OmAdressert

OmAdressert

Norway

OmAdressert er Adresseavisens podkast som oppsummerer nyhetsuka - sett fra Trøndelag. Tone Sofie Aglen, politisk redaktør, Stian Wallum, kulturredaktør, Terje Eidsvåg, kommentator og journalist Harry Tiller snakker om store og små hendelser.

Episodes

Politi i retten og Trump i Det hvite hus  

Politijurist og twitrer Hans Vang er gjest i denne ukas OmAdressert. Denne uka er innsettelsen av Donald Trump som president og rettssakene mot Eirik Jensen og Anders Behring Breivik noen av temaene panelet er innom. Politisk redaktør Tone Sofie Aglen er på plass. Det samme er programleder Harry Tiller.

Ulv, olje og Æ  

OmAdresserts faste panel, Harry Tiller, Tone Sofie Aglen og Terje Eidsvåg oppsummerer årets første nyhetsuke

Romjulspesial: Det politiske året 2016  

Stortingsrepresentantene Snorre Valen (SV) og Frank Jenssen (H) oppsummerer det politiske året 2016 sammen med Adresseavisens politske redaktør, Tone Sofie Aglen. Journalist Harry Tiller er programlager i denne spesialutgaven av «OmAdressert».

Julebord og årsoppgjør  

Vårt faste panel inviterer til julebord for å oppsummere kulturåret, det politiske året og for å se fremover mot valgåret 2017. Gjest denne uka er Adresseavisens utviklingsredaktør, Ingeborg Volan.

Lei av Frp-samarbeid  

Venstres listetopp i Sør-Trøndelag, Jon Gunnes, er ukas gjest. Etter budsjettforhandlingene er han lei av samarbeid med Frp. Det faste panelet, journalist Harry Tiller, politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Terje Eidsvåg er også på plass for å oppsummere uka som har gått og se frem mot den nye.

Regjeringskrise og sjakk matt  

Blir det regjeringskrise, eller finnes det en løsning i 12 time? Adresseavisens kommentatorer Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Jonas Skybakkmoen diskuterer ukas saker med journalist Harry Tiller i den siste utgaven av «OmAdressert». Magnus Carlsen, sjakk som action-TV, jule-nostalgi på TV og kulturkrangel i Trondheim er også tema for denne episoden.

Hylekor, regjeringskrise, boikott og svart fredag  

Adresseavisens panel tar deg gjennom ukas største saker, som ikke er småtterier: Sylvi Listhaug-gate, budsjett på avveie, Palestina-markering i bystyret og vill kjøpefest.

USA, Trump, Listhaug og eliten  

Det faste podcast-panelet i OmAdressert er tilbake, og ser på USA-valget, Trump og kritikken mot den etablerte eliten som griper om seg

- Tenker mer på halloween enn atomkrig  

«OmAdressert» besøker klasse 10C på Charlottenlund ungdomskole for å vite mer om hva ungdommen tenker rundt skole, kroppspress, amerikanske soldater på Værnes og om de frykter en kald krig.

Klovner, Trump og doping  

Gjest i denne utgaven av OmAdressert er Jonas SKybakmoen, nylig hjemsendt fra NRK-programmet Stjernekamp. Killer Clowns, Donald Trump, doping i idretten og kulturlivet i Trondheim er tema for ukas podcast

Direkte fra Byscenen: Byutvikling, boksing og Starmus  

Eli Arnstad gjester OmAdressert når Harry Tiller, Terje Eidsvåg og Tone Sofie Aglen lager podcast fra baren på Byscenen foran folkemøtet om fremtidens Trondheim.

Det nye kommunekartet, Stoltenbergs bok og byutviklingsmøte  

Journalist Harry Tiller, politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Terje Eidsvåg oppsummerer blant annet Jens Stoltenbergs bok, fylkesmennene i Trøndelag sine planer for kommunene og debattene rundt byutviklingen i Trondheim.

Erikssons boklansering, byens fremtid og norsk krig på TV  

Bystyrerepresentant for Venstre og prosjektleder for Litteraturhuset, Trond Åm er gjest i ukas podcast. Sammen med journalist Harry Tiller, politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Terje Eidsvåg diskuterer han nyhetshendelser fra siste uke.

Nedbemanning i Adressa, mediekrise og vi som ælske Trøndelag  

Sjefredaktør Tor Olav Mørset og kommentator Terje Eidsvåg møter journalist Harry Tiller til samtale rundt varslede bemanningsreduksjoner i Adresseavisen, kjærlighet til Trøndelag og Kongens Nei

Ap-fremgang i Trøndelag, fravær i skolen og norske Oscar-muligheter  

Trond Giske besøker OmAdressert for å snakke om de siste meningsmålingene, fraværsregelen og film. Nyhetsuka oppsummert sammen med journalist Harry Tiller, politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Terje Eidsvåg

Burkini, Senterpartiet og mediekrisen  

«OmAdressert» oppsummerer ukas nyheter. Kommentator Terje Eidsvåg har tatt frem sintestemmen for å kommentere burkiniforbudet i Nice. Politisk redaktør Tone Sofie Aglen mener Ola Borten Moe begynner å minne om Donald Trump.

- Løpet er ikke kjørt for Trondheim spektrum  

Erling Moe besøker OmAdressert for å snakke om Trondheim spektrum, festivalsommeren og lokaldemokratiet.

Folkemøte spesial: Storhallen alle vil ha, men ingen klarer å plassere  

Hør hele debatten fra folkemøtet om storhallen på Øya.

OmAdressert MarvinBrexit  

Hva nå Storbritannia? Englands-venn og tidligere ordfører i Trondheim. Marvin Wiseth og politisk redaktør Tone Sofie Aglen møter journalist Harry Tiller for å oppsummere britenes nei til EU og kongehusets fremtid.

Hvem bestemmer byutviklinga?  

Foruten å diskutere konserten i Royal Albert Hall er panelet bekymret for prøveprosjektet om jakt på kongeørn på Fosenhalvøya som Stortinget åpnet for denne uka. Fraværsgrensen i den videregående skolen som har vært gjenstand for politisk spill og drakamp og hvem som skal bestemme byutviklinga i Trondheim.

0:00/0:00
Video player is in betaClose