Old School Football podcast

Old School Football podcast

United States

Per Malmqvist Stolt med en berättande podd om engelsk fotboll.

Episodes

Old School Football Podcast #49  

En magiker som tycktes flyta fram på de oftast rätt ojämna och ogröna planerna i ett lag som charmade England och Tipsextra i slutet av 70-talet.

Old School Football #48  

Vi reser tillbaka till Plough Lane, The Crazy Gang, mardrömmar, drömmar och så ett nytt The Dons som reser sig ur askan.

Old School Football #47  

The Golden Vision dog den 27 februari i år. Detta är hans podd. Och så blir det en del om kampen mellan Bill Shankly och Harry Catterick.

Old School Football Podcast #46: Skrällen -73...  

Tack vare omklädningsrummens utveckling kan vi också fånga den nya tidens fotboll i förhållande till Old School-tiden.

Old School Football Podcast #45  

Våren närmar sig med nytt tema för podden, vilket innebär ytterligare ett steg ut i periferin i jakt på historier en bit bortom det som kan vara värt att komma ihåg.

Old School Football #44  

Bob Latchford präglade min barndom mer än Vilse i pannkakan. Och så njuter vi av Waggstaffe, McGovern och Hinton.

Old School Football #43  

De hopplösa, odisciplinerade, svårplacerade och envisa är de spelare som alltid är mest intressanta att följa. Denna gång följer vi upp tre problemspelare med olika typer av problem. Dessutom Bryan Robsons första och enda hårtork.

Old School Football podcast #42  

Om musik, Big Dunc, Davies morbror och Steve Perryman.

Old School Football #41  

I Old School Footballs årspremiär vandrar jag tillbaka till bokhandeln vid St James´ Park och sedan vidare mot tre managers vilka aldrig nådde de stora framgångarna.

Old School Football Podcast #40  

Ett besök i Stoke väcker tankar om historier från förr. Historier om managers tjuv- och rackarspel, om värvningar på toaletten och om The Wizard of the Dribble.

Old School Football Podcast #39  

En biografi om Bryan Robson leder podden in på den stora förbannelse som rådde över Manchester United på 70- och 80-talet. Ett ok från en ärorik historia som nu återigen måste bäras innan nya dynastier kan byggas.

Old School Footbal Podcast #38  

Två arenabesök präglar avsnittet. Stamford Bridge och Goodison Park. Båda väcker känslor och minnen. Dessutom träffar vi en historieberättare utöver det vanliga.

Old School Short Stories - The Battle of Goodison  

Den sjunde november 1964 blev en skammens dag för engelsk fotboll.

Old School Football #37  

Nostalgin i Sveriges nördigaste fotbollspodd är inne i en förnyelseprocess, vilket kan låta som motsägande, men ändå helt naturligt. Under en helg i slutet på oktober träffar podden Swedish Toffees och snackar Everton.

Old School Football #36  

Old School besöker västra London för ett hett derby och dagen efter ett besök på Craven Cottage.

Old School Football #35  

I packningstagen inför helgens intensiva fotbollsresa med fyra matcher på fyra dygn och så en hyllning till min manager. Dessutom boktipset.

Old School Football Podcast #34  

Vi börjar med lycramannen som är rätt närbesläktad med fotbollsfanatikern och hyllar sedan magiska högerbackar och hårda mittfältare.

Old School Football Podcast #33  

Direkt från den nya studion virrar Old School vidare bland usla och lysande engelska managers samt den där magiska dagen i september 1978.

Old School Football Podcast #32  

Veckans podd reser tillbaka till 70-talet och det kanske fulaste bortastället genom tiderna samt Super Leeds, Dirty Leeds, Brian Clough, århundradets tv-händelse i Yorkshire och lite annat.

0:00/0:00
Video player is in betaClose