Nuts Podcast

Nuts Podcast

Norway

Podcast by Jon Kim Vik

Episodes

Nuts #7 - Sigurd Eskeland om Vegas, braceletet og Norges pokerfremtid  

Norges pokerpresident Sigurd Eskeland snakker om Vegas, poker-Norges fremtid, og hvordan han gikk fra lærer til pokerproff. En av oss må snakke engelsk, og Sigurd har med en stor overraskelse!

Nuts #6 - Sverre Krogh Sundbø om gråsone-poker-etikette og hans villeste move  

Hele Norges Sverre Krogh Sundbø om gråsone-poker-etikette, det villeste movet han har gjort, og den beste pokeren han noensinne har sett på et TV-bord.

Nuts #5 - Sportsbetting SPESIAL med Jonas Gjelstad  

I denne spesialepisoden lærer pro sportsbetter Jonas Gjelstad oss om hvordan en odds settes, hvorfor den forandrer seg, og hvordan man kan slå den. Fredrik forstår ingenting, men blir som alltid gira.

Nuts #4 - Jonas Gjelstad om heads up og high stakes nettpoker  

Norgesmester i heads up-poker, Jonas Gjelstad, forteller om veien til toppen, hvordan han slo Johnny Lodden i NM, om fortiden som "bum hunter", og selvsagt hva som skal til for å bli god i heads up.

Nuts #3 - Tobias Leknes om 8-game og sjakk  

Tobias vant 8-game-eventen under NM. Vi prøver å forstå hva i alle dager 8-game er, hvilke likheter lynsjakk har med poker, og diskuterer verdens første, uslåelige Limit Hold'em-computer.

Nuts episode 2, med Jan Olav Sjåvik  

Jan Olav Sjåvik vant nettopp NM i Fixed Limit for andre (!) gang. Vi snakker selvfølgelig om Fixed Limit og NM, og om hvordan pokeren var FØR Internett kom.

Nuts episode 1  

Jon og Fredrik diskuterer poker-NM i Norge, poker-NM i Dublin, tilt og kroppspråk.

0:00/0:00
Video player is in betaClose