NRK – Utakt

NRK – Utakt

Norway

Utakt er ikke spesielt alvorlig, ikke spesielt viktig, ikke spesielt kritisk, men ganske spesielt likevel. Hver mandag mellom 22:03 og midnatt vil Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland servere godt humør og god musikk.

Episodes

20.02.2017 Analog-foto,drive-thru,fobier,tilfeldig rikdom og fake news  

Blitz-advarsel, rare fobier, verdensrom-kritikk, advokat-drive-thru, tilfeldige funn, polsk cola, 20 spørsmål og konkurranse.

13.01.2017 USA-spørsmål, fake news, rar teambuling, hentesveis, Round-up og Pepsi Twist  

USA-spørsmål, uleselige kredittkort, altermativ teambuliding, fake-news, Round-up, Pepsi-twist og Bukkene Bruse på mongolsk.

06.02.2017 Lure-lyder,Keno,delingsøkonomi, gjester som sitter, rundkjøringer og Berberis-hekk  

Jukselyder i TV-sporten, Keno-regler, pilgrim-utleie, Berberis-kollisjon, Sør Koreansk cola, store rundkjøringer og gjester som ikke vil gå.

30.01.2017 Kassett-oppsving,Titten tei,bilradiotrøbbel, Kneipp-kritikk og portodebatt  

Kassett-suksess,TittenTei, Kneipp-kritikk, driftige prester med millionlønn, bilradio-trøbbel, polsk cola, porto-debatt og 20 spørsmål.

23.01.2017 Hvitevare-varsler, deodorant-resistens,tellefeil, knuteforskning og non-stopforskning  

Irriterende vaskemaskin-varsler, deodorant-resistens, tellevansker, Bukkene Bruse på gælisk, cola fra italia, knuteforskning, Non-stopforskning og "De dødes tjern" på tre minutter.

16.01.2017 Skøyteskyting,flyplassløping, full visepresident, 4711, Manana-cola og politi i butikk  

Vi lanserer skøyte-skyting, ser på utrente folk som løper flyplass, gir presang til dame på 102, lanserer "politi i butikk", drikker Manana-cola og lærer om Lincolns visepresident som var full under innsettelsen.

09.01.2017 Vei pr.innbygger, Samsung-minutt,smart-seng, Godot, Solo-Kola og godt humør  

Vi måler vei pr. innbygger, tar tiden sammen med Samsung, tester smart-senga, leser eventyr på fransk, drikker cola fra Trinidad og lærer "Mens vi venter på Godot" på snaut fire minutter.

02.02.2017 Madrass-salg, kajakk-yoga, annen-stemme, Moby Dick, Moby Duck og fransk skjenk  

Vi drøfter madrass-problemer, kajakk-yoga, Moby Dick og Moby Duck. Vi drikker cola fra Sierra Leone, synger annen-stemme, patenterer sovepute i fly og tar en svær skjenk med hjem fra Frankrike.

12.12.2016 FM-innsamling, byer på engelsk, reindsyr-pizza, Dickens-kurs, syke presanger, og god cola  

Siste Utakt før jul byr på pizza-reinsdyr, fæle presanger,Galvanina-cola og en FM-resolusjon. Vi snakker om byer med engelske navn, leser Dickens på tre minutter og leker 20 spørsmål i Utakt.

05.12.2016 Rosiner, kontorstoler, julesanger og konsumprisindeks  

Litt forkorta program. Men vi lurer på følgende; Er rosiner god butikk? Kan en julesang si noe om konsumprisindeksen? Går det an å lese Jon Fosse på tre minutter og hvordan smaker tsjekkisk cola?

28.11.2016 Mannen som har alt, leksikon, Absint-kalender, Odyseen, kassett-skraper og 20 spørsmål  

Hva gir du til mannen som har alt? Kan du gi ham et 16 binds leksikon? Hva med en Absint-kalender? I kveld leser vi også "Odyseen" på tre minutter, skraper bilen med ostehøvel og sjekker om svenskene har god cola-smak.

21.11.2016 Ja/nei-folk, lamdslagstreneren, fulle finner, transport-lekse, sun-cola og nakenløping  

Vi klassifiserer menneskeheten, trener fotball-landslaget, venter på transportfirmaet, leser Dickens på 4 minutter og forsker på fulle finner. I tillegg til alt det du er vant med på mandagskvelden.

14.11.2016 Måne-advarsler, liten juice, sjakk-boksing, Forbrytelse og straff, peiling på seiling  

Utakt advarer mot fullmånen og tar et oppgjør med juicekartonger som blir mindre. Vi slår et slag for sjakk-boksing og leser "Forbrytelse og straff" på tre minutter. Deretter smaker vi på cola fra Brasil, prøver å kjøpe sjøsyke-plaster og presenterer konkurransen der alle er vinnere. Et nokså godt program, faktisk!

07.11.2016 Besatt tilhenger, uforståelige flybiletter, "Fuglane" og drikkebeger-indeksen i USA  

Besatt tilhenger, uforståelige flybilletter, cola fra Australia og "Fuglane" av Vesaas på 3 minutter. Ellers kan vi melde at presidentvalget er avgjort og at Utakt er et nokså godt radioprogram.

31.10.2016 Container-triks, Zalo,Halloween-trøbbel, Stattoil, Jane Eyre og 20 spørsmål  

Container-triks, Zalo-analyse, Wal-Mart-krise,, "Jane Eyre" på tre minutter og 620 ml Urban Cola. Utakt har noe for enhver smak, og vel så det.

24.10.2016 Mat på do, frynsegoder, frimerketrøbbel, heisekran-dilemma, nyttig/unyttig?  

Hva spiser man på do? Hvem har de tøffeste frynsegodene? Hva må man tenke på når man skal lage frimerke? Kan man lære seg "Faust" på 3 minutter? Og hvordan smaker Club- mate cola? Utakt spør og Utakt svarer.

17.10.2016 Uker, universelle doseter, leppepomade, Hamlet, brannsikkerhet og 20 spørsmål  

Utakt vil begynne å slutte med uker. Vi spør også: Hva er universelt? Og hvorfor blir du skutt i leggen pga leppe-pomade? Kan man lære seg "Hamlet" på drøye tre minutter? Og hvordan smaker Hacendado-cola?

Utakt-evangeliet, Fillipine, Ignobel, taxfree, Vildanden og Oter-kamuflasje  

I kveld får du høre om Utakt-evangeliet, redigerte fotballkamper, Pillifine, Vildanden, Ignobel, taxfree og cola. For å nevne noe.

Kronprinsesse-syn,taxfree-tull, overvannsnemd, porno-overvåker, Ødipus og OK-Cola  

Har Skjæveland møtt Mette Marit på Ålgård? Har du sett peanøtter på taxfree? Kunne du tenkt deg jobb i overvanns-nemda? Hvordan smaker OK-cola? Kan du lære Ødipus på drøyt 2 minutter? Utakt spør og Utakt svarer.

26.09.2016 Minnesmerker, edb-fletting, småkake-skolen, Macbeth, kryssord og fripolise.  

Minnesmerker var barskere før. Pilgrimsvandring mot Mocca. Hva er en fripolise? Hvordan kan småkake-skolen spå presidentvalget i USA? Hvordan smaker cola fra Algerie og hvordan kan du lære deg et Shakespeare-verk på tre minutter?

0:00/0:00
Video player is in betaClose