Old School Football podcast

Old School Football podcast

United States

Per Malmqvist Stolt med en berättande podd om engelsk fotboll.

Episodes

Old School Football Podcast #55  

Då och nu. Chelseas pendel slår alltid fullt ut mot ytterligheterna i fotbollshistorien.

Old School Short Stories - Ray Kennedy  

Short Stories är små korta program som tar upp stora spelare och händelser.

Old School Football Podcast #54  

Veckans avsnitt bjuder på en resa tillbaka till nordost och tider när Keegan, Super Mac och Varadi leddes av herrar som Joe Harvey, Gordon Lee och Arthur Cox.

Old School Football #53  

Brighton and Hove Albions dramatiska historia, Bobby Zamoras kultstatus, den förhatlige Steve Foster, the M23 derby och den legendariske ordföranden Sam Hamman.

Old School Football #52  

Veckans Old School sitter och läser i godan ro, men kan inte låta bli att fundera över Manchester Uniteds såväl som Tottenhams bästa elvor av 80-talsspelare.

Old School Football Podcast #51  

Old School tar ut bästa elvor för Liverpool på 60-talet och Arsenal på 70-talet.

Old School Football Podcast #50  

Podden firar femtio avsnitt med att tala om unik lagsammanhållning i engelska klubbar från förr och landar i mina egna minnen från tiden som ungdomsspelare i handboll och så ett rop på hjälp.

Old School Football Podcast #49  

En magiker som tycktes flyta fram på de oftast rätt ojämna och ogröna planerna i ett lag som charmade England och Tipsextra i slutet av 70-talet.

Old School Football #48  

Vi reser tillbaka till Plough Lane, The Crazy Gang, mardrömmar, drömmar och så ett nytt The Dons som reser sig ur askan.

Old School Football #47  

The Golden Vision dog den 27 februari i år. Detta är hans podd. Och så blir det en del om kampen mellan Bill Shankly och Harry Catterick.

Old School Football Podcast #46: Skrällen -73...  

Tack vare omklädningsrummens utveckling kan vi också fånga den nya tidens fotboll i förhållande till Old School-tiden.

Old School Football Podcast #45  

Våren närmar sig med nytt tema för podden, vilket innebär ytterligare ett steg ut i periferin i jakt på historier en bit bortom det som kan vara värt att komma ihåg.

Old School Football #44  

Bob Latchford präglade min barndom mer än Vilse i pannkakan. Och så njuter vi av Waggstaffe, McGovern och Hinton.

Old School Football #43  

De hopplösa, odisciplinerade, svårplacerade och envisa är de spelare som alltid är mest intressanta att följa. Denna gång följer vi upp tre problemspelare med olika typer av problem. Dessutom Bryan Robsons första och enda hårtork.

Old School Football podcast #42  

Om musik, Big Dunc, Davies morbror och Steve Perryman.

Old School Football #41  

I Old School Footballs årspremiär vandrar jag tillbaka till bokhandeln vid St James´ Park och sedan vidare mot tre managers vilka aldrig nådde de stora framgångarna.

Old School Football Podcast #40  

Ett besök i Stoke väcker tankar om historier från förr. Historier om managers tjuv- och rackarspel, om värvningar på toaletten och om The Wizard of the Dribble.

Old School Football Podcast #39  

En biografi om Bryan Robson leder podden in på den stora förbannelse som rådde över Manchester United på 70- och 80-talet. Ett ok från en ärorik historia som nu återigen måste bäras innan nya dynastier kan byggas.

Old School Footbal Podcast #38  

Två arenabesök präglar avsnittet. Stamford Bridge och Goodison Park. Båda väcker känslor och minnen. Dessutom träffar vi en historieberättare utöver det vanliga.

0:00/0:00
Video player is in betaClose