#OAndrasidan

#OAndrasidan

Sweden

Det finns en sanning. Vi föds, vi lever och vi dör. Eller? Välkommen till #OAndrasidan - En podd om livet, allts början, Alpha, allts slut, Omega och allt som finns och sker mellan himmel och jord. Ett stort universalt grepp om ett ämne som berör oss alla jordliga med teologistuderande artisten, HipHop ikonen, författaren och ordkonstnären Dogge Doggelito här i en duo med det världskända mediumet Jörgen Gustafsson. Såklart med gäster från livet och kanske eventuellt från OAndrasidan.

Episodes

#9 Ellinor Bjurström - En född vinnare?  

Välkommen till ett nytt spännande avsnitt av #OAndrasidan som den här veckan gästas av den coola modellen, bloggaren och social media stjärnan Ellinor Bjurström - en tjej som går sin egen väg och är kritisk till det som inte går att ta på eller gå att bevisa... Vad kommer detta samtal handla om? Kärlek, känslor, andlighet, rädslor, drömmar, framtid och faktiskt en överraskning av Jörgen som tar fram något nytt i podden. Enjoy!

#8 Anitha Schulman - En udda trio!  

En udda trio tycker Anitha Schulman när hon slår sig ner med Dogge o Jörgen som faktiskt verkar lite blyga inledningsvis när de gästas av superpoddaren och social mediaproffset som visar sig vara väldigt andlig och intuitiv. Ett nyfiket samtal om högre makter, frekvenser, andliga upplevelser, tro och vad det egentligen är förnågonting som man kan tänkas kommunicera med ibland.

Rickfors  

#7 Rocket ride med 40% av Europe - The Band!  

Välkommen till ett legendariskt avsnitt av #OAndrasidan innan det ännu har släppts! Trummisen Ian Haugland och keyboardisten Mic Michaeli från det ikoniska bandet Europe besöker Dogge o Jörgen och pratar om livet, att ligga, livet som rockstjärna och om deras fantastiska resa från förorten till livet som världsstjärna och hur kontrasterna i verkligheten kan se ut med perioder av "vanliga jobb", skatteskulder, pengar, räkningar som ska betalas och mat som ska på bordet till barnen där hemma.

#6 Martin "MISS INGA" Johansson - Det finns någonting!  

Välkommen till det sjätte avsnittet av #OAndrasidan där Dogge o Jörgen pratar med Martin "Miss Inga" Johansson. Nöjesprofilen och den kreativa nattklubbschefen som gjort sig känd för sin utanför boxen approach både en och två gånger. Han har lånat ut sina ben till HMs strumpbyxförpackningar, sin persona Miss Inga till Mange Schmith och sin hjärna till Södra teaterns nöjesimperium. Ett spännande avsnitt om andlighet och inre liv med en härlig trio. Lyssna nu!

#4 Anders Adali - Beväpnad med en penna!  

Upp med händerna - här är han, beväpnad med kunskap och erfarenhet - det är dax för #OAndrasidan med @andersadali

#3 Josef Johansson - En mångsidig kameleont med öppet sinne!!  

Han heter Josef Johanssón och är 22 år ifrån Vårby Gård, jobbar som låtskrivare/artist. Uppväxt i Tunisien då pappas familj är därifrån, mamma däremot är islänning. Beskriven som Sveriges minst kända ”kändis”, blir igenkänd på stan och streamades över 6 miljoner gånger 2016, nominerats till rockbjörnen, varit med i melodifestivalen, gigat i 33 svenska städer, gjort egna musik-videor, tackat nej till TV program ändå syns han ingenstans tycker han. Möjligtvis för att folk fått för sig att han är knepig och tvångsmässigt mångsidig? Välkommen till podden #OAndrasidan med Dogge O Jörgen som i detta avsnitt låter Josef Johanssón dela med sig av sitt liv, sina inre tankar och ideér. Avsnittet produceras av Blogozine / Digital Artist

#2 Yohio - Synkronicitet  

Välkommen till #OAndrasidan där duon Dogge O Jörgen träffar sin första gäst och på tal om legender så är det ingen mindre än YOHIO som har kommit till studion. YOHIO som visar sig vara som en outtömlig brunn av kunskap, teorier och åsikter. Har du någon gång varit med om att saker faller på plats precis i rätt tid, rätt människor oväntat dyker upp i rätt tillfälle, en känsla av det som kallas för synkronicitet...då ska du lyssna här, historien om varför YOHIO hamnade i det här sammanhanget är ett bra exempel på hur det kan bli ibland. Även hur YOHIO fick sitt namn. Är du nyfiken på YOHIO, hans innersta tankar och vem han egentligen är? Då ska du lyssna här!

#1 OAndrasidan  

Det finns en sanning, vi föds, vi lever och vi dör... Eller? Välkommen till det allra första avsnittet av #OAndrasidan - En podd om livet, allts början, Alpha, allts slut, Omega och allt som finns och sker mellan himmel och jord. Ett stort universalt grepp om ett ämne som berör oss alla jordliga. Podden leds av Sveriges nyaste podd-duo: teologistuderande artisten, HipHop ikonen, författaren och ordkonstnären Dogge Doggelito här i en duo det världskända mediumet Jörgen Gustafsson. Såklart med gäster från livet och kanske eventuellt från OAndrasidan.

0:00/0:00
Video player is in betaClose