wegard Harsvik  

Ekstrapodkast: Ingrid Vik. Hele det uavkortede intervjuet med kommunikasjonsekspertene Sara Gunnerud og Wegard Harsvik som har skrevet bok om språkbruk i norsk politikk.

05.09.2015  Sannhetsministeriet  

Komiker Dag Sørås med sin helt egne, subjektive mening om hvordan denne uken har gått. Gjest i dagens episode er religionshistoriker Ingrid Vik som snakker om en ny bølge av kristen påvirkning i norsk politikk.

05.09.2015  Sannhetsministeriets Ekstrapodcast med Ingrid Vik  

Ekstrapodcast: Ingrid Vik. Hele det uavkortede intervjuet med religionshistoriker Ingrid Vik som snakker om en ny bølge av kristen påvirkning i norsk politikk.

0:00/0:00
Video player is in betaClose