NRK – Ukeslutt

NRK – Ukeslutt

Norway

Ukeslutt er nyhetsavdelingens lørdagsmagasin. Her får du nyheter og en oppsummering av nyhetsuka med et skrått blikk. Friske debatter, nærgående reportasjer og musikk.

Episodes

22.10.2016 Ukeslutt  

** Tidligere langrennsløper Anette Bø frykter at det blir umulig å reparere skaden som er påført norsk skisport. ** Er det et problem at barn får oppleve skolegudstjenester? - Ja, mener Tromsø-kommentator. - Nei, kontrer muslimsk mamma. Og ** Hva gjør du hvis du vil ha sex uten å gjør kvinna gravid? Kondom er nemlig ikke det eneste alternativet for menn. Flere velger å kutte strengene ___ Velkommen til Ukeslutt. Jeg heter Ann Kristin Liestøl.

15.10.2016 Ukeslutt  

** Norge bør utestenge Johaug sier generalsekretæren i det internasjonale Skiforbundet. Så lenge Therese ikke er dømt. tar vi henne med på trening. det er god terapi, sier Landslagssjef Vidar Løfshus ** Kunne du tenkt deg å ha mer enn en partner? Ukeslutts reporter har vært på Swingers club. ** Vendela Kirsebom måtte rømme fra bordet fordi Donald Trump bare snakket om pupper. Supermodellen forteller om møtet her i Ukeslutt.

08.10.2016 Ukeslutt  

Venstre-leder Trine Skei Grande krevde tidenes klima- og miljøbudsjett Hvor nært er vi egentlig ei regjeringskrise? Presidenten i Colombia er årets nobelprisvinner. Men visste du at fredsforhandlingene startet på en gård, midt mellom Hamar og Gjøvik for fire år siden. Er det greit å fleipe med vitser om døde babyer, seksuelle overgrep og incest - eller fins det ei grense for hva som er morsomt? Vi tar debatten om mannegruppa Ottar. Velkommen til Ukeslutt, jeg heter Ann Kristin Liestøl, og i denne sendinga skal du også få bli med på hummerjakt!

01.10.2016 Ukeslutt  

Manusforfatteren bak TV-serien Mammon er lei av å kjede seg når han ser politiske taler i Norge. Han vil at vi skal se til USA, retorikkens høyborg! I kveld blir historie skrevet i blod, svette og tårer i Oslo Spektrum. Men før Cecilia Brækhus skal forsvare sin tittel, skal 18 år gamle Madeleine prøve å unngå juling.

24.09.2016 Ukeslutt  

** Det norske gisselet Kjartan Sekkingstad ble kjøpt fri fra fangenskap. - Løsepenger er umoralsk og farlig, mener filosof. ** - Ikke følg drømmene dine sier Aslak Sira Myhre, som er lei av coacher og selvrealisering. - Drømmene er vår bensin, svarer Cathrine Aspaas. ** Det planlagte såret i odden på Sørbråten skrotes, men naboene til Utøya vil fortsatt ikke bo i et minnested og krever en annen plassering. - Lite konstruktivt, sier AUF.

17.09.2016  Ukeslutt  

* Hvis kjønnsleppene henger og slenger, er det da greit å operere dem for å forbedre eget selvbilde? Ja, sier plastisk kirurg som møter gynekolog til debatt om intimkirurgi. * Pokerloven i Norge er streng, men i Oslo spilles det ulovlig poker på hemmelige klubber. BlåKors advarer mot spillavhengighet. Ukeslutt har vært på ulovlig pokerklubb. * For mange norske barn skriver for dårlig, mener professor. Han får støtte av språkentusiasten Davy Wathne som mener det norske språket er i forfall.

10.09.2016 Ukeslutt  

- Har du funnet ditt "purpose" og ditt "why" ennå? Denne uken ble en video ment for fremtidens ledere latterliggjort på sosiale medier. Men er det ikke bra at vi har en mening og et formål med det vi gjør? Krf foreslår pornofilter for å skåne barn, men det vil ikke stagge unge som er nysgjerrige på sex spår tenåringene vi har møtt: Han ble kalt Norges beste politmann, nå risikerer han 21 års fengsel for grov korrupsjon og narkotikasmugling, men nekter straffskyld. Eirik Jensen kommer hit til debatt om politimetoder og informantarbeid. Velkommen til Ukeslutt. Jeg heter Åsa Vartdal. Og så skal vi også snakke om den lille manns seier, eller iallfall det som kan virke som en seier, over giganten facebook. Men er det egentlig bare en dråpe i det store facebook-havet?

03.09.2016 Ukeslutt  

Fotball. Narkomane om skam. Jødisk kulturfestival. Burkini. Medium kritiserer "Folkeopplysningen"

27.08.2016 Ukeslutt  

Vi mennesker avler frem hunderaser som skal se vakre ut - men det fører til store helseproblemer for dyra. Bør vi la noen hunderaser dø ut? Vi tar debatten i Ukeslutt. Er det en menneskerett å bli befrukta på statens regning etter du har fylt 39 år? Ja, det kan det faktisk være. Gutter som har sex med 25 jenter blir sett på som kule- jenter som gjør det samme er horer. Vi har pratet med gutta om sex

20.08.16 Ukeslutt  

Nyhetsmagasin fra NRK radio.

13.08.2016 Ukeslutt  

Må du være flink i matte for å være en god lærer i norsk, engelsk eller forming? Nei, karkakterkravene henger ikke på greip, sier superlærer Håvard Tjora. - Foreldre kan skylde seg selv når barna blir bortskjemte og frekke, mener svensk mammablogger, - Norske foreldre er bedre enn noen sinne, svarer professor Willy Tore Mørch og er Førde en typisk, stygg småby?

06.08.2016 Ukeslutt  

Det er ikke bare å hente hjem OL gullet for håndballjentene i Rio, allerede i dag blir det heftige tak når de møter Brasil Det sa Ari Behn til Prinsesse Mærta Louise for 14 år siden, men nå er det slutt, hvorfor er den kongelige kjærligheten ekstra vanskelig kjøpesterke kinesere elsker Norge Norske luksusbutikker gnir seg i hendene Velkommen til Ukeslutt Mitt navn er Stine Traaholt, i løpet av den neste timen gir vi deg også svaret på hvorfor både Storm og Yr stadig bommer på sommerværvarslet

30.07.2016 Ukeslutt  

Ukeslutt er nyhetsavdelingens lørdagsmagasin. Her får du nyheter og en oppsummering av nyhetsuka med et skrått blikk. Friske debatter, nærgående reportasjer og musikk

23.07.2016 Ukeslutt  

Hvordan skrive en tale? Taleskriver Eirik Bergesen gir tips. Asylbarna fra Afghanistan sendes tilbake. Skiforbundet og behandlingen av Sundbysaken. Siste nytt om tragedien i München. Korrespondent Guri Norstrøm orienterer. Pokemonfangst og orientering. Må statsministre tåle spørsmål om klær og sko?

16.07.2016 Ukeslutt  

En fraksjon i det tyrkiske militæret tok arven men militærkupp i Tyrkia. Det viste seg å være vanskeligere enn de hadde forutsett - kuppet er slått ned og tilbake ligger 90 døde mennesker. Nesten like mange døde under terroraksjonen i Nice på torsdag - men det er lite som tyder på at det sto en terrororganisasjon bak. Vi skal her i Ukeslutt forsøke å finne ut av hva som kan motivere en mann til å knuse sakesløse mennesker under en lastebil. Det er på tide å bringe mennenes problemer, og urettferdighet menn utsettes for, INN i likestillingskampen - det er det bred politisk enighet om. Men HVORDAN - se der strides de lærde.

09.07.2016 Ukeslutt  

** - Det er vondt at jeg må lære min norske sønn at han er en annenrangs borger i USA på grunn av hudfarge, sier norsk-amerikanske Lisa Cooper. ** Frustrerte passasjerer fikk ferien spolert av Norwegian, vil ikke fly med selskapet igjen. ** Maj Britt Nordås filmet mannens voldsomme engasjement mens hans så fotball EM. Hennes råd for å holde ut med en sportsidiot: forlat huset!

02.06.2016 Ukeslutt  

Dette er uka hvor vi alle ble islendinger etter sagaøyas EM-suksess... Men hvor mye har vi egentlig til felles med dagens islendinger? Frps Robert Eriksson er lei av falskheten til andre politikere. Han møter Arbeiderpartiets Martin Kolberg til duell her i Ukeslutt. - Vær edru når du kjører båt! oppfordrer Redningsselskapet . - To vinglass til rekene er kos, ikke fyll, mener havnesjefen i Drøbak.

25.06.2016 Ukeslutt til pod  

Storbritannia våknet i dag opp til bakrus- på mer enn én måte. To briter i rutemønster kommer hit for å diskutere om Brexit er klokt eller krise. - Som et overgrep å lese netthets og hatmeldinger, sier eier av hijab-bunad. Men godkjenner bunadspolitiet den spesielle hijaben? Og Norge hysjer ned elever med gode skoleresultater i stedet for å belønne enerne, mener finske Sanna Sarromaa. Men vil toppelevene selv skinne? Velkommen til Ukeslutt. Mitt navn er Åsa Vartdal.

18.06.2016 Ukeslutt  

Massakren i Orlando skyldes islam og muslimers forakt for homofile, mener Omar Akhtar som selv er muslim og homofil VG avslørte det som KAN høres ut som en advokat som prøver å få kidnappet et vitne. - Usunn vinnerkultur blant strafferettsadvokater kan gå på etikken løs, sier privatetterforsker. Er du en av dem som sverger til posekaker i disse sommeravslutningstider. Ingen kan være stolt av å ha laget en sånn kake, sier konditor Pascal Dupuy som kommer hit for å vise hvordan det SKAL gjøres. Velkommen til Ukeslutt. Mitt navn er Åsa Vartdal. Senere i sendingen får du møte advokaten som mener jenter må lære seg å skille mellom klein sex og voldtekt.

11.06.2016 Ukeslutt  

Rapporten om Norges innsats i Afghanistan, opprører de etterlatte. - Har jeg virkelig mistet mamma for ingenting? spør Aurora Skare Haavaag. Det kan bli dyrt å droppe fasten under ramadan. Moské råder de som spiser til å betale 1200 kroner dagen i bot. Tramteatret feirer 40 år - men er langt fra glemt:

0:00/0:00
Video player is in betaClose