O2podden

O2podden

Norway

O2podden er en podcast for alle som er interessert i langrenn og skiskyting. Sammen med en gjest hver episode vil vi diskutere aktuelle temaer og se på idretten med skråblikk! Publiseres en gang i uken. FØLG/LIK OSS PÅ: Facebook: facebook.com/O2podden Instagram og Snapchat: O2podden

Episodes

Epilog med tilbakeblikk  

Da er det dags for den aller siste episoden av O2podden. Gutta oppsummerer de 31 episodene og snakker løst og fast om livet generelt. Til alle lyttere og gjester: Tusen takk for en utrolig morsom reise!

O2podden 0

Timo André Bakken  

Det er meget god stemning i studio når vi blir gjestet av den lynraske sprinteren fra Skotselv: Timo André Bakken. Den tidligere innehaveren av verdensrekorden på 100m sprint på ski blir utfordret på alternative verdensrekorder, samt O2testen.

O2podden 0

Andrew Young  

Neste brite ut i O2podden er Andrew Young. Hør hvordan han startet med langrenn, hans forhold til den andre briten med samme navn som også går langrenn i Norge. Sist men ikke minst har vi selvfølgelig testet Andrews lungekapasitet!

O2podden 0

Lotta og Tiril Udnes Weng, pluss litt Amalie Ous  

Denne uken har vi tatt en prat med rakettene fra Nes. Det ble mye god latter og et par historier. Som vanlig når de konkurrerer var konkurranseinstinktet på topp under O2testen.

O2podden 0

Pål Golberg  

Ukas gjest er Pål Golberg. Mannen som i år satser alene utenfor landslag deler sine tanker om uttaket og fremtiden. Det blir som vanlig blåsing i O2testen, og som den traveksperten han er må vi også snakket litt om det.

O2podden 0

Sivert Bakken, Jørgen Krogsæter og Vebjørn Sørum.  

NTG-gutta Sivert Bakken, Jørgen Krogsæter og Vebjørn Sørum er de neste ut! Vi kan høre de fortelle om ekstreme treningsturer og om forhåpningene for den kommende vinteren. Som vanlig blir det også litt blåsing på slutten.

O2podden 0

Joachim Aurland og Lasse Løwstrøm Aulin  

Joachim Aurland og Lasse Løwstrøm Aulin by O2podden

O2podden 0

Sommerspesial  

I O2poddens sommerspesial får vi besøk av speedogutta fra Asker. Hovedfokuset i episoden er mye hud og gode historier. Merkelig nok er Jonas "The Naked Man" Torgersen sentral her. Avslutningsvis får gutta snakket ut om kroppspresset som har vært så mye omtalt i media den siste tiden.

O2podden 0

Daniel Stock og Torgeir Skare Thygesen  

Denne uken besøker vi Daniel Stock og Torgeir Skare Thygesen fra Team Leasplan Go. Tigerne snakker om godterivaner, langløpstrening og om de ulike rollene på laget. Så spørs det om en av gutta kan dytte Marius ned fra toppen av O2testen.

O2podden 0

Henrik L'Abée-Lund og Lars Helge Birkeland  

Landslagsguttene Henrik L'Abée-Lund og Lars Helge Birkeland er på besøk denne uken. Vi snakker brunfargen til Lars Helge, de nye trenerene og hva de tenker om neste års sesong. Selvfølgelig har vi store forventninger til gutta i O2testen.

O2podden 0

Andrew Musgrave  

Vi har tatt en prat med den britiske langrennsløperen Andrew Musgrave. Han forteller oss hvordan han endte opp i Norge og hvor harde de første ukene som samboer med Ånund Lid Byggland var. I tillegg tester vi briten i O2testen.

O2podden 0

Ronny Hafsås og Anders Brun Hennum  

O2podden har vært på besøk hos NTG Lillehammer og trenerene Ronny Hafsås og Anders Brun Hennum. Vi får vite hvordan overgangen fra aktiv til trener er og hva Anders tenker om den nye jobben som trenger for utviklingslandslaget i skiskyting. Marius har sjekka facebook-statuser og vi tester gutta i O2testen.

O2podden 0

Erling Aalvik  

Erling Aalvik er neste ut. Mannen som har vært på landslaget i en årrekke står nå uten landslagssplass. Han snakker om sesongen som var og den som kommer. I tillegg får vi vite hvem som kan mest om hverandre av Marius og Erling, og selvfølgelig må han blåse i O2testen.

O2podden 0

Håkon Svaland og Vetle Ravnsborg Gurigard  

Team Mesterbakerens Håkon Svaland og Vetle Ravnsborg Gurigard er på besøk denne uken. Vi får vite hva Håkon driver med når han bader, diskuterer landslagsuttak og hva gutta tenker om sesongen som har vært. Så klart blir også disse to utfordra i O2testen.

O2podden 0

Johannes Thingnes Bø  

Vi har fått besøk av verdensmesteren i skiskyting Johannes Thingnes Bø. Vi snakker om forventninger til neste sesong og det nye støtteapparatet. Visste du forresten at Johannes holdt på å slutte da han var 16 år? Hvorfor kan du høre i episoden. Som alle andre gjester måtte også verdensmesteren gjennom O2testen vår.

O2podden 0

Magnus Kim og Thomas Helland Larsen  

Vi fortsetter vår Geiloturné med Magnus Kim og Thomas Helland Larsen. Der får vi vite hvordan det var å gå ungdoms OL på hjemmebane, Magnus forteller litt om hvordan det er å gå for Sør-Korea og vi fortsetter diskusjonen fra forrige episode om Geilo som treningssted. Gutta prøver seg på O2testen og avslutningsvis får vi et kort innblikk i Thomas sine musikalske ferdigheter.

O2podden 0

Aleksander Fjeld Andersen og Johannes Dale  

Vi har vært på Geilo og besøkt Aleksander Fjeld Andersen og Johannes Dale. Det er et fåtall juniorer før dem som har tatt medalje i senior NM, derfor lurer vi på hva de driver med her oppe. Geilo som treningssted blir også diskutert, samt framtiden som juniorlandslagsløpere. Som vanlig får vi litt inside informasjon, og testet guttas lungekapasitet i O2testen.

O2podden 0

Mikael Gunnulfsen  

Årets stjerneskudd Mikael Gunnulfsen har vært på besøk hos oss denne uken. Han snakker om sesongen som har vært, hva som motiverte han og hans planer for neste år. Så klart ble det også tid til litt morsom prat, sjekk av sosiale medier og O2testen!

O2podden 0

Barbro Kvåle  

Denne uken tar vi en prat med Barbro Kvåle. Hun forteller om årets sesong, og hva hun tenker om å være sikret en plass i world cup fram til jul. Vi i O2podden har også vært inne på sosiale medier og gravd i gamle gullkort fra Barbro.

O2podden 0

Tiril Sjåstad Christiansen  

Freestyleyndlingen Tiril Sjåstad Christiansen er neste ut i O2podden. I episoden forteller hun om oppveksten på Geilo, en freestyleutøvers treningshverdag, i tillegg til at vi får vite om hun aller helst vil gifte seg med en skiskytter eller freestyler. Selvsagt blåser hun også i O2testen vår!

O2podden 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose