Oddsbloggen » Podcast Oddset

Oddsbloggen » Podcast Oddset

Sweden

Svenska Spels oddssättare bloggar

Episodes

PODDSET – episod 46  

Världens näst mest landskampande ishockeyspelare, Erika Holst, besökte oss. Vi hade en trevlig pratstund där vi bland alla annat kikade på Sveriges motståndare i VM och hur utvecklingen för svensk damishockey ser ut.

Soundcloud

Ladda ned

Inlägget PODDSET – episod 46 dök först upp på Oddsbloggen.

PODDSET – episod 45  

Viasats Janne Blomqvist besökte oss och gav oss en rejäl lektion i hur världens största cirkus fungerar. Formel 1-cirkusen! Häng med oss några minuter och ni kan sedan det mesta av värde som bl a vilka chanser svenske Marcus Ericsson har i år!

Soundcloud

Ladda ner

Inlägget PODDSET – episod 45 dök först upp på Oddsbloggen.

PODDSET – episod 44  

Anna Karin Strömstedt, som gjorde succe i Falun som arenaspeaker, kom till oss och gav er alla tips om hur man finner vinnare i både Vasaloppet och Skidskytte VM!

Soundcloud

Ladda ner

Inlägget PODDSET – episod 44 dök först upp på Oddsbloggen.

PODDSET -episod 41  

Världens bästa kvinnliga rallyförare, Ramona Karlsson, guidar dig igenom årets upplaga av Svenska Rallyt, ger er en liten bild om hur livet som racerstjärna egentligen är och gluttar lite för hur hennes racerframtid kan komma att se ut…

Ramona Karlsson pustar ut efter inspelning

Soundcloud

Ladda ner

Inlägget PODDSET -episod 41 dök först upp på Oddsbloggen.

PODDSET – episod 40  

Svenske slalomstjärnan Axel Bäck kom på besök och avslöjade bl a verkligen hur de lyckas memorera banorna så bra, hur snön borta i Amerika påverkar åkarna, hur nervösa de är och vad de nyligen gjorde med det kanadensiska laget!

Soundcloud

Ladda ner

Inlägget PODDSET – episod 40 dök först upp på Oddsbloggen.

PODDSET – episod 39  

Carlstad Crusaders och landslagets QB Anders Hermodsson besöker PODDSET och ger oss alla en bra inblick i vad som kommer att fälla avgörandet i den kommande Super Bowl-finalen! Dessutom ger han er sin syn på ”Deflategate”, lite nyheter från Superserien, berättar vilken sport som han också troligtvis är ganska bra i och inte minst hur man fixar ett schysst eget Super Bowl-party! Och, kommer Anders själv hålla sig vaken hela finalen!?

Soundcloud

Ladda ner

Inlägget PODDSET – episod 39 dök först upp på Oddsbloggen.

PODDSET – episod 38  

Den kände profilen i MMA-kretsar Mazdak Cavian besökte oss och gav oss en och annan sanning inför helgens MMA-Gala. Och vad hände egentligen med Bill Impola och Scunthorpes målvakter i helgen..?

Soundcloud

Ladda ner

Inlägget PODDSET – episod 38 dök först upp på Oddsbloggen.

PODDSET – episod 37  

PODDSET får besök av Sveriges hetaste handbollsspelare Josef Pujol som berättar om sitt eventuella släktskap med Carles Pyuol, om rivaliteten med Richo, om vilka som saknas i den svenska VM-truppen, avslöjar var hans proffsdrömmar går och mycket annat inför VM…

Soundcloud

Ladda ner här

Inlägget PODDSET – episod 37 dök först upp på Oddsbloggen.

Poddset – episod 36  

Poddset får besök av chefen för Oddset Produktion – Staffan Rehnström. Vi blickar tillbaka på Oddset 2014 och framåt mot 2015.

Soundcloud.

Ladda ner här!

Inlägget Poddset – episod 36 dök först upp på Oddsbloggen.

Poddset – episod 35  

Poddset besöks av Edmonton Oilers scout Robert Nordmark, som bl.a. vann JVM-Guld 1981. Han lär er allt ni behöver veta om stundande Junior-VM, han avslöjar sin mest lyckade scoutning och hur bra Slovakien egentligen är. Samt mycket annat om just bara…hockey!

Till Soundcloud.

Ladda ner här!

Inlägget Poddset – episod 35 dök först upp på Oddsbloggen.

Poddset – episod 34  

Vi behandlar en av Sveriges populäraste idrotter – längdskidåkningen! Anders Eriksson, en av landslagets testpiloter, tillika chaufför av vallabussen, gästar studion och ger oss en inblick i samarbetet mellan vallare och skidåkare samt delar med sig av en hel del inside information samt en del tips inför kommande helger.

Till Soundcloud.

Ladda ner här!…

Inlägget Poddset – episod 34 dök först upp på Oddsbloggen.

Poddset – episod 33  

Innebandyns egen ”Emil i Lönneberga”, Mikael Karlsson, hjälper er att hitta rätt i innebandydjungeln där han särskådar den aktuella VM-truppen, berättar hur det ska går för stockholmslagen AIK & Djurgården, minns tillbaka när han en gång missade att svara på ett minst sagt viktigt telefonsamtal och avslöjar ett överraskande val som världens genom tidernas bäste innebandyspelare!

https://soundcloud.com/svenskaspel/poddset-141201-33

Ladda ner här!

 

 …

Inlägget Poddset – episod 33 dök först upp på Oddsbloggen.

Poddset – episod 31  

Episod 31 av Poddset gästas av f.d. handbollsspelaren Mathilda Boson och vår handbollsansvarige oddssättare Martin Jonsson. Mathilda avslöjar vilka som var hennes bästa medspelare och varför Brasilien vann VM. Martin dömer ut Alingsås chanser mot Flensburg i Champions League, berättar varför Norge är en favorit i fara i kommande Handbolls-EM och vilket lag som måste ses som en stor outsider. Och Stefan Edberg får svar på en gammal surdeg.

Ladda ner här!

Inlägget Poddset – episod 31 dök först upp på Oddsbloggen.

Poddset – Episod 28  

Vår gäst Magnus Berglund lär dig allt om hur du blir bättre på att kunna nästan allt om tennis, berättar om en historisk tennisförlust och avslöjar en riktig utmaning…

Här kan du ladda ner Poddset avsnitt 28 – tennis och tennis!

Inlägget Poddset – Episod 28 dök först upp på Oddsbloggen.

Poddset – episod 27  

Vi gästas av TT:s stjärnsportreporter Emma Lukins, jämför Lotta Schelin med Zlatan, berättar vilka vi tror vinner priser på fotbollsgalan och reder ut vem det är som inte kan ”behärska sin begåvning”…

Här kan du ladda ner Poddset avsnitt 27 – Lotta Schelin och Zlatan!

Inlägget Poddset – episod 27 dök först upp på Oddsbloggen.

PODDSET EPISOD 26 – Hockeymania!  


Vi tar ett grabbatag om all hockey. I alla fal en hel del. Om fula tacklingar, låga målsnitt och i vilken serie man kan finna bra skrällar…

Här kan du ladda ner Poddset avsnitt 26 – Hockeymania!

 …

Inlägget PODDSET EPISOD 26 – Hockeymania! dök först upp på Oddsbloggen.

Poddset – episod 25  

Hör dubbelarbetande Stefan X:et Erixon sia om vilka lag som går till bandyns slutspel, hur stor Andreas Bergwall verkligen är, varför Stockholm behöver en bandyhall och inte minst hur det går i fredagens premiäromgång!

Här hittar du Soundcloud!

Och här kan du ladda ner programmet.…

Inlägget Poddset – episod 25 dök först upp på Oddsbloggen.

Poddset – episod 24  

I episod 24 får vi besök av en livs levande riktig spelare, vi får lära oss vilken strategi man bör ha för att vinna pengar och det avslöjas även vad Oddset är bäst på! Vidare siar vi om den allsvenska nedflyttningsstriden och upptäcker att det finns fina pengar på Bomben.

Här hittar du Soundcloud!

Och här kan du ladda ner programmet.…

Inlägget Poddset – episod 24 dök först upp på Oddsbloggen.

Poddset – episod 23 – Matchfixing  

SVT:s Uppdrag Granskning kommer två onsdagar i rad behandla problemet matchfixing – start nu på onsdag kl. 20:00. Poddset får den här veckan besök av Svenska Spels presschef Johan Tisell som berättar lite om match fixing rent generellt, vilka åtgärder vi som företag vidtagit de senaste åren samt vad vi kan förvänta oss av de två kommande onsdagarna. Tisell kommer själv medverka i programmen som vi rekommenderar alla att se.

 

Här hittar du Soundcloud!

Och här kan du …

Inlägget Poddset – episod 23 – Matchfixing dök först upp på Oddsbloggen.

Poddset – episod 22  

Till helgen vankas det UFC-gala i Globen. Poddset fick besök av kampsportslegendaren Jörgen Kruth som berättar om sporten i allmänhet och den kommande galan i synnerhet. Svenskarna ska ha bra chans i samtliga matcher, enligt Jörgen, och han avslöjar vem han tror vinner main card mellan Gunnar Nelson och Rick Story. Dessutom får vi veta var alla smeknamn kommer ifrån och Stefan Edberg får självklart sitt MMA-smeknamn tilldelat sig…

Soundcloud.

Ladda ner här!

Inlägget Poddset – episod 22 dök först upp på Oddsbloggen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose