Nuts Podcast

Nuts Podcast

Norway

Podcast by Jon Kim Vik

Episodes

Nuts #10 - Daniel Negreanu on tells, who he hates, and his most embarrassing moment  

Daniel Negreanu talks about tells, the one person he really hates, how to prepare for a big tournament, and his most embarrassing moment.

Nuts #9 - Hans Petter "Magic" Secker om trylling, blogging og juksing med kort  

Hans Petter Secker kalles ofte "Magic" i pokermiljøet, fordi han er tryllekunstner og kan jukse med kort. Vi snakker om magi og den gangen han vant NM i online-poker.

Nuts #8 - Andreas Høivold om EPT, High Stakes Poker og bilulykken  

Andreas Høivold har hatt større opp- og nedturer enn de fleste. I Nuts episode 8 forteller han om bilulykken som knuste alle beina i kroppen hans, om da han eide Norges største tegneseriesamling, og om den gangen han tapte en stor pott mot Phil Ivey på High Stakes Poker, men likevel fortalte ham at han spilte hånda bedre.

Nuts #7 - Sigurd Eskeland om Vegas, braceletet og Norges pokerfremtid  

Norges pokerpresident Sigurd Eskeland snakker om Vegas, poker-Norges fremtid, og hvordan han gikk fra lærer til pokerproff. En av oss må snakke engelsk, og Sigurd har med en stor overraskelse!

Nuts #6 - Sverre Krogh Sundbø om gråsone-poker-etikette og hans villeste move  

Hele Norges Sverre Krogh Sundbø om gråsone-poker-etikette, det villeste movet han har gjort, og den beste pokeren han noensinne har sett på et TV-bord.

Nuts #5 - Sportsbetting SPESIAL med Jonas Gjelstad  

I denne spesialepisoden lærer pro sportsbetter Jonas Gjelstad oss om hvordan en odds settes, hvorfor den forandrer seg, og hvordan man kan slå den. Fredrik forstår ingenting, men blir som alltid gira.

Nuts #4 - Jonas Gjelstad om heads up og high stakes nettpoker  

Norgesmester i heads up-poker, Jonas Gjelstad, forteller om veien til toppen, hvordan han slo Johnny Lodden i NM, om fortiden som "bum hunter", og selvsagt hva som skal til for å bli god i heads up.

Nuts #3 - Tobias Leknes om 8-game og sjakk  

Tobias vant 8-game-eventen under NM. Vi prøver å forstå hva i alle dager 8-game er, hvilke likheter lynsjakk har med poker, og diskuterer verdens første, uslåelige Limit Hold'em-computer.

Nuts #2 - Jan Olav Sjåvik om Fixed Limit og pokeren før Internett  

Jan Olav Sjåvik vant nettopp NM i Fixed Limit for andre (!) gang. Vi snakker selvfølgelig om Fixed Limit og NM, og om hvordan pokeren var FØR Internett kom.

Nuts #1 - Jon og Fredrik diskuterer poker-NM, tilt og kroppsspråk  

Jon og Fredrik diskuterer poker-NM i Norge, poker-NM i Dublin, tilt og kroppspråk.

0:00/0:00
Video player is in betaClose