O2podden

O2podden

Norway

O2podden er en podcast for alle som er interessert i langrenn og skiskyting. Sammen med en gjest hver episode vil vi diskutere aktuelle temaer og se på idretten med skråblikk! Publiseres en gang i uken. FØLG/LIK OSS PÅ: Facebook: facebook.com/O2podden Instagram og Snapchat: O2podden

Episodes

Sommerspesial  

I O2poddens sommerspesial får vi besøk av speedogutta fra Asker. Hovedfokuset i episoden er mye hud og gode historier. Merkelig nok er Jonas "The Naked Man" Torgersen sentral her. Avslutningsvis får gutta snakket ut om kroppspresset som har vært så mye omtalt i media den siste tiden.

O2podden 0

Daniel Stock og Torgeir Skare Thygesen  

Denne uken besøker vi Daniel Stock og Torgeir Skare Thygesen fra Team Leasplan Go. Tigerne snakker om godterivaner, langløpstrening og om de ulike rollene på laget. Så spørs det om en av gutta kan dytte Marius ned fra toppen av O2testen.

O2podden 0

Henrik L'Abée-Lund og Lars Helge Birkeland  

Landslagsguttene Henrik L'Abée-Lund og Lars Helge Birkeland er på besøk denne uken. Vi snakker brunfargen til Lars Helge, de nye trenerene og hva de tenker om neste års sesong. Selvfølgelig har vi store forventninger til gutta i O2testen.

O2podden 0

Andrew Musgrave  

Vi har tatt en prat med den britiske langrennsløperen Andrew Musgrave. Han forteller oss hvordan han endte opp i Norge og hvor harde de første ukene som samboer med Ånund Lid Byggland var. I tillegg tester vi briten i O2testen.

O2podden 0

Ronny Hafsås og Anders Brun Hennum  

O2podden har vært på besøk hos NTG Lillehammer og trenerene Ronny Hafsås og Anders Brun Hennum. Vi får vite hvordan overgangen fra aktiv til trener er og hva Anders tenker om den nye jobben som trenger for utviklingslandslaget i skiskyting. Marius har sjekka facebook-statuser og vi tester gutta i O2testen.

O2podden 0

Erling Aalvik  

Erling Aalvik er neste ut. Mannen som har vært på landslaget i en årrekke står nå uten landslagssplass. Han snakker om sesongen som var og den som kommer. I tillegg får vi vite hvem som kan mest om hverandre av Marius og Erling, og selvfølgelig må han blåse i O2testen.

O2podden 0

Håkon Svaland og Vetle Ravnsborg Gurigard  

Team Mesterbakerens Håkon Svaland og Vetle Ravnsborg Gurigard er på besøk denne uken. Vi får vite hva Håkon driver med når han bader, diskuterer landslagsuttak og hva gutta tenker om sesongen som har vært. Så klart blir også disse to utfordra i O2testen.

O2podden 0

Johannes Thingnes Bo  

Vi har fått besøk av verdensmesteren i skiskyting Johannes Thingnes Bø. Vi snakker om forventninger til neste sesong og det nye støtteapparatet. Visste du forresten at Johannes holdt på å slutte da han var 16 år? Hvorfor kan du høre i episoden. Som alle andre gjester måtte også verdensmesteren gjennom O2testen vår.

O2podden 0

Magnus Kim og Thomas Helland Larsen  

Vi fortsetter vår Geiloturné med Magnus Kim og Thomas Helland Larsen. Der får vi vite hvordan det var å gå ungdoms OL på hjemmebane, Magnus forteller litt om hvordan det er å gå for Sør-Korea og vi fortsetter diskusjonen fra forrige episode om Geilo som treningssted. Gutta prøver seg på O2testen og avslutningsvis får vi et kort innblikk i Thomas sine musikalske ferdigheter.

O2podden 0

Aleksander Fjeld Andersen og Johannes Dale  

Vi har vært på Geilo og besøkt Aleksander Fjeld Andersen og Johannes Dale. Det er et fåtall juniorer før dem som har tatt medalje i senior NM, derfor lurer vi på hva de driver med her oppe. Geilo som treningssted blir også diskutert samt framtiden som juniorlandslagsløpere. Som vanlig får vi litt inside informasjon og testet guttas lungekapasitet i O2testen.

O2podden 0

Mikael Gunnulfsen  

Årets stjerneskudd Mikael Gunnulfsen har vært på besøk hos oss denne uken. Han snakker om sesongen som har vært, hva som motiverte han og hans planer for neste år. Så klart ble det også tid til litt morsom prat, sjekk av sosiale medier og O2testen!

O2podden 0

Barbro Kvale  

Denne uken tar vi en prat med Barbro Kvåle. Hun forteller om årets sesong og hva hun tenker om å være sikra plass i world cup fram til jul neste sesong. Vi i O2podden har også være inne på diverse sosiale medier og gravd i gode gamle gullkort fra Barbro.

O2podden 0

Tiril Sjaastad Christiansen  

Freestyle yndlingen Tiril Sjåstad Christiansen er neste ut i O2podden. I episoden forteller hun om oppveksten på Geilo, en freestyleutøvers treningshverdag, i tillegg til at vi får vite om hun aller helst vil gifte seg med en skiskytter eller freestyler. Selvsagt blåser hun også i O2testen vår!

O2podden 0

Vegard Bjerkreim Nilsen  

I ukens episode møter vi langrennsløperen Vegard Bjerkreim Nilsen. Vi snakker om hvor nær han var å bli skiskytter, fallet under årets åpningsrenn, ryggproblemer og selvfølgelig en haug andre ting. Som alle andre gjester prøver han seg også på O2testen!

O2podden 0

Andreas Nygaard  

Andreas Nygaard er vinneren av sprinttrøya i Ski Classics i år og går for langløpslaget Team Santander. Han gir oss noen gode historier fra laget og forteller blant annet hvordan det var å gå fra tradisjonell langrennstrening til langløpstrening. Og selvfølgelig prøvde han seg på O2testen vår!

O2podden 0

Andreas Nygaard  

Andreas Nygaard er vinneren av sprinttrøya i Ski Classics i år og går for langløpslaget Team Santander. Han gir oss noen gode historier fra laget og forteller blant annet hvordan det var å gå fra tradisjonell langrennstrening til langløpstrening. Og selvfølgelig prøvde han seg på O2testen vår!

O2podden 0

Morten Eide Pedersen  

For mosjonister og finansakrobatene nærmer årets store høydepunkt seg, Birkebeinerrennet. I den forbindelse har vi tatt en prat med Team Exspirits Morten Eide Pedersen. Han gir tips til hvordan man skal komme seg best over fjellet. Mannen som aldri sover forteller oss også hvordan det er å ha så mye energi!

O2podden 0

Torstein Stenersen  

Ukas gjest Torstein Stenersen! Rett før VM startet i Holmenkollen tok denne norsk-svensken seg tid til en prat med oss. Han delte historier fra det Svenske landslaget, hva han tenker om VM og han utfordret oss til en konkurranse hvor taperen måtte synge den Svenske nasjonalsangen.

O2podden 0

VM-Spesial. Vi var innom Camp Kollen og TV2  

Vi har vært på besøk i bobilen til TV2, Camp Kollen. Hør oss før under og etter besøket!

O2podden 0

Martin Løwstrøm Nyenget  

Denne uken har vi tatt en prat med Martin Løwstrøm Nyenget. Vi er innom hva han tenker om touren i Canada og hvorfor han selv ikke er der. I tillegg til får vi vite hvem som er mest klovn på laget.

O2podden 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose