NRK – Skampod

NRK – Skampod

Norway

Ukentlig podkast som tar for seg den ferskeste episoden av Skam. Med P3-profiler og kjente gjester.

Episodes

Skampod episode 9 (02.12.16)  

Stemninga er trykka etter siste klipp! Hva skjer med Isak nå? Hvem skal hjelpe? Er det fortsatt håp for kjærligheten? Hvorfor er Sonja så bitch? Og hvor lik Magnus var Markus på videregående? Og Margaret? Hvem hadde hun vært forelska i i Skam? Så mange spørsmål! (Ronny og Markus fra P3morgen gjør også en fenomenal jobb når de leser opp sextinga mellom Isak og Even).

Skampod episode 8 (25.11.16)  

Erlend Elias kommer ut som tidligere "klarsynte Teo", gråter av glede og skulle ønske han var født i 99. Tuva Fellmann elsker utviklingen i guttegjengen, men får fortsatt dårlige vibber av Even. Cecilie Ramona Kåss Furuseth konkluderer med beste episode så langt, samtidig som hun spår dramatikk rundt årets julegrantenning. P3s Mari Garås Monsson loser deg gjennom denne ukas grinepodkast! (Send mail til skampod@nrk.no hvis du har noe på hjertet)

Skampod Episode 7 (18.11.16)  

Endelig åpna Isak seg for Jonas! For en fyr (!), men har han visst det hele tida? Hva er greia med kardemomme? Var skolelegen litt for humorøs? Når havna den tegninga i lomma? Blir det noe mer mellom Isak og Even? Og når blir det ligging? Makeupmalin og P3s Markus, Siggen og Mari konspirerer og spinner seg videre inn i Skamnettet. (Send mail til skampod@nrk.no hvis du har noe på hjertet)

Skampod Episode 6 (11.11.16)  

Dette er podkasten for deg som trenger å skammes mens Skam har gått i svart. Ida Fladen har tatt med seg Skam-notatboka si, Ramona har hengt seg opp i douchemaster 1 og 2, Silje Nordnes har kloke ord på hjertet og Siggen prøver å styre ei skute som seiler i alle retninger. (Send mail til skampod@nrk.no hvis du har noe på hjertet)

Skampod Episode 5  (04.11.16)  

Stakkars Isak! Hva skjer nååå?! P3s Ronny og Siggen, artisten Sval og multitalentet Tara Lina tar fatt på femte episode av Skam. Det blir mye følelser, svett stemning, gåsehud, nye konspirasjonsteorier og en gjeng som ikke klarer å slutte å snakke om Skam. (Send mail til skampod@nrk.no hvis du har noe på hjertet!)

Skampod Episode 4 (28.10.16)  

Endelig! Endelig har de hooket! Men er det noe skurr et sted? Vi er livredde at det er spor av noe manisk i både blikket og innfallene til Even. Nettet snører seg, tenk om det ender i tragedie? Mari Garås Monsson, Adiele Arukwe, Cecilie Ramona Kåss Furuseth og Henrik Aspeflaten konspirerer videre i referansene til Romeo & Julie, hemmelige koder til kjærlighetskarusellen og den kristne moren til Isak. (Send gjerne mail til skampod@nrk.no hvis du har noe på hjertet)

Skampod Episode 3 (21.10.16)  

Hva f*** skjedde på slutten av tredje episode!?!? Siggen får vondt i magen av alle de undertrykte følelsene, Abiel legger merke til at Even har lugna ned på Grease-sleiken og Tara Lina er mer overbevist enn noen gang om at Sana styrer et narkokartell. Mari har hengt seg opp i Evens pikkreferanser og slenger nye konspirasjonsteorier på bordet. (Send gjerne mail til skampod@nrk.no hvis du har noe på hjertet)

Skampod Episode 2 (14.10.16)  

Markus Bailey (Skal vi danse), Matilda (artist med flere p3-låter), Line Elvsåshagen (Lindejordarundt og LinedaterNorge) og Siggen (p3) diskuterer andre episode. Send gjerne mail til skampod@nrk.no

Skampod Episode 1 (07.10.16)  

Siggen, Ida Fladen, Niklas og Tara Lina diskuterer første episode av Skam. Husk at du kan sende mail til skampod@nrk.no hvis du har noe på hjertet!

0:00/0:00
Video player is in betaClose