OFF AIR

OFF AIR

Sweden

TV4Sport-profilerna Maud Bernhagen, Anna Brolin, Karin Frick och Suzanne Sjögren om livet bakom kulisserna. Lättsamt och allvarligt om sport och media.

Episodes

42 Mångmiljonären i Minsk  

I veckans avsnitt av Off Air får ni en direktrapport från TV4:s lyckliga miljonär i Minsk, VM-ländernas riderlistor som står ut och är Svennis nästa storbonde i Farmen. Lättsamt och allvarligt om Sport och Media med TV4-profilerna Suzanne Sjögren, Maud Bernhagen och Anna Brolin. Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!Ladda ner!

OFF AIR 0

41 Svarte Petter  

I Veckans avsnitt: Var Northugs fyllekörning slutet, eller kanske början? Vi laddar för Hockey-VM i Europas sista diktatur och konstaterar att drakblod är bättre än näsblod. Hoppas att tulltjänstemännen i Amsterdam tycker likadant. Lättsamt om sport och media med Maud Bernhagen, Anna Brolin och Suzanne Sjögren Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!

OFF AIR 0

40 En loska på mattan  

Veckans avsnitt handlar om effektiva protester mot rasism, flygplansvett, Ecuadors hemligheter och en skånsk tv-debut.   Lättsamt om relationer, media och sport med TV4-profilerna Suzanne Sjögren, Karin Frick, Maud Bernhagen och Anna Brolin.   Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!Ladda ner!

OFF AIR 0

39 Förbjud Trollsajterna  

I veckans avsnitt av Off Air; ilskan mot det anonyma kränkandet, exklusivt klipp från den undangömda TV-debuten och allt om hur man tar sig in på en wimbledonfinal utan biljett.   Lättsamt om relationer, media och sport med TV4-profilerna Suzanne Sjögren, Karin Frick, Maud Bernhagen och Anna Brolin.   Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka […]Ladda ner!

OFF AIR 0

38 Om Reinfeldt ringde Zlatan  

I veckans avsnitt av Off Air; ett statsöverhuvud som ger fotbollsstjärna medicinska råd, möte med lamadjur och FARC-gerilla samt ultimata dödstexten.   Lättsamt om relationer, media och sport med TV4-profilerna Suzanne Sjögren, Karin Frick, Maud Bernhagen och Anna Brolin.   Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!Ladda ner!

OFF AIR 0

37 Shit the same!  

I veckans avsnitt av Off Air blir det så mycket bättre, vi hyllar och minns men också; lokalt haveri, 10 cigg om dan och superkändisens grattishälsning.   Lättsamt och allvarligt om relationer, media och sport. Med TV4-profilerna Anna Brolin, Suzanne Sjögren, Karin Frick och Maud Bernhagen.   Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!Ladda ner!

OFF AIR 0

36 Skarpt Läge  

I veckans avsnitt av Off Air; om det hopplösa våldet, serieknarkandet och vad man gör med en fet trissvinst.   Lättsamt och allvarligt om relationer, media och sport. Med TV4-profilerna Anna Brolin, Suzanne Sjögren, Karin Frick och Maud Bernhagen.   Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!Ladda ner!

OFF AIR 0

35 PANG PANG  

I veckans avsnitt av Off Air; skarpladdade talanger, ett stort namnavslöjande och mer om intervjun som fick hela Sverige att hulka.   Lättsamt och allvarligt om media, sport och relationer med TV4-profilerna Suzanne Sjögren, Maud Bernhagen, Karin Frick och Anna Brolin.   Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!Ladda ner!

OFF AIR 0

34 Den fulla prinsen  

  Den här veckan tar vi ton och väljer mästerskapslåtar som fastnat. Vi pratar konstig stämning i tv (en danschk prins) Dessutom reder vi ut mysteriet med den brasilianska bofinken. Lättsamt om sport och media med TV4-profilerna Maud Bernhagen, Suzanne Sjögren, Karin Frick och Anna Brolin.   Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!Ladda ner!

OFF AIR 0

33 Slajmsoppa  

I veckan avsnitt av Off Air; vad är halare än slime, sprutor i röven under mästerskap och diethets med klirr i kassan. Lättsamt om sport och media med TV4-profilerna Maud Bernhagen, Suzanne Sjögren, Karin Frick och Anna Brolin.   Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!Ladda ner!

OFF AIR 0

32 Snuskfika  

I veckans avsnitt av Off Air handlar det om språkförväxlingar i fikarummet, stelfrusna fans utanför TV4 huset och om en yogapass-förlossning.. Lättsamt om sport och media med TV4-profilerna Maud Bernhagen, Suzanne Sjögren, Karin Frick och Anna Brolin.   Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!Ladda ner!

OFF AIR 0

31 Turbanfärd till TV4-huset  

I veckans OFF AIR; Bäckströmgate – vems är ansvaret, möte med nattsuddare iklädd handduk och rädslan för vad som händer med jobbet om man inte är en “supermorsa”. Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!Ladda ner!

OFF AIR 0

30 Ur askan i elden  

Om en flykt från en vulkan, ett soffmonster, OS-tårarna och det eminenta i pojknamnet Hubertus.   Lättsamt om sport och media med Anna Brolin, Suzanne Sjögren, Karin Frick och Maud Bernhagen   Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!Ladda ner!

OFF AIR 0

29 Själlös korv  

I veckans avsnitt av Off Air; får ni rapport om den själlösa korven i Sotji, hur man som guide lurar en grupp turister, men också om Karin som somnade i Globen samt hur vi förgiftar våra barn.   Lättsamt om sport och media med TV4-profilerna Maud Bernhagen, Suzanne Sjögren, Karin Frick och Anna Brolin.   […]Ladda ner!

OFF AIR 0

28 OS-Lögnen  

Ingress: I veckans avsnitt av Off Air; största snackisen i TV4-huset, Torgny Mogren om hur man lurar världspressen under brinnande OS, och likehets vs integritet gällande instagrammandet av barn.   Lättsamt om sport och media med TV4-profilerna Maud Bernhagen, Suzanne Sjögren, Karin Frick och Anna Brolin.   Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!Ladda ner!

OFF AIR 0

27 Rapegate  

I veckans avsnitt av Off Air: Hur är det att behöva dra igen en rapegate på natten. Våra största språkfiaskon på jobbet och om Zlatan vs van Damme.    Lättsamt om sport och media med TV4-profilerna Suzanne Sjögren, Anna Brolin, Maud Bernhagen och Karin Frick.    Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!Ladda ner!

OFF AIR 0

26 Nattpannkaka  

I veckans avsnitt av Off Air får ni följa med in i sändningsbussen under brinnande sändning, det handlar om ett oväntat pannkaksmöte, fördelen med att vara grön när man träffar Zlatan och så hoppas vi få se en kyss mellan två Nintendoprofiler i Ryssland. Lättsamt om sport och media med Suzanne Sjögren, Anna Brolin, Maud […]Ladda ner!

OFF AIR 0

25 Heja Zlatan  

I årets första avsnitt av Off Air får ni följa med bakom kulisserna i Köpenhamn under pågående handbolls-EM. Vem i gänget är den största konässören och vem bär specialinköpt kavaj. Uppe för diskussion är även begreppet “Plus Size”, ska det slopas eller ej? Dessutom galatal, priser, juniorstjärnor och twitterdårar. Lättsamt om sport och media med […]Ladda ner!

OFF AIR 0

OFF AIR Del 24 – Årskrönikan  

Usain Bolt, Erik Hamrén, Per Mårts, Tomas Wassberg och Carola tar alla plats, på olika sätt, när vi sammanfattar 2013. Vilka intervjuer har varit årets svåraste, vilka tabbar har varit värst och vilka sändningar har varit häftigast att jobba med. Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!

OFF AIR 0

OFF AIR Del 23 – “Kisstält i julklapp”  

I Veckans avsnitt av Off Air handlar det om bikinidans i rutan, Mandelas kärlek till idrotten, vad pratar man om när allt skiter sig och så får tältresning en ny innebörd.   Lyssna direkt i iTunes eller genom att – klicka här!

OFF AIR 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose